- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.521
ben ilk dozunu vurdurdum saglık ocagından çagırdılar salgın varmış bu ayda
boronşite cevirdigi için 1 yaşı beklemiyolarmış. birde 1 yaşında gidecem 2.doz için..
peki kaç aylık bebişin canım yarın ben de mi götürsem kimsenin aradığı da yok bizi
hoşgeldin Ayşecim, koptun walla cidden. iyiyiz hamdolsun, sen uzaklaşalı çok oldu dolayısıyla yeni gelişmeler çoktur ama hangi birini anlatsak:)) bi sürü yeni hamile var diyeyim mesela:)) sen nasılsın, kızından naber?
anam kimler hamile???
mart anneleri ben de bir mart annesiyim kızım 17 mart doğumlu aklımı karıştıran bir konu üzerine sizden düşüncelerinizi almak istiyorum malum bebişlerimiz yaşlarına geldiler ve kızamık aşısı olma vakti geldi bundan önceki yıllarda kızamık aşısı 9. ayda ilk dozu yapılıyor 2. dozu 15 ayında yapıılıyordu ama bu sene tek doza indirmişlerdi ve bizim bebekler tek doz olacaktı tabi 9. ayı aşı olmadan geçirdik geçenlerde haberlerde kızamık tekrar çıkmış piyasaya diye sağlık bakanlığı tekrar 2 doza çıkarmış bu aşıyı ve bebeklere tekrar 9. aydan itibaren yapılacakmış şimdi bizim bebişler ne olacak tek dozla mı kalacak bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın kaç gündür bunu düşünüyorum
Hasret Haziran da doğum yapcak cnm. Oğlu olcak.. Ulaş...
Eylül_ce, Beko,Jale, Mihriban bunlar da diğer hamileler...
Ayrıca Simenay'ın ve benim kızlarımız, Selkie'nin oğlu 1 yaşına girdiler
mihribanı ve hasreti duymuştum.Allah sağlıkla kucagına almalarını nasip etsin hepsine.bana da bi tane daha bebek nasip etsin inşallah,kızıma kardeş.
nice nice yıllara minik kuşlara,Allah baht açıklığı versin.bi başlık açalım ya ilk dogum günü partisi fotolarından.
günaydın kızlar
iyi uyumuşum bugün mert sadece 3 kez kalktı,burun akıntısı devam edince c.tesi dr götürdüm,gribal enfeksiyon dedi peditus ve largopen verdi bize iki gündür birazdaha rahatız
maaşallah demeyi unutmayın mert 12.750 gr olmuş teyzeleri 12.950 dedi ama kıyafetleri çıkarınca tahminen bukadarboyuda 82 cm olmuş
yaw bu mert balık yemiyo yaw napıcam bilmiyorum kokluyo önce sonrada yemiyobirden gözümün önüne kerem geldi böyle yapınca çorbasını yapıyım dedim dün kokmasın diye içine neler koydum ama çakal anladı hemen balıkyağıyla idare ediyoruz yine
iklim doğumgününde çok güzel olmuş maaşallah bayıldım resimlerineyasemin daha güzel olmuş o ayrı
mert bugün 11 aylık oldu
günaydın kızlar bugün kim doğmuş bakalım iyiki doğmuş
bugü işimde ikinci haftam
bende baktım iklime maşallah annesiyle ikisine
merttinde maşşallahı var annesi ne güzel bakmışsın
Günaydın güzel arkadaşlarım, iyi haftalar, özledim valla sizi :)
Gülşancım Mert'e maaşallah, dağ gibi bir adam olacak kanımca
Gece uykuya ilk daldığımda saat 3'tü, sonra da 45 dk aralıklarla uyandık, perişanım. 5. dişin durumu fena, diş etini sarkıtmış ama patlamamış, sanırım canı acıyor, uykusundan bağırarak uyanıyor çünkü. Bu akşam fitil atıcam galiba...
Bu çocuk bana çok fena taktı kafayı :))) Peşimden hiç ayrılmıyor, sofrayı bile birlikte hazırlıyoruzDün akşam babası omzumu ovuyordu, bu da oynuyordu kendi kendine. Bizi gördü, bi hışımla geldi, babasının kucağına tırmanıp ellerini ittirdi, sonra yere inip benim kucağıma tırmandı, öptü sarıldı, sonra da bi oyuncağını aldı elime verdi hadi oynayalım diye... Şaşırdık kaldık, kıskanç sıpa :)
slm kızlar uzun bir aradan sonra şifremi yeniledikten sonra aranızdayım..
beni özledinizmihoş kimsenin aklınada gelmemişim galiba:)
evde çok yogun bir tempo içerisindeyim yaklaşık 1 aydır annemler bizde
onlarla çocukla zamanımın nasıl geçtigini anlamaıyorum.
oğluşum artık tıpış tıpış yürüyo ilerledik bayagıkızlar iş buldum evin hemen
alt sokagında ama kaynana bakmıyo oğluma.eşimde işsiz ne yapıcagımı şaşırmış durumdayım.
QUOTE]
hani bakacaktı kayınvaliden niye caydı?ayrıca oğlu işsiz asıl onun size teklif etmesi gerekir ama insanlar bi alem iştehayırlısı olsun
günaydın kızlar
iyi uyumuşum bugün mert sadece 3 kez kalktı,burun akıntısı devam edince c.tesi dr götürdüm,gribal enfeksiyon dedi peditus ve largopen verdi bize iki gündür birazdaha rahatız
maaşallah demeyi unutmayın mert 12.750 gr olmuş teyzeleri 12.950 dedi ama kıyafetleri çıkarınca tahminen bukadarboyuda 82 cm olmuş
yaw bu mert balık yemiyo yaw napıcam bilmiyorum kokluyo önce sonrada yemiyobirden gözümün önüne kerem geldi böyle yapınca çorbasını yapıyım dedim dün kokmasın diye içine neler koydum ama çakal anladı hemen balıkyağıyla idare ediyoruz yine
iklim doğumgününde çok güzel olmuş maaşallah bayıldım resimlerineyasemin daha güzel olmuş o ayrı
mert bugün 11 aylık oldu
maşallah oğluşumaşöyle enine boyuna kalıplı bişey olacak senin bu oğlun
4 kg balıkta 1 çay kaşığı omega varmış o yüzden yemiyor diye üzülme balık yağına devam,ancak bizde şöyle bir yan etki oldu Kero ya enerji verdi saat 9 da uyuyan çocuk 10:30-11den önce uyumuyor o yüzden ben şimdi bir gün verip bir gün vermeyeceğim.
Günaydın güzel arkadaşlarım, iyi haftalar, özledim valla sizi :)
Gülşancım Mert'e maaşallah, dağ gibi bir adam olacak kanımca
Gece uykuya ilk daldığımda saat 3'tü, sonra da 45 dk aralıklarla uyandık, perişanım. 5. dişin durumu fena, diş etini sarkıtmış ama patlamamış, sanırım canı acıyor, uykusundan bağırarak uyanıyor çünkü. Bu akşam fitil atıcam galiba...
Bu çocuk bana çok fena taktı kafayı :))) Peşimden hiç ayrılmıyor, sofrayı bile birlikte hazırlıyoruzDün akşam babası omzumu ovuyordu, bu da oynuyordu kendi kendine. Bizi gördü, bi hışımla geldi, babasının kucağına tırmanıp ellerini ittirdi, sonra yere inip benim kucağıma tırmandı, öptü sarıldı, sonra da bi oyuncağını aldı elime verdi hadi oynayalım diye... Şaşırdık kaldık, kıskanç sıpa :)
çok güldüm hakikaten kıskançmış, ben eşimi öpüyorum Kero bakarken bize şööle bi bakıp dönüyo arkasını gidiyo cool oğlum
diş olayı da zor valla Allah kolaylık versin Dorukcan'a
canım en kısa zamanda patlar dişi....EEE annesini özlüyordur da ondan yapıyordur paşa ....Bizde de öyle haftasonu yapışık ikiz gibiydik...ama öpme olayını bir türlü yapmıyor uzaktan öpüyor
hani bakacaktı kayınvaliden niye caydı?ayrıca oğlu işsiz asıl onun size teklif etmesi gerekir ama insanlar bi alem iştehayırlısı olsun
maşallah oğluşumaşöyle enine boyuna kalıplı bişey olacak senin bu oğlun
4 kg balıkta 1 çay kaşığı omega varmış o yüzden yemiyor diye üzülme balık yağına devam,ancak bizde şöyle bir yan etki oldu Kero ya enerji verdi saat 9 da uyuyan çocuk 10:30-11den önce uyumuyor o yüzden ben şimdi bir gün verip bir gün vermeyeceğim.
çok güldüm hakikaten kıskançmış, ben eşimi öpüyorum Kero bakarken bize şööle bi bakıp dönüyo arkasını gidiyo cool oğlum
diş olayı da zor valla Allah kolaylık versin Dorukcan'a
Herkese günaydın
İstifa için geldim işe müdürü bekliyorum,giremezsem anlarsınız ki durumlar karıştı, bu arada diğer iş için aradı genel müdür buluşup konuştuk haftaya gel başla dedi.
Haftasonu gelen giden derken çok yoruldum hiç dinlenemedim
Bu arada İklim in d.günü fotolarını gördüm Yasemin hüzünlü gibi çıkmış kesin bi olay olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?