2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi tv 8 haberlerde çıktı kızamık salgını 20-36 yaş arası herkesi aşıya çağırıyolar

sanırım hepimiz dahiliz bu gruba :)

ben kızamığı zatürreyle geçirdim küçükken ölümlerden dönmüşüm annemler iş seyahatindeymiş babaannemler anlamamış en son bakmışlar ölücem bindirip annemlerin yanına ankaraya göndermişler doktor 1 hafta daha getirmeseydiniz ölürdü bu çocuk demiş o yüzden yaptırmicam aşılıyım zati

Son düzenleme:

ben de kızamık çıkardım aslında gerek yok mu ki :26: aman belki bir ay sonra bu iş çoktan bitmiş olur.

aylin istifasını vermiş sevindim onun adına umarım yeni işi hayırlı gelir ona

aynen bende canım atanın doğumunda dağıttığım magnetleri gittiğim yerlerde dolapta görünce inanılmaz mutlu oluyorum :)
birde bende bütün verilen magnetleri mutlaka kullanırım (nikah -doğum-doğumgunu) kendim sevdiğim için herkes seviyo gibi geliyo

hilal kuzum aşısını olmuş (kkk) 3 lü kızamık ,kabakulak,kızamıkçık aşılarını aile hekimi çok iyi ilgilenmiş ilk defa götürdük (manevi ablam götürdü)...ben işteyim maalesef ....10 kg gelmiş Hilal kıyafetlerle 11 kg demişler ayına göre çizelgede normal demiş çok hareketli erken yürümesi de yediklerini maaşallah eritiyor ama çok iyi ve güçlü demiş...25 Martta 12.ay aşılarını olucak demiş....Şimdilik herşey yolunda inşallah ateşi yükselmez....

geçmiş olsun kuzuya umarım huzurluca atlatırsınız ..

Geldimmm
Evdeyim Keroylayım
Şu magnet konusunda kızlara katıldığım için sadece anneanne babaanne teyze hala gibi en yakınlara yaptıracağım,bir de şu fotoğrafları seçebilsem :) ben son zamanlarına ait 2 foto seçeceğim, bir de alışverişe çıkmam lazım hem kendime hem Keroya kıyafet için.
Esin kayınvalideni esefle kınadım çocuğa lahmacun verip pişirdiği için,onların büyüttüğü çocuklar da böyle öküz koca oluyor işte
11. ayları olan bebeleri de kutluyorum

geçmiş olsun kuzuya umarım huzurluca atlatırsınız ..

sağol canım benim inşallah

hadi bakalım kolay gelsin sana ....zor işler yaaa ben hala ne yapmak istediğime karar veremedim bakalım gün ola harman ola

banırım ortak karar 2. sini yaptırıyorum yaseminin dediği gibi kese alıp içine koyabilirim magnetlerede bakıyım bi ayşegül aklıma düşürdün,iyi yaptın buna zor karar vermiştim şimdi magnet beğenirsem ikisinide yaptırmak istersem kamil beni vurur

abartma magnet sabundan daha kalıcı

Kızlar selam
Geçmişi okuyordum, bizide sağlık ocağndan aradılar kızamıktan korumak için 9- 12 ayları kapsayan kızamık aşısından bahsetti hemşire yaptırmamız gerekiyormuş. Koruma amaçlıymış. Doktorumuzu arayayım dönerim dedim.. doktorumuzu aradım c.tesi kontrolü var tibetin ben yaparım dedi .. 12 ayda tekrar yaparız dedi.. Kafam karıştı..Bende kızamığı 7 yaşında çıkardım hatırlıyorum 15 gün okula gidememiştim çok zor çıkardım. Siz koruma yaptırıyormusunuz..?

Umarım sorunsuz atlatır, İklim de 11 kilo olmuş, benim kızım hala çok ateşliymiş, az evvel annemle konuştuk, nasıl ağlıyordu (

Doğum günü için ne alsak Tibete birtürlü karar veremedim. kalıcı birşey almak istiyorum ama Smart Trike Plus - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

smart trike plus diye bir bisiklet var 9 aydan 5 yaşına kadar kullanılıyor babası bunu beğendi ama ben kararsızım evde birsürü büyük oyuncak yer kaplıyor heryer doldu taştı teyzesi halası çok aldılar.. Hiçbirşey almasammı ? Resim albümü aldım Resim bastırıyorum her ayı 10 adet seçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…