2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Serhan ve Cemy kuzularının 11. ayı kutlu olsun.
iKLİM Kuzuma çok geçmiş olsun kıyamam ben yaa ...Hilal de aşı olucak bakalım inşallah ateşi fazla yükselmez...Aklım onda hep....
Burcu nerde?

canım çok geçmiş olsun zor bi gece olmuş bugün toparlanır yarına kudurur yine umarım

MERVECİM çok geçmiş olsun hiç takma kafanı bu modelden hepimizde var kereste türevi hepsi kimi meşe kimi gürgen

Cemy ve Serhan kuzuların 11. ayları kutlu olsun

İklim kuzuma da çok geçmiş olsun, neyse ki sadece aşıdanmış..

Bugün herkesin biraz daha keyifli olması çok güzel

bugün bi komşu ziyaretimiz var alt kattada matkapla çalışma var çok gürültü geliyo akşama kadar serhan nasıluyuyacak bilemiyorum biyere gidince de uyumuyo inşallah orada uyurda dinlenir

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

Şebnemcim, daha önce de ücretsiz bir kitabını öyle hediye olarak almıştım ben Sabiha Paktuna nın, sonra Boyut Yayınlarından telefonla arayıp sürekli diğer kitaplarını satın almak istemez misiniz diye çok rahatsız ettiler, seni de arıyorlar mı, almayacam, şimdilik düşünmüyorum diyorum, ertesi gün yine arıyorlar, çok sıkılmıştım..

valla henüz aramadılar ararlarsa alırlar ağızlarının payını :))

atanın yine huysuzluğu başladı eller ağızda dolaşıyor 10.ve 11. diş geliyor galiba damaklar yine kabarmış ve çok şiş (

buarada diğer dişler diş etinin ortasından çıktı ama üst azı dişimiz sanki biraz daha dışardan çıkmış gibi bilgisi olan varmı

valla henüz aramadılar ararlarsa alırlar ağızlarının payını :))

Bekle o halde yakında ararlar, beni de kitap gelir gelmez aramadılar üzerinden bi 3-4 ay geçince aradılar ve bıktırdılar yani..
Ben veremedim ağızlarının payını, çok kibar konuştum sanırsam, bilgilendirme amaçlı diyerek arayıp sonunda satın alın diye ısrar ediyorlar, 444 lü numaraları ve 212 ile başlayan numaraları açmaz olmuştum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…