- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.041
herkese günaydın
dün çok güzel bir gün geçirdik sadece pastamız pembe geldiği için canım çok sıkıldı ve sinirlendim birazdan özsüt bölge müdürünü arayıp kavgamı edicem çünkü hala kimse aramadı
buarada hasta olan bebeklere çok ama çok geçmiş olsun inş. biran önce iyleşirler
bizde birazdan sağlık ocağına gidicez baklım aşımızı olup gelicez
iyiyim canımcım,.sen nasılsın..eskisi gibi artık yazamıyorum,sadece okuma faslındayım..:))haktanda iyi,yaramazlıklara devam,.yürümeye başlayınca herşey zorlaşmaya başladı,..sürekli peşinde koşturuyorum..hilal kuzu napıyo,..öpüyorum....
slm kızlar.nasılsınız.epeydir giremiyorum.inşalah olumsuz durumlar yoktur.hemen bişey sorup kaçmam gerekiyor.bebişlere inek sütüne başilayan anneler nasıl başladınız ve günde ne kadar veriyorsunuz?
kızlar melike kusuyo sürekli ya hemde o kadar rahat ki agzını açıo öö dio ne war ne yok kusuo yogurduna muz ezdim ne pğütür war nebişey gecede kustu alışkanlık yaptı resmen hasta zaten ne yapmam gerek çok üzülüyorum hergün kusuyor artık fikri olan war mı hastalığından mı bilemedim ama kusmayı çok rahat yapıo anında
slm kızlar.nasılsınız.epeydir giremiyorum.inşalah olumsuz durumlar yoktur.hemen bişey sorup kaçmam gerekiyor.bebişlere inek sütüne başilayan anneler nasıl başladınız ve günde ne kadar veriyorsunuz?
gülsan ben bime kaçarrrrr...hem herobeybik alayım hemde şu slip tonlara bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?