2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm millet
bütün haftasonu ve dün bakamadım size aklım burada kaldı bağımlısı oldum buranın

yasemin çok geçmiş olsun aşı işi iyice gözümü korkutmaya başladı, kaynanagiller canını sıkmış anlaşılan geçmişe bakamadım daha öldürsek mi hepsini birden ne yapsak :84:

beni de aradılar yaaaa resmen deli ettiler sonunda ailevi problemlerim var sabit bir adresim yok şu anda sabit adrese geçince ben size ulaşırım dedim allaha şükür tekrar aramadılar

merhabalar gecmişe girmeden bi merhaba diyim dedim... müthiş bi bas agrım var ve kendimi cokkk yorgun hissediyorum ... oglan saolsun deli gibi peşimde dolanıyo hiç bi şey yapamaz oldum wc ye zor gidiyorum .. 2 diş vardı üstekiler patlamıslar 2 tane acaba diğerleride mi geliyo anlamadım oyyy cok zor

deniz de 3-4 gündür nefes aldırmıyor bana hiç olmadığı kadar çok da salyası var huysuzluğu genellikle dişten yapıyorlar

kızlar kaçgündür unutuyorum

sabiha pktuna keskin nin annelik akademisi bebeğim kitabı ücretsiz geldi bana tavsiye ederim çok güzel bilgiler var

Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
benide aramışlardı bebeğim daha 8 aylık anaokulu yaşına gelsin düşünürüz dedim bidaha aramadılar ama o saygısız kadının hiçbişeyini almam artık

diş çıktıktan sonrada bi süre ağrısı devam ediyor canım geçer yakında

deniz de 3-4 gündür nefes aldırmıyor bana hiç olmadığı kadar çok da salyası var huysuzluğu genellikle dişten yapıyorlar
salya bizde şelale gibi ama dişmiş yok ortada:26:

[ diş çıktıktan sonrada bi süre ağrısı devam ediyor canım geçer yakında

hadi inşallah geçsin arkadaşım.. ben yanındaysam ii oda da oturacagım o oyuncak oynayacak dısarı bi cıkıyorum hüüüüüüüüüüüü die geliyo arkamdan :))))

Teşekkür ederim Şeymacım, 2 aşıyı birden olunca kaldıramadı yavrum (
Kaynanagiller çok üzdüler beni evet, çok ağladım, çok canım sıkıldı ama bunu onlara belli etmedim, şimdi sakinim ve moralim de iyi, ben bişey kaybetmem onlar kaybeder, devam etsinler bakalım, benim mutsuzluğum onları mutlu edecekse diyecek bir söz yok, cahil insanlarla uğraşılmaz, herşey beklenir bunlardan, o yüzden bir süre sessiz kalıp işime gücüme bakacam, sonrası Allah Kerim..

Çok geçmiş olsun, iyi bilirim o baş ağrılarını, inşallah çabuk geçer..

kızlar şimdi tv 8 haberlerde çıktı kızamık salgını 20-36 yaş arası herkesi aşıya çağırıyolar

sanırım hepimiz dahiliz bu gruba :)

Son düzenleme:
ben öle doğum günü için magnet yada sabun yaptımicam millet napsın ki bnm bebeğimin magnetini yani ben kendi çocugum dururken başkasının cocugunun resmini asmam dolabıma:) bende olsa onların cocuklarınınkini hediye olarak yaptırırım yada yanyana fln koydururum o yüzden cocuklarına hediye alcam sadece..

merve sabunları yabancılara vermiycem zaten annane babanne teyze amca falan... doğumunda bebek şekeri yaptırmıştım gittiğim tüm akrabalarımızın evinin en baş köşesinde gördüm hep, çok hoşuma gitti. buseferde değişik bişey olsun istiyorum ama karar veremedim,buzdolabına yapışanlardanmı yaptırsam acaba buseferde:26:
ayy bıktım bu kızamık aşısından:18:

iyi fikir keseleri nerden alacam ki:26: bi bakayım nette bişeyler bulabilirmiyim

Kına seti satan yerlerde vardır, orda kına gecesi ürünleri satan dükkan yok mu, elinle seçerek alırsın, çok uzaksın bacım yaa, yoksa hemen alıp gönderecem valla, ben İklim in doğumunda gelenlere ikram etmek için bu keselerden alıp içine bebek çikolatası ve uğur böceği magneti ile küçük kız bebek biblosu koymuştum..

kızlar şimdi tv 8 haberlerde çıktı kızamık salgını 20-36 yaş arası herkesi aşıya çağırıyolar

sanırım hepimiz dahiliz bu gruba :)

Yapma yaa, her sene bişey çıkarıyorlar geçen sene domuz gribi aşısı diye tedirgin ettiler bu sene de bu mu çıktı yaa..

Canım bana gelenler en yakın akrabalar olduğu için hediye ettim, yoksa başkalarının buzdolabının üstünde benim kızımın magnetinin olması fikri bana da saçma geliyor, ben olsam bende başkasının çocuğunun resmini asmam, senin hediye fikri çok güzel :))

hadi beee:18: e niye biz olmamışmıyız ki bu aşıdan bee

Gülşan evet 3 numara en güzeli

Meralcim nasılsın, Eymen nasıl? Furki nasıl?

hadi beee:18: e niye biz olmamışmıyız ki bu aşıdan bee

Gülşan evet 3 numara en güzeli

ay ne bileyim geçmişi okuyordum çok yrıntısına bakamadım ama aile hekimlikleri ilgilenecekmiş mevzuyla, bir yaş aşısı için gittiğimde sorarım artık gerçi bizim daha bir ayımız var ona ama gerekirse arsınlar arkadaş ne yapayım. aslında risk grubundayım okulda olduğum için hatta bizde risk duble çünkü baba sınıf öğretmeni ve 2.sınıf okutuyor :18: allah hepimizin evlatlarını korusun.

YASEMİİİİİİİN geçmişe şimdi baktım çığlık atmamak için zor tuttum kendimi :84: sen o adama da o aileye de çok fazlasın kızım allah sabır versin ya da en kısa zamanda çıkış yolu göstersin. bütün bunları yapıp pişman olmayan hatasını anlamayan ailesinin eşini bu kadar ezmesine izin veren adam bir evlat ve eşi haketmiyor demektir. ay çok kızdım çok üzüldüm, eğitimli iş ve kariyer sahibi biinçli insanlarız hepimiz şu yaşamak zorunda kaldıklarımıza uğraştığımız insanlara ve olaylara bak.

ay yaranı tazeledim sanırım çok üzgünüm kusura bakma

bebişlerin 11. ayları hayırlı olsun.
İKLİM kuzuma geçmiş olsun.

Teşekkür ederim Gözdecan, bir aşı ne hale getirdi çocuğu yaa, şu kızamık aşısı haberlerinden bende bıktım valla..
Su çiçeği konusunda da beni çok uyardılar sağlık ocağında, sizde çocuklarınızı okula giden yada kreşe-anaokuluna giden çocuklardan uzak tutun aman arkadaşlar, bu ay su çiçeği mikrobunun üreme ayıymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…