- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.721
hardtimes sağol sabah gülümsemesi için, adam keşke kaset doldurup yollasaymış o kadar para harcayacağına
burcucum inş. patlar bi an evvel dişiniz cnm. Eymen de 6. dişi çıkaramadı gitti, huzursuzluk yok ama çok kalkıyo gece bi de salya miktarı arttı tekrardan bu ara
eline geçirince benden çılgınca uzaklaşıp ağzına koymaya çalışıyo ama nafile tabiondan hırs yaptı sanırım
ve Eyoo uyudu:)) inşallah 11'e kadar uyuruzhadi ben kaçarrrr,görüşürüzzz
yerinde olmak için neler vermezdim
çatlatmak gibi olmasın ama buraya bahar geldi bilene güzel olurdu şimdi sıcacık yatakta uyumakkk,,,
yadaaaa aslında hava biraz ısınsa kadıköy moda da sahildeki cafelerden birinde kahve içiyor olmak,,,
Günaydın canlarım;
Dün akşam durup durup ağladım sebebi hep aklıma Yasemin sen geldin ve İklim kuzum yapılanlar sanki bana yapılmış gibiydi.Eşimde ne oldu neyin var dedi bende anlattım aynı oda benim gibi üzüldü resimleri gösterdim ona faceden böyle bir anne olmaz nasıl oğluda dolduruşa geliyor dedi bir süre ayrı kalmalarında fayda var dedi.Bende ona sordum sen yaparmıydın böyle bişey dedim oda ağzından çıkanı kulağın duysun dedi...Ailemi ve anne tarafımı her zaman belli bir mesafe de koruduğumu biliyorsun dedi..Bende eskileri açtım ama hamile kaldığımda ailene söylemedin ve bu nasıl bişey dedim belki onlar aldırmayın diyeceklerdi dedim ....İyice ağlamaya başladım oda bana şuan maddi manevi ikimizde iyi olmadığımızı biliyoruz aileme güvenerekte ikinci çocuğa nasıl bakacaktık dedi ?Konuyu kapattırdım Hilal kuzum anladı ağladığımı ama oyuncaklarını getirip durdu oyun oynadık
Doruk paşam iyi olur inşallah..Gece iyi uyumuş...
Yasemin bizimde aşımız var bende tedirgin halde bu gece nöbet tutarım sanırım...
Pınar seni çok özledim Eymen paşam iyi olmasına da sevindim...
Meral Hilal de kumandayı atıyor pilleri çıkarıyor sonra kendisi takmaya çalışıyor bunu oyun olarak kaç kez yaptık saymadım walla....
Hardtimes iyisin sanırım neşen hep daim olsun canım benim.....
Sizleri çok seviyorum
küçük kuzum11 aylık oldu bugün rabbime çok şükür sağlıkla bu günlere geldik yaşımıza son 1ay
rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah...
günaydın güne güzel başlayalım mı ??
hepimizin bu dönem sıkıntıalrı çok biliyorum ama belki bi tebebssüm oluşturur o güzel yüzlerinizde ,,,
Hayırlı evlat
Üç yahudi genç kardeş kendi işlerini kurup zengin olmuş ve yaş gününde
annelerine aldiklari hediyeleri birbirine anlatarak böbürleniyorlarmiş.
Birincisi demiş ki: 'Ben anneme kocaman bir ev aldim'
ikincisi: 'Ben bir Mercedes aldim ve bir de şöför tuttum'
Üçüncüsü: 'Benim hediyem hepinizden güzel. Annemin tevrati okumayı nekadar çok sevdiğini ve artik gözleri iyi görmediği için artik okuyamadiğini biliyorsunuz. Ona bütün Tevrati ezbere bilen büyük kahverengi bir papağan gönderdim. Onu eğitmek için 12 haham 12 yil boyunca uğraşıp. Bu papağan için havraya 20 yil boyunca her yıl 1 milyon dolar bağişlayacağim ama buna değer. Annem sadece bölümün adini söyleyecek ve papağan ona ezbere okuyacak'
Kisa bir süre sonra anneleri üçüne de birer mektup yazmiş...
Birinciye:
'Milton bu ev çok büyük. Bana birtek odasi yetiyor ama hepsini
temizlemek zorunda kaliyorum.'
ikinciye:
'Marvin yolculuk etmek için çok yaşliyim arabayi hiç kullanmiyorum
ve şöför çok kaba.'
Üçüncüye:
'Canim Melvin'im annesini mutlu etmeyi bilen tek evladim sensin.
Gönderdiğin tavuk çok lezzetliydi teşekkür ederim'
rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah...
Günaydın Canikolar..
Bugün daha iyiyim, sizler de üzülmeyin benim için artık, o konuyu şimdilik kapattım, ilk fırsatta öcümü alacam onlardan, içime kin duygusu serptiler ve bunu çoktan haketmişlerdi, iyi bir ders verecem onlara..
Dün akşam 21:00 da çıktım şirketten annem gelme demişti ama sonra aradı çok ateşi var İklim in korkuyorum dedi, bende annemin evine gittim, gerçekten cayır cayır yanıyordu çocuk, fitil ve şurup ile sabahı ettik, sabaha kadar inledi yavrum..
Sabah eşimi aradım gel çocuğu hastaneye götür diye, ben işe geldim, annemle eşim hastaneye götürdüler kuzumu, aşının etkisiyle yükseliyormuş ateşi, kızamık ve zatürree aynı anda olduğu için ağır gelmiş kuzuya, fitil ve şurup vererek iyi yapmışsınız demiş doktor, ateşini kontrol edin sürekli ve ateş düşürücü şuruba devam edin demiş, 1-2 güne düzelirmiş, başka bir rahatsızlığı olmaması içimi rahatlattı. İnşallah hemencecik düzelir, yazık boynunu büktü dizime kafasını koydu öylece yattı, halsizdi, başka zaman olsa bir dk. yerinde durmaz kudururdu, ben kuduruk İklimi geri istiyorum yaa..
çook geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşir kuzucum canım benim
cemye de nice aylar yıllar diliyorum canımaa bizimkiler aynı gün doğmuş benim kuzu da bugün 11 aylık olduu
çok geçmiş olsun canım üşüttünmü nooldu:26:mrb kızlarr
dün çok kötü bi gece geçirdim ateşler içindeydim ter attım sabaha karşı melikeyi emzirmeye kalktım tansiyonum düştü heralde kulaklarım fln çınladı anne ben ii diilim dedim melikeyi bıraktım yattım sonra kendime geldim. melikede hisseedio sürekli emmek istio
eşimle her konuştuğumda ya kocanı bırakıp gidersen öyle olur diyip duruo dün artık dedim ne ya sürekli böle diosun ii olmuş der gibi dedim seslenmedi artık .sabahda aradım çok kötü gece geçirdim die geçmiş olsun doktora git allah şifa wersin dio sanki sürekli hasta oluorm o kadar sakin we rahat ki. çok üzüldüm o öyle olsa ben kendimi paralarım way bee bu günleride görcekmişim...
Günaydın Canikolar..
Bugün daha iyiyim, sizler de üzülmeyin benim için artık, o konuyu şimdilik kapattım, ilk fırsatta öcümü alacam onlardan, içime kin duygusu serptiler ve bunu çoktan haketmişlerdi, iyi bir ders verecem onlara..
Dün akşam 21:00 da çıktım şirketten annem gelme demişti ama sonra aradı çok ateşi var İklim in korkuyorum dedi, bende annemin evine gittim, gerçekten cayır cayır yanıyordu çocuk, fitil ve şurup ile sabahı ettik, sabaha kadar inledi yavrum..
Sabah eşimi aradım gel çocuğu hastaneye götür diye, ben işe geldim, annemle eşim hastaneye götürdüler kuzumu, aşının etkisiyle yükseliyormuş ateşi, kızamık ve zatürree aynı anda olduğu için ağır gelmiş kuzuya, fitil ve şurup vererek iyi yapmışsınız demiş doktor, ateşini kontrol edin sürekli ve ateş düşürücü şuruba devam edin demiş, 1-2 güne düzelirmiş, başka bir rahatsızlığı olmaması içimi rahatlattı. İnşallah hemencecik düzelir, yazık boynunu büktü dizime kafasını koydu öylece yattı, halsizdi, başka zaman olsa bir dk. yerinde durmaz kudururdu, ben kuduruk İklimi geri istiyorum yaa..
günaydın anneler güne gülerek başladım halbuki sinirim tepemde bu evindertleri bitmiyo dün elektrikler kesildi sonra geldi ama biz farketmedik çünkü evin alt katına gelmedi üst katına geldi nasıl olur demeyin biz de anlamadık bu arada bu hadiseden tv yandı sen saolbide kuzu heralde diş çıkarıyo salyası arttı bide kakası tabi her dişte aynı hadise pişik oldu ama ben mucize bişey buldum af zeytinyağı sürdüm kaynanamın tavsiyesiyle yarım saatte hiçbişeyi kalmadı poposunun
maşşalah kuuzma benim mevlam hayırlı huzurlu ömür nasip etsin ,,,
aa bizimkiler aynı gün doğmuş benim kuzu da bugün 11 aylık olduu
mrb kızlarr
dün çok kötü bi gece geçirdim ateşler içindeydim ter attım sabaha karşı melikeyi emzirmeye kalktım tansiyonum düştü heralde kulaklarım fln çınladı anne ben ii diilim dedim melikeyi bıraktım yattım sonra kendime geldim. melikede hisseedio sürekli emmek istio
eşimle her konuştuğumda ya kocanı bırakıp gidersen öyle olur diyip duruo dün artık dedim ne ya sürekli böle diosun ii olmuş der gibi dedim seslenmedi artık .sabahda aradım çok kötü gece geçirdim die geçmiş olsun doktora git allah şifa wersin dio sanki sürekli hasta oluorm o kadar sakin we rahat ki. çok üzüldüm o öyle olsa ben kendimi paralarım way bee bu günleride görcekmişim...
Günaydın Canikolar..
Serhan ve Cemy kuzularının 11. ayı kutlu olsun..
nice aylara yıllara inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?