- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.001
öğle arasında eve gittim arkadaş 2 yaşındaki kızıyla birlikte bize gelmiş mertle oynuyolarmert yüzüme bakmadı emzirmeye çalışıyom emmiyo sıpa, safişle oynuyacakmış kuyruk gibi peşimden gezen çocuk beni hiç görmedi bile çok çapkın benim oğlum yada çok canı sıkılıyo evde arkadaşı gelince mutluluktan çığlıklar atıyo
kızlar çok zor bi gece geçirdik ateş topu gibiyi melike 39.6 lardaydık hep gece ecaneden fitil aldım geldik onla biraz rahatladı sabah erkenden doktorumuza gittik tahlil aldılar hem gribal hemde enfeksiyon warmış augmentinle fitile devam et dedi. pzt ye kadar gitme dedi iyileşsin öyle gidersin dedi. keşke glemeseydim çok pişman oldum ewimizden çıktık ikimizede yaramadı. yerinde durmayan melike yastıktan kaldırmıor başını bişi yemio. sabah kafaltısını kustu habire emio şimdiden 250 grm kaybetmiş geldi geleli. ayagımda uyuyo şimdi ateşi biraz düştü.uyanıkkende ağlıo yaşlı yaşlı hiç ağlamazdı öle. ateşi düştümü 5 dk da olsa kuduruo sonra geri yatıverio:S gece hep iniltilerle uyudu kuzucum dua edin toparlansın. görüşmek üzere...
Eki Görüntüle 146615 Eki Görüntüle 146614 Eki Görüntüle 146613
magnetlerimiz geldi...yeğenime de yaptırmıştım
ben çok beğendim
takvim onların hediyesi 1 tane...
Magnetler de birer tane fazla geldi...
Düşünenelere fikir verir diye ekliyorum...
nihanın foto net olamamış...makinenin şarjı yoktu webcamle çektim...şaşı gibi çıkmış kuzummm
ben çok beğendim
magnetler de birer tane fazla geldi...
düşünenelere fikir verir diye ekliyorum...
e ne acelen vardı ki, şarjı doldurup öyle çkseydin ya önemli bi foto nihayetinde:)) gerçi burdan gördüğüm kadarıyla tatlı çıkmış maşallah her zamanki gibi
ben çok beğendim
magnetler de birer tane fazla geldi...
düşünenelere fikir verir diye ekliyorum...
sağol Meralcim...yanılmıyorsam 4.5 tl kargo ücreti 3 günde teslim...temiz iş ben beğendim...çok güzel olmuş cnm hayırlı olsun. Hangi siteden yaptırdın? Kargo ücreti ne kadar verdin?
e ne acelen vardı ki, şarjı doldurup öyle çkseydin ya önemli bi foto nihayetinde:)) gerçi burdan gördüğüm kadarıyla tatlı çıkmış maşallah her zamanki gibi
ama çoooook şeker olmuş yaaa bende istiyorum ve doğum günümüze sadece bir hafta kaldı ben netten yaptıramam galiba gezip bulmam lazım ama doğum günümüzde çok büyük olmıcak napıcağıma karar veremedim cd'yide yapamadım daha offf
cnm çok geçmiş olsun ben yazmadım sanki bu gece bizi özetlemişsin. yarın götürücem drkızlar çok zor bi gece geçirdik ateş topu gibiyi melike 39.6 lardaydık hep gece ecaneden fitil aldım geldik onla biraz rahatladı sabah erkenden doktorumuza gittik tahlil aldılar hem gribal hemde enfeksiyon warmış augmentinle fitile devam et dedi. pzt ye kadar gitme dedi iyileşsin öyle gidersin dedi. keşke glemeseydim çok pişman oldum ewimizden çıktık ikimizede yaramadı. yerinde durmayan melike yastıktan kaldırmıor başını bişi yemio. sabah kafaltısını kustu habire emio şimdiden 250 grm kaybetmiş geldi geleli. ayagımda uyuyo şimdi ateşi biraz düştü.uyanıkkende ağlıo yaşlı yaşlı hiç ağlamazdı öle. ateşi düştümü 5 dk da olsa kuduruo sonra geri yatıverio:S gece hep iniltilerle uyudu kuzucum dua edin toparlansın. görüşmek üzere...
GÜZEL BENDE BEYENDİM CNM KAÇ ADET YAPTIRDIN.sağol Meralcim...yanılmıyorsam 4.5 tl kargo ücreti 3 günde teslim...temiz iş ben beğendim...
haklısın canım ama ablama yollamak için çektim çok merak etmiş hazır çekmişken sizinle de paylaştım...haftasonundan sora bekleyin fotolarımızı inşallah küçük güzel bir parti olucak:))
canım site güvenilir kapıda ödeme yok ama kredi kartı kullanmak istemyiorsan banka havalesi de oluyor biz öyle yaptık onların ıbanına doğrudan havale bilgilerine erişilmesi imkansız...
meralcim ne var ne yok bugün müsaitim bugünde kimse yok burda şansa bak
haklısın canım ama ablama yollamak için çektim çok merak etmiş hazır çekmişken sizinle de paylaştım...haftasonundan sora bekleyin fotolarımızı inşallah küçük güzel bir parti olucak:))
abim için dualarını esirgemeyen arkadaşlarım canlarım çok sagolun iyiki varsınız.
GÜZEL BENDE BEYENDİM CNM KAÇ ADET YAPTIRDIN.
burcunun herkese çok selamı var kızlar
cnm iyiyiz hamdolsun saol, evet yaa bu hafta böyle sessiz topik malesef. Sizden naber, bak 3 günde teslimmiş magnetler yetiştirebilirsin doğumgününe
hımm yok ben oraya gönderdiğin fotoyu o şekilde çektin sandım, buraya yüklerkense sorun yok elbette
cnm nasıl abinin durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?