2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şu saat itibari ile oğluşum doğmuk bulunmakta :)

iyi doğdun oğluşum iyiki varsın

doğum günün kutlu olsun :))

bu sabah tam doğduğu saatte uyandı şaka gibi :)

doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı, bol paralı, zeki, akıllı fikirli bi insan olması dileğiyle musmutlu bi çocuk olsun inşalahhhhhhhhh

kızlar abim yogun bakımdaymış kalp damarları tıkanıkmış anjio olmuş ama açılmamış.
baypas ameliyatı olucakmış çok üzgünüm çokk.kimseyle görüştürmüyorlar.
canım Allah yardımcısı olsun,şifa versin inşallah
kızlarrrr
miniğim ateşliii haSTA olduu benden geçti tabi 39.2 ydi en son uyudu kaldı şimdi. 2. kez ateşleniyoruz dua edin hafif atalatım olur mu teyzelerii. görüşürüzzz..
çok geçmiş olsun canım ateş beni hep korkutmuştur dikkat edin canım

şu saat itibari ile oğluşum doğmuk bulunmakta :)

iyi doğdun oğluşum iyiki varsın

doğum günün kutlu olsun :))

bu sabah tam doğduğu saatte uyandı şaka gibi :)
iyki doğdun ata iyki oğdun ata

burda hemşire bi arkadaşım var dediki salgın falan yok kızamık aşısının son kullanma tarihi 1 sene kalmış,bitirmek için kampanya yapıyolar önceki sene de hepatit aşısının son kullanma tarihi yaklaştığı için kampanya başlatmışlar okul okul gezip bitirmişler,birinci ağızdan söyledi. istanbulun nüfusu kalabalık tüm stokları eritir oyüzden bize yazı gelmemiştir diye yorumladı olayı

haa buarada hemşire arkadaşım keşke hep 2 doz vursalar aşıyı daha koruyucu olur dedi,yani aşının erken vurulması olayını onayladı keşke burdada vursalar iki doz ama buraya yazı gelmedi

Günaydın..
Ben yine ceee deyip kaçacam malesef (

ATA, HELİN CEREN, ÖMÜR ve BEKO nun (arkadaşımızın çocuğunun adını hatırlayamadım kusura bakmasın) doğum günlerini kutlar, sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim, Rabbim hepimizin meleğini bizlere bağışlasın..
İyi ki doğmuşlar, iyi ki doğurmuşuz :))

Nimetcim, abin için dua edecem, Rabbim şifasını versin, kolayca atlatsın..

Melike ye de çok geçmiş olsun, ateş çok zor, inşallah en kısa zamanda iyileşir yavru..

günaydın anneler
ATA kuzunun doğum günüsü kutlu olsun nice mutlu yıllr face de kutladım zati de burdan da yazayım dedim
CERY nin de doğum günüymüş mutlu yıllar bir ömür sağlıklı mutlu olur şans kucağından gülücük yüzünden düşmez inşallah

Aşı konusunda Gülşan a katılıyorum, bende aynen öyle düşünmüştüm, Kızamık salgını falan yok, olsa çevrenizde çocuğum kızamık oldu diyen en azından bir kişi mutlaka çıkar, okullarda birbirlerine bulaşır v.s.

Ben aşı olmayı falan düşünmüyorum, büyüklere de yapmak istiyorlar ya..

Bizim sağlık ocağında o gün İklime aşı yaptırırken özellikle sordum ve uzun uzun konuştuk, Kızamık değil Su çiçeği salgını var dediler, okula giden çocuklardan uzak tut kızını dediler, çünkü su çiçeği aşısını en erken 1,5 yaşında olacak, Allah korusun bir bulaşırsa çok tehlikeli..

valla doğrudur bunlardan herşey beklenir

Hilal kuzum iyi yaa ne olsun zıpır zıpır koşturmaca içinde telefon elinde aboww demeye bayılıyor ve karşı taraftakide konuşunca başlıyor şakırdamaya....DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ANNE VE MELEKLERİ
BUGÜN DOĞANLAR LİSTESİNE BAKTIMDA...
Mavidusler 24.02.2010
Hasret0587 24.02.2010 (2.ci bebekte ULAŞ ta yolda)
Zeliş82 24.02.2010 (ZELİHA uzun zamandır girmiyor)
Beko 24.02.2010 ( bebeği de olucak ama kendisi uzun zamandır yok)

bugün sohbetinize doyum olmuyo valla
benimde başım çok kalabalık işlerim yığılmış durumda onlarla uğraşıyom ama siz bendende betersiniz galiba çıt çıkmıyo topikte

günaydın... doğum günü olan bebişlerimize mutlu yıllarrr.. iyiki var melekler :) bizim doğum günümüz bir mart ama bu pazar evimizde misafirlerimizle kutlayacağız... bir martta da teyzemiz ve kuzenimizle kutlamayı düşünüyoruz inş.. hayırlısı ile çıksın da kuzucuk...

merlike çok geçmiş olsun..hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun...
eftel canım abine geçmiş olsun bir an önce toparlıycak inş.

Selmlar herkese gerçi kimse de yok ya neyse:))

Bugün doğan tüm bebiklerimizin doğum günü kutlu olsun, sağlıklı,hayırlı ve uzun bi ömür yaşasınlar inşallah sevdikleriyle beraber

Mervecim melikye de geçmiş olsun cnm düşmüştür inş. ateşi

Biz de az evvel geldik sağlık ocağından, aşımızı olduk ve ilk kez tanıştığımız aile hekimimiz ile hemşiremizi çok sevdik. walla özelden daha ilgiliydiler bundan sonra aşılarımızı orda yapıcaz. henüz gitmemiş olanlara tavsiye ederim gidin bi bakın walla iyi biri denk gelebilir size de

aynen bizim aile hekimizde çok ilgilenmiş hemşiresi de öyle ben görmedim ama sorduğu sorulara çok iyi cevap vermiş ilgilenmiş kuzumlada...

slm millet
doğum günü olan bebişlere uun sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim bizim daha neredeyse bir ayımız var.
hastalara çooook geçmiş olsun
aşi meselesinde gülşanın söyledikleri dün akşam benim de aklıma gelmşti çok korkunç bir sistemde yaşadığımızı düşünmeye başladım artık hatta dün akşam kendi kendime felaket senaryoları bile kurdum hani aşı yüzünden zonbiye dönüşmüş insanlar falan oluşurmuş bir aya kadar gerilim filmi de sevmem ama nereden geldiyse aklıma bu saçmalıklar ben zaten kızamık geçirdim o yüzden yapsalar da aşı falan olmayacağım

ya rkadaşlar aşı stoğunu eritmek için aşı yapılması mantıklı mı sizce? aşılar zaten ücretsiz yapılıyor neden stok bitsin diye yapsınlar ki??

bunlar zamanında yapılmak için alınan aşılar ama planlama hataları yüzünden fazla gelmişler ve şimdi kullanım tarihleri geçmek üzere "ziyan olmasın" mantığı yani, aslında zararı olacağını düşünmüyorum ama yinede yaptırmaya niyetim yok. hamile olduğumuz dönem de de ege bölgesinde kadınlara kızamıkçık aşısı yaptılar ama türkiyenin heryerinde yapmadıklarını buraya gelince öğrendim. egede de sorun oldu zaten aşılar bu aşıdan hemen sonra hamile kalan bayanların çoğu bebeğini kaybetti ya da sakat oldukları için aldırmak zorunda kaldı

aşı ihalesinde tanıdıklar para kazansın diye gereksiz yere aşı alınınca boşa gitmesin mantığıyla vuruyolar, ama aşıdan hiçbir zarar gelmez kızlar,eskiden 2 doz vurulan aşı şimdi bir doz vuruluyo ve bildiğim tüm hemşireler ve dr lar kızamıkta tek dozun yetersiz olduğu düşüncesinde istanbulda olsam bende vurdururdum oğluma aşı ben küçükken kızamık geçirdim vurulmuycam oyüzden

canlar işte bunu diyorum ziyan olmasın diye yapılacak bi kampanya olduğunu düşünmüyorum neticede ha vurmuşlar ha çöpe atmışlar zaten karşılığında bizden para almıyorlar. benim ev telefonun fişi çekili duruyor bana ulaşmak için o kadar çok yeri aramışlar ki sırf ziyan olmasın mantığı olacağına inanmıyorum o nedenle. Bide benim furkanın sınıfından bi çocuk geçirmiş kızamık

sırf olaylar fazla büyümesin panik olmasın diye de salgın yok diyorlar doktorlar neden yalan söylesin yazı gelmiş SAĞLIK MERKEZİNE harıl harıl arıyorlarmış...Domuz gribi h1n1 virüsü içinde dediler....
Bu salgın okullarda başlar yada küçükken geçirsen bile de aynı hastalığı 2 defa geçiren var çok iyi biliyorum....Dikkate almak lazım zaten 2 yaşına kadar vurulması şart bütün bebeklere ilk aşılar sonra 3-yaş yaşısı filan ...Sağlık bu hafife almayın derim....

kızamık haberiyle ilgili yorumların birinde kadın kızım gecen hafta geçirdi kızamık bunlar nerede yaşıyor diyordu klızamık vakası zaten türkiyede asla bitmez biz aşısızmıydık ki kızamık geçirdik (çocuklar hala su çiçeği oluyor ama aşısını yapmıyor artık devlet) sadece ölümcül olmasını engelliyor aşı, eğer çöpe atarlarsa "bunlar neden çöpe atıldı" diye hesap vermek zorunda kalırlar.
sağlık personelinin aramasına gelince adamlara vermişler aşıları "tüketeceksin" demişler emir demiri keser çöpe atıp yakalanırlarsa skandal büyüdüğü gibi işlerinden de olurlar, "ya doğruysa" diye düşünmek istemezsen yaptır, zararı olacağını da sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…