2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum günü için benzer şeyler yapıyoruz sanırım genelde...benim az misafirim olacak...o yüzden magnet bana pratik bir hediye gibi geldi...sipariş verdim ben de ama henüz gelmedi...pasta siparişini de verdik...duvar süsleri balon vs aldım..menümü belirledim...kıyafet işini kızımın teyzesi halletti ne aldı görmedim henüz...minik kelebek kanatlarımız var bir de...sanırım yeter:))

Hasretcim sen farklı bir şey istiyorsan mutlaka bebekhediyelikleri.com a bak orda ayna mesaj tutacağı vs. çok farklı şeyler var

Tam çıkarken okudum, daha çok moralini bozmak değil niyetim ama ben bile dayanamadım ağlıyorum, Allah sana sabır versin arkadaşım. Bu adam seni hak etmiyor, bu adamın insanlığına, babalığına nolmuş anlamadım, yazıklar olsun. Öbür pisliklere de zehir zıkkım olsun bütün yedikleri, Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın!
Daha çok yazarım ama çıkmam lazım, bütün dualarım seninle, sen ve İklim'in için allah hayırlısını nasip etsin.

offff ruhum daraldı be Yasemincim, Rabbim sana bi an evvel hayırlı bi çıkış yolu göstersin, onların kalbine de merhamet versin inş. cnm benim daha da diyebileceğimiz bi söz yok gibi

Yasemin inan çok üzüldüm halbuki fotoları görünce ne kadar güzel olduğunu düşündüm inşallah bir aksilik yoktur diye dua etmiştim ama söyleyecek söz bulamıyorum...sen ne yapacağını ne söyleyeceğini bilrisin te duam Rabbim herkesin gönlüne versin...yüreğini haifletsin elbet o göz yaşlarının hesabı sorulacak sen sabırlı ol arkadaşım.

yok böyle bir insan olamaz yaaa aile de bir büyük baba-abi olsa yaparlar mıydı bunu
Yasemin canım çok üzüldüm ve ne diyeceğimi bilmiyorum canım çok sıkıldı seni ne kadar çok sevdiğimi de biliyorsun.Eşin için fazla kelimeler tüketmek istiyorum ama bu adamın ve k.v terpiye gitmesi lazım....
Annen içinde çok üzüldüm keşke kız kardeşinin eşi ne oluyor burda filan diye sesini yükseltseydi gerçi kız kardeşinle de onlar evlenirken de ayrı bir sorun zaten....
En iyisi sen annende kal bir süre zaten geç gidiyorsun mesai var diye bahane et ve annende kal....
Eşin kıymet bilmez bir insan...
İklim kuzuma da ayrıca üzüldüm yaaMahvoldu doğum günü

ilkkez Yasemin yazdıklarına ağlıyorum.çok etkilendim,lanet ettim.
Allah ım yanlarına bırakmasın.türlü entirakalar çeviren,bunlara herşeyden habersiz küçücük bir bebeğide dahil etmek isteyen,yaşlı bir adamı itekleyen,yapılan emeği hiçe sayıp,saygısızlık eden bu insanları eminim Rabbim cezalandıracaktır.
fakat yasemin sen bunlara kayıtsız mı kalacaksın?bu adam ne seni ne kızını nede aileni haketmiyor.bu adam aile babası kişiliğini çoktan kaybetmiş.bunlar nasıl insan?çokzor tutuyorum kendimi,ağzımdan kötü şeyler çıkacak.yasemin cim belki yazdıklarımız iyi gelmiyor,üzüyor seni ama engel olamıyorum.sen bunları haketmiyorsun,kendini lütfen böyle ezdirme.yazık,gerçekten çok yazık.Allah bir çıkar yolu buldursun sana arkadaşım.

Son düzenleme:
ben çıkıyorum canlar,okuduklarım çok etkiledi beni.birkez daha dileğim, Allah yanlarına bırakmasın.
öpüyorum sizleri.yine girerim.

Rabbim bizleri sınıyor ve sabır veriyor ne diyeyim hepimizin ayrı dertleri ama bir noktada buluşturan meleklerimiz bu mutsuz evliliklerde ne kadar mutluyuz hep dış etkenler mahvediyor bizi...Sabır taşısın arkadaşım yaaa inan bana yapacaklar bir dk durmam çeker giderim ...
Ailesi içinde Allah'a havale et ama dediğim gibi uzaklaş ordan en başta da eşin anlasın kıymetini ne desen bile seni yalancı çıkaran bir eşin var çok zor bir durum bu ben ben yaşamışım gibi içime hüzün çöktü ve canım çok sıkıldı....Seni aradım konuşmak için sanırım duymadın Yasemincim....
SENİ VE İKLİM KUZUMU ÇOK SEVİYORUM biz herzaman yanındayız bütün anneler ile

yani bi kandil kutlamadı diye bunlarmı yapılır ya ki
kız akşamın o saatine kadar çalışıyor..
demekki bizimkilerin beni tefe koyması gerekiyor bn hiç bişeylerini kutlamadım..

Yasemincim okurken kudurdum burada bu ne böyle şeytan kaçmış içlerine..kötü bu insanlar bildiğin kötü, eşin de maalesef bunlar yetiştirmiş ne yazık ki..canım benim güzel Allahım bi çıkış göstersin sana inşallah..Bu herifi hayatından çıkartınca ne kaybedeceksin ne kazanacaksın ölçüp tartmaya başla arkadaşım bir an önce..Doğumgününde bunu yapanlar evladının en güzel zamanlarını zehir edecekler sana belli..Şunu düşündüm okurken yıllar geçmiş iklim kızımız evleniyor sen gelmişsin kaç yaşına ve bunlar orda da senin ve düğünün azına ediyoler..geriye dönüp baktığında napalım kaderim buydu çektim evladım için mi diyeceksin yoksa allahım ben ne yaptım neden katlandım mı?? Seni olumsuz etkilememeye çalışıyorum ama bir kadın ve bir anne olarak bunları söylemeyi de kendime bir borç biliyorum canım..Dualarım seninle..

Sizleri üzdüğüm için özür dilerim, yazmayacaktım ama yaz dediğiniz için ve çok dolu olduğum için paylaştım..

Ayfercim ağlamaktan konuşamazdım o yüzden açmadım telefonu arkadaşım, hüngür hüngür ağlıyorum, sakinleşince ararım seni..

Bu yaptıklarını elbette yanlarına bırakmayacam ama önce kendime gelmem lazım, öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum, bende bir insanım ve nereye kadar sabredebilirim ki, artık müsamaha yok onlara, iyi niyetim kötüye kullanılıyor, saygımı bozma zamanı geldi malesef..

Son düzenleme:

bende ağlıyordum ama ne bileyim uzaktan da olsa yanında olduğumu belli etmek istedim canım

saygını bozmak zorunda değilsin..elin ekmek tutuyor çok şükür varlıklarından ne hayır var ki yokluklarında bir şey kaybedesin..Annende kalmanı önermiş birisi çok isabetlii, boşan demem ama bence bi git de herifin burnunu sürt mahrum bırak kendinden anasıyla koyun koyuna uyusun o salak da..

canım arkadaşım hem bu insanlara hem kocan olacak o nadavallı öküze bi hesap sorman lazım ayrıl ayrılma bişey demek haddime deil ama hesap sor altan alma sen bunların onda birini haketmiyorsun arkadaşım

ya salak demişim kocana kusuruma bakma kaybettim kendimi burda sen bu kadar naif ve iyi niyetliyken yakıştıramıyorum yaaaa offf..herkesin sınavı başka işte bu dünyada..Allahım hepimize güç versin

Ayrılmak ta dahil herşeyi düşünüyorum 2 gündür, kafam karışık, mantıklı bir karar vermem lazım ve İklimi de düşünerek hareket etmek zorundayım, yoksa arkama bakmadan çeker giderim, kendi kendime yetecek kadar iyi kazanıyorum çok şükür ve ayaklarımın üzerinde duracak gücüm de var ama dediğim gibi iyi düşünüp taşınmam lazım, en zor kısmı İklim açısından ne olacağı, o noktada tıkanıyorum..

ben deryaya katılıyorum boşan boşanma bişi demiyorum a bi rest çek bençektim işe yaradı geri adım attı bi daha da hiçbir tartışmamızı o noktaya getirmedi

Ben de evliliğimde tıkanma yaşadığım bi dönemde boşanmayı enine boyuna düşünmüştüm ve kendi açımdan değil ama dodo açısında aynen senin gibi kalakalmıştım. İşin içinden çıkamamıştım. Sonra düşündüm bu dünya da nice babasız ve hatta anasız bebek var pek de güzel büyüyüp iyi birer yetişkin oluyorlarr Allahım herşeyi düşünmüştür napalım demiştim..sonra problemlerimiz kısmen halloldu da devam kararı aldık..sen kararlı olduğunu eşine belli et bakalım tırssın biraz belki kendine gelir..

eşin den ayrılsan da İklimi sana yar eder mi? Yaptıkları çirkeflikler yüzünden söylüyorum.Babalık vasfını kullanır seni zor duruma düşürürse yada yine şiddet uygularsa ...Bir süre dediğim gibi annende kal mazeretinde var geç gidiyorsun eve bu yorgunluğun ve stresin üzerine 1-2 hafta ayrı dur hatta eşine söyle bana yapılanlardan sonra bir süre annemde kalıcam de İklim'in dengesi bozuldu de ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…