- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.641
Böyle acayip çocuklar ve daha önemlisi acayip anne babalar var maalesef, Doruk daha küçükken, 4-5 yaşlarında bir çocuk bisikletiyle gelip pusete çarpmıştı, anası da gülmüştü de öldürüyordum kadını, Ekrem zor susturmuştu :)
Geçmiş olsun Alpiş'e...
İvit, yine çok mütevazisiniz
Bak buna ben de çok sinirlendim, yuhh artık, minicik çocuğa lahmacun yedirilir mi, hiç mi bir çorba yapamamış? Eser de kusura bakmasın ama çocuğuma bakıyorsa sorumluluk almıştır ve onu adam gibi yerine getirmelidir, adam gibi bakmadığında hesap sorulmasına da gık diyemez, evin kedisi değil ona emanet edilen, başlarım onun naifliğine...
ayyy inanmıyorum nasıl bir insan yaaa bu kadın ki eşinde böyle yapabilir çok sinirlendim şimdiEvet Canlarım, müdür yokken hemen yazayım, sonra yine işe gömülmem lazım..
Ayyy çok şiştim valla, gözümden yaş hiç eksik olmadı, kafamdaki huni bile az geliyor şu an, Bakırköye yatsam yeridir..
Efendim, geçen hafta Kandil di ya, ben şirketten kimseyi arayamadım, işler yoğun olduğu için cepten de kimseyle uzun uzun konuşacak durumda değildim, (çünkü kvalide ben arayınca bana yazıyor diye uzun uzun konuşup lafa tutmaya bayılır, şirkette olduğumu unutur dedikodu yapmaya çalışır, nefret ederim onu şirkette iken aramaktan, iş arkadaşlarıma rezil oluyorum), mesaiye kaldığım içinde eve geç gittim, kayınvalideye dedim ki böyle böyle oldu arayamadım, kusura bakma, ancak şimdi kutlayabiliyorum, bana bir püskürdü annemin yanında, benim ne terbiyesizliğimi bıraktı ne ukalalılığımı v.s. bir sürü şey saydı, bişey demedim, sadece özür dileyip kusura bakma deyip açıklamaya çalıştım habire ama beni dinlemedi bile, neyse ben konu kapandı sanıyordum ama kapanmamış olduğunu gösterdiler sağolsunlar..
Kpedere şikayet etmiş beni, o da arayanda aramayanda sağolsun demiş ama kvalide uzattıkça uzattık, hergün laf soktu iğneledi beni geçen hafta boyunca, sonra eşim geldi bir akşam ben annesine demişim ki ''canım isterse ararım istemezse aramam, sen kimsin ki'' böyle bir cümle asla kurmadım ben diyorum, sen benim anneme yalancı mı demek istiyorsun diye tokat attı, bende ona attım tabi, başka şeylerde yaptık, itişip kakma oldu biraz..
Bütün bunlara da annem şahit oldu malesef, ve ertesi gün kavlide ile konuşmaya gitti, kvalidem anneme yine aynı tavırlarla benim terbiyesiz olduğumu kandilini kutlamadığımı v.s. v.s. konuşmuş, (bu arada ne eşim ne annesi ne de bir başkası da benim annemin kandilini kutlamamıştır) annem bunu hatırlatınca, bana ne aramadıysa ben beklerim diye bağırmaya başlamış, annemde neden kendiniz unutunca yada kutlamayınca laf olmuyorda benim kızımın üstüne geliyorsunuz kaç gündür, sabah ağlatarak işe gönderdiniz, onların mutsuz olması, tartışması, ağlaması hoşuna gidiyorsa devam et, Yasemine bişey olmaz ama sen kaybedersin, çok beklenti içindesin, açıklamasını yaptı kız sana, her kandilde kutlayıp bir kere kutlamadı diye neden hemen kötülüyorsunuz v.s. demiş.. Ama kadın kendi dediğinden şaşmayan biri olduğu için dinlememiş bile, kendi kendine konuşmuş durmuş..
Her şeyi sineye çektik annemle oturduk, sırf İklim in doğum günü güzel geçsin tadımız kaçmasın diye..
Ama o akşamı da rezil etmeyi başardılar, geçmişte yaşamaktan çok hoşlanıyorlar, at gözlüklerini takıp gelmişler ve aralarında da plan yapmışlar çok belliydi, eşimde dahildi üstelik bu planlara...
Kalanını birazdan yazacam, ellerim titriyor((
yaa kocam öyle şeyler yaptı ki,ben çocuğumu alıp kenara çekildim.
yoksa asla affetmem
yasemin öyle sinirlendim ve şaşırdımki aslında hiçbirşey yazmayacaktım.ama yazmaya karar verdim ve gerçekten yazacaklarımı çok iyi seçmeliyim.
o kayınvaliden olacak kadının yatacak yeri yok,Allah versin cezasını.
kocana çok şaşırıyorum.yanlış anlama beni,kırmak istemem fakat kaç yaşında,kendi artık baba olmuş bir adam ve hala ailesinin ağzına bakıyor.akıl alacak gibi değil.ayrıca el kaldırmak,vurmak nedemek?bir evlilikte asla yaşanmaması gereken,tahammülümün olmadığı bir konu.canım sen aciz bir insan değilsin,bu insanlarda değişecek gibi değil.artık tavrını koyma vakti çoktan geldide geçiyor.
ayrıca annenin tüm bunlara şahit olması çok ama çok üzücü.Allah yardımcın olsun.
Böyle acayip çocuklar ve daha önemlisi acayip anne babalar var maalesef, Doruk daha küçükken, 4-5 yaşlarında bir çocuk bisikletiyle gelip pusete çarpmıştı, anası da gülmüştü de öldürüyordum kadını, Ekrem zor susturmuştu :)
Geçmiş olsun Alpiş'e...
sonuna kadar katılıyorum...
Alpimin başına gelende kesinlikle ve sadece sorumsuz anne vakası....tüm çocuklar az ya da çok bu şekilde davranabiliyorlar bizimkiler de yapabilir büyüyünce ama asıl sorun annede insan özür diler özür diletir üzgün olduğunu insan gibi ifade eder...
bu durumlarda benim koci maalesef kimseyi kıramaz..(gerci buzaamanakadar bööle bi olay yaşamadık ama )..benmse sinirimi o an ne şekilde kullanacagım karşıdaki şahsın tavrına baglı ..ki hatunun özür dilemesi gerekirdi neolursa olsun
selam arkadaşlar nasılsınız... herkz iyidir umarım
Evet Canlarım, müdür yokken hemen yazayım, sonra yine işe gömülmem lazım..
Ayyy çok şiştim valla, gözümden yaş hiç eksik olmadı, kafamdaki huni bile az geliyor şu an, Bakırköye yatsam yeridir..
Efendim, geçen hafta Kandil di ya, ben şirketten kimseyi arayamadım, işler yoğun olduğu için cepten de kimseyle uzun uzun konuşacak durumda değildim, (çünkü kvalide ben arayınca bana yazıyor diye uzun uzun konuşup lafa tutmaya bayılır, şirkette olduğumu unutur dedikodu yapmaya çalışır, nefret ederim onu şirkette iken aramaktan, iş arkadaşlarıma rezil oluyorum), mesaiye kaldığım içinde eve geç gittim, kayınvalideye dedim ki böyle böyle oldu arayamadım, kusura bakma, ancak şimdi kutlayabiliyorum, bana bir püskürdü annemin yanında, benim ne terbiyesizliğimi bıraktı ne ukalalılığımı v.s. bir sürü şey saydı, bişey demedim, sadece özür dileyip kusura bakma deyip açıklamaya çalıştım habire ama beni dinlemedi bile, neyse ben konu kapandı sanıyordum ama kapanmamış olduğunu gösterdiler sağolsunlar..
Kpedere şikayet etmiş beni, o da arayanda aramayanda sağolsun demiş ama kvalide uzattıkça uzattık, hergün laf soktu iğneledi beni geçen hafta boyunca, sonra eşim geldi bir akşam ben annesine demişim ki ''canım isterse ararım istemezse aramam, sen kimsin ki'' böyle bir cümle asla kurmadım ben diyorum, sen benim anneme yalancı mı demek istiyorsun diye tokat attı, bende ona attım tabi, başka şeylerde yaptık, itişip kakma oldu biraz..
Bütün bunlara da annem şahit oldu malesef, ve ertesi gün kavlide ile konuşmaya gitti, kvalidem anneme yine aynı tavırlarla benim terbiyesiz olduğumu kandilini kutlamadığımı v.s. v.s. konuşmuş, (bu arada ne eşim ne annesi ne de bir başkası da benim annemin kandilini kutlamamıştır) annem bunu hatırlatınca, bana ne aramadıysa ben beklerim diye bağırmaya başlamış, annemde neden kendiniz unutunca yada kutlamayınca laf olmuyorda benim kızımın üstüne geliyorsunuz kaç gündür, sabah ağlatarak işe gönderdiniz, onların mutsuz olması, tartışması, ağlaması hoşuna gidiyorsa devam et, Yasemine bişey olmaz ama sen kaybedersin, çok beklenti içindesin, açıklamasını yaptı kız sana, her kandilde kutlayıp bir kere kutlamadı diye neden hemen kötülüyorsunuz v.s. demiş.. Ama kadın kendi dediğinden şaşmayan biri olduğu için dinlememiş bile, kendi kendine konuşmuş durmuş..
Her şeyi sineye çektik annemle oturduk, sırf İklim in doğum günü güzel geçsin tadımız kaçmasın diye..
Ama o akşamı da rezil etmeyi başardılar, geçmişte yaşamaktan çok hoşlanıyorlar, at gözlüklerini takıp gelmişler ve aralarında da plan yapmışlar çok belliydi, eşimde dahildi üstelik bu planlara...
Kalanını birazdan yazacam, ellerim titriyor((
magnet bende yaptrcam hasret resim secemedim ya henüz..kızlar selam..
cengize; cerenin doğum gününü cafede yapalım dedim serpil ablalar falanda olur (ortağı) bişey demedi, dün cafedeydim bizimki yoldan tuttuğu herkesi doğum gününe dawet ediyor:26:
şoka girdim yanına gittim dedim napıyosun sen, ne war diyo kızım 1 yaşına giriyo kutlama yapmıycazmı yerimiz bolKarışmadım bende gönlü olsun diye..
perşembe giriyor yaşına ama perşembe olmazmış d.kiev maçı warmış bu hafta bütün arkadaşları ukraynadaymış maç için.. Haftaya ptesi yadasalı yapacakmışız
ben ufak bişey düşündüğüm için çok teferruata girmemiştim, acilen alışwerişe çıkmam lazım.. We şu bebek şekeri yada magnetlerden yaptırmam
söyleyin bakalım siz ne yapıyorsunuz???
çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca Allah sana ve anne sabır versin canım benim kv de bazen annemi çekemiyor ve bana her geldiğinde surat asıyor sanki ona mı geliyor yazık kadıncaz... birde kaç otobus değiştiryor gelmnek için....
yasemin yazdıklarını çenem yerde okudumevet canlarım, müdür yokken hemen yazayım, sonra yine işe gömülmem lazım..
ayyy çok şiştim valla, gözümden yaş hiç eksik olmadı, kafamdaki huni bile az geliyor şu an, bakırköye yatsam yeridir..
efendim, geçen hafta kandil di ya, ben şirketten kimseyi arayamadım, işler yoğun olduğu için cepten de kimseyle uzun uzun konuşacak durumda değildim, (çünkü kvalide ben arayınca bana yazıyor diye uzun uzun konuşup lafa tutmaya bayılır, şirkette olduğumu unutur dedikodu yapmaya çalışır, nefret ederim onu şirkette iken aramaktan, iş arkadaşlarıma rezil oluyorum), mesaiye kaldığım içinde eve geç gittim, kayınvalideye dedim ki böyle böyle oldu arayamadım, kusura bakma, ancak şimdi kutlayabiliyorum, bana bir püskürdü annemin yanında, benim ne terbiyesizliğimi bıraktı ne ukalalılığımı v.s. Bir sürü şey saydı, bişey demedim, sadece özür dileyip kusura bakma deyip açıklamaya çalıştım habire ama beni dinlemedi bile, neyse ben konu kapandı sanıyordum ama kapanmamış olduğunu gösterdiler sağolsunlar..
kpedere şikayet etmiş beni, o da arayanda aramayanda sağolsun demiş ama kvalide uzattıkça uzattık, hergün laf soktu iğneledi beni geçen hafta boyunca, sonra eşim geldi bir akşam ben annesine demişim ki ''canım isterse ararım istemezse aramam, sen kimsin ki'' böyle bir cümle asla kurmadım ben diyorum, sen benim anneme yalancı mı demek istiyorsun diye tokat attı, bende ona attım tabi, başka şeylerde yaptık, itişip kakma oldu biraz..
bütün bunlara da annem şahit oldu malesef, ve ertesi gün kavlide ile konuşmaya gitti, kvalidem anneme yine aynı tavırlarla benim terbiyesiz olduğumu kandilini kutlamadığımı v.s. V.s. Konuşmuş, (bu arada ne eşim ne annesi ne de bir başkası da benim annemin kandilini kutlamamıştır) annem bunu hatırlatınca, bana ne aramadıysa ben beklerim diye bağırmaya başlamış, annemde neden kendiniz unutunca yada kutlamayınca laf olmuyorda benim kızımın üstüne geliyorsunuz kaç gündür, sabah ağlatarak işe gönderdiniz, onların mutsuz olması, tartışması, ağlaması hoşuna gidiyorsa devam et, yasemine bişey olmaz ama sen kaybedersin, çok beklenti içindesin, açıklamasını yaptı kız sana, her kandilde kutlayıp bir kere kutlamadı diye neden hemen kötülüyorsunuz v.s. Demiş.. Ama kadın kendi dediğinden şaşmayan biri olduğu için dinlememiş bile, kendi kendine konuşmuş durmuş..
her şeyi sineye çektik annemle oturduk, sırf iklim in doğum günü güzel geçsin tadımız kaçmasın diye..
ama o akşamı da rezil etmeyi başardılar, geçmişte yaşamaktan çok hoşlanıyorlar, at gözlüklerini takıp gelmişler ve aralarında da plan yapmışlar çok belliydi, eşimde dahildi üstelik bu planlara...
kalanını birazdan yazacam, ellerim titriyor((
kızlar selam..
cengize; cerenin doğum gününü cafede yapalım dedim serpil ablalar falanda olur (ortağı) bişey demedi, dün cafedeydim bizimki yoldan tuttuğu herkesi doğum gününe dawet ediyor:26:
şoka girdim yanına gittim dedim napıyosun sen, ne war diyo kızım 1 yaşına giriyo kutlama yapmıycazmı yerimiz bolKarışmadım bende gönlü olsun diye..
perşembe giriyor yaşına ama perşembe olmazmış d.kiev maçı warmış bu hafta bütün arkadaşları ukraynadaymış maç için.. Haftaya ptesi yadasalı yapacakmışız
ben ufak bişey düşündüğüm için çok teferruata girmemiştim, acilen alışwerişe çıkmam lazım.. We şu bebek şekeri yada magnetlerden yaptırmam
söyleyin bakalım siz ne yapıyorsunuz???
magnet bende yaptrcam hasret resim secemedim ya henüz..
canım ya yazık anneciğine ..sakın kimseye meyil verme lütfen kim olursa olsun hiçkimse annenden canından öte degil..k.v lemi oturuyosu sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?