- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.761
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Şebnemcim, daha önce de ücretsiz bir kitabını öyle hediye olarak almıştım ben Sabiha Paktuna nın, sonra Boyut Yayınlarından telefonla arayıp sürekli diğer kitaplarını satın almak istemez misiniz diye çok rahatsız ettiler, seni de arıyorlar mı, almayacam, şimdilik düşünmüyorum diyorum, ertesi gün yine arıyorlar, çok sıkılmıştım..
merhabalar gecmişe girmeden bi merhaba diyim dedim... müthiş bi bas agrım var ve kendimi cokkk yorgun hissediyorum ... oglan saolsun deli gibi peşimde dolanıyo hiç bi şey yapamaz oldum wc ye zor gidiyorum .. 2 diş vardı üstekiler patlamıslar 2 tane acaba diğerleride mi geliyo anlamadım oyyy cok zor
benide aramışlardı bebeğim daha 8 aylık anaokulu yaşına gelsin düşünürüz dedim bidaha aramadılarkızlar kaçgündür unutuyorum
sabiha pktuna keskin nin annelik akademisi bebeğim kitabı ücretsiz geldi bana tavsiye ederim çok güzel bilgiler var
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
diş çıktıktan sonrada bi süre ağrısı devam ediyor canım geçer yakındamerhabalar gecmişe girmeden bi merhaba diyim dedim... müthiş bi bas agrım var ve kendimi cokkk yorgun hissediyorum ... oglan saolsun deli gibi peşimde dolanıyo hiç bi şey yapamaz oldum wc ye zor gidiyorum .. 2 diş vardı üstekiler patlamıslar 2 tane acaba diğerleride mi geliyo anlamadım oyyy cok zor
salya bizde şelale gibi ama dişmiş yok ortada:26:deniz de 3-4 gündür nefes aldırmıyor bana hiç olmadığı kadar çok da salyası var huysuzluğu genellikle dişten yapıyorlar
deniz de 3-4 gündür nefes aldırmıyor bana hiç olmadığı kadar çok da salyası var huysuzluğu genellikle dişten yapıyorlar
slm millet
bütün haftasonu ve dün bakamadım size aklım burada kaldı bağımlısı oldum buranın
yasemin çok geçmiş olsun aşı işi iyice gözümü korkutmaya başladı, kaynanagiller canını sıkmış anlaşılan geçmişe bakamadım daha öldürsek mi hepsini birden ne yapsak :84:
beni de aradılar yaaaa resmen deli ettiler sonunda ailevi problemlerim var sabit bir adresim yok şu anda sabit adrese geçince ben size ulaşırım dedim allaha şükür tekrar aramadılar
merhabalar gecmişe girmeden bi merhaba diyim dedim... müthiş bi bas agrım var ve kendimi cokkk yorgun hissediyorum ... oglan saolsun deli gibi peşimde dolanıyo hiç bi şey yapamaz oldum wc ye zor gidiyorum .. 2 diş vardı üstekiler patlamıslar 2 tane acaba diğerleride mi geliyo anlamadım oyyy cok zor
kızlar mertin doğumgünü için bebek sabunu yaptırmak istiyorum ama kararsızım en sondakini beğendim ama çok pahalı geldi bana:26:
yorumlarınızı bekliyorum
Kese inde Fotorafl Bebe Sabunu ve ekeri
Fotorafl Bebek Sabunlar
Bebek mevldne - Organze kesede resimli bebe sabunlar !
En sondaki güzelmiş evet ama ortadaki de güzel, sadece sabunu yaptırıp o keselerden kendin al içine koy daha ucuza malolur, keseler 50 kuruş falan çünkü..
kızlar şimdi tv 8 haberlerde çıktı kızamık salgını 20-36 yaş arası herkesi aşıya çağırıyolar
sanırım hepimiz dahiliz bu gruba :)
iyi fikirkeseleri nerden alacam ki:26: bi bakayım nette bişeyler bulabilirmiyim
kızlar şimdi tv 8 haberlerde çıktı kızamık salgını 20-36 yaş arası herkesi aşıya çağırıyolar
sanırım hepimiz dahiliz bu gruba :)
ben öle doğum günü için magnet yada sabun yaptımicam millet napsın ki bnm bebeğimin magnetini yani ben kendi çocugum dururken başkasının cocugunun resmini asmam dolabıma:) bende olsa onların cocuklarınınkini hediye olarak yaptırırım yada yanyana fln koydururum o yüzden cocuklarına hediye alcam sadece..
hadi beee:18: e niye biz olmamışmıyız ki bu aşıdan bee
Gülşan evet 3 numara en güzeli
hadi beee:18: e niye biz olmamışmıyız ki bu aşıdan bee
Gülşan evet 3 numara en güzeli
bebişlerin 11. ayları hayırlı olsun.
İKLİM kuzuma geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?