- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.701
Sümeyracım merhaba,
Ben buradan yaptırdım magnet, çok hoş oldu, yalnız 6,5x9 cm. olandan yaptımıştım, biraz küçük oldu sanki, yinede çok şirin bence, hesaplı oldu benim için, bir bak istersen..
http://www.fotomagnet.net/index.php?,2,106/Magnet Takvim
İklim uyumuş, aklım onda kaldı, ağlaya zırlaya bir gün geçirdim, saat 21:00 da çıkacam şirketten, annem o saatten sonra buraya gelmen zor olur, ben idare ederim evine git yat uyu dedi, ayaklarım geri geri gidiyor ama yapacak bişey yok, işlerimi toparlamam gerekiyor, yarın güne çok iyi başlayacam, kendime söz verdim, sizleri de üzdüysem tekrar özür dilerim, şimdilik hoşçakalın, sizleri ve kuzularınızı çok seviyorum...
yasemin öyle sinirlendim ve şaşırdımki aslında hiçbirşey yazmayacaktım.ama yazmaya karar verdim ve gerçekten yazacaklarımı çok iyi seçmeliyim.
o kayınvaliden olacak kadının yatacak yeri yok,Allah versin cezasını.
kocana çok şaşırıyorum.yanlış anlama beni,kırmak istemem fakat kaç yaşında,kendi artık baba olmuş bir adam ve hala ailesinin ağzına bakıyor.akıl alacak gibi değil.ayrıca el kaldırmak,vurmak nedemek?bir evlilikte asla yaşanmaması gereken,tahammülümün olmadığı bir konu.canım sen aciz bir insan değilsin,bu insanlarda değişecek gibi değil.artık tavrını koyma vakti çoktan geldide geçiyor.
ayrıca annenin tüm bunlara şahit olması çok ama çok üzücü.Allah yardımcın olsun.
selam kızlar bayağıdır siteye girmemle çıkmam bir oluyordu. yasemincim Allah sana sabır onların cezasını versin ne biçim insanlar yaa..
doğum günü hazırlıklarına başladık biz iki kez kutlayacağız bu magnetlerden uygun sipariş nerden verdiniz nasıl güzel oldu mu ben ilk önce sabun üzerine olanlardan istedim ama uzun ömürlü olmayacak magnete döndüm. iki kez olması beni biraz yoracak ama olsunn bakalımm şebnemm resim koy bu arada ben tam 12 kilo verdim ve saçlarımı kestirmiştim ... sizleri çok özledim ama çokk yoğunumm yaaa
Sümeyracım merhaba,
Ben buradan yaptırdım magnet, çok hoş oldu, yalnız 6,5x9 cm. olandan yaptımıştım, biraz küçük oldu sanki, yinede çok şirin bence, hesaplı oldu benim için, bir bak istersen..
İklim uyumuş, aklım onda kaldı, ağlaya zırlaya bir gün geçirdim, saat 21:00 da çıkacam şirketten, annem o saatten sonra buraya gelmen zor olur, ben idare ederim evine git yat uyu dedi, ayaklarım geri geri gidiyor ama yapacak bişey yok, işlerimi toparlamam gerekiyor, yarın güne çok iyi başlayacam, kendime söz verdim, sizleri de üzdüysem tekrar özür dilerim, şimdilik hoşçakalın, sizleri ve kuzularınızı çok seviyorum...
Meralim buradayım canım yaa
Eymen beni pc başında görünce çıldırıyor hiç açamıyorum o yüzden
İkimizde iyiyiz şükürler olsun
iştah ve uykumuz aynı ama
Sizde durumlar nasıl canım eymenito ne alemde ?
Hepinizi çok özledim
kızlar doğum günü fotolarına nasıl bakıyorsunuz
Sümeyracım merhaba,
günaydın güne güzel başlayalım mı ??
hepimizin bu dönem sıkıntıalrı çok biliyorum ama belki bi tebebssüm oluşturur o güzel yüzlerinizde ,,,
Hayırlı evlat
Üç yahudi genç kardeş kendi işlerini kurup zengin olmuş ve yaş gününde
annelerine aldiklari hediyeleri birbirine anlatarak böbürleniyorlarmiş.
Birincisi demiş ki: 'Ben anneme kocaman bir ev aldim'
ikincisi: 'Ben bir Mercedes aldim ve bir de şöför tuttum'
Üçüncüsü: 'Benim hediyem hepinizden güzel. Annemin tevrati okumayı nekadar çok sevdiğini ve artik gözleri iyi görmediği için artik okuyamadiğini biliyorsunuz. Ona bütün Tevrati ezbere bilen büyük kahverengi bir papağan gönderdim. Onu eğitmek için 12 haham 12 yil boyunca uğraşıp. Bu papağan için havraya 20 yil boyunca her yıl 1 milyon dolar bağişlayacağim ama buna değer. Annem sadece bölümün adini söyleyecek ve papağan ona ezbere okuyacak'
Kisa bir süre sonra anneleri üçüne de birer mektup yazmiş...
Birinciye:
'Milton bu ev çok büyük. Bana birtek odasi yetiyor ama hepsini
temizlemek zorunda kaliyorum.'
ikinciye:
'Marvin yolculuk etmek için çok yaşliyim arabayi hiç kullanmiyorum
ve şöför çok kaba.'
Üçüncüye:
'Canim Melvin'im annesini mutlu etmeyi bilen tek evladim sensin.
Gönderdiğin tavuk çok lezzetliydi teşekkür ederim'
Dikkat et de pillerden enerji alıp iyice kudurmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?