2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa kötü olmuş bende yazgı ile beraber başka pasta kestiniz sandım özel pasta ailecek keseceğiz pasta olarak düşündüm et bencede kavganı....

evet yaaa eskisi gibi aktif görmüyorum seni nerde o güzel listelerin ahh ahhh.Hilalde aynı koşturuyor oynuyor gülüyor spor yapıyor (bacaklarını indirip kaldırıyor) bende 1-2-3-4 diye sayıyorum oda bana döyyy beyyy diyor herşey yolunda canım

kızlar buarada ata içe basıyo (

yerde otururken çocuklarınıza dikkat edin dizlerinin üstünde oturmasınlar ve kurbağ gibi (W)bacakları yanda oturmasınlar bu oturma pozisyonları ilerde tedavi edilemez içe basma sorunlarına sebep oluyormuş
mümkün olduğu kadar yerde otururken bacakları öne doğru uzatılmış oturtun veya boylarına uygun bir koltuk veya sandalyede oturtun

günaydın canlar nasılsınız ?

şebnemcim dün bende farke ttim pasta olayını ve şaşrıdım ,, sonra herhalde süpriz bi pasta bu diye düşündüm , dün arayacaktım seni evde çok misafir vardı arayamadım bu akşam ararım konuşuruz öpüyroum seni,,,

slm kızlar.nasılsınız.epeydir giremiyorum.inşalah olumsuz durumlar yoktur.hemen bişey sorup kaçmam gerekiyor.bebişlere inek sütüne başilayan anneler nasıl başladınız ve günde ne kadar veriyorsunuz?

günaydın kızlar nasılsınız kuzum uyuyorken bi bakıyım dedim
herkes iyidir umarım
serhanın gündüz uykuları çok şükür yeniden uzamaya başladı(dilimi ısırayım) 1.5 2 saat uyuyor şükürki yarım saat uyumaya başlamıştı çünkü

bu arada ben doğumgünü için menü oluşturmaya çalışıyorum
ben magnet yada sabun yaptıramıycam benim koca kişisi gerek yok falan gibi laflar etti benimde hevesim kaçtı sonrada gelmiş ne istersen yap diyo istemem artıkın
aklımda başka fikirler var
aynı gün günümüz var onuda aradan çıkarmış olucam ki zaten burada başka tanıdığım yok
daha sonrada ailecek yapacağımız doğum günümüz var kocişin ailesii taaaa izmirlerden gelicekler

slm kızlar.nasılsınız.epeydir giremiyorum.inşalah olumsuz durumlar yoktur.hemen bişey sorup kaçmam gerekiyor.bebişlere inek sütüne başilayan anneler nasıl başladınız ve günde ne kadar veriyorsunuz?

slm tatlım nasılsınız kuzucuk nasıl
ben serhana keçi sütü veriyorum günde birkez150cc ve kahvaltısına akşamda muhallebisini onunla yapıyorum artık bir öğün de gece vermeyi düşünüyorum sulandırmıyorum ama

herkese merhaba:)) ben geldim..bu gün iş başı yaptım..oğluşum evde inşallah iyidir aklım onda ..cok zor günler gecirdik yokluğuma alışması içinn..hepinizi ve bebişleri öpüyorumm şimdilik ..buralardayım artıkın:)

kızlar özsüt bölge müdürüyle görüştüm özür dilediler

ve ctesi veya pazar bir tane mavi pasta göndericeklerini söylediler

oğluşuma bir doğum günü daha yapıcaz :))

bıtbıtım 2 saat uyudu çokşükür allahıminşallah bozulmaz bu sistem öptüm şimdilik canlarım
hepatit hoşgeldin canım
şebnemcim çok iyi olmuş şimdiden afiyet olsun

kızlar melike kusuyo sürekli ya hemde o kadar rahat ki agzını açıo öö dio ne war ne yok kusuo yogurduna muz ezdim ne pğütür war nebişey gecede kustu alışkanlık yaptı resmen hasta zaten ne yapmam gerek çok üzülüyorum hergün kusuyor artık fikri olan war mı hastalığından mı bilemedim ama kusmayı çok rahat yapıo anında

canım dr a götürdünmü o nediyo kusması kötü bişey iyice halsiz düşer yavrum, çok geçmiş olsun. internetten mide bulantısını azaltan yiyeceklere bakıp onlardan yedirmeye çalışsan belki işe yarar dur ben bakayım senin için

melike ve yagıza gecmiş olsun..
merve cim dr una tlf acıp sor bence..midesini falanmı üşüttü acaba..ılık ılık su içir agır yedrme şu an için..cok azıcık zencefilli ıhlamur da mideyi rahatlatır..
şebnem özsüt firmasınada bööle bi jest yakışıdı..aferin müdür beye
ceri ninde d.günüsü kutlu olsun...ve bugün dogan bebelerimizin..

olcim dr muz bize hergün yarım litre tüketebilir yarımın üzeri vermiosun dedi..:34:

merve nane ve kekik ,ıhlamur,zencefil mide bulantısına iyi geliyomuş canım. belki hastalıktan midesi bulanıp kusuyordur yemeklerine katıp bide öyle yedir istersen canım.

Melike ve Yağız kuzucuklara çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin, Mervecim ihmal etme cnm doktora götür, iğne gerekiyosa yapsınlar bi an evel toparlasın yazık kuzuya

Şebnemcim çok güzel olmuş bu telafi pasta olayı:)) sen zaten haftasonu bi doğumgünü daha yapmayı düşünmüyo muydun?

Seyhancım inşallah devam eder Serhanın uyku düzeni böyle, Eymen de bu aralar güzel uyuyo maşallah gündüz uykularını

Burcunun çok selamı var bu arada herkese, yaw Burcu belki de bi daha giremeyecek buraya malesef salak şirket yüzünden(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…