- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.681
canım çok çok sağol.. bnde magnet bastracağım sanırım, kalıcı we ekonomik bir anı olacak kanımcadoğum günü için benzer şeyler yapıyoruz sanırım genelde...benim az misafirim olacak...o yüzden magnet bana pratik bir hediye gibi geldi...sipariş verdim ben de ama henüz gelmedi...pasta siparişini de verdik...duvar süsleri balon vs aldım..menümü belirledim...kıyafet işini kızımın teyzesi halletti ne aldı görmedim henüz...minik kelebek kanatlarımız var bir de...sanırım yeter:))
Hasretcim sen farklı bir şey istiyorsan mutlaka bebekhediyelikleri.com a bak orda ayna mesaj tutacağı vs. çok farklı şeyler var
tribüne cewirmez umarım meleğimin doğum gününü:))Yasemin'in yazdıklarına canım çok sıkıldı, o yüzden Hasret'e çok heyecanlı bi cevap veremicem ama anlatayım yine de...
Fotolu magnet yaptırıcam sadece hediye olarak, onun dışında güzel bi pasta, ucuza bulabilirsem şıkk bir Doruk, e mecburan şık bir anne, bir de belgesel tadında bir foto şov olacak. Bu kadar...
Cafede olması güzel de, o kalabalıkta sen bişi anlamayacaksın muhtemelen, bu Cengiz kardeşimde bişeyin ortası yok mudur yaw :)
Sizleri üzdüğüm için özür dilerim, yazmayacaktım ama yaz dediğiniz için ve çok dolu olduğum için paylaştım..
Ayfercim ağlamaktan konuşamazdım o yüzden açmadım telefonu arkadaşım, hüngür hüngür ağlıyorum, sakinleşince ararım seni..
Bu yaptıklarını elbette yanlarına bırakmayacam ama önce kendime gelmem lazım, öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum, bende bir insanım ve nereye kadar sabredebilirim ki, artık müsamaha yok onlara, iyi niyetim kötüye kullanılıyor, saygımı bozma zamanı geldi malesef..
nede anlar ya iklimin dengesinden bu gibi adamlar!!!!eşin den ayrılsan da İklimi sana yar eder mi? Yaptıkları çirkeflikler yüzünden söylüyorum.Babalık vasfını kullanır seni zor duruma düşürürse yada yine şiddet uygularsa ...Bir süre dediğim gibi annende kal mazeretinde var geç gidiyorsun eve bu yorgunluğun ve stresin üzerine 1-2 hafta ayrı dur hatta eşine söyle bana yapılanlardan sonra bir süre annemde kalıcam de İklim'in dengesi bozuldu de ....
hepimiz yaşadık we yaşıyoruz benzeri olayları çünküyasemincim seni çok iyi anlıyorum
Ayrılmak ta dahil herşeyi düşünüyorum 2 gündür, kafam karışık, mantıklı bir karar vermem lazım ve İklimi de düşünerek hareket etmek zorundayım, yoksa arkama bakmadan çeker giderim, kendi kendime yetecek kadar iyi kazanıyorum çok şükür ve ayaklarımın üzerinde duracak gücüm de var ama dediğim gibi iyi düşünüp taşınmam lazım, en zor kısmı İklim açısından ne olacağı, o noktada tıkanıyorum..
yasemincim seni çok iyi anlıyorum
İklim öğlenden beri hiç durmadan ağlıyormuş, ateşi de varmış, aşı oldu ya, onun etkisi var sanırım, ateş düşürücü fitil yada şurup versek bişey olur mu, komşusu aşı olduğu gün öyle şeyler verilmez demiş, annemin kafası karışmış, fikir verin acilen..
onu diyen halt etmiş.. bu zamna kadar aşıda dahil her ateşte huzurszlukta fitil yada calpol werdik wallaa..İklim öğlenden beri hiç durmadan ağlıyormuş, ateşi de varmış, aşı oldu ya, onun etkisi var sanırım, ateş düşürücü fitil yada şurup versek bişey olur mu, komşusu aşı olduğu gün öyle şeyler verilmez demiş, annemin kafası karışmış, fikir verin acilen..
Ben geldim kendi derdimi anlatacaktım ama yasemini okuyunca şoka girdim allak bullak oldum,ben bu kocayı hiç yere boşamışım bizimki sorun bile değilmiş
Allah o kocani o kaynananı bi ters yüz eder inşallah,o kaynanana dermansız dert diliyorum,oğlum da oğlum diye inleyerek zor can versin.
Çok kızgınım kusura bakmayın
Bugün istifa ettim müdürüm git 1 hafta kafanı dinle öyle gel konuşalım dedi,ben de siz bilirsiniz ama fikrim değişmeyecek diyerek çıktım geldim,1 hafta evdeyimakşam yeni müdürüm aradı durumu sordu anlattım haftaya orda başlayacağım.Allah benim de hakkımda hayırlısını versin aminnn
amin cnm Allah senin hakkında da hayırlısını versin, iyi hadi 1 hafta tatil yapcankeremitoyu bakıcıya vericen mi peki?
iklim öğlenden beri hiç durmadan ağlıyormuş, ateşi de varmış, aşı oldu ya, onun etkisi var sanırım, ateş düşürücü fitil yada şurup versek bişey olur mu, komşusu aşı olduğu gün öyle şeyler verilmez demiş, annemin kafası karışmış, fikir verin acilen..
ben çok huzursuz olduğunda bile weriyorum.. Son çareparanox fitil verdirdim zaten, netten baktım da biraz verilebilir yazıyordu, sonuçta daha önceki aşılarda verdik bişey olmadı, bunda da olacağını sanmam, çocuk işkence çeksin daha mı iyi, rahatlar hiç değilse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?