2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bayağıdır siteye girmemle çıkmam bir oluyordu. yasemincim Allah sana sabır onların cezasını versin ne biçim insanlar yaa..

doğum günü hazırlıklarına başladık biz iki kez kutlayacağız bu magnetlerden uygun sipariş nerden verdiniz nasıl güzel oldu mu ben ilk önce sabun üzerine olanlardan istedim ama uzun ömürlü olmayacak magnete döndüm. iki kez olması beni biraz yoracak ama olsunn bakalımm şebnemm resim koy bu arada ben tam 12 kilo verdim ve saçlarımı kestirmiştim ... sizleri çok özledim ama çokk yoğunumm yaaa

Sümeyracım merhaba,
Ben buradan yaptırdım magnet, çok hoş oldu, yalnız 6,5x9 cm. olandan yaptımıştım, biraz küçük oldu sanki, yinede çok şirin bence, hesaplı oldu benim için, bir bak istersen..
http://www.fotomagnet.net/index.php?,2,106/Magnet Takvim

İklim uyumuş, aklım onda kaldı, ağlaya zırlaya bir gün geçirdim, saat 21:00 da çıkacam şirketten, annem o saatten sonra buraya gelmen zor olur, ben idare ederim evine git yat uyu dedi, ayaklarım geri geri gidiyor ama yapacak bişey yok, işlerimi toparlamam gerekiyor, yarın güne çok iyi başlayacam, kendime söz verdim, sizleri de üzdüysem tekrar özür dilerim, şimdilik hoşçakalın, sizleri ve kuzularınızı çok seviyorum...

Meralim buradayım canım yaa
Eymen beni pc başında görünce çıldırıyor hiç açamıyorum o yüzden

İkimizde iyiyiz şükürler olsun
iştah ve uykumuz aynı ama

Sizde durumlar nasıl canım eymenito ne alemde ?

Hepinizi çok özledim

yasemin canım okuyunca çok üzüldüm ve bir o kadarda sinirlendim bir kaşık suda boğasım geldi
allah sana peygamber sabrı vermiş arkadaşım asla senin kadar sabırlı olamam olamadımda zaten :)
ama artık yeter bence bir dur demelisin restleşmelisin sen alttan aldıkça onlar tepene çıkıyor umarım yanlış anlamazsın ancak bu kadar yumuşatabildim

YASEMİN Allah sana peygamber sabrı versin arkadaşım.
o mahlukatları da allah ıslah etsin. ettiklerini çeksinler inşallah.
inan moralim öyle bozuldu ki. boşver onları. dünya tatlısı kuzun var

yasemin söyleyecek bişey bulamıyorum nutkum tutuldu.
yazgıya katılıyorum Allah seni o insanların şerrinden korusun
Allah yardımcın olsun arkadaşım..

yeniden slm
valla yaseminin yazdıklarını okuyunca başka sayfaya bakmadım bile
çok sinirim bozuldu ağlamak üzereyim şu an
yani ne diyim bilmiyorum sen sabır taşımısın be mübarek nasıl katlanıyorsun bu şahıslara insanlıktan zerre haberleri yokmu bunların eşine de aferin yanii bu kadar olur ayıptır günahtır diyen yokmu bu kadar sessiz kalınırmı anlamadım şu hadsiz insanların hadini bildir biran önce sen bunları haketmiyorsun yarın kızın büyüdüğünde annesini bu şekilde görmemeli çünkü sen onun rol modeli olacaksın seni örnek alacak bu kadar sessiz olma kızını da buna mahkum etme yasemin kusuruma bakma ileri gittiysem ama bu şahıslar insanlıktan anlamıyor belli bence onların anladığı dilden hadlerini bildirbiran önce...

ohhh maşallah gitmiş kilolar ne güzel, tebrikler cnm magnetler için bilgiyi Yasemin vermiş, neredeyse herkes ordan yaptırıyo sanırım:) toplu indirim istemek lazım aslında..

Yaa cnm özür dilemek ne demek, böyle konuşmayın diyorum size bee dertler paylaştıkça azalır ve biz burda gerçekten birbirimizin dert ortağı olduk, pekçok arkadaşımızla paylaşamadığımız sırları burada paylaşıyoruz ve bu durumdan kimse şikayetçi değil. yeri gelir dert anlatırız yeri gelir dinleriz. Yarın inşallah dediğin gibi güne iyi başlarsın cnm. dilersen konuşuruz bu konuda ama istemezsen de kimse konuyu açmaz bile yarın,nasıl rahat edeceksen öyle hareket ederiz seni seviyoruz arkadaşım

Allah kolaylıklar versin Pınarcım, biz de seni çok özledik inan. Eymenito da bildiğin gibi be Pınarcım pek bi değişiklik yok bizde de

kızlar doğum günü fotolarına nasıl bakıyorsunuz

face ten cnm

Son düzenleme:
bu arada alakasız olacak kafam dağılsın diye yazıyorum serhana balık yağı kullanmaya başladığımdan bu yana iştahı zaten açıktı iyiden iyiye tavan yaptı versem 12 öğün yiyecek
her iki saatte bir acıkıyo neredeyse sadece gece 400cc mama içiyogündüz kahvaltı ara öğün 120cc mama çorba yine bi ara öğün yine mama akşam muhallebi ve sabaha kadar mama toplamda yine 10 öğünü buluyo gece mama vermezsem uyumuyo nasıl bıraktırıcam bilmiyorum
ben iştahı açılsın diye vermiyorum omega için veriyorum bıraksammı bırakmasammı bilemedim gıdısı vardı zaten ama boynu falan etlendi iyice çok da şişirmek istemiyorum en son 11.700kg dı yaklaşık bir ay önce şimdi ne kadar oldu bilmiyorum zaten çıtçıtlı badileri dar gelmeye başladı çoğunu giydiremiyorum artık pekmez veriyodum her sabah artık iki üç günde bir veriyorum fazla kilo almasın diye

neyse canlarım ben fazla giremiyorum topike ama hepinizi çok seviyorum hep aklımdasınız
bu arada aslında oğluşumun doğum gününü en çok sizlerle kutlamayı isterdim çünkü bu yola birlikte başladık en özel günümüzde birlikte olsun isterdim buluşma olursa temsili bi doğum günü yapalım bebişlerin hepsine diye düşünüyorum
öpüyorum bitaneler sizi seviyorum iyi geceler

bu yaptığızı yer güenlimi pekii

doğanı uyuttum şöyle bir geçmişe bakayım dedim şiştim resmen.yasemincim allah sana peygamber sabrı vermiş iyi dayanmışın.canım sen hala düşünüyosun ama onlar zaten seni ve aileni gözden çıkarmışlar okuduklarım bunu gösteriyor çünkü.sen eşini al karşına etraflıca bir konuş derdi neymiş bi anlatsın bakalım.çünkü sebep ufak ama tepki büyük sanki bişeyler plsnlıyomuş gibi bunlar.herşey bilerek yapılmış gibi eşinde dahil bu plana bence kandil bahane.ekonomik özgürlüğün var bebeğinede annen bakıyo ilkime hiçbişeycik olmaz merak etme asıl böyle bir ortamda büyürse çocuğun pisikolojisi bozulur.agrasif sinirli uyumsuz bir çocuk olur çıkr.ben olsm inan düşünmezdim kovardım hepsini eşim dahil yada kendim çocuğumuda alır çıkardım ama bze söylemesi kolay bunu gelsen bide bana sor diyosundur kesin allah ilkimle senin yardımcın olsun.

günaydın güne güzel başlayalım mı ??

hepimizin bu dönem sıkıntıalrı çok biliyorum ama belki bi tebebssüm oluşturur o güzel yüzlerinizde ,,,

Hayırlı evlat
Üç yahudi genç kardeş kendi işlerini kurup zengin olmuş ve yaş gününde
annelerine aldiklari hediyeleri birbirine anlatarak böbürleniyorlarmiş.

Birincisi demiş ki: 'Ben anneme kocaman bir ev aldim'

ikincisi:
'Ben bir Mercedes aldim ve bir de şöför tuttum'

Üçüncüsü: 'Benim hediyem hepinizden güzel. Annemin tevrati okumayı nekadar çok sevdiğini ve artik gözleri iyi görmediği için artik okuyamadiğini biliyorsunuz. Ona bütün Tevrati ezbere bilen büyük kahverengi bir papağan gönderdim. Onu eğitmek için 12 haham 12 yil boyunca uğraşıp. Bu papağan için havraya 20 yil boyunca her yıl 1 milyon dolar bağişlayacağim ama buna değer. Annem sadece bölümün adini söyleyecek ve papağan ona ezbere okuyacak'

Kisa bir süre sonra anneleri üçüne de birer mektup yazmiş...

Birinciye:

'Milton bu ev çok büyük. Bana birtek odasi yetiyor ama hepsini
temizlemek zorunda kaliyorum.'

ikinciye:

'Marvin yolculuk etmek için çok yaşliyim arabayi hiç kullanmiyorum
ve şöför çok kaba.'

Üçüncüye:

'Canim Melvin'im annesini mutlu etmeyi bilen tek evladim sensin.
Gönderdiğin tavuk çok lezzetliydi teşekkür ederim'

Günaydın,
Akşam kuzuya paranox fitil attım, geceyi rahat geçirdi çok şükür... Biraz iştahsız, az biraz da huysuz ama dişten olduğu belli, damak şişmiş, dişin yeri bembeyaz olmuş. Baba diyordu sıpacık, unutmuş, babasına dada diyor :)
Aylin istifasını vermiş, hayırlı olsun, bu hafta evdeymiş, ne güzzeeelll :)
Geçmişi okudum, dünkü konu ile ilgili başka birşey şimdilik yazmayacam, belki Yasemin bu konuda daha fazla konuşmak istemez.

Günaydınnn,
bugün erkenciyiz, dün akşamüstü uykusunu uyumayınca eyo gece 10.30 da yattı, sabah ta 7.30 da dikildi tabi.)) abiyi gönderdik,babayı gönderdik şimdi tekrrdan uykusu gelse de yatsa ben de azıcık daha belki kestirebilirim diye umutla bekliyorum

İnşallah herkes için güzel bi gün olur

hardtimes sağol sabah gülümsemesi için, adam keşke kaset doldurup yollasaymış o kadar para harcayacağına

burcucum inş. patlar bi an evvel dişiniz cnm. Eymen de 6. dişi çıkaramadı gitti, huzursuzluk yok ama çok kalkıyo gece bi de salya miktarı arttı tekrardan bu ara

bu oğluş pilleri eline geçirmek için kumandayı e oyuncaklarını sürekli yere vuruyor, taktı kafayı pillere yaa

Yerim onu :)
Pilleri ele geçirince napıyor peki?
Dikkat et de pillerden enerji alıp iyice kudurmasın

herkese günaydın
geçmişi okuyum dedim şiştim iki sayfadan sonra okuyamadım
yasemin Allah sana sabır versin canım arkadaşım domuz kaynan bigün bulucak belasını inşallah
kocan olacak şahsa diyecek laf bulamıyorum canım,ben olsam diye başlamıycam çünkü ben olsam o kaynanayı hastanelik edene kadar döver, kocanında poposuna tekmeyi basardım ikiside lazım değil bana çünkü ama sen eşini çok seviyor olmalısınki bu yaptıklarını sineye çekebiliyorsun,bence eşin gelip özür dileyene kadar sende annende kal canım gitme o eve
esinin kaynanasınada çok kızdım ayrıca eser beyede

:Yerim onu :)
Pilleri ele geçirince napıyor peki?
Dikkat et de pillerden enerji alıp iyice kudurmasın

eline geçirince benden çılgınca uzaklaşıp ağzına koymaya çalışıyo ama nafile tabi ondan hırs yaptı sanırım

ve Eyoo uyudu:)) inşallah 11'e kadar uyuruz hadi ben kaçarrrr,görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…