2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geçen hafta gittim dr a aşı için. Herhangi bişey söylemedi iki doz fln gibisinden..

Hasret Haziran da doğum yapcak cnm. Oğlu olcak.. Ulaş...
Eylül_ce, Beko,Jale, Mihriban bunlar da diğer hamileler...
Ayrıca Simenay'ın ve benim kızlarımız, Selkie'nin oğlu 1 yaşına girdiler

mihribanı ve hasreti duymuştum.Allah sağlıkla kucagına almalarını nasip etsin hepsine.bana da bi tane daha bebek nasip etsin inşallah,kızıma kardeş.

nice nice yıllara minik kuşlara,Allah baht açıklığı versin.bi başlık açalım ya ilk dogum günü partisi fotolarından.

Amin cnm. Evet doğumgünü fotoları topiği olabilir.. Herkes pek bi hummalı çalışmalar içinde bu aralar pastalar, slayt şovlar, bebeklere kıyafetler, ikramlıklar, hediyelikler... Ben çok tembel olduğum için bunların hiçbirini yapmadım maalesef... Artık yapan arkadaşlardan biri açar topiği de heralde..

günaydın kızlar
iyi uyumuşum bugün mert sadece 3 kez kalktı,burun akıntısı devam edince c.tesi dr götürdüm,gribal enfeksiyon dedi peditus ve largopen verdi bize iki gündür birazdaha rahatız
maaşallah demeyi unutmayın mert 12.750 gr olmuş teyzeleri 12.950 dedi ama kıyafetleri çıkarınca tahminen bukadar boyuda 82 cm olmuş
yaw bu mert balık yemiyo yaw napıcam bilmiyorum kokluyo önce sonrada yemiyo birden gözümün önüne kerem geldi böyle yapınca çorbasını yapıyım dedim dün kokmasın diye içine neler koydum ama çakal anladı hemen balıkyağıyla idare ediyoruz yine
iklim doğumgününde çok güzel olmuş maaşallah bayıldım resimlerine yasemin daha güzel olmuş o ayrı
mert bugün 11 aylık oldu

ya arkadaşlar aşı maşı diyo,bişey anlamadım ben:26: bize 1 yaşında getirin dediler aşıya, 4 aydır sağlıkocağına gitmiyorum ben çok ters tarafta kalıyo şehrin dışında tırlar falan oluyo yolda cesaret edemedim oraya götürmeye telefonla bi sorayım bugün olmazsa:26:

günaydın kızlar bugün kim doğmuş bakalım iyiki doğmuş
bugü işimde ikinci haftam

bende baktım iklime maşallah annesiyle ikisine

merttinde maşşallahı var annesi ne güzel bakmışsın

sağol teyzesi
alıştınmı biraz çalışma hayatına,ben ilk geri döndüğümde zorlanmıştım,bugün mert ilk kez ağladı arkamdan içli içli bende çok içlendim o öyle yapınca

Günaydın güzel arkadaşlarım, iyi haftalar, özledim valla sizi :)

Gülşancım Mert'e maaşallah, dağ gibi bir adam olacak kanımca

Gece uykuya ilk daldığımda saat 3'tü, sonra da 45 dk aralıklarla uyandık, perişanım. 5. dişin durumu fena, diş etini sarkıtmış ama patlamamış, sanırım canı acıyor, uykusundan bağırarak uyanıyor çünkü. Bu akşam fitil atıcam galiba...

Bu çocuk bana çok fena taktı kafayı :))) Peşimden hiç ayrılmıyor, sofrayı bile birlikte hazırlıyoruz Dün akşam babası omzumu ovuyordu, bu da oynuyordu kendi kendine. Bizi gördü, bi hışımla geldi, babasının kucağına tırmanıp ellerini ittirdi, sonra yere inip benim kucağıma tırmandı, öptü sarıldı, sonra da bi oyuncağını aldı elime verdi hadi oynayalım diye... Şaşırdık kaldık, kıskanç sıpa :)

Son düzenleme:
Hepinize Günaydın iyi haftalar diliyorum....
İklim kuzumun resimlerine bayıldım.....
Pelin kuzumun Emirhan paşamın da 1.yaş doğum günü kutlu olsun iyi ki varsınız hayatımızda...
Haftasonumuz yoğundu bizim misafirim vardı ve ayrıca Hilal kuzum sağ üst azı dişi çıktı ve sağ alttaki dişi de patlamak üzere Yawrum maşallah keyfi yerinde ateş filan da olmadı evin içinde durmak bilmiyor bir o yana bir bu yana ,şarkılara kafa sallamaya başladık ayaklarla tempo tutuyoruz ...Çay bardağında kendi elleriyle tutup portakal suyu içti az kalınca da gerisini üstüne döktü....

Sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım?

canım en kısa zamanda patlar dişi....EEE annesini özlüyordur da ondan yapıyordur paşa ....Bizde de öyle haftasonu yapışık ikiz gibiydik...ama öpme olayını bir türlü yapmıyor uzaktan öpüyor

Herkese günaydın
İstifa için geldim işe müdürü bekliyorum,giremezsem anlarsınız ki durumlar karıştı, bu arada diğer iş için aradı genel müdür buluşup konuştuk haftaya gel başla dedi.
Haftasonu gelen giden derken çok yoruldum hiç dinlenemedim
Bu arada İklim in d.günü fotolarını gördüm Yasemin hüzünlü gibi çıkmış kesin bi olay olmuş

canım en kısa zamanda patlar dişi....EEE annesini özlüyordur da ondan yapıyordur paşa ....Bizde de öyle haftasonu yapışık ikiz gibiydik...ama öpme olayını bir türlü yapmıyor uzaktan öpüyor

İnşallah bir an önce patlar, epey zorladı...
Evet Ayfercim yaa, sürekli yapışık geziyoruz. Hiç şikayetçi değilim ben tabi, bayılıyorum :)

Ama bi tek beni kıskanıyooooo
Balık yağını ben de 1 gün arayla veriyorum. Bu arada hsonu iki gün üst üste balık çorbası da içirdim.
İstifa olayı nedir?

Az önce sormuştum, aydınlandım, tamam.
Hsonu ben de hiç dinlenemedim.
Yasemin konusunda katılıyorum, hatta sormak için kendisini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…