- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.561
Doktorla konuştum, kızamık salgını bekleniyor diye yazı yazmış.
Zaten 1 yaşına gelen bebeklere kızamık aşısı yapılıyormuş, bir ay kadar erken yapacağız, en kısa sürede getirin yapalım dedi.
Bilginize...
Günaydın kızlarrrr...Sizi bi konuda uyarayım dedim haftasonu bizim oğlanla yalnızdık arabayla ablama gittik arkada koltuğunda takılıyodu bizim ki. Yolda seyir halindeylen arka kapıyı açtııııııııııı ben panikledim tabi hemen sağa çektim trafiğin içine ettim çocuk kilidi var ya kapılarda onu kapadım ve yola devam ettim ama üç buçuk attım orası ayrı. Sizde bebişlerin oturduğu tarafn çocuk kilidini kapatın canlarr çok tehlikeli olmaya başladı bu veletler....
Haydaaaa
Ben şimdi salgın bekleniyormuş çocuğuma aşı vurun diye götürsem sanırsam dötüyle güler bana hemşire,çünkü doktora da sordu öyle bi duyum almadık dedi.
Kızlar ben ne Furkanı ne de Eymeni hiç sağlık ocağına götürmedim, herhangi bi sağlık ocağına gidersem yaptırabilir miyim bu kızamık aşısını yoksa herkesin gitmesi gereken belirli bi sağlık ocağı mı oluyo? bize eşit mesafede iki ayrı sağlık ocağı var da, beni aydınlatın lütfenn
Kızlar ben ne Furkanı ne de Eymeni hiç sağlık ocağına götürmedim, herhangi bi sağlık ocağına gidersem yaptırabilir miyim bu kızamık aşısını yoksa herkesin gitmesi gereken belirli bi sağlık ocağı mı oluyo? bize eşit mesafede iki ayrı sağlık ocağı var da, beni aydınlatın lütfenn
pınarrrrr
senin bıcırık 8de yatıodu dimi kaçta uyanıo die sormuştumm duy sesimiiii
gülşan ewet cnm bende baktım çok pahalı napcaz bilmiorm wala.
canım netten bakıp aile hekiminizi öğreniyosun adresini lıp gidiyosun onlar kaydını bakanlıktan almış oluyo zaten
esin vermiş cevabı zaten bende şunu ekleyim bari aile hekimini istersen değiştirebilirsin ben değiştircem eve yakın bi sağlık ocağı var oranın aile hekimini istiycem ben,aşı yaptırmaya gitmek kolay olsun diye
kamil akşam bu sene memlekete gitmeden önce tatile gidelim mert deniz görsün bizde serinleyelim dedi
yaşasın şimdi iyi bir yer bulmak lazım temmuzda heryer çok pahalı biraz baktımda
merlike benim oğlan da 8 de yatıyo sabah 7.30 sekiz arası bi yerde uyanıyo maşşallahhhh
pınarrrrr
senin bıcırık 8de yatıodu dimi kaçta uyanıo die sormuştumm duy sesimiiii
gülşan ewet cnm bende baktım çok pahalı napcaz bilmiorm wala.
Sağolun arkadaşlar..Aylincim istifa et etmesine ama işte koca gibi al birini vur ötekine hepiciği aynı..ahh o kadar yorgunum ki yine yalnızdım sıpayla haftasonu pestilim çıktı bi de işe geldim offff koca parası yemek istiyorummmmmmmm
Meralim özledik vallaaaa seni..ben aşıların hepsini sağlık ocağında yaptırıyorum..
Burcu hayde istifaya hep beraber
merlike benim oğlan da 8 de yatıyo sabah 7.30 sekiz arası bi yerde uyanıyo maşşallahhhh
ay ne güzel bnm kızda 9da yatıp 7 bucuk gibi uyanıodu 4-5 gündür yer değiştidinden mi ne . odayıda kararttırk halbuki. 6da dikilioda sen aklıma geldin seninkide erken yatıodu kaçta kalkıo acaba die sorim demiştim o zmn ben deeştirmim uyku saatini yine. düzelir inş. saol cnm teşekkür ederim. geçmiş olsun bu arada aman dikkatli ol. bnm kız uzanamıo kapıya koltuktayken kemerleri o kadar sünmüo
pınarcım bişey daha sorcam yaa gündüz uykuları nasıl peki kaç saat uyuyo kaç kere yatıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?