- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.601
evet yaa biraz lafla bence de:)) kaynanaya da ne demeli bilmem:88:
ben araştırma kısmını değilde yüzme kısmını seviyorum merolaynn
aile hekimi bağlı olduğun sağlık ocağında oluyo canım
Allaha şükür ben işimden memnunumtabi bizim meslekte bi sabah uyanırsın yerin değişmiş inşallah yerim değişmez
hiç amorti tutturamadım hayatımda, abim sayısal oynarken bana 6 rakam söyle der bende saf saf söylerim yazacak diye, ama o derki bana o rakamları yazmıycam elemek için sordum sadece zira ben sayısalda 2 tutturmuş değilim
nası anneler var yaaa, oğlu işsiz gelini çalışmak istiyo getir bebeğe ben bakayım demiyo
ayyy inşallah diştendir canımbendemi yaptırsam aşıyı kararsız kaldım yaaa dr arayım bide:26:
iyi iyi sen öyle algılamak istiyosan yapcek bişi yok:))
slm kızlarr..
yağız gece 12.30 da 150 ml mama ile uyudu
uyududa denmez yaa devamlı mızmız olarak yanımda
sabah ezanı okunuyordu başladı çıglıla aglamaya sütüm yok galiba acıkmış.
kalktı babası mama yaptı içti bir güzel uyudu 11 e kadar uyumuşuz beraber.
sonra annem geldi fizik tedaviden kahvaltımızı yaptık ama
hiç halim yok iş yapacak oturdum pc başına.
annemde kızıyo ne var oraya oturdun diye,off sinir oluyorum öyle diyince
zaten bütün gün pestilim çıkıyo be kadın bırakta iki laflayayım demi ama..:)
aylin böyleler işte ben düşünüyorum diyer eltimler asla düşünmezler.
borç içinde yüzüyorlar ellerini baglayan yok ben o durumda olsam
1 dk evde durmam ama demekki öyle olmak bunlara yaranılıyo.
bu konuda çok sinirliyim kaynanaya çokkkkkkk.
pelin dogum günün kutlu olsun..
kızım biraz huysuz gibiymiş....bişey yememiş dişten midir bilmiyorum mama almış sadece şuan uyuyormuş çorba içmemiş meyva püresi yememiş...
Aşı olayını aile hekimimiz olan doktorun hemşiresini aradım bu hafta içinde getirin dedi ve 1 ay sonra da bir yaş aşısını yaparız dediler...bağışıklık açısından şimdiden daha iyi dedi.sağlık bakanlığı şart koşmuş bu aşı için okullarda kızamık,kabakulak için tebdir alıyorlarmış...ayrıca üretim müdürümüzün eşide çocuk doktoru ona da sordum 1 ay öncesinden yaptır dedi ve sağlık bakanlığı şart koşmuş...
s.a
geçmişe bakamıyorum maalesef...işlerim var bir yandan onları yapıp bir yandan size bakmaya çalışırım.şu aşı meselesini soracaktım ben de...bana öyle geliyor ki bu duyum daha çok İstanbulda oturanlarda var...yanılıyor muyum bizi de kimse aramadı zaten yaşına 1 hafta kaldı ya da az kaldı diye mi aramadılar???
Ben geldim.. Ama nickimi parkedip gidecem..
Bugün öğlen ancak gelebildim şirkete, İklimi aşıya götürdüm, Kızamığı bilmem ama su çiçeği salgını varmış, dikkat edin, işleri toparlamam lazım, bu yüzden uzun uzun yazamayacam, bir ara detayları anlatırım yaşadıklarımla ilgili..
Hoş olmayan şeyler oldu, doğum günü iğrenç geçti, o gecenin bir an evvel bitmesi için dua ettim sadece, kafama bir huni taktım geziyorum şimdi.. Sebebini tahmin etmişsinizdir eminim..
mardinde bi duyum yok canım ama benim kafam karıştı şimdi:26:s.a
geçmişe bakamıyorum maalesef...işlerim var bir yandan onları yapıp bir yandan size bakmaya çalışırım.şu aşı meselesini soracaktım ben de...bana öyle geliyor ki bu duyum daha çok İstanbulda oturanlarda var...yanılıyor muyum bizi de kimse aramadı zaten yaşına 1 hafta kaldı ya da az kaldı diye mi aramadılar???
tahmin ettik aslındada inşallah değildir diyoduk,merakla bekliyoruz canımBen geldim.. Ama nickimi parkedip gidecem..
Bugün öğlen ancak gelebildim şirkete, İklimi aşıya götürdüm, Kızamığı bilmem ama su çiçeği salgını varmış, dikkat edin, işleri toparlamam lazım, bu yüzden uzun uzun yazamayacam, bir ara detayları anlatırım yaşadıklarımla ilgili..
Hoş olmayan şeyler oldu, doğum günü iğrenç geçti, o gecenin bir an evvel bitmesi için dua ettim sadece, kafama bir huni taktım geziyorum şimdi.. Sebebini tahmin etmişsinizdir eminim..
slm kızlarr..
yağız gece 12.30 da 150 ml mama ile uyudu
uyududa denmez yaa devamlı mızmız olarak yanımda
sabah ezanı okunuyordu başladı çıglıla aglamaya sütüm yok galiba acıkmış.
kalktı babası mama yaptı içti bir güzel uyudu 11 e kadar uyumuşuz beraber.
sonra annem geldi fizik tedaviden kahvaltımızı yaptık ama
hiç halim yok iş yapacak oturdum pc başına.
annemde kızıyo ne var oraya oturdun diye,off sinir oluyorum öyle diyince
zaten bütün gün pestilim çıkıyo be kadın bırakta iki laflayayım demi ama..:)
aylin böyleler işte ben düşünüyorum diyer eltimler asla düşünmezler.
borç içinde yüzüyorlar ellerini baglayan yok ben o durumda olsam
1 dk evde durmam ama demekki öyle olmak bunlara yaranılıyo.
bu konuda çok sinirliyim kaynanaya çokkkkkkk.
pelin dogum günün kutlu olsun..
s.a
Ben geldim.. Ama nickimi parkedip gidecem..
Hee öyle istiyorum, idare et :))
Neden bütüm kvalideler manyak, neden neden yaaa?
Allah işini rast getirsin Nimetcim...
Bak aynı bilgileri almışsın sen de...
Ayfercim azılar çıkıyor demiştin ya, ondandır herhalde huysuzluğu, çabucak çıkarır inşallah...
Bizim de bir haftamız var 1 yaşa, ama doktor yapalım dedi :26:
Yapma yaa, kötü mü geçti?
Biz anladık zaten fotoğraflardan, tühh...
sagol burcum,onlarda bizim için aynı şeyi düşünüyorlarsa.canım iş için neye karar verdin ne olcak şimdi?
şimdi bizim ebe hemşiremizi aradım..yok öyle bir durum herhangi bir resmi yazı vs. almadık gününde 1 yaş aşısına getirmen yeterli dedi...yine aşı firmalarının oyunu mu yoksa????
şimdi bizim ebe hemşiremizi aradım..yok öyle bir durum herhangi bir resmi yazı vs. almadık gününde 1 yaş aşısına getirmen yeterli dedi...yine aşı firmalarının oyunu mu yoksa????
cnm zaten kızamık norlamde vurulan aşı 1 ay erken veya geç sonuçta vurulucaklar
oyun olsa başka aşılar çıkarılar.(keçi gribi gibi )
kanımca ist yaygın kızamık diyer şehirlere yayılmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?