2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar az önce dr. umuzla konuştum. kızamık tehlikeli bir hastalık, dedi.
ancak aşı da hastalığı geçirmek gibi bir etki yapabilirmiş.
şimdi aşı olursa 15.ayda yeniden olmalıymış.
yaşına kadar dikkat et.yaşındakini yaptır gibi birşey ima etti.
dr lar da risk alıp yaptırın veya yaptırmayın demiyor.
ankarada genel olarak böyle bir vaka yok. dedi.
kendisi çok güvendiğim bir dr.
yasemin de iklimi ona götirüyor.
yani ben yaşına bekleyceğim aşı için.
kalabalığa girmeyin diyor. ayrıca...

Selam kızlar..
Bugün meleğimin ilk yaş günü we 18,15 saatler..
Geçen senetam bu dakikalarda doğurdum kızımı büyük bi kurtuluştu benim için..
Rabbim onları hep güldürsün..
Can kızımla tam tamına 1 sene vay beeeee

kızıma salı günü yapacağız yaş gününü..
cafede öğleden sonra olacak.. Gelmek isteyen herkesi bekliyorum.. Gününü pazar olarak düşündüm ilk baştaamasalı daha münasip olur sanırım..
istanbullu anneler duyrulur!!:92:

nice mutlu senelere cnm benim, darısı ulaş beyi de kucaklayıp ona da böle doğumgünü apmana inşallah hayırlısıyla iyi ki doğmuşşş Cery

kızlar buraya yazdıktan sonra yağızın ateşi 38.5 çıktı dr aradım çıkmıştı hastaneden.
bende ssk ya götürdüm ateş düşürücü iyne yaptılar ilaç yazdı yine antibiyotige başladık.
uffff ne kadar dikkat etsemde yine yakalandı bu illete..

abimide hastaneden eve yollamışlar özel hastanede olucakmış ameliyatı.
pazartesi için gün vermişler konuştum sesi iyi geliyordu..çok şükür rabbime..

geçmiş olsun canım ben iğne yapmalarından korktuğum için götürmedim hastaneye bizim ateş düşmüo hala 39larda şimdi ılık duş aldırdım ftilini koydum yattı bakalım gecemiz nasıl geçecek bütün gün inmedi ateşi doktor fitili iki kere dedi günde fitilin etkisi 3 saat sürüo 3 saatten sonra gene çıktı sirkeli su kolonyalı su yapıorm sanki koymamış gibi gene çıkıo. calpol hele su gibi geldi kesmedi 5 te werdim onu onun yüzünden 9 u bekledim 4 saat geçmiş olsun die cık cık...

slmkızlar artık hiç giremez oldum topike face den takip ediyorum arada bakıp çünkü serhan pc nin tuşlarını söküyo elinden de alamıyorum masanın üzerine koyunca da kablosundan çekip düşürmeye çalışıyo o uyuduğunda ancak fırsatım oluyo işim olmazsa tabii girsem de geçmişi okumadan slm verip çıkıyorum bi anlamı olmuyo

neyse mevzuya gelelim

bugün doğan kuzucuklara sağlıklı huzurlu en çok da mutluluk dolu ömürler dilerim
ceryy ve ata yı biliyorum varsa başka doğan bebiş hepsini kocaman öpüyorum..

hasta olan kuzucuklara çok geçmiş olsun yağız gördüm şimdi ateşlenmiş acil şifalar inşallah hepsine

iki gündür feci şekilde diş ve baş ağrısı çekiyorum uyuduğum uykudan hiçbişey anlamıyorum ağrıyla uyanıyorum onun dışında iyiyiz şükür.
hasretcim bi mani olmazsa biz gelicez inşallah o gün serhanı doktora götürücem eğer aşı olmazsa geliriz ama aşı olursa belki gelemeyebiliriz kızamık aşısını sormaya gidicez çünkü

herkese günaydın
sabah sabah geçmişi okuyum dedim moralim bözuldu herkes hasta
merve,nimet çok geçmiş olsun canlarım mertte sabah ateşliydi çok değil ama,gece boyu uyumadı ağladı bi sıkıntısı var belli inşallah diştendir,zaten gripti daha tam iyileşemedi belki ondan ağlıyodur yavrum
Nihanın foto net olamamış...makinenin şarjı yoktu webcamle çektim...şaşı gibi çıkmış kuzummm
çok beğendim bende yaptıracam hafta sonu güzel bi resim çekeyimde ona göre yaptıracm bende kendimiz için bitane takvim yaptıracaktım iyi oldu söylediğiniz

dün doğum günü olan tüm bebişleri öpüyorum ayrıca bugün doğumgünü olan varsa onlarıda öpüyorum nice yıllara kuzularım istanbulda olsa olsam gelmek isterdim doğumgününüze hasret ama çok uzaktasınız

abine çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır canım

seyhan sanada geçmiş olsun canım çektir kurtul dişini

Gözdecim, ben Ahmet beyi arayıp sormamıştım hiç, çünkü İklim bir yaşına geldi zaten ama şimdi sen böyle yazınca içim rahatladı, bana da sıkı sıkı tembih ettiler sağlık ocağında kalabalık yerlere sokmayın, okula giden çocuklarla temas etmesin diye..

hepinize günaydın;
Merve ve Nimet canlarım çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirler inşallah...
Hasret canım gelmek çok isterdim ama bana uzaksınız kendi imkanlarımla gelmem çok zor hava şartları filan ...Nice yaşlara Cerryyyy'ee

Günaydın, arkadaşlarım, günlük rutin ceeee deyip kaçma faslımı gerçekleştireyim dedim,
Hasta olan bebişlere ve annelerine geçmişler olsun, en kısa zamanda iyileşsinler inşallah..
Bugün doğum günü olan bebeğimiz yok sanırım, listeye baktım da görünmüyor..
Hepinizi öptüm, ben kaçıyorum, sevgiler..

Gözümden kaçmadı değil, sayfaları ilerletememişsiniz heee...
Yokluğum sizi üzüyor farkındayım ama ülkem için yararlı bir iş yapıyorum biliyorsunuz :)))

günaydın anneler dün eken çıkacaktım ya 6:30 da çıktım anecim kapıda bekledi kocam sinir etti üfüf
YAĞIZ kuzuma çok geçmiş olsun umarım çok yükselmez ateşi de bian önce iyileşir

herkese günaydın

dün çok güzel bir gün geçirdik sadece pastamız pembe geldiği için canım çok sıkıldı ve sinirlendim birazdan özsüt bölge müdürünü arayıp kavgamı edicem çünkü hala kimse aramadı

buarada hasta olan bebeklere çok ama çok geçmiş olsun inş. biran önce iyleşirler
bizde birazdan sağlık ocağına gidicez baklım aşımızı olup gelicez

Nilüfer canım nasılsın nerelerdesin sen Haktan nasıl anlat biraz yaaa neler yapıyor paşam?

iyiyim canımcım,.sen nasılsın..eskisi gibi artık yazamıyorum,sadece okuma faslındayım..:))haktanda iyi,yaramazlıklara devam,.yürümeye başlayınca herşey zorlaşmaya başladı,..sürekli peşinde koşturuyorum..hilal kuzu napıyo,..öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…