2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öğle arasında eve gittim arkadaş 2 yaşındaki kızıyla birlikte bize gelmiş mertle oynuyolar mert yüzüme bakmadı emzirmeye çalışıyom emmiyo sıpa, safişle oynuyacakmış kuyruk gibi peşimden gezen çocuk beni hiç görmedi bile çok çapkın benim oğlum yada çok canı sıkılıyo evde arkadaşı gelince mutluluktan çığlıklar atıyo

slm arkadaşlarrrrr.. bu haftam cok yogun gecti uzun uzun takılamadım bugünde yogunum.. tümmm doğum günü bebişlerinin ve annelerinin d.günleri kutlu olsunnnn . bu arada burcu yok nerelerde

deniz de öyle çocuk gördü mü dünyayı unutup peşine takılıyor çocuk yüz vermezse de oturup ağlıyor

kızlar çok zor bi gece geçirdik ateş topu gibiyi melike 39.6 lardaydık hep gece ecaneden fitil aldım geldik onla biraz rahatladı sabah erkenden doktorumuza gittik tahlil aldılar hem gribal hemde enfeksiyon warmış augmentinle fitile devam et dedi. pzt ye kadar gitme dedi iyileşsin öyle gidersin dedi. keşke glemeseydim çok pişman oldum ewimizden çıktık ikimizede yaramadı. yerinde durmayan melike yastıktan kaldırmıor başını bişi yemio. sabah kafaltısını kustu habire emio şimdiden 250 grm kaybetmiş geldi geleli. ayagımda uyuyo şimdi ateşi biraz düştü.uyanıkkende ağlıo yaşlı yaşlı hiç ağlamazdı öle. ateşi düştümü 5 dk da olsa kuduruo sonra geri yatıverio:S gece hep iniltilerle uyudu kuzucum dua edin toparlansın. görüşmek üzere...

canım çok geçmiş olsun...Rabbim tüm hasta bebişlerimize sağlık versin...beterinden korusun inşallah...

ama çoooook şeker olmuş yaaa bende istiyorum ve doğum günümüze sadece bir hafta kaldı ben netten yaptıramam galiba gezip bulmam lazım ama doğum günümüzde çok büyük olmıcak napıcağıma karar veremedim cd'yide yapamadım daha offf

çok güzel olmuş cnm hayırlı olsun. Hangi siteden yaptırdın? Kargo ücreti ne kadar verdin?
sağol Meralcim...yanılmıyorsam 4.5 tl kargo ücreti 3 günde teslim...temiz iş ben beğendim...

e ne acelen vardı ki, şarjı doldurup öyle çkseydin ya önemli bi foto nihayetinde:)) gerçi burdan gördüğüm kadarıyla tatlı çıkmış maşallah her zamanki gibi

haklısın canım ama ablama yollamak için çektim çok merak etmiş hazır çekmişken sizinle de paylaştım...haftasonundan sora bekleyin fotolarımızı inşallah küçük güzel bir parti olucak:))

canım site güvenilir kapıda ödeme yok ama kredi kartı kullanmak istemyiorsan banka havalesi de oluyor biz öyle yaptık onların ıbanına doğrudan havale bilgilerine erişilmesi imkansız...

abim için dualarını esirgemeyen arkadaşlarım canlarım çok sagolun iyiki varsınız.

cnm çok geçmiş olsun ben yazmadım sanki bu gece bizi özetlemişsin. yarın götürücem dr
büyük ihtimal bizde gribal enfeksiyon.(((Allahım şifa versin kuzularımıza..

GÜZEL BENDE BEYENDİM CNM KAÇ ADET YAPTIRDIN.

Burcunun herkese çok selamı var kızlar

meralcim ne var ne yok bugün müsaitim bugünde kimse yok burda şansa bak

cnm iyiyiz hamdolsun saol, evet yaa bu hafta böyle sessiz topik malesef. Sizden naber, bak 3 günde teslimmiş magnetler yetiştirebilirsin doğumgününe

haklısın canım ama ablama yollamak için çektim çok merak etmiş hazır çekmişken sizinle de paylaştım...haftasonundan sora bekleyin fotolarımızı inşallah küçük güzel bir parti olucak:))

hımm yok ben oraya gönderdiğin fotoyu o şekilde çektin sandım, buraya yüklerkense sorun yok elbette

abim için dualarını esirgemeyen arkadaşlarım canlarım çok sagolun iyiki varsınız.

GÜZEL BENDE BEYENDİM CNM KAÇ ADET YAPTIRDIN.

cnm nasıl abinin durumu?

[sıze="2"]
aynı cnm deişen bir durumu yok. Ameliyatı bekliyorlar..
[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…