2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben aile hekimliğine geçidikten sonra yeni yere hiç gitmemiştim eseri aramışlar kayıtlarınızda bi sıkıntı var uğrayın lütfen demişler ben bu aşı mevzuu çin aradım da aklına geldi öğle arası gittim yerlerini bile bulamadım telefonları bende yok eserde kaydetmemiş çarşamba doktor kontrolümüz var orda konuşsun bakalım doktorla

hafta sonu eserle ehh nisbeten daha aztartıştık bi iyi anımızda bebeğe doğumgününde aile arası bi parti yapalım sizinkilerle bizimkileri yemeğe alalım dedim ooff iş çıkarma değişiklik olsun kendi aramızda kutlayalım dedi benimde işime geldi zaten oğluş bunalıyo kalabalıktan ok dedim ama hevesleniyorum da parti yapmaya neyse gelecek doğumgününe neyse asıl konu pazar günü bi ara annesine uğradık annesi doğumgününde bizde yemek verelim gibi imalarda bulunu eser de annesine gerek yok ama olabilir gibi bişey dedi o anda bişey demedim o günün gelmesini bekliyorum herkesi zevkle red edip biz eserle kendi aramızda plan yaptık dicem eser ne plan yaptık diye aradığındada ben sana parti yapalım dedim söylendin yokdedin şimdi evde kutluyoruz yersen dicem ohhhh soğicam

selamlar herkeseetkileyici bir giriş yapalım istedik.

Eki Görüntüle 144965
Eki Görüntüle 144966

Çoook etkileyici olmuş...
Yahu adam ciddiyken bi karizmatik, gülerken bir başk karizmatik, napcaz bunu bilmiyorum :)))

Soğuma planına çok güldüm, alemsin Esin

slm güzeller
nasılsınız herkes iyidir umrım
1 haftadır giremedim farkeden oldumu bilmiyorum
annemde kaldım bikaç gün biziyiyiz şükür şimdi serhan durmuyo sonra yine yazarımöptüm çok

dün ne oldu anlatmazsam çatlarım.avm ye gittik,Alp i oyuncaklara bindirmek için.bir-iki bindirdik,yavrum sakin sakin eğleniyordu,sonra başka bir oyuncağa bindirdik.Alp bize gülüyor,arabayı falan inceliyordu.o sırada 2 yaşlarında bir çocuk,elinde balon çubuğu ile koşa koşa geldi ve o çubukla Alp in kafasına vurdu.kaşla göz arasında oldu bu,nerden geldi anlamadım bile,Alp ağlamaya başladı.annesi geldi"ayy annecim neyapıyorsun" falan diyor,sanki vurmadı dokundu.eşim ve ben köpürüyoruz tabi,zaten eşim bağırdı.tamam oda çocuk ama sahip çıkacak anası.elindeki sivri ve sert bişey,ya gözüne gelse,ki bu olaydan sonra Alp korktu ve başka hiçbir oyuncağa binmedi

yazgı hoşgeldin çocuğun anasına bende kızdım insan bi özür diler dimi ama resimler harika
seyhan sende hoşgeldin yokluğunu farkettik tabiki neler yaptın annenlerde anlatsana

kamil benden hevesli doğumgünü yapalım diyo sabun falan yaptıralımmı dedim olur dedi

Çoook etkileyici olmuş...
Yahu adam ciddiyken bi karizmatik, gülerken bir başk karizmatik, napcaz bunu bilmiyorum :)))

Soğuma planına çok güldüm, alemsin Esin

öle deme anacım çok hırslandım benim biricik oğluma ben doğum günü planlıyorum sööleniyo anasına bişi diyemiyo ama ben yemem o numarayı
zaten sinir oldum cuma günü eltimin hastanede işi vardı kayınvalidem baktı eserle de nasıl iyiyiz bi haftadır görüşmemişz fln neyse gittik bebeği aldık eltimde ordaydı yemeğe kalın dediler kaldık kalkmaya hazırlanırken ben bebeğin altını bi açtım nasıl pişmiş yanımda krem yok zeytinyağı sür dediler ee gidiyorum krem sürerim dedim kayınpeder kayınvalide ısrarla zeytinyağı dediler ii dedim süreyim ama sinirden dişimi sıkıyorum ne yedi dedim yemek yapamamıştım lahmacun yedirdim dedi bişi demedim altını bağlrken çok ağladı ah canım çok mu acıyor dedim eve dönerken eser efendi başladı söylenmeye kadın akşama kadar çocuğuna baktı sen hesap soruyosun ne yedi die bide çok mu acıyo diosun kadın alınmaz mı benim annem çok duygusal naif dedi dicektim seinin o duygusal anne beni sana şikayet edebiliyo gayet güzel laf sokabiliyo gelinlerinin hiçbirini beğenmiyo sevmiyo hatta hüsniyeye köylü güzeli deryaya fırıncının kızı yapıyo bana kim bilir neler dio diemedim

arsız velet ama anasında suç tut anacım çocuğunu zaptet varsayalım ki edemedin hem sen özür diliceksin hem çocuğuna dileteceksin sinirlendim orda olsam yolardım zaar

yazgı hoşgeldin çocuğun anasına bende kızdım insan bi özür diler dimi ama resimler harika
seyhan sende hoşgeldin yokluğunu farkettik tabiki neler yaptın annenlerde anlatsana

arsız velet ama anasında suç tut anacım çocuğunu zaptet varsayalım ki edemedin hem sen özür diliceksin hem çocuğuna dileteceksin sinirlendim orda olsam yolardım zaar

ya ben çocuğa kızdım tamam,ama anasına daha çok kızdım.iki kadın bir çocuğu zaptedemiyor musunuz?madem çocuğunun şiddete eğilimi var,o çubuk ne arıyor elinde?kendinede zarar verebilir.valla Alp i sakinleştirmekle meşguldüm,yoksa kesin kavga ederdim.

Evet Canlarım, müdür yokken hemen yazayım, sonra yine işe gömülmem lazım..
Ayyy çok şiştim valla, gözümden yaş hiç eksik olmadı, kafamdaki huni bile az geliyor şu an, Bakırköye yatsam yeridir..
Efendim, geçen hafta Kandil di ya, ben şirketten kimseyi arayamadım, işler yoğun olduğu için cepten de kimseyle uzun uzun konuşacak durumda değildim, (çünkü kvalide ben arayınca bana yazıyor diye uzun uzun konuşup lafa tutmaya bayılır, şirkette olduğumu unutur dedikodu yapmaya çalışır, nefret ederim onu şirkette iken aramaktan, iş arkadaşlarıma rezil oluyorum), mesaiye kaldığım içinde eve geç gittim, kayınvalideye dedim ki böyle böyle oldu arayamadım, kusura bakma, ancak şimdi kutlayabiliyorum, bana bir püskürdü annemin yanında, benim ne terbiyesizliğimi bıraktı ne ukalalılığımı v.s. bir sürü şey saydı, bişey demedim, sadece özür dileyip kusura bakma deyip açıklamaya çalıştım habire ama beni dinlemedi bile, neyse ben konu kapandı sanıyordum ama kapanmamış olduğunu gösterdiler sağolsunlar..

Kpedere şikayet etmiş beni, o da arayanda aramayanda sağolsun demiş ama kvalide uzattıkça uzattık, hergün laf soktu iğneledi beni geçen hafta boyunca, sonra eşim geldi bir akşam ben annesine demişim ki ''canım isterse ararım istemezse aramam, sen kimsin ki'' böyle bir cümle asla kurmadım ben diyorum, sen benim anneme yalancı mı demek istiyorsun diye tokat attı, bende ona attım tabi, başka şeylerde yaptık, itişip kakma oldu biraz..

Bütün bunlara da annem şahit oldu malesef, ve ertesi gün kavlide ile konuşmaya gitti, kvalidem anneme yine aynı tavırlarla benim terbiyesiz olduğumu kandilini kutlamadığımı v.s. v.s. konuşmuş, (bu arada ne eşim ne annesi ne de bir başkası da benim annemin kandilini kutlamamıştır) annem bunu hatırlatınca, bana ne aramadıysa ben beklerim diye bağırmaya başlamış, annemde neden kendiniz unutunca yada kutlamayınca laf olmuyorda benim kızımın üstüne geliyorsunuz kaç gündür, sabah ağlatarak işe gönderdiniz, onların mutsuz olması, tartışması, ağlaması hoşuna gidiyorsa devam et, Yasemine bişey olmaz ama sen kaybedersin, çok beklenti içindesin, açıklamasını yaptı kız sana, her kandilde kutlayıp bir kere kutlamadı diye neden hemen kötülüyorsunuz v.s. demiş.. Ama kadın kendi dediğinden şaşmayan biri olduğu için dinlememiş bile, kendi kendine konuşmuş durmuş..

Her şeyi sineye çektik annemle oturduk, sırf İklim in doğum günü güzel geçsin tadımız kaçmasın diye..
Ama o akşamı da rezil etmeyi başardılar, geçmişte yaşamaktan çok hoşlanıyorlar, at gözlüklerini takıp gelmişler ve aralarında da plan yapmışlar çok belliydi, eşimde dahildi üstelik bu planlara...

Kalanını birazdan yazacam, ellerim titriyor ((

yazcan o çıbıgı alıp hatunun saclarına dolamanı beklerdim senden hiç yakışmadı
selam bu arada...ortadan daldırıveriorum affola...

(((((( girer girmez okudum cokk üzüldüm düşüncesiz seviyesiz pis insanlar bu yazdıklarım az bile

Biscolata Starz adamları sizin olmayacağı gibiii, Victoria Secret mankenleri de bizim olmayacakkk. Biz Bize Kaldık yine D ahahahah

yazmış bir erkek arkadaşım facete...aklıma Aylin geldi:))

Yagzıcım o yakışıklı minik adamı öp benim için

Esincim kaynanan minicik çocuğa ki hala bebekler aslında kuzucuklarımız nasıl lahmacun yedirmiş yaa hiç mi utanmıyor söylerken de..pişer de çocuk kusar da bana bile dokunuyor onun midesi nasıl hazmetsin....ablamın kızına başlarda kaynanası bakıyordu...yemeyince hiç uğraşmıyoru altını yarım yamalak temizliyordu o kuzum 3 yaşında olacak hala yemeklerle problemi var aylarca idrar yolu iltihabından kurtulamadı...ilk hasat olduğunda bir süre annemlerde kalıp düzelmiş oraya gidince tekrarladı yine...ablam da daha yeni taşındığı evden ayrılıp annemin yanına taşındı o zamandan beri annem bakar...hem de mis gibi...

bence sen mecbur kalmadıkça asla bırakma bir daha...

Son düzenleme:

Böyle acayip çocuklar ve daha önemlisi acayip anne babalar var maalesef, Doruk daha küçükken, 4-5 yaşlarında bir çocuk bisikletiyle gelip pusete çarpmıştı, anası da gülmüştü de öldürüyordum kadını, Ekrem zor susturmuştu :)

Geçmiş olsun Alpiş'e...

ee burcu m,anası kim?tabi öyle olacak

İvit, yine çok mütevazisiniz

Bak buna ben de çok sinirlendim, yuhh artık, minicik çocuğa lahmacun yedirilir mi, hiç mi bir çorba yapamamış? Eser de kusura bakmasın ama çocuğuma bakıyorsa sorumluluk almıştır ve onu adam gibi yerine getirmelidir, adam gibi bakmadığında hesap sorulmasına da gık diyemez, evin kedisi değil ona emanet edilen, başlarım onun naifliğine...

of yasemin bu insanların kahrı cekilir cinsten degil..madem değişecek gibi degil sen değiştr bişeyleri..yuz verdik aliye geldi sı ..tı haliye misali artık kozları sen ele al bukadar alttan alma derim..kendi adıma ayna gibiyimdir ne görürsem onu yansıtırım ben..haa sırf kocam için bişeylere katlanırım da diyemiosun cünki anladıgım kadaryla eşin de anlamıyor seni..

Çok üzüldüm, çok şaşırdım, bişey diyemicem, nutkum tutuldu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…