2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

söyleyecek bişey bulamıyorum yasemincim.. bunların birde ailenin yanında yaşanmış olması çok üzücü.. çok üzüldüm allah kimsenin başına wermesin..
diyeceğim şu sen çok sabırlı bir insansın seni kutluyorum.. bütün bunlara rağmen takındığın hoşgörü gerçekten alkışlanacak düzeyde..
bu yaşananlar bebeklerimiz olmadan önce olsaydı eminim ki sen , ben , bir başkası bir dakika durmazdık we bu sabah doğru adliyeye giderdik.. ama işte küçük melekler elimizi kolumuzu bağlıyorlar bir de hala sewiyoruz tabi bu adamları o da ayrı bi dengesizlik belirtisi

kendimide örnek gösteriyorum çünkü annemin ewinden cengizin bizi sürükleyişi fecii olaylı oldu anlatıp sıkmak istemedim kimseyi müsait bi hawadayken anlatacağım we siz bana belki kızacaksınız...

neyse o yüzden yasemine bişey diyemiyorum çünkü bnde bi bokun içinde kulaç atıyorum o yüzden sadece yasemine üzüldüm çok üzüldüm haketmiyor bunların zerre kadarını
canım çok çok sağol.. bnde magnet bastracağım sanırım, kalıcı we ekonomik bir anı olacak kanımca
tribüne cewirmez umarım meleğimin doğum gününü:))
foto shovu nasıl yapıcezzzz, bene yapayımama slayt nasıl yapılır fikrim yok müzikte ekleyecekmisin
ama ben ağlarım salya sümük beeee:2:

tatlım açtım hemen senin iletilerle karşılaştım çok üzüldüm ama aynışeyleri bende yaşadım tıpatıp olmasada benzerleri içine atıpta kendini üzmektense anında yap bence onlar düşünsün ama yine bişey değişmiyor emin ol yapman gereken tekşey kocanın zayıf noktasını bulup ordan girmen olaya tabi bu biraz zaman alır ama sen kazanırsın bende birkere yüz yüze kavga ettim ismini bile anmak istemediklerimle ben suçluydum hep.. eşimden dolayı tabiki hiç bir zaman yanımda olmadı onların şeytanlıklarını görmedi bende zaman zaman böyle çok üzülüyorum ama söylediğim gibi eşimde bittiği için iş önce o safı alt etmek gerek allahım çok büyük sana kolaylıklar versin canım bebişin için sıkma canını

nede anlar ya iklimin dengesinden bu gibi adamlar!!!!
diğer söylediklerine harfiyen katılıyorum annesinde kalması en yapıcı çözüm olur şimdilik!!!

yasemincim seni çok iyi anlıyorum
hepimiz yaşadık we yaşıyoruz benzeri olayları çünkü(( ne kötü ya, hiç bişeye müdahale edip değiştrme şansımız yok
siz nasılsınız eşinle canım?
selin nasıl iyileştimi?
hastanede görmüştm annen we selini buraya yazmıştım

canım boşanmak inan çözüm değil bak aynışeyleri ben yaşadım yemin ederim sana annem babam herkesi üzdü ve ağlattı benim odun kocam kendisine karşı tek hissettiğimşey çocuğum için saygıdır ve ona çok acıyorum ailesi için beni harcıyor ama yanında kimse yok bizim sayeminde insan içine çıkıyorlar ama merak etme allah çok büyük öyle bi ders veriyorki onlara şap gibi kalıyorlar mesala biz ailesiyle tartışalı iki ay olmuştur belki her haftasonu hiç bişey olmamış gibi giderim sırf koca kişinin gönlü olsun diye onlard asahtekarlık akarak severler torunlarını geliriz eve bu hafta kynnama oğlumun doğum gününü sizde kutluyalım sizde bulunun gibi bi teklif sundu eşim ve gelen cevabı aynen aktarıyorum arkadaşımın düğünü var gitmezsem olmaz :))))))))))) işte o gün benim bayram günümdü kocam mosmorrrr kaldı yani sabret yasemincim ve kocanın zayıf noktasını bul hep ordan hareket et evlilikği yürütmenin yolu canbaz olmakmış ben onu anladım

yasemincim seni çok iyi anlıyorum

Nedir bu çektiklerimiz ya.. Reva mı bunlar... Biz onlara bi torun verdik, eşlerimizi baba yaptık... Bunların hiç birini hiçbirimiz haketmedik...
Yasemincim diyecek söz bulamadım arkadaşım. Nutkum tutuldu, kalakaldım öyle Rabbim yardımcın olsun... Ama bişeyden eminim Allah bunu onların yanına bırakmaz cnm. İki gün sonra çıkar bi yerden...

ben çıkıyorum canlarım öpüyorum hepinizi yasemincim herşeyin senin mutlu olacağın şekilde gelişmesini umuyorum aklım sende dualarım da seninle

İklim öğlenden beri hiç durmadan ağlıyormuş, ateşi de varmış, aşı oldu ya, onun etkisi var sanırım, ateş düşürücü fitil yada şurup versek bişey olur mu, komşusu aşı olduğu gün öyle şeyler verilmez demiş, annemin kafası karışmış, fikir verin acilen..

Benim ateş düşürücü veren bi sürü arkadaşım var... Bizde ateş sorunu olmadı ama.. Yine de dr una sormanı tavsiye ederim. Ya da başka sitelerden araştır istersen..

onu diyen halt etmiş.. bu zamna kadar aşıda dahil her ateşte huzurszlukta fitil yada calpol werdik wallaa..
hemen paranox fitil atsın annen rahatlar yawrucak..

Paranox fitil verdirdim zaten, netten baktım da biraz verilebilir yazıyordu, sonuçta daha önceki aşılarda verdik bişey olmadı, bunda da olacağını sanmam, çocuk işkence çeksin daha mı iyi, rahatlar hiç değilse..

yasemn paranox fitili cok ateşli old.zaman kullanıyorum ben..hafif ateşi var ise şurup veriorum..gecmiş olsun iklim yavruşa ..iyiki dogmuşşş güzel kızım..

Yasemincim Allah sana cidden engin bi sabır vermiş maşallah, herşey senin ve meleğin için çok güzel olsun inşallah bundan sonra. İklime fitil verdirmekle de iyi etmişsin niye verilmesinmiş ki..

Pınarrr nerelerdesin be anacım, eymen kuzu nasıl? sen ne alemdesin?

Ben geldim kendi derdimi anlatacaktım ama yasemini okuyunca şoka girdim allak bullak oldum,ben bu kocayı hiç yere boşamışım bizimki sorun bile değilmiş
Allah o kocani o kaynananı bi ters yüz eder inşallah,o kaynanana dermansız dert diliyorum,oğlum da oğlum diye inleyerek zor can versin.
Çok kızgınım kusura bakmayın
Bugün istifa ettim müdürüm git 1 hafta kafanı dinle öyle gel konuşalım dedi,ben de siz bilirsiniz ama fikrim değişmeyecek diyerek çıktım geldim,1 hafta evdeyim akşam yeni müdürüm aradı durumu sordu anlattım haftaya orda başlayacağım.Allah benim de hakkımda hayırlısını versin aminnn

amin cnm Allah senin hakkında da hayırlısını versin, iyi hadi 1 hafta tatil yapcan keremitoyu bakıcıya vericen mi peki?

kızlar ancak geldim 2 sene sonra saç rengimi değiştirmiş durumdayım :))

kendimi inanılmaz farklı ve iy hissediyorum resim çekip yüklerim olmadı perşembe günü doğumgünü resimlerimizde bol bol görürsünüz

durumlar nasıl herkes iyimi

ben çok huzursuz olduğunda bile weriyorum.. Son çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…