- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.501
Bu arada vadideki zambak-hatice arkadaşımızın hepinize selamı var, bayadır neti yokmuş ondan giremiyomuş yakında gelicek
heheyyy bnde oyladım anketimizi...
A.S. Bizden de selam söyle..
Valla Meralcim senin geldiğin belli oldu.İyiki geldin. Hoşgeldinnn yanii. Akşamları girip böyle boş duvarlara bakar gibi bakıyodum sayfalara..Akşam kimsecikler olmuyodu..
Ben yazana kadar bi sürü insan yazmış son mesajım Öznur a idi.
Yasemin senin kv yi eşekler kovalasın inşallah,dangalak kadın, huzurunuz bozulunca nasıl sevinebilir ki, senin huzurunun kaçması demek onun oğlunun da huzurunun kaçması demek
Yazgıcım dün de yazdım, dualarım sen ve hardtimes hatunuyla, allah huzurunuzu bozmasın,hepimizin sevdiklerine sağlık versin.
İşyerinde tartıştığım kişiyle ilgili kulağıma laflar gelmeye başladı, arkamdan konuşuyormuş,yine canım sıkıldı,diğer işten de sanırım haber gelmeyecek...
benim yemeklerimi herkes begenirde bir kocama begendiremedim sukur.
bu ayin 5 inde kizina gitti.kocam ikide bir annemi cagirayimda gelsin havalar soguk falan diyordu.
dunde bekle allah bekle gelmedi aradim neredesin diye anneme ugradim sana msn den yazdim ya diyor.tabi bana gelen bisey yok.yemek yedinmi diyorum birazdan gelecegim yerim dedi.sesi sert herzamanki gibi ailesinin yaninda ya.bende aldim oglani yatirmaya goturdum uyumusuz birlikde kapi caldi aa baktim kimler gelmis.benim kizdigim kocam ne yaparsa yapsin bana birseyden bahsetmiyor fikrimi almiyor.kaldi ki annesi gelecegii zaman konusmustuk annem misafir olarak gelir hayatim falan demisti.biliyor annesini bana soktugu laflari.ama kv geldi 2 bucuk ay bende kaldi senol efendi gondermedi.kv gitmek isteyince otur hava soguk falan dedi.sordugumdada konusmamizi unuttun mu diye yok unutmadim vs dedi.yani anlayacagin kendimi kandirilmis hissediyorum.bendeki guveni cok azaldi.hatta ise mi girsem diye dusunecek seviyeye kadar dustu.kendimi guven icinde hissetmiyorum Aylin.
Hayırlı cumalar hatun kişiler
Nasılsınız yaa, özlüyorum ama Eymenden dolayı giremiyorum nete. Çok zor bi hastalık atlattık kızlar, Rabbim bi daha göstermesin, günlerce kuzum başını bile kaldırmadan yattı öylece, zar zor veriyodum bikaç damla meme onun dışında yemek zaten yemiyodu. Geceleri ağladığım bile oldu başında ama hamdolsun geçti şimdi. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inş. Bu arada benim bücürük oğlum iyice bücürleşti tabi, şimdi iştahı fena değil hamdolsun inş. toparlar bi an evvel neredeyse 1 yaşına girecek 6 aylık bebek boyutlarında( neyse Rabbim sağlık versin inş. büyür
Sizde ne var ne yok çok uzak kaldım, bugünkü geçmişe bi bakayım hiç değilse
Müdür gelmeden hızlıca yazayım..
Doğum günümüzü kutlayan, mesaj atan, telefonla arayan herkese çok teşekkür ediyorum..
İyi ki doğmuş benim biriciğim, bal böreğim, melek kızım, o benim dünyam, herşeyim, çok heyecanlıyım, çok tuhaf duygular içindeyim, 1 yılı devirdik bile, ne mutlu bana, Rabbim sağlıklı bir ömür versin...
Ve tabiki hepimizin, herkesin yavrusuna inşallah...
Ege nin ve Didem in de (Eylül_ce) doğum günlerini kutlar nice yaşlar dilerim.. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam, Gülay ın bugün mahkemesi vardı, bende numarası yok, merak ediyorum, biriniz bilgi almaya çalışın, Gülay için zor bir gün..
Sabah güne çok kötü başladım, dün gece eve yine 22:30 da gittim, malum bitirmem gereken bir projem var biliyorsunuz, eşim evde yoktu annesine gitmiş, neyse saat 23:00 gibi geldi, ben o gelince mutfağa geçtim ve doğum gününde ikram edeceğim kurabiyeleri yaptım, eşimde kızı uyutup kendide yatmış, bende saat 01:00 gibi ancak yatabildim, sabah uyandık, ben İklimi öpüp kokluyorum, iyiki doğmuşsun kızım falan diye şarkılar söylüyorum, eşimden buzz gibi bir ses tonuyla işitmediğim laf kalmadı, 2-3 gün önce kvalide laf soktu v.s. demiştim ya, aynı mesele hala devam ediyor, dün akşam doldurmuş iyice oğlunu sabah sabah üzerime saldı anlayacağınız, beni ağlattılar, migrenim tuttu, çok kötüyüm aslında ama sırf kızım için ve kendime olan saygımı kaybetmemek için iyi görünmeye çalışıyorum...
Çok ağladım ama yapılanlara değil, böyle bir aileye gelin olduğum için ve böyle bir aileye torun verdiğim için, kendime yediremiyorum olanları ve haketmediğimi düşünüyorum, eşimden de ailesinden de nefret ettim, eşimi seviyorum ama annesinin etkisinde kalan 33 yaşındaki bir adamla nereye kadar gider bilemiyorum, İklim olmasaydı ayrılırdım kesinlikle...
Tek yaptığım Rabbime sığınmak ve bu insanları ona havale etmek, İklim in büyümesini izlerken belki de birçok şey değişecek, belki herşey çok güzel olacak ama şu an için çok umutsuz ve mutsuzum, dayanamıyorum artık..
Annemde benle beraber üzüldü tabi yine ve o da şişti artık, bugün kvalidemle konuşmaya karar verdi, hiç arayıp sormadım ne yaptı bilmiyorum...
Durumlar böyle işte..
Çok uzun yazdım kusura bakmayın, işlerim yoğun tekrar cevap yazamayabilirim..
midem agriyor cok feci.
mr sonucumuda beyefendi acil koye gitmek istedigi icin alamamistim.bi gun donup sormadi bile.
dunde muz verdi oglana verme ben verdim kabiz hala dememe karis verdi.oglanin durumu beter simdi
oğluşumun ateşi çıkmış canım sıkıldı
Yaa Aylin dün akşam tv'de biscolata reklamına denk geldik, Furkan reklam bitince "Anne ne saçma bireklam bu hiçbişi anlamadım, bu adamlar kadın taklidi mi yapmaya çalışıyo" dediAklıma sen geldin o an:)) sanırım o da yazgı ile aynı fikirde
ulaş hopur hopur karnımda kıwranıyo çok hareketli bi bebek..Ellerine sağlık..
Ulaş nasıl? Ceren'i aşağı yukarı tahmin edebiliyorum o yüzden onu sormuyorum.. Sen nasılsın??
teldenmi ulaştın?Bu arada vadideki zambak-hatice arkadaşımızın hepinize selamı var, bayadır neti yokmuş ondan giremiyomuş yakında gelicek
9-18 i ne kadar kullanabilirki 3 yaşında olurmu içine?ben geldim kuzumun ateşi düşmüş ama hala halsiz neden yarım fitil verdiğime gelince dotorumuz kilosuna bakarak ve bugüne kadar neredeyse hiç ilaç vermeyiimden ötürü vücudu ilaca dayanıksız yarım fitide aynı etkiyi yaratır ateşi uzun süre düşmezse tam fitil ver dediğinden önce yarım fitil verdim
YASEMİN takma nacım senin ve kızının günü hasmın sitemini anlamamak hasma sitemdir derler görme duyma vehep gülümse
AYLİN bırak anacım sana iş mi yok bi kapıyı kapa ki yenisi açılsın hem biaz da dinlenirsin ohhh mis bende mi isfa etsem naapsam:26:
bu arada sabahtan beri yazıcam fırsat olmadı araba koltuğu alacak sevgili anneler yaptığım araştırmalar neticesinde şu sonuçlara vardım standartlarda 9-18 ve 9-36 kilo olmak üzere üretiliyorlar farklı ölçü olan da var ama her firma üretmiyo 9-18 olanlarda yatma fonksiyonu oluyor diğerinde olmuyor bu ndenle tercihim 9-18 sonrbi tane daha mı alıcaz diceksiniz hayır almicaz çünkü bebekler 3 yaşına geliyor ve artık bu koltukları kullanmıyor hatta kemerlerini kendileri sökebildiklerinden sen bağlıyorsun o hemen söküp koltuğa zıplıyor ayrıca en önemli güvenlik önlemi izofiks işte fiyat burada artıyor 200-400 fiyat aalığındakiler izofiks içermiyor bu da koltuğa monte edilemediğini gösteriyor ayrıca ucuz olanların hepsi çin malı avrupa üretimi olup avrupadaki testlerden geçmiş bir koltuk 450 den başlıyor 400 lup izofiksli olanlar çin malı ve ben kesinlile çin malı almayı düşünmüyorum hala karar vermedim ama bakın ne kadar çokşey öğrenmişim
en çok gezen anne bebek ikilisi işte doğru seçim!!kızlar biz geldik :)
geçmişe şöyle bir baktım gülayın mahkemesi bugün değil 28 şubatta ben hergün görüşüyrum kendiiyle
morali yerinde eskisi gibi değil toparladı kendini
bugün hava muhteşem burda oğluşla çıktık dışarı zaten sonrada pazara gittik buranın pazarına bayılıyorum birsürü yeşillik var hayatımda ilk defa yediğim ve bayıldığım :))
ama bugün yaramazlık yaptım :)
pazarda köylü kadınlar bir peynir satıyorlar küpe doldurulmuş harika bir peynir ondan aldım gelirken fırına uğradım sıcak ekmek aldım ve oturdum o ikisini yedim üstünede kaymaklı ekmek yedim patlamak üzereyim ama çok güzeldi :)))
buarada oğlun ne yapıyordu derseniz elinde pırasa onu yiyordu :))) kendi tercihi
bnmde içimden geçti ewine baskınmı yapsak die ama, şimdi bebik hasta bizlede uğraşmasın dedim we fikrimi beyan etmedim doğrusuhoşbulduk cnm sağol. walla 18 aylıkken 10kg olur muyuz şüpheliyim artık ama dediğin gibi sağlıklı olsun da inş. varsın minyon bi oğlum olsun napim:)) zaten abisi fazla iri bu da ufak tefek olur işte:))
geçmiş olsun cnm kayısı kaynatıp içir bari, senin ne mr ı ?
ay evet Esintoşş hele Hasretle buluştuğunuzda gelemeyişime çok üzüldüm,buraya kadar geldin bi göremedim seni( Hatta teli kapadıktan sonra acaba arayıp bana gelin desem mi diye düşündüm ama Eymen hala öksürüyodu burnu falan akıyodu, diğer bebelere de bulaşmasından korktum. inşallah bi dahaki sefere cnm benim
hay Allah geçmiş olsun cnm yaa(
ben bi şişe kullanmıştım ondan katı bir şurup..minadex şurubun içeriği kızlar:
MİNADEX MULTİVİTAMİN ÇOCUK GELİŞİM ŞURUBU(150ML) | GÜVENLİ ALIŞVERİŞİN ADRESİ
yan etkisi yokmuş ayrıca
oyy oyyyy!!Daha sakinim..
Annem konuşmuş kvalide ile :))) Kvalide hanım, benim, güzelliğimden, namusumdan, evime çocuğuma kocama olan düşkünlüğümden, saygımdan, kültürümden, becerikli hamarat ve temiz-titiz v.s. oluşumdan çok memnumuş, fakaaaaatttt, gel gelelim ara ara çok dik konuşuyormuşum, çok zoruna gidiyormuş (konuşturan kim acaba) depresyonda mıdır nedir demiş :))) hıhhhh, çokta umurumdaydı, beni sinirlendirmesinler o zaman bende dik dik konuşmayım, ayrıca oğlunu doldurmuyormuş, oğlu kendi açmışmış konuyu, yanımızda bile değildi oğlu ve sadece tek bir konuyu duymuş, diğer konuştuklarımızı duymamış nasıl oluyorsa, hahahhaaa... mış mış ta mış mış mışşşş...
Cemy nin ateşi yükselmiş, üzüldüm, arkadaşlara katılıyorum, yarım değil tam fitil atılmalı, ben aylar önce bile İklime tam atıyordum..
Şebnem, benimde iştahım kabardı :)) Gülay ile ilgili haberleri yazmayı ihmal etme, toparlamış olmasına sevindim.. Hayırlısı olsun Ege ve O'nun için..
Aylin, diğerleri tırtıldan daha güzel bence,
Burcu, Doruk diş fırçası kullanabilecek mi, yoksa sen mi fırçalayacan..?
Minadex şurup, hoşuma gitti, hem daha hesaplı fiyatı, doktora soracam bende..
Yorum ve desteklriniz için teşekkür ederim hepinize, iyi ki varsınız..
Kafam biraz karışık, atladığım bişeyler varsa kusuruma bakmayın.
canım nasılsın? ewdemisin çalışıyomusun hiç göremiyoruz artık seni?kızlar napıyosunkoptum burdan var mı bi değişiklikler,herkes ii di mi?yapıyo musunuz buluşma filan yine
kızlar pzt günü lazer epilasyona randevu aldımda hamilelere uygulanmıo demişler emzirmeyle bi alakası olabilir mi ki. onlara sorsam kesin yok derler ama bi bilginiz war mı doktora fln sorsammı ki bence yoktur ama genede içim rahat etmedi.... bilginiz warsa söyleyin..
minadex şurubun içeriği kızlar:
MİNADEX MULTİVİTAMİN ÇOCUK GELİŞİM ŞURUBU(150ML) | GÜVENLİ ALIŞVERİŞİN ADRESİ
yan etkisi yokmuş ayrıca
mart anneleri ben de bir mart annesiyim kızım 17 mart doğumlu aklımı karıştıran bir konu üzerine sizden düşüncelerinizi almak istiyorum malum bebişlerimiz yaşlarına geldiler ve kızamık aşısı olma vakti geldi bundan önceki yıllarda kızamık aşısı 9. ayda ilk dozu yapılıyor 2. dozu 15 ayında yapıılıyordu ama bu sene tek doza indirmişlerdi ve bizim bebekler tek doz olacaktı tabi 9. ayı aşı olmadan geçirdik geçenlerde haberlerde kızamık tekrar çıkmış piyasaya diye sağlık bakanlığı tekrar 2 doza çıkarmış bu aşıyı ve bebeklere tekrar 9. aydan itibaren yapılacakmış şimdi bizim bebişler ne olacak tek dozla mı kalacak bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın kaç gündür bunu düşünüyorum
slm haftasonu olunca kimse yok buralarda :)
ben yarın sabah bilgisayarı açamayabilirim sonrada dışarı çıkıcam atanın pastasını siariş etmeye gidicem ordanda kuaföre gidicem büyük bir süprizlede akşam eve gelicem süprize gelince biraz merak edin beni :))
eve gelince bağlanırım büyük ihtimal ben yokken kuzularınıza ve kendinize iyi bakın bye bye öpüyorum sizi ve kuzuları :))
mart anneleri ben de bir mart annesiyim kızım 17 mart doğumlu aklımı karıştıran bir konu üzerine sizden düşüncelerinizi almak istiyorum malum bebişlerimiz yaşlarına geldiler ve kızamık aşısı olma vakti geldi bundan önceki yıllarda kızamık aşısı 9. ayda ilk dozu yapılıyor 2. dozu 15 ayında yapıılıyordu ama bu sene tek doza indirmişlerdi ve bizim bebekler tek doz olacaktı tabi 9. ayı aşı olmadan geçirdik geçenlerde haberlerde kızamık tekrar çıkmış piyasaya diye sağlık bakanlığı tekrar 2 doza çıkarmış bu aşıyı ve bebeklere tekrar 9. aydan itibaren yapılacakmış şimdi bizim bebişler ne olacak tek dozla mı kalacak bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın kaç gündür bunu düşünüyorum
oooo Nimet hanımcım sizi burda görmek ne güzel:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?