2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pelinle emirhanın doğumgününü kutlamayı unutmuşum,nice sağlıklı yıllarını görürüz inşallah

Gülşancım işinden memnun olan birini görmek ne güzel hep öyle devam eder inş. cnm

YAsemincim gelmişş, anlat bakalım nasıl geçti partii

Aşıyı ihmal etmemek lazım sanırım çünkü kendi doktorumuzuda aradım ve yaptır dedi ....
Hanife ve Gülşancım sizlerde yaptırın aşıyı 15 gün sonra da 1 yaş aşısıda olur 1.yaş aşısını ay sonunda da yaptırabilirsin az önce sordum doktorumuza da....

İkinci azı dişi sanırım huzursuzluk verdi diğeri patlamış gözüküyor ve damak az şiş inşallah öyledir Meralcim ....

Yasemin canım tahmin ettim canım benim bozma moralini müsait olduğunda anlatırsın...Bizler yanındayız........

evet yaa biraz lafla bence de:)) kaynanaya da ne demeli bilmem:88:

ayy bişey denmez zaten bende susuyorum. ama şiştim yani
benim annem fizik tedavisine gidiyo diye oda başladı gitmeye,
eşimde dün anne gerçekten bakmıyacakmısın dedi oda yok oglum.
yataga gidiyorum (sanki dr git dedi kendisine.) bakamam dedi
seneye gelir sizde kalır o zaman bakarım dedi
bende seneye çalışmam eşimde dediki belki kardeş gelir dedi
o zaman ikisine oturur evinde bakarısın diyo.
seneye ALLAH büyüktür o zamana kadar eşim düzgün iş bulur heralde..[/B]

iyi iyi sen öyle algılamak istiyosan yapcek bişi yok:))

Hee öyle istiyorum, idare et :))

Neden bütüm kvalideler manyak, neden neden yaaa?
Allah işini rast getirsin Nimetcim...

Bak aynı bilgileri almışsın sen de...
Ayfercim azılar çıkıyor demiştin ya, ondandır herhalde huysuzluğu, çabucak çıkarır inşallah...

Bizim de bir haftamız var 1 yaşa, ama doktor yapalım dedi :26:

Yapma yaa, kötü mü geçti?
Biz anladık zaten fotoğraflardan, tühh...

mardinde bi duyum yok canım ama benim kafam karıştı şimdi:26:

tahmin ettik aslındada inşallah değildir diyoduk,merakla bekliyoruz canım

canım iş için neye karar verdin ne olcak şimdi?

a.s. cnm walla bu aşı konusu kafa karıştıcı cinsten sen de bi doktorunuzu arayıp sor istersen cnm, burda soranla hep olması gerektiği yanıtını aldı

hay Allah desene en güzel gününüzü mahfettiler:88:

şimdi bizim ebe hemşiremizi aradım..yok öyle bir durum herhangi bir resmi yazı vs. almadık gününde 1 yaş aşısına getirmen yeterli dedi...yine aşı firmalarının oyunu mu yoksa????

canım iş için neye karar verdin ne olcak şimdi?
sagol burcum,onlarda bizim için aynı şeyi düşünüyorlarsa.
ben sadece diyorumki herkese benim gibi bir manyak gelin versin..:)
ayfer çocuguma bakacak birini bulamadım bakıcıdanda vazgeçirdi beni
ALLAH bildigi gibi yapsın.şimdi bakıcak biri yok kaldım evde.

şimdi bizim ebe hemşiremizi aradım..yok öyle bir durum herhangi bir resmi yazı vs. almadık gününde 1 yaş aşısına getirmen yeterli dedi...yine aşı firmalarının oyunu mu yoksa????

cnm zaten kızamık norlamde vurulan aşı 1 ay erken veya geç sonuçta vurulucaklar
oyun olsa başka aşılar çıkarılar.(keçi gribi gibi )
kanımca ist yaygın kızamık diyer şehirlere yayılmamıştır.

canım 1 yaş aşısında var zaten biliyorum ama önce bunu vuralım sonra bir yaşı vuruz demişler ya 2 doz olacak...zaten önceden 2 dozmuş bu aşı teke düşürmüşler salgın durumunda ikiye çıkması bundan diye düşünüyorum...bizimkiler tek dozla kalacaklar bu durumda o yüzden sordum.

Aşı konusunu ciddiye almak lazım diye düşünüyorum, bu aralar kreşte çocuğu olan bir kaç arkadaşımdan su çiçeği ve kızamık haberi aldım ben, ama bu mesaja kadar salgın tehdidi olabileceğini düşünmemiştim. Bu aşıların zaten yapılması lazım, biraz erken yaptırmanın zararı olmaz sanırım.

Bu arada dün Doruk'a doğum günü kıyafeti baktım, tam istediğim gibi bir takım buldum, pantolon yelek ve gömlekten oluşuyor, ama 60 lira dedi yaw, benim sıkıntılı kuzu onun yeleğini giymez bile, kıyamadım onca paraya. Eminönü'ne gitmek lazım ama bir sürü yol... Amaannn...

AİLE HEKİMİMİ ARADIM ŞİMDİ BURDA SALGIN YOK AŞI TAKVİMİNE GÖRE VURDURMAYA DEVAM EDİN AŞILARINIZI DEDİ. bize gelen bi yazı vs yok olursa ararız sizi dediler içim rahatladı,vurdurmuycam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…