- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.581
Ablamın adı pınar yaklaştın bi yerden:) Onu dicektim gündüz çok uyutuyosan erken uyanabilir ya da gündüz çok yoruluyosa ve yeterince uyumuyosa..Benimki şu anda 2 kere toplamda ortalama 2 saat uyuyo. 2 saati geçmiyoruz hiç. Bir kere öğlen 11.30 gibi 1.30 saat akşam beş gibi yarım saat 8 dede gece uykusu cnm.
Çok canım sıkkın, tası tarağı toplayıp gidesim var.
Güne çok pozitif başlamıştım ama kısa sürede bütün enerjimi yedi içi geçmişler...
Aylin, Doruk da 22.30'dan önce uyumuyor son zamanlarda ve seninle aynı durumdayım, bazen duş alacak halim bile kalmıyor :)
Meral, ben de aşılarını kendi doktorumuza yaptırıyorum, bizim sağlık ocağına gıcık oluyorum çünkü.
Çok canım sıkkın, tası tarağı toplayıp gidesim var.
Güne çok pozitif başlamıştım ama kısa sürede bütün enerjimi yedi içi geçmişler...
Aylin, Doruk da 22.30'dan önce uyumuyor son zamanlarda ve seninle aynı durumdayım, bazen duş alacak halim bile kalmıyor :)
Meral, ben de aşılarını kendi doktorumuza yaptırıyorum, bizim sağlık ocağına gıcık oluyorum çünkü.
Ben de burdakilerin değmez diye vazgeçirmelerini dinliyorum, evet sağlığımı kaybetmeye değmez diyorum cevap olarak
Pofffff zor gün müdür hala yok,gelmezse akşama kadar kendimi sıktığımla kalıcam,neyseki bugün kota yok en azından buraya tam gün takılıcam
Bizim sağlık ocağı çok ilgili ben seviyorum o yüzden hiç dr.a götürmedim aşıya.
10:30 olayı da kalıcı galiba burcu,dün duştan çıktığımda 12 idi, eşim sırıtıyordu pis pis,çok geç oldu iyi geceler deyip kaçtım uyudum
saqna ne oldu bea? Alla alla çalıştığı yerde mutlu olan bi arkadaşımız yok mu:26:
hehe sizsde durum tersi sanıyodum ben halbuki
Ben de burdakilerin değmez diye vazgeçirmelerini dinliyorum, evet sağlığımı kaybetmeye değmez diyorum cevap olarak
Pofffff zor gün müdür hala yok,gelmezse akşama kadar kendimi sıktığımla kalıcam,neyseki bugün kota yok en azından buraya tam gün takılıcam
Bizim sağlık ocağı çok ilgili ben seviyorum o yüzden hiç dr.a götürmedim aşıya.
10:30 olayı da kalıcı galiba burcu,dün duştan çıktığımda 12 idi, eşim sırıtıyordu pis pis,çok geç oldu iyi geceler deyip kaçtım uyudum
saqna ne oldu bea? Alla alla çalıştığı yerde mutlu olan bi arkadaşımız yok mu:26:
Sanırım Yasemin mutlu bi tek çalıştığı yerde, o da bugün niye hala yok ki???
Bizde tersiydiii ama 1 haftadır stresliyim düşünceliyim ve Kero geç uyuyor ayrıca 2 gün misafir ağırladım,benden hayır beklemesin bi süre
Hafta sonu 2 tane milli piyango almıştım, az önce kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş diyerek baktım sonuçlarına, ikisine de amorti çıktı
hehe bu şansını bi daha dene demek mi oluyo acaba yoksa paranı boşa harcama abe kızım her kuruş sana gerekli mi
Ama amorti çıktı ki Meral, ziyan olmadı param, bence bu ümit var, şansını denemeye devam et demekÇok bişi istemiyorum bea, düzgün bi ev parası çıksın, o gün istifa edecem :)
slm kızlarr..
yağız gece 12.30 da 150 ml mama ile uyudu
uyududa denmez yaa devamlı mızmız olarak yanımda
sabah ezanı okunuyordu başladı çıglıla aglamaya sütüm yok galiba acıkmış.
kalktı babası mama yaptı içti bir güzel uyudu 11 e kadar uyumuşuz beraber.
sonra annem geldi fizik tedaviden kahvaltımızı yaptık ama
hiç halim yok iş yapacak oturdum pc başına.
annemde kızıyo ne var oraya oturdun diye,off sinir oluyorum öyle diyince
zaten bütün gün pestilim çıkıyo be kadın bırakta iki laflayayım demi ama..:)
aylin böyleler işte ben düşünüyorum diyer eltimler asla düşünmezler.
borç içinde yüzüyorlar ellerini baglayan yok ben o durumda olsam
1 dk evde durmam ama demekki öyle olmak bunlara yaranılıyo.
bu konuda çok sinirliyim kaynanaya çokkkkkkk.
pelin dogum günün kutlu olsun..
kızım biraz huysuz gibiymiş....bişey yememiş dişten midir bilmiyorum mama almış sadece şuan uyuyormuş çorba içmemiş meyva püresi yememiş...
Aşı olayını aile hekimimiz olan doktorun hemşiresini aradım bu hafta içinde getirin dedi ve 1 ay sonra da bir yaş aşısını yaparız dediler...bağışıklık açısından şimdiden daha iyi dedi.sağlık bakanlığı şart koşmuş bu aşı için okullarda kızamık,kabakulak için tebdir alıyorlarmış...ayrıca üretim müdürümüzün eşide çocuk doktoru ona da sordum 1 ay öncesinden yaptır dedi ve sağlık bakanlığı şart koşmuş...
ben araştırma kısmını değilde yüzme kısmını seviyorum merolaynnhımmm ben bi ara bakmıştım bu aile hekimimize uzaktaydı bea, tenku kızlar ben yine kendi doktorumuza götürücem galiba
oooohhhh hadi bakalım güzel bi tatil ypın, bence bakıp araştırma kısmı daha bi keyifli oluyo zaten:))
aile hekimi bağlı olduğun sağlık ocağında oluyo canımkız Pınar kim? annesinin bebiki mi?
ben de özledim cnmbu aile hekiminizin olduğu sağlık ocağı mı oluyo??
hey maşşallahhhama düzenine bu derece dikkat ediyosun çocuğun bu kadar nimetini de gör di mi:))
Allaha şükür ben işimden memnunumsaqna ne oldu bea? Alla alla çalıştığı yerde mutlu olan bi arkadaşımız yok mu:26:
Çok iyi anlıyorum seni...
Çık, bir kere de söyle bitsin, bak iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş :)
Hafta sonu 2 tane milli piyango almıştım, az önce kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş diyerek baktım sonuçlarına, ikisine de amorti çıktı
nası anneler var yaaa, oğlu işsiz gelini çalışmak istiyo getir bebeğe ben bakayım demiyoslm kızlarr..
yağız gece 12.30 da 150 ml mama ile uyudu
uyududa denmez yaa devamlı mızmız olarak yanımda
sabah ezanı okunuyordu başladı çıglıla aglamaya sütüm yok galiba acıkmış.
kalktı babası mama yaptı içti bir güzel uyudu 11 e kadar uyumuşuz beraber.
sonra annem geldi fizik tedaviden kahvaltımızı yaptık ama
hiç halim yok iş yapacak oturdum pc başına.
annemde kızıyo ne var oraya oturdun diye,off sinir oluyorum öyle diyince
zaten bütün gün pestilim çıkıyo be kadın bırakta iki laflayayım demi ama..:)
aylin böyleler işte ben düşünüyorum diyer eltimler asla düşünmezler.
borç içinde yüzüyorlar ellerini baglayan yok ben o durumda olsam
1 dk evde durmam ama demekki öyle olmak bunlara yaranılıyo.
bu konuda çok sinirliyim kaynanaya çokkkkkkk.
pelin dogum günün kutlu olsun..
ayyy inşallah diştendir canımkızım biraz huysuz gibiymiş....bişey yememiş dişten midir bilmiyorum mama almış sadece şuan uyuyormuş çorba içmemiş meyva püresi yememiş...
Aşı olayını aile hekimimiz olan doktorun hemşiresini aradım bu hafta içinde getirin dedi ve 1 ay sonra da bir yaş aşısını yaparız dediler...bağışıklık açısından şimdiden daha iyi dedi.sağlık bakanlığı şart koşmuş bu aşı için okullarda kızamık,kabakulak için tebdir alıyorlarmış...ayrıca üretim müdürümüzün eşide çocuk doktoru ona da sordum 1 ay öncesinden yaptır dedi ve sağlık bakanlığı şart koşmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?