2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorla konuştum, kızamık salgını bekleniyor diye yazı yazmış.
Zaten 1 yaşına gelen bebeklere kızamık aşısı yapılıyormuş, bir ay kadar erken yapacağız, en kısa sürede getirin yapalım dedi.
Bilginize...

Haydaaaa
Ben şimdi salgın bekleniyormuş çocuğuma aşı vurun diye götürsem sanırsam dötüyle güler bana hemşire,çünkü doktora da sordu öyle bi duyum almadık dedi.

derya ucuz atlatmışsın mertte çok kurcalıyo kapıyı camı bizde biner binmez çocuk kilidini devreye sokuyoz:18:
demin sağlıkocağının hemşiresi burdaydı iyi olacak hastanın dr ayağına gelirmiş
kızamık aşısı muamma dedi, eskiden 8. ayda ve 15. ayda iki doz olarak vururduk sonda sağlık bakanlığı tek dozda 12. ayda vurun dedi öyle yapıyoruz şimdi dedi. ama şuan vurulursa mert ikinci dozu 18. ayda vurdurmalısın dedi. burda 12. ayda vuruyoruz dedi istersen aşıyı satın alıp vurdurabilirsin dedi, bana sorarsan tek dozun koruyucu etkisi çok az dedi:26: kafamı karıştırdı
maaşallah diyeh anneler teşekkür ederiz darısı sizin bebişlere
merve geçmiş olsun
şebnem resmini çekip koymayı unutma canım merak ediyoruz yeni halini
aylin kimseyi dinleme içinden geleni yap sen orda mutsuzsun, hazır yeni iş buldun bas istifayı

Bak sen sıpaya yaaa... Geçmiş olsun Derya, iyi toparlamışsın yine...

Haydaaaa
Ben şimdi salgın bekleniyormuş çocuğuma aşı vurun diye götürsem sanırsam dötüyle güler bana hemşire,çünkü doktora da sordu öyle bi duyum almadık dedi.

Evet güler :)
Valla ne bileyim, Sağlık Bakanlığı her yere yazı gönderiyormuş.
Bir de şu küpeli doktora sorsana...

Kızlar ben ne Furkanı ne de Eymeni hiç sağlık ocağına götürmedim, herhangi bi sağlık ocağına gidersem yaptırabilir miyim bu kızamık aşısını yoksa herkesin gitmesi gereken belirli bi sağlık ocağı mı oluyo? bize eşit mesafede iki ayrı sağlık ocağı var da, beni aydınlatın lütfenn

canım netten bakıp aile hekiminizi öğreniyosun adresini lıp gidiyosun onlar kaydını bakanlıktan almış oluyo zaten

Derya geçmiş olsun cnm çok şükür kazasız belasız atlatmışsınız. Bizde her daim devrede durur çocuk kilidi, bu münasebetle şu reklamdaki, babasına şoför muamelesi yapan kız gibi ben de koca kişine açtırıyorum kapımı:))

kamil akşam bu sene memlekete gitmeden önce tatile gidelim mert deniz görsün bizde serinleyelim dedi
yaşasın şimdi iyi bir yer bulmak lazım temmuzda heryer çok pahalı biraz baktımda

esin vermiş cevabı zaten bende şunu ekleyim bari aile hekimini istersen değiştirebilirsin ben değiştircem eve yakın bi sağlık ocağı var oranın aile hekimini istiycem ben,aşı yaptırmaya gitmek kolay olsun diye

pınarrrrr
senin bıcırık 8de yatıodu dimi kaçta uyanıo die sormuştumm duy sesimiiii
gülşan ewet cnm bende baktım çok pahalı napcaz bilmiorm wala.

Sağolun arkadaşlar..Aylincim istifa et etmesine ama işte koca gibi al birini vur ötekine hepiciği aynı..ahh o kadar yorgunum ki yine yalnızdım sıpayla haftasonu pestilim çıktı bi de işe geldim offff koca parası yemek istiyorummmmmmmm
Meralim özledik vallaaaa seni..ben aşıların hepsini sağlık ocağında yaptırıyorum..
Burcu hayde istifaya hep beraber

canım netten bakıp aile hekiminizi öğreniyosun adresini lıp gidiyosun onlar kaydını bakanlıktan almış oluyo zaten

hımmm ben bi ara bakmıştım bu aile hekimimize uzaktaydı bea, tenku kızlar ben yine kendi doktorumuza götürücem galiba

kamil akşam bu sene memlekete gitmeden önce tatile gidelim mert deniz görsün bizde serinleyelim dedi
yaşasın şimdi iyi bir yer bulmak lazım temmuzda heryer çok pahalı biraz baktımda

oooohhhh hadi bakalım güzel bi tatil ypın, bence bakıp araştırma kısmı daha bi keyifli oluyo zaten:))

merlike benim oğlan da 8 de yatıyo sabah 7.30 sekiz arası bi yerde uyanıyo maşşallahhhh

ay ne güzel bnm kızda 9da yatıp 7 bucuk gibi uyanıodu 4-5 gündür yer değiştidinden mi ne . odayıda kararttırk halbuki. 6da dikilioda sen aklıma geldin seninkide erken yatıodu kaçta kalkıo acaba die sorim demiştim o zmn ben deeştirmim uyku saatini yine. düzelir inş. saol cnm teşekkür ederim. geçmiş olsun bu arada aman dikkatli ol. bnm kız uzanamıo kapıya koltuktayken kemerleri o kadar sünmüo

pınarrrrr
senin bıcırık 8de yatıodu dimi kaçta uyanıo die sormuştumm duy sesimiiii
gülşan ewet cnm bende baktım çok pahalı napcaz bilmiorm wala.

kız Pınar kim? annesinin bebiki mi?

ben de özledim cnm bu aile hekiminizin olduğu sağlık ocağı mı oluyo??

merlike benim oğlan da 8 de yatıyo sabah 7.30 sekiz arası bi yerde uyanıyo maşşallahhhh

hey maşşallahhh ama düzenine bu derece dikkat ediyosun çocuğun bu kadar nimetini de gör di mi:))

şaşkın onun adı Derya bi kere Pınar değil

pınarcım bişey daha sorcam yaa gündüz uykuları nasıl peki kaç saat uyuyo kaç kere yatıo

Ablamın adı pınar yaklaştın bi yerden:) Onu dicektim gündüz çok uyutuyosan erken uyanabilir ya da gündüz çok yoruluyosa ve yeterince uyumuyosa..Benimki şu anda 2 kere toplamda ortalama 2 saat uyuyo. 2 saati geçmiyoruz hiç. Bir kere öğlen 11.30 gibi 1.30 saat akşam beş gibi yarım saat 8 dede gece uykusu cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…