2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sonuna kadar katılıyorum...

Alpimin başına gelende kesinlikle ve sadece sorumsuz anne vakası....tüm çocuklar az ya da çok bu şekilde davranabiliyorlar bizimkiler de yapabilir büyüyünce ama asıl sorun annede insan özür diler özür diletir üzgün olduğunu insan gibi ifade eder...

ayyy inanmıyorum nasıl bir insan yaaa bu kadın ki eşinde böyle yapabilir çok sinirlendim şimdi

yaa kocam öyle şeyler yaptı ki,ben çocuğumu alıp kenara çekildim.
yoksa asla affetmem

bu durumlarda benim koci maalesef kimseyi kıramaz..(gerci buzaamanakadar bööle bi olay yaşamadık ama )..benmse sinirimi o an ne şekilde kullanacagım karşıdaki şahsın tavrına baglı ..ki hatunun özür dilemesi gerekirdi neolursa olsun

yasemin öyle sinirlendim ve şaşırdımki aslında hiçbirşey yazmayacaktım.ama yazmaya karar verdim ve gerçekten yazacaklarımı çok iyi seçmeliyim.
o kayınvaliden olacak kadının yatacak yeri yok,Allah versin cezasını.
kocana çok şaşırıyorum.yanlış anlama beni,kırmak istemem fakat kaç yaşında,kendi artık baba olmuş bir adam ve hala ailesinin ağzına bakıyor.akıl alacak gibi değil.ayrıca el kaldırmak,vurmak nedemek?bir evlilikte asla yaşanmaması gereken,tahammülümün olmadığı bir konu.canım sen aciz bir insan değilsin,bu insanlarda değişecek gibi değil.artık tavrını koyma vakti çoktan geldide geçiyor.
ayrıca annenin tüm bunlara şahit olması çok ama çok üzücü.Allah yardımcın olsun.

ne desem nasıl desem bilemedim ben de Yazgı güzel demiş....Allah bildiği gibi etsin...bu mu insanlık bu mu hoşgörü...kandili gerçekten anlayan önemseyen bırak kaynanayı bir müslüman olarak böyle mi davranır Allah affetsin ama böyle bir insanı ancak cehennem paklar...

ya kadının tavrı zaten insanı çıldırtan.benim eşim gayet bugibi durumlarda gayet kırıcıdır,hatta öyle kırıcı olurki,ben onu sakinleştirmek adına hareket eder yada susmak zorunda kalırım.ama dün eğerki yanımda o olmasa kesin kavga ederdim.insanın çocuğu mevzu olunca gözü hiçbirşeyi görmüyor çünkü.

kızlar selam..
cengize; cerenin doğum gününü cafede yapalım dedim serpil ablalar falanda olur (ortağı) bişey demedi, dün cafedeydim bizimki yoldan tuttuğu herkesi doğum gününe dawet ediyor:26:
şoka girdim yanına gittim dedim napıyosun sen, ne war diyo kızım 1 yaşına giriyo kutlama yapmıycazmı yerimiz bol Karışmadım bende gönlü olsun diye..
perşembe giriyor yaşına ama perşembe olmazmış d.kiev maçı warmış bu hafta bütün arkadaşları ukraynadaymış maç için.. Haftaya ptesi yadasalı yapacakmışız
ben ufak bişey düşündüğüm için çok teferruata girmemiştim, acilen alışwerişe çıkmam lazım.. We şu bebek şekeri yada magnetlerden yaptırmam
söyleyin bakalım siz ne yapıyorsunuz???

YASEMİNCİM canım çok kötü olmuş o kaynar kazanlarda haşlanasıca kaynananın yatacak yeri görecek gün yüzü yok boyu posu devrilesice cadı ama kocana da çok çok kızdım ne yapacağını söölemek haddime değl sen en iyisini bilirsin aklı başında kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsın bırakmıyorsan vardır mutlaka bir bildiğin biz senin kadar anlayamayız ilişkini ama bil ki burdayız seni de çok seviyoruz arkadaşım tepen atınca kap iklimi gel burdada bi evin var unutma kaan dağılır biraz

çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca Allah sana ve anne sabır versin canım benim kv de bazen annemi çekemiyor ve bana her geldiğinde surat asıyor sanki ona mı geliyor yazık kadıncaz... birde kaç otobus değiştiryor gelmnek için....

magnet bende yaptrcam hasret resim secemedim ya henüz..

canım ya yazık anneciğine ..sakın kimseye meyil verme lütfen kim olursa olsun hiçkimse annenden canından öte degil..k.v lemi oturuyosu sen??

Yasemin'in yazdıklarına canım çok sıkıldı, o yüzden Hasret'e çok heyecanlı bi cevap veremicem ama anlatayım yine de...
Fotolu magnet yaptırıcam sadece hediye olarak, onun dışında güzel bi pasta, ucuza bulabilirsem şıkk bir Doruk, e mecburan şık bir anne, bir de belgesel tadında bir foto şov olacak. Bu kadar...
Cafede olması güzel de, o kalabalıkta sen bişi anlamayacaksın muhtemelen, bu Cengiz kardeşimde bişeyin ortası yok mudur yaw :)

Eymenin yemek seansıyla uğraşıyodum, gelince de okuduklarıma inanamadım(
Yasemincim çok üzüldüm cnm yaa, ben gerçekten durumun bu kadar fena olduğunu bilmiyordum, bi kandili kutlamadan geçmek nasıl böyle büyük bi problem haline getirilebilir aklım almıyor.kayınvalidene denecek bi söz bile bulunamaz:88: Eşin ise ayriyeten şaşırtıyor insanı, senin gibi donanımlı birini haketmediğini düşünüyorum açıkçası

hanfendi bi corba yapamıyomuymussssss bak bunada sinir oldum cocuga lahmacunmu yedirilir benimkide 7 aylıktı egoş ,görmeyecem sandı mayonezli tavuk salatası yediriyo ben mutfaktaydım.. bi girdim eliyle yediriyo bide ege onu yemez dedi bi bakış attım hemen bıraktı .. sonra bebeğim kustu tabi midesi bozuldu kuzumun dedim durdum ..gel de kv düşmanı olma

yasemin yazdıklarını çenem yerde okudum
aman allahım ya bu da nesi böyle işi iftira atma boyutuna kadar getrdi bu kadın demek.. Canım çok zor gerçekten.. Eşin senin anlattıklarına kulak bile asmıyor we annesine inanıyor.. 30küsür yıllık anasını tanıyamamış ona inanmış! Senin böyle bişey demiş olabildiğini düşünmesi bile çok çirkin Olanlara çok üzüldüm..

eşinle annenin yanında mı birbirinize girdiniz yani itiş kakışa o da mı şahit oldu?

doğumgününde ne rezillk yaptılar acaba.. We eşinde mi dahil.. Ne kadar umarsızca bencilce onun kızının ilk yaş günü bu!!!!!

bende burcu nun planlarını uygulayacağım.magnetleri yaptırdım zaten.
pastasını baktım,beğendim.sade ve hoş bir süsleme yapacağım,birkaç site buldum bunlar için.
ayrıca gelenlerin bişeyler yazması için birde anı defteri alacağım.

Doğum günü akşamı özene bezene hazırlandım, eşimle aramız kötü bu arada, gelip gidip annemin yanında beni azarlayıp itekliyor falan.. Sabır çeke çeke son hazırlıklarımı da yaptım, sonra bunlar geldiler, benim annem dedem kız kardeşim ve eşi de var, biz ne oldğunu bile anlayamadan çocuğu kucaklarına alıp fotoğraf çekmeye başladılar, saatlerce foto çektiler, kameraya aldılar, biz ne zaman yaklaşsak bizde duralım yanlarına diye, bizi iteklediler, kenardan öylece izledik, eşim annesi kpder görümcek ve görümcekin arsız sıpası, nihayet işleri bittiğinde kız kardeşim ''siz-biz durumları var anlaşılan bizde ayrı çekinelim bari'' dedi ve ben yine ne olduğunu anlamadan kendimi fotolarda buldum, bu sırada annem, kız kardeşim ve ben sürekli ağlıyoruz, resmen bizi dışladılar ve sürekli bir iteleme durumu oldu, sonrada masanın önüne geçip orada devam ettiler şovlarına, zaten İklimden önce görümcekin arsız sıpası hem masayı hemde pastayı bozmuştu bile, aralarından güç bela sızıp kızımın yanına gidip resim çektirebildim, benim ve annemlerin kucağına İklimi vermemek için yoğun çaba sarfettiler, kucağımıza aldıysakta zorla kucağımızdan çekip aldılar, biz hizmetçilik yaptık onlar baş köşeden aralarında kıkırdayarak yiyip-içtiler..
Hediye faslı başladı, annem küçük bir altın bilezik almış, dedem ve kız kardeşim de küçük altın taktılar ayrıca kardeşim elbise v.s. de almış, görümcek bir etek birde penye tişört almış, kardeşimin eşi duymuş ve görmüş, aralarında altınlara bakıp gülüşüp alay etmişler, herkesin içinde görümcenin aldığı kıyafetleri çocuğun kucağına koyup resmini çekmem için beni azarladı kvalide, yine de hepsini tek tek öpüp teşekkür ettim, bozuntuya vermedim, sonra kvalide mutfağa gidip oradan bana ''gelll'' diye bağırdı, gittim ''efendim'' dedim, elinde 50 TL vardı, yüzüme fırlattı, al dedi, terbiyemi bozmadım, teşekkür ederiz dedim..

Dedemi de sürekli itekleyip kakaladılar, yaşlı adam bile anlam veremedi olanlara, gözleri doldu ağladı, İklimi defalarca düşürdüler, kalk yürü diye azarlayıp iteklediler, kafası şişti çocuğun buz koyuyorum ters ters bakıyorlar, içecekleri v.s. yere döktüler hep, ya sabır diye diye gecenin bitmesini bekledim..
Sonra kvalide annemin taktığı bileziği kıskandı, benim doğumda aldığım künyeyi de takacaksın diye azarladı, getirdim taktım, bunu çıkarmayacaksın diye bağırdı, annemin aldığı bilelziği çıkardım, kvalideye de dedim ki, çocuk rahatsız oluyor çekişştiriyor, düşer bak kaybolur aklı erince takalım, hayır bu künye duracak dedi, netekim dün künye kayboldu, eşim annemle dedemin gözünün içine bakarak bunu kim yaptıysa kim aldıysa Allah belasını versin dedi, bardağı taşıran son damla bu oldu..
Künye bulundu ama annemin ve benim kırılan kalbimiz tamir olmayacak hiçbir zaman..

Kız kardeşim ve eşi, annemin bizim evde kalmasına ve o ailenin eziyetlerine katlanmasına razı olmadıklarını, bir daha da benim evime gelmeyeceklerini söylediler, anneme de derhal o evden çık dediler.. Annemde bu sabah tüm eşyaları bir kez daha toparlayıp taksiye binip evine gitti..

İklimi de götürdü, çünkü kvalide götür götür ben bakamam dedi, eşim ise bu sene idare edelim de seneye alacam senin elinden dedi anneme, ben ise cinnet geçirme noktasındayım, bu yazdıklarım hiç bişey, daha o kadar çirkinlikler var ki utanıyorum yazmaya, hemde yazdıkça öfkeleniyorum..
Rabbim bana bir çıkış yolu göster ((

Ne verdiğim hediyelerle ilgilendiler ne de hazırladığım slayta baktılar, kafalarını yiyeceklere gömüp mok gibi pasta yediler anca..
Birtek kpederim herşeyi çok güzel hazırlamışsın, seninle gurur duydum, torunuma ne güzel şeyler yapmışsın, slaytı cd ye çek bana da ver iş arkadaşlarıma gösterecem, takvimden de fazla varsa verir misin iş yerime asmak istiyorum, çok ince fikirlisin, takdir ettim dedi..
Dünde eşimin halaları gelmiş kvalideye, telefon ettiler oğullarına kızı getir halanlar bakacak diye, eşimde götürmedi, bende ayıp olur diye aldım götürdüm İklimi, kpderim orada da halalara öve öve anlattı benim yaptıklarımı, içerden getirip gösterdi onlara takvimi falan..

Daha yazacak çok şey var da işte, kafanızı yeterince şişirdim, uzun uzun yazdım, kusuruma bakmayın, bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim, varlığınızı hissetmek çok güzel bir duygu, sizleri seviyorum..

magnet bende yaptrcam hasret resim secemedim ya henüz..

canım ya yazık anneciğine ..sakın kimseye meyil verme lütfen kim olursa olsun hiçkimse annenden canından öte degil..k.v lemi oturuyosu sen??

yok canım artık bende o geldiğinde surat yapıyorum... yok beraber otrumuyourzda ereni özlediklerinde geliyorlar... hemen hemen her gün 2 saat falan kalıp gidiyorlar...ama nede olsa annem yazık birşeyde demiyor benim huzurum bozulmasın diyeee

Çıkıyorum, üstelik de dişçiye gidecem, üstelik de en büyük korkumdur, offff...
Aklım da Yasemin'de.
Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…