2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mertte diş miş yok dr a sordum görünürde bişey yok dedi:26: 4 dişle devam ediyoruz biz
acısı varsa gündüzde ver fitili burcu çocuğa acımıyomusun gecede calpol verirsin,topu topu 2-3 gün sürer acısı ama çok canı yanar yavrumun
mertte kıskançlık yok hala, dün babası öpüyo beni kıskanacakmı acaba diye gülüyo sadece sıpa yinede ümit var eskiden babasını kıskanırdı buda bi gelişme

ne güzel dişini sessiz sessiz çıkarıyo mert hastalığından dolayı çorbaya geri döndü, burnu tıkalı olduğu için çiğneyemiyo bizimkide herşeyi barakla içmeye bayılıyo ama kendi içmeyi beceremiyo heryeri batırıyo

ayy baştan söylesenize şunu bitarafımı yırtıyom mert balık yesin diye hiç uğraşmam artık valla

süper olmuş canım hayırlısı olur inşallah

Az önce sormuştum, aydınlandım, tamam.
Hsonu ben de hiç dinlenemedim.
Yasemin konusunda katılıyorum, hatta sormak için kendisini bekliyorum.
yasemin banada hüzünlü göründü ama inşallah yorgunluktandır

Burcu şu çocuğa diş dönemlerinde fitil atsana ya, Doruk her dişini zor çıkarıyor, dün geceyi o kadar rezil geçirmişsin hala fitil atmamışsın, tamam çocuklar fazla ilaç almasın istiyoruz ama acı içinde kıvranıp dertlerini anlatamamaları daha kötü

günaydın annişlerrrr
bu sabah kuzu arkamdan çok ağladı bu ara çok vakit geçirdik birlikte ayrılmıyo kuyruğumdan odada oyun oynaken arada dönüp beni kontrol ediyo orda mıyım die
BURCU aynı hadiseler bizdede vuku buluyo eser ne zaman yanaşsa bu son hız emekleyip tepeme çıkıyo öpüyo babasını itiyo ve ben eriyorummmm
AYLİN tebrik ederim anacım yeni işin hayırlı uğurlu olsun
MERTE de maşallah
bu aşı olayı nedir bizi kimse armadı yarın doktor kontrolümüz var soralım bakalım

Gündüzleri hiç sıkıntısı yok Gülşancım, sadece her şeyi ağzına götürüyor ama canı acımıyor sanırım, çünkü huzursuzlanmıyor, keyfi yerinde. Noluyorsa gece uyuyunca oluyor. İki gece iyi geceler çayı verdim, iyi uyudu, 3 defa uyandı sadece, ben de uyanması dişten değil diye düşündüm. Dün gece vermedim, böyle oldu :) Uyku arasına bir kaşık Calpol verdim işte, 3'ten sonra biraz rahatladı.

Bu aralar Doruk da sadece ekmek ve muz kemiriyor, başka her şeyi püre istiyor, o da dişten herhalde.

Öyle deme kız, arada ver yine balık, alışsın tadına. Ben yıllarca nefret ettim balıktan, 20 yaşımdan sonra alıştım :)))

Atıyorum anacım, geçen hafta 3 gece attım, çok da işe yaramıyor ki, 1,5 saatte değil 2 saatte bir uyanıyor :) Ama bu gece atıcam tabi...

Cumartesi günü doğum yaptığım hastaneden, ki çok güvenirim, şöyle bi mesaj geldi:

Sağlık Bakanlığı'nın kızamık genelgesi doğrultusunda 9-12 ay arası bebeklerimize rutin aşı dışında 1 doz kızamık aşısı uygulanması gerekmektedir. En geç 1 hafta içinde doktorunuza başvurunuz.

İyi aklıma getirdiniz, bizim doktora bi sorayım ben bunu, her yerde konuşuluyor kızamık salgını var diye, Allah korusun.

burcucum ayline katılıyorum uyku da uyuamıyor iice güçsüz düşeek bu sefer hasta da olacak ikisiyle birden uğraşacak yavrucum

gunaydın

size uğramadan gidemedim :))

birazdan çıkcam akşama ancak gelirim

bir soru sormuştum 1-2 kişi dışında kimse cevap vermemiş

uğur böcüklü magnete resimleri doğduğu gün ve son hali olarakmı koyayım
yoksa herhangi 2 resim mi

Hemen cevap veriyorum:
Ben bi tane yeni doğmuş resmini, bir tane de yakın zamanda çekilmiş bir resmini koyacam, daha anlamlı olur gibi geldi bana...
Yine nereye gidiyosun yaw

Günaydınlar, herkese iyi haftalar
Gülşancım Mert oğlana 41 kere maşallah

Aylin hayırlı olsun diyelim şimdiden yeni işin cnm

Burcu bugün kolayca patlatıverir inşallah doruk kuzum dişini, bizim 5. diş neredeyse 3 hafta önce patladı ama 6. patlamak bilmedi:44:

Esintoş cemy nasıl oldu??

Bu aşı olayı için bizi ne arayan var ne soran:26:

bir yeni doğmş bi şimdiki hali

saol canım daha ii biraz burnu tıkaı ama keyfi yerinde

Günaydinlar...

Gülsan, Merte kocaman bir masaallah , ne yedirip ne iciriyorsun sen bu cocuga bizede söyle.
Aylin, hayirlisi olsun insallah. Umarim istedigin gibi olur hersey.
Sebnem, bencede yeni dogmus ve simdiki hali güzel olur.

11 aylik kontrolümüzde bizde kizamik asisinin birincisini olduk.
ikincisi yasinda olacak.

Demek bütün cocuklar bu ara Anneye iyice düskün oldular, Tugrada ayni sekilde öpüyor yaliyor .
Biz artik disimizi fircalamaya basladik. Fircalarken gerci o daha cok fircayi issirmaya calisiyor ama yinede iyi gidiyor.
Babasinin adini söylemeye calisiyor bu ara. Ben Halil diyorum oda hemen Lilllll diyor

Aşı için beni de arayan olmadı bir arayayım bakayım sağlık ocağını
Şu an herkes ikna turlarında kalmam için,müdür halen gelmedi

Tam da şu an senin yerinde olup, bu kararı vermiş ve sadece açıklamayı bekliyor olmayı çok isterdim :) Az önce beni buraya bağlayan bir parça daha kırıldı gitti, eskiden olsa çoktan çantamı alıp çıkmıştım!

Hakkında hayırlısı olsun, ikna turu atanları salla gitsin, bu değişiklik iyi olacak senin için, öyle hissediyorum.

atanın pastasını sipariş vericem
ordanda kuaföre gidicem :)) artık değişiklik vakti geldiiii yenilenme zamanı

Vuuuuu
Yeni halini heyecanla bekliyoruz...

memleketten günaydııııınnn
nabersiniz kızlar önce bi cvp yazim sonra geçmişe bakmayı denicem melikecik uyuyo ay beni sinir edio 6 da kalkıo artık yaa 9da yattığından mı pınar senin kız 8 de yatıodu dimi kaçta kalkıo peki sabah yatma saatini 10 a mı kaydırsma diorm süründürüo beni resmen yaa.
salya sümük gribim epilasyona gitcektim iptal ettirdim haftasonuna doğru toparlnırsam gidicem burunumu çeke çeke yaptırmim dedim:) sizder neler war merte maşş çekilmiş noldu daha bakamadım aylin sanırım yeni bir iş yeni bir yaşama girişmiş hayırlı olur inşş. bugün gezmeye gitmeyi planlıyorum sümüğümle ıyyykk:)

Günaydın kızlarrrr...Sizi bi konuda uyarayım dedim haftasonu bizim oğlanla yalnızdık arabayla ablama gittik arkada koltuğunda takılıyodu bizim ki. Yolda seyir halindeylen arka kapıyı açtııııııııııı ben panikledim tabi hemen sağa çektim trafiğin içine ettim çocuk kilidi var ya kapılarda onu kapadım ve yola devam ettim ama üç buçuk attım orası ayrı. Sizde bebişlerin oturduğu tarafn çocuk kilidini kapatın canlarr çok tehlikeli olmaya başladı bu veletler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…