- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.781
kızlar şimdi tv 8 haberlerde çıktı kızamık salgını 20-36 yaş arası herkesi aşıya çağırıyolar
sanırım hepimiz dahiliz bu gruba :)
ben kızamığı zatürreyle geçirdim küçükken ölümlerden dönmüşüm annemler iş seyahatindeymiş babaannemler anlamamış en son bakmışlar ölücem bindirip annemlerin yanına ankaraya göndermişler doktor 1 hafta daha getirmeseydiniz ölürdü bu çocuk demiş o yüzden yaptırmicam aşılıyım zati
kızlar mertin doğumgünü için bebek sabunu yaptırmak istiyorum ama kararsızım en sondakini beğendim ama çok pahalı geldi bana:26:
yorumlarınızı bekliyorum
Kese inde Fotorafl Bebe Sabunu ve ekeri
Fotorafl Bebek Sabunlar
Bebek mevldne - Organze kesede resimli bebe sabunlar !
merve sabunları yabancılara vermiycem zaten annane babanne teyze amca falan... doğumunda bebek şekeri yaptırmıştım gittiğim tüm akrabalarımızın evinin en baş köşesinde gördüm hep, çok hoşuma gitti. buseferde değişik bişey olsun istiyorum ama karar veremedim,buzdolabına yapışanlardanmı yaptırsam acaba buseferde:26:
ayy bıktım bu kızamık aşısından:18:
hilal kuzum aşısını olmuş (kkk) 3 lü kızamık ,kabakulak,kızamıkçık aşılarını aile hekimi çok iyi ilgilenmiş ilk defa götürdük (manevi ablam götürdü)...ben işteyim maalesef ....10 kg gelmiş Hilal kıyafetlerle 11 kg demişler ayına göre çizelgede normal demiş çok hareketli erken yürümesi de yediklerini maaşallah eritiyor ama çok iyi ve güçlü demiş...25 Martta 12.ay aşılarını olucak demiş....Şimdilik herşey yolunda inşallah ateşi yükselmez....
geçmiş olsun kuzuya umarım huzurluca atlatırsınız ..
geldimmm
evdeyim keroylayım
şu magnet konusunda kızlara katıldığım için sadece anneanne babaanne teyze hala gibi en yakınlara yaptıracağım,bir de şu fotoğrafları seçebilsem :) ben son zamanlarına ait 2 foto seçeceğim, bir de alışverişe çıkmam lazım hem kendime hem keroya kıyafet için.
Esin kayınvalideni esefle kınadım çocuğa lahmacun verip pişirdiği için,onların büyüttüğü çocuklar da böyle öküz koca oluyor işte
11. Ayları olan bebeleri de kutluyorum
banırım ortak karar 2. sini yaptırıyorumyaseminin dediği gibi kese alıp içine koyabilirim magnetlerede bakıyım bi ayşegül aklıma düşürdün,iyi yaptın buna zor karar vermiştim şimdi magnet beğenirsem ikisinide yaptırmak istersem kamil beni vurur
bende dün magnet siparişini verdim bugün yollayacaklar bakalım nasıl olucak
hilal kuzum aşısını olmuş (kkk) 3 lü kızamık ,kabakulak,kızamıkçık aşılarını aile hekimi çok iyi ilgilenmiş ilk defa götürdük (manevi ablam götürdü)...ben işteyim maalesef ....10 kg gelmiş Hilal kıyafetlerle 11 kg demişler ayına göre çizelgede normal demiş çok hareketli erken yürümesi de yediklerini maaşallah eritiyor ama çok iyi ve güçlü demiş...25 Martta 12.ay aşılarını olucak demiş....Şimdilik herşey yolunda inşallah ateşi yükselmez....
umarım sorunsuz atlatır, iklim de 11 kilo olmuş, benim kızım hala çok ateşliymiş, az evvel annemle konuştuk, nasıl ağlıyordu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?