- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.981
şu saat itibari ile oğluşum doğmuk bulunmakta :)
iyi doğdun oğluşum iyiki varsın
doğum günün kutlu olsun :))
bu sabah tam doğduğu saatte uyandı şaka gibi :)
canım Allah yardımcısı olsun,şifa versin inşallahkızlar abim yogun bakımdaymış kalp damarları tıkanıkmış anjio olmuş ama açılmamış.
baypas ameliyatı olucakmış çok üzgünüm çokk.kimseyle görüştürmüyorlar.
çok geçmiş olsun canım ateş beni hep korkutmuştur dikkat edin canımkızlarrrr
miniğim ateşliii haSTA olduu benden geçti tabi 39.2 ydi en son uyudu kaldı şimdi. 2. kez ateşleniyoruz dua edin hafif atalatım olur mu teyzelerii. görüşürüzzz..
iyki doğdun ata iyki oğdun ataşu saat itibari ile oğluşum doğmuk bulunmakta :)
iyi doğdun oğluşum iyiki varsın
doğum günün kutlu olsun :))
bu sabah tam doğduğu saatte uyandı şaka gibi :)
canım eskiden 2 doz yapılıyordu kızamık biri 9 aylık ve sonrası diğeri yaşında bu sene tek doza çektiler o yüzden bizimkiler 12 aylık ken olucak sadece istanbulda salgın tehditi var diye 2 doza çıkarmışlar
Günaydın herkese;
Herkes iyidir umarım
canım Allah yardımcısı olsun,şifa versin inşallah
çok geçmiş olsun canım ateş beni hep korkutmuştur dikkat edin canım
iyki doğdun ata iyki oğdun ata
burda hemşire bi arkadaşım var dediki salgın falan yok kızamık aşısının son kullanma tarihi 1 sene kalmış,bitirmek için kampanya yapıyolarönceki sene de hepatit aşısının son kullanma tarihi yaklaştığı için kampanya başlatmışlar okul okul gezip bitirmişler,birinci ağızdan söyledi. istanbulun nüfusu kalabalık tüm stokları eritir oyüzden bize yazı gelmemiştir diye yorumladı olayı
aynen bizim aile hekimizde çok ilgilenmiş hemşiresi de öyle ben görmedim ama sorduğu sorulara çok iyi cevap vermiş ilgilenmiş kuzumlada...Selmlar herkesegerçi kimse de yok ya neyse:))
Bugün doğan tüm bebiklerimizin doğum günü kutlu olsun, sağlıklı,hayırlı ve uzun bi ömür yaşasınlar inşallah sevdikleriyle beraber
Mervecim melikye de geçmiş olsun cnm düşmüştür inş. ateşi
Biz de az evvel geldik sağlık ocağından, aşımızı olduk ve ilk kez tanıştığımız aile hekimimiz ile hemşiremizi çok sevdik. walla özelden daha ilgiliydiler bundan sonra aşılarımızı orda yapıcaz. henüz gitmemiş olanlara tavsiye ederim gidin bi bakın walla iyi biri denk gelebilir size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?