- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.741
günaydın
atayı doyurup geliyorum :)
yasemin seni çok seviyorum arkadaşım
günaydın canımgünaydın
:))) Bende seni çok seviyorum, hepinizi seviyorum, kuzularınızı daha çok seviyorum :)))
Serhan ve Cemy kuzularının 11. ayı kutlu olsun.
iKLİM Kuzuma çok geçmiş olsun kıyamam ben yaa ...Hilal de aşı olucak bakalım inşallah ateşi fazla yükselmez...Aklım onda hep....
Burcu nerde?
günaydın
Günaydın Canikolar..
Bugün daha iyiyim, sizler de üzülmeyin benim için artık, o konuyu şimdilik kapattım, ilk fırsatta öcümü alacam onlardan, içime kin duygusu serptiler ve bunu çoktan haketmişlerdi, iyi bir ders verecem onlara..
Dün akşam 21:00 da çıktım şirketten annem gelme demişti ama sonra aradı çok ateşi var İklim in korkuyorum dedi, bende annemin evine gittim, gerçekten cayır cayır yanıyordu çocuk, fitil ve şurup ile sabahı ettik, sabaha kadar inledi yavrum..
Sabah eşimi aradım gel çocuğu hastaneye götür diye, ben işe geldim, annemle eşim hastaneye götürdüler kuzumu, aşının etkisiyle yükseliyormuş ateşi, kızamık ve zatürree aynı anda olduğu için ağır gelmiş kuzuya, fitil ve şurup vererek iyi yapmışsınız demiş doktor, ateşini kontrol edin sürekli ve ateş düşürücü şuruba devam edin demiş, 1-2 güne düzelirmiş, başka bir rahatsızlığı olmaması içimi rahatlattı. İnşallah hemencecik düzelir, yazık boynunu büktü dizime kafasını koydu öylece yattı, halsizdi, başka zaman olsa bir dk. yerinde durmaz kudururdu, ben kuduruk İklimi geri istiyorum yaa..
bugün bi komşu ziyaretimiz var alt kattada matkapla çalışma var çok gürültü geliyo akşama kadar serhan nasıluyuyacak bilemiyorum biyere gidince de uyumuyo inşallah orada uyurda dinlenir
bugün bi komşu ziyaretimiz var alt kattada matkapla çalışma var çok gürültü geliyo akşama kadar serhan nasıluyuyacak bilemiyorum biyere gidince de uyumuyo inşallah orada uyurda dinlenir
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Şebnemcim, daha önce de ücretsiz bir kitabını öyle hediye olarak almıştım ben Sabiha Paktuna nın, sonra Boyut Yayınlarından telefonla arayıp sürekli diğer kitaplarını satın almak istemez misiniz diye çok rahatsız ettiler, seni de arıyorlar mı, almayacam, şimdilik düşünmüyorum diyorum, ertesi gün yine arıyorlar, çok sıkılmıştım..
valla henüz aramadılar ararlarsa alırlar ağızlarının payını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?