- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.541
mertte diş miş yok dr a sordum görünürde bişey yok dedi:26: 4 dişle devam ediyoruz bizGünaydın güzel arkadaşlarım, iyi haftalar, özledim valla sizi :)
Gülşancım Mert'e maaşallah, dağ gibi bir adam olacak kanımca
Gece uykuya ilk daldığımda saat 3'tü, sonra da 45 dk aralıklarla uyandık, perişanım. 5. dişin durumu fena, diş etini sarkıtmış ama patlamamış, sanırım canı acıyor, uykusundan bağırarak uyanıyor çünkü. Bu akşam fitil atıcam galiba...
Bu çocuk bana çok fena taktı kafayı :))) Peşimden hiç ayrılmıyor, sofrayı bile birlikte hazırlıyoruzDün akşam babası omzumu ovuyordu, bu da oynuyordu kendi kendine. Bizi gördü, bi hışımla geldi, babasının kucağına tırmanıp ellerini ittirdi, sonra yere inip benim kucağıma tırmandı, öptü sarıldı, sonra da bi oyuncağını aldı elime verdi hadi oynayalım diye... Şaşırdık kaldık, kıskanç sıpa :)
ne güzelHepinize Günaydın iyi haftalar diliyorum....
İklim kuzumun resimlerine bayıldım.....
Pelin kuzumun Emirhan paşamın da 1.yaş doğum günü kutlu olsun iyi ki varsınız hayatımızda...
Haftasonumuz yoğundu bizim misafirim vardı ve ayrıca Hilal kuzum sağ üst azı dişi çıktı ve sağ alttaki dişi de patlamak üzereYawrum maşallah keyfi yerinde ateş filan da olmadı evin içinde durmak bilmiyor bir o yana bir bu yana ,şarkılara kafa sallamaya başladık ayaklarla tempo tutuyoruz ...Çay bardağında kendi elleriyle tutup portakal suyu içti az kalınca da gerisini üstüne döktü....
Sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım?
ayy baştan söylesenize şunu bitarafımı yırtıyom mert balık yesin diye hiç uğraşmam artık vallahani bakacaktı kayınvaliden niye caydı?ayrıca oğlu işsiz asıl onun size teklif etmesi gerekir ama insanlar bi alem iştehayırlısı olsun
maşallah oğluşumaşöyle enine boyuna kalıplı bişey olacak senin bu oğlun
4 kg balıkta 1 çay kaşığı omega varmış o yüzden yemiyor diye üzülme balık yağına devam,ancak bizde şöyle bir yan etki oldu Kero ya enerji verdi saat 9 da uyuyan çocuk 10:30-11den önce uyumuyor o yüzden ben şimdi bir gün verip bir gün vermeyeceğim.
çok güldüm hakikaten kıskançmış, ben eşimi öpüyorum Kero bakarken bize şööle bi bakıp dönüyo arkasını gidiyo cool oğlum
diş olayı da zor valla Allah kolaylık versin Dorukcan'a
Herkese günaydın
İstifa için geldim işe müdürü bekliyorum,giremezsem anlarsınız ki durumlar karıştı, bu arada diğer iş için aradı genel müdür buluşup konuştuk haftaya gel başla dedi.
Haftasonu gelen giden derken çok yoruldum hiç dinlenemedim
Bu arada İklim in d.günü fotolarını gördüm Yasemin hüzünlü gibi çıkmış kesin bi olay olmuş
yasemin banada hüzünlü göründü ama inşallah yorgunluktandır
Az önce sormuştum, aydınlandım, tamam.
Hsonu ben de hiç dinlenemedim.
Yasemin konusunda katılıyorum, hatta sormak için kendisini bekliyorum.
mertte diş miş yok dr a sordum görünürde bişey yok dedi:26: 4 dişle devam ediyoruz biz
acısı varsa gündüzde ver fitili burcu çocuğa acımıyomusun gecede calpol verirsin,topu topu 2-3 gün sürer acısı ama çok canı yanar yavrumun
mertte kıskançlık yok hala, dün babası öpüyo beni kıskanacakmı acaba diye gülüyo sadece sıpayinede ümit var eskiden babasını kıskanırdı buda bi gelişme
ne güzeldişini sessiz sessiz çıkarıyo mert hastalığından dolayı çorbaya geri döndü, burnu tıkalı olduğu için çiğneyemiyo bizimkide herşeyi barakla içmeye bayılıyo ama kendi içmeyi beceremiyo heryeri batırıyo
ayy baştan söylesenize şunu bitarafımı yırtıyom mert balık yesin diye hiç uğraşmam artık valla
süper olmuş canım hayırlısı olur inşallah
yasemin banada hüzünlü göründü ama inşallah yorgunluktandır
Burcu şu çocuğa diş dönemlerinde fitil atsana ya, Doruk her dişini zor çıkarıyor, dün geceyi o kadar rezil geçirmişsin hala fitil atmamışsın, tamam çocuklar fazla ilaç almasın istiyoruz ama acı içinde kıvranıp dertlerini anlatamamaları daha kötü
gunaydın
size uğramadan gidemedim :))
birazdan çıkcam akşama ancak gelirim
bir soru sormuştum 1-2 kişi dışında kimse cevap vermemiş
uğur böcüklü magnete resimleri doğduğu gün ve son hali olarakmı koyayım
yoksa herhangi 2 resim mi
bir yeni doğmş bi şimdiki haligunaydın
size uğramadan gidemedim :))
birazdan çıkcam akşama ancak gelirim
bir soru sormuştum 1-2 kişi dışında kimse cevap vermemiş
uğur böcüklü magnete resimleri doğduğu gün ve son hali olarakmı koyayım
yoksa herhangi 2 resim mi
Günaydınlar, herkese iyi haftalar
Gülşancım Mert oğlana 41 kere maşallah
Aylin hayırlı olsun diyelim şimdiden yeni işin cnm
Burcu bugün kolayca patlatıverir inşallah doruk kuzum dişini, bizim 5. diş neredeyse 3 hafta önce patladı ama 6. patlamak bilmedi:44:
Esintoş cemy nasıl oldu??
Bu aşı olayı için bizi ne arayan var ne soran:26:
Hemen cevap veriyorum:
Ben bi tane yeni doğmuş resmini, bir tane de yakın zamanda çekilmiş bir resmini koyacam, daha anlamlı olur gibi geldi bana...
Yine nereye gidiyosun yaw
Aşı için beni de arayan olmadı bir arayayım bakayım sağlık ocağını
Şu an herkes ikna turlarında kalmam için,müdür halen gelmedi
atanın pastasını sipariş vericem
ordanda kuaföre gidicem :)) artık değişiklik vakti geldiiii yenilenme zamanı
Sağlık ocağını aradım öyle bişey yok, olsa arar çağırırız, belki İst.da salgın vardır o sebeple aşı yapacaklardır erkenden dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?