2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün senle konuştuk ya biliyorsun halimi ,,, akşam kuzenim aradı sonra eski arakdaşalrımdan ikisi aradı htta bu akşam bize gelecekelr , sonra yine çok eski bi dostum aradı felan müthiş enerji verdiler ,,, şuan kendimi çok iyi hissediyroum ,,, mevlam episinden razı olsun valla :)

he diğer türlü durumlar aynı hhhiiiçç bi değişiklik yok en son ne konuştuysak o yani

meral mertte bi ara yapıyodu onu pil yerlerini bantlayın unutuyo biriki güne
fıkra çok iyi geldi canım güldürdün beni
burcu uyumuş olmanıza çok sevindim,doruk paşanın dişi biran önce çıkar inşallah

Günaydın canlarım;
Dün akşam durup durup ağladım sebebi hep aklıma Yasemin sen geldin ve İklim kuzum yapılanlar sanki bana yapılmış gibiydi.Eşimde ne oldu neyin var dedi bende anlattım aynı oda benim gibi üzüldü resimleri gösterdim ona faceden böyle bir anne olmaz nasıl oğluda dolduruşa geliyor dedi bir süre ayrı kalmalarında fayda var dedi.Bende ona sordum sen yaparmıydın böyle bişey dedim oda ağzından çıkanı kulağın duysun dedi...Ailemi ve anne tarafımı her zaman belli bir mesafe de koruduğumu biliyorsun dedi..Bende eskileri açtım ama hamile kaldığımda ailene söylemedin ve bu nasıl bişey dedim belki onlar aldırmayın diyeceklerdi dedim ....İyice ağlamaya başladım oda bana şuan maddi manevi ikimizde iyi olmadığımızı biliyoruz aileme güvenerekte ikinci çocuğa nasıl bakacaktık dedi ?Konuyu kapattırdım Hilal kuzum anladı ağladığımı ama oyuncaklarını getirip durdu oyun oynadık

Doruk paşam iyi olur inşallah..Gece iyi uyumuş...
Yasemin bizimde aşımız var bende tedirgin halde bu gece nöbet tutarım sanırım...
Pınar seni çok özledim Eymen paşam iyi olmasına da sevindim...
Meral Hilal de kumandayı atıyor pilleri çıkarıyor sonra kendisi takmaya çalışıyor bunu oyun olarak kaç kez yaptık saymadım walla....
Hardtimes iyisin sanırım neşen hep daim olsun canım benim.....

Sizleri çok seviyorum

küçük kuzum 11 aylık oldu bugün rabbime çok şükür sağlıkla bu günlere geldik yaşımıza son 1ay
rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah...

ne güzel olurdu şimdi sıcacık yatakta uyumakkk,,,

yadaaaa aslında hava biraz ısınsa kadıköy moda da sahildeki cafelerden birinde kahve içiyor olmak,,,
çatlatmak gibi olmasın ama buraya bahar geldi bile ama gidilecek biyer yok o ayrı

canım benim hala aklında değilmi minik kuzu Allah sabır versin canım ama düşünme artık üzülüyosun bak

günaydın anneler güne gülerek başladım halbuki sinirim tepemde bu evindertleri bitmiyo dün elektrikler kesildi sonra geldi ama biz farketmedik çünkü evin alt katına gelmedi üst katına geldi nasıl olur demeyin biz de anlamadık bu arada bu hadiseden tv yandı sen saol bide kuzu heralde diş çıkarıyo salyası arttı bide kakası tabi her dişte aynı hadise pişik oldu ama ben mucize bişey buldum af zeytinyağı sürdüm kaynanamın tavsiyesiyle yarım saatte hiçbişeyi kalmadı poposunun

mrb kızlarr
dün çok kötü bi gece geçirdim ateşler içindeydim ter attım sabaha karşı melikeyi emzirmeye kalktım tansiyonum düştü heralde kulaklarım fln çınladı anne ben ii diilim dedim melikeyi bıraktım yattım sonra kendime geldim. melikede hisseedio sürekli emmek istio
eşimle her konuştuğumda ya kocanı bırakıp gidersen öyle olur diyip duruo dün artık dedim ne ya sürekli böle diosun ii olmuş der gibi dedim seslenmedi artık .sabahda aradım çok kötü gece geçirdim die geçmiş olsun doktora git allah şifa wersin dio sanki sürekli hasta oluorm o kadar sakin we rahat ki. çok üzüldüm o öyle olsa ben kendimi paralarım way bee bu günleride görcekmişim...

Günaydın Canikolar..
Bugün daha iyiyim, sizler de üzülmeyin benim için artık, o konuyu şimdilik kapattım, ilk fırsatta öcümü alacam onlardan, içime kin duygusu serptiler ve bunu çoktan haketmişlerdi, iyi bir ders verecem onlara..

Dün akşam 21:00 da çıktım şirketten annem gelme demişti ama sonra aradı çok ateşi var İklim in korkuyorum dedi, bende annemin evine gittim, gerçekten cayır cayır yanıyordu çocuk, fitil ve şurup ile sabahı ettik, sabaha kadar inledi yavrum..
Sabah eşimi aradım gel çocuğu hastaneye götür diye, ben işe geldim, annemle eşim hastaneye götürdüler kuzumu, aşının etkisiyle yükseliyormuş ateşi, kızamık ve zatürree aynı anda olduğu için ağır gelmiş kuzuya, fitil ve şurup vererek iyi yapmışsınız demiş doktor, ateşini kontrol edin sürekli ve ateş düşürücü şuruba devam edin demiş, 1-2 güne düzelirmiş, başka bir rahatsızlığı olmaması içimi rahatlattı. İnşallah hemencecik düzelir, yazık boynunu büktü dizime kafasını koydu öylece yattı, halsizdi, başka zaman olsa bir dk. yerinde durmaz kudururdu, ben kuduruk İklimi geri istiyorum yaa..

çook geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşir kuzucum canım benim

aa bizimkiler aynı gün doğmuş benim kuzu da bugün 11 aylık olduu
cemye de nice aylar yıllar diliyorum canım
zeytinyağını bende denemiştim bikez iyi geliyo cidden

çok geçmiş olsun canım üşüttünmü nooldu:26:
eşinede kızma erkek onlar yapılarında az yada çok odunluk oluyor maalesef

yasemin seni çok seviyorum arkadaşım

gülmene ço ksevindim cnaımcım ,,

tv yi garanti kapsamında yapıyorlar arkadaşında başına gelmişti halelttile,,,

cemy e geçmiş olsun çok üzüldüm ,,, inşallah çabucak atlatır ,,,

maşşalah kuuzma benim mevlam hayırlı huzurlu ömür nasip etsin ,,,

sağol teyzesii

aa bizimkiler aynı gün doğmuş benim kuzu da bugün 11 aylık olduu
maşallah prensine de annesii

çokgeçmiş olsun canımcım

çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzucuğa allah acil şifalar versin

Serhan ve Cemy kuzularının 11. ayı kutlu olsun..

sağol canımm

nice aylara yıllara inşallah canım

aminn teşekkür ederim canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…