- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.061
hepinize teşekkür ederim kızlar
ya kesik kesik kussa yada ne biliyim yedikten sonra kussa kusmuğu koksa anloarım ama bu sıpa yedirme anında açıo ağzını dilini dışarı sarkııtıo ve hoop gelio hepsi bile bile yapıo ilaç wercem kaşığı görünce yapıo bunu daha içmeden. normalde öyle aman aman pütür yemezdi zaten. köftesini dolma içlerini ne biliyim ıspnaka yemeğini fln yerdik. ama şimdi onları yemez hayatta ben şimdi buna sulu wercem hep ama alışmaz dimi pütürsüzlüğe ülkerin tahıllı mmalarını weriyim kawanoz sewio..bu ara öyle gitsem bişey olmaz dimi
kaşık kadar kaldı yüzü beni emdi gece birazda süt werdm yarım saat sonra ilacını werdim yuttu yatırdım kalktı oturdu kustu kustu geri yattı çok mu geldi ilaçtan mı yaptı anlamadım midesi kusa kusa kabul etmicek bişey die korkuorum.
burcu niye giremiycek topiğe yawMelike ve Yağız kuzucuklara çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin, Mervecim ihmal etme cnm doktora götür, iğne gerekiyosa yapsınlar bi an evel toparlasın yazık kuzuya
Şebnemcim çok güzel olmuş bu telafi pasta olayı:)) sen zaten haftasonu bi doğumgünü daha yapmayı düşünmüyo muydun?
Seyhancım inşallah devam eder Serhanın uyku düzeni böyle, Eymen de bu aralar güzel uyuyo maşallah gündüz uykularını
Burcunun çok selamı var bu arada herkese, yaw Burcu belki de bi daha giremeyecek buraya malesef salak şirket yüzünden(
merve mert hastalanınca iştahı azalıyo bende kavanoz mamasını seviyo diye hastalanınca ara ara onlardan veriyom,hastalanınca ben bilerek pütürlü vermiyom hep blendırdan geçiriyom iyileşince eskiye dönüyo merak etmehepinize teşekkür ederim kızlar
ya kesik kesik kussa yada ne biliyim yedikten sonra kussa kusmuğu koksa anloarım ama bu sıpa yedirme anında açıo ağzını dilini dışarı sarkııtıo ve hoop gelio hepsi bile bile yapıo ilaç wercem kaşığı görünce yapıo bunu daha içmeden. normalde öyle aman aman pütür yemezdi zaten. köftesini dolma içlerini ne biliyim ıspnaka yemeğini fln yerdik. ama şimdi onları yemez hayatta ben şimdi buna sulu wercem hep ama alışmaz dimi pütürsüzlüğe ülkerin tahıllı mmalarını weriyim kawanoz sewio..bu ara öyle gitsem bişey olmaz dimi
kaşık kadar kaldı yüzü beni emdi gece birazda süt werdm yarım saat sonra ilacını werdim yuttu yatırdım kalktı oturdu kustu kustu geri yattı çok mu geldi ilaçtan mı yaptı anlamadım midesi kusa kusa kabul etmicek bişey die korkuorum.
kızlar melike kusuyo sürekli ya hemde o kadar rahat ki agzını açıo öö dio ne war ne yok kusuo yogurduna muz ezdim ne pğütür war nebişey gecede kustu alışkanlık yaptı resmen hasta zaten ne yapmam gerek çok üzülüyorum hergün kusuyor artık fikri olan war mı hastalığından mı bilemedim ama kusmayı çok rahat yapıo anında
burcu niye giremiycek topiğe yawinterneti yasakladılarmı yoksa ordada
Canım geçmiş olsun tekrardan acaba ilaç yüzünden mi yapıyor Doktoruna bir danış istersen canımhepinize teşekkür ederim kızlar
polyester agırlıklı ozaman desene..saglıksızzzzkaç bakalım ben geçen hafta bimden ton aldıydım çok güzel çıktı ama ped yapışmıyo kumaşına çok ilginç
merve takip et bakalım devam ederse druna danış..hepinize teşekkür ederim kızlar
evet öyle gibi bişi, face'e falan da giremiyomuş, şu an düzenleme yapıyolar iş bittiğinde girip giremeyeceği belli değil buraya, bazı sitelere erişim yasaklanacakmış
biz sağlık ocağından geldik aşılarımızı olduk
aşı olduk yolda gelirken ata uyudu şimdilik huysuzluğumuz yok
kilomuz 11 olmuş
boyumuzda 77 cm
çok hareketli olduğu için kilo almasını bekleme annesi dedi doktor maşallah çok sağlıklı dedi :))
takviyeye gerek yok dedi
yanlız bu kadar iyi şeyden sonra konu can sıkıcı olaya geldii
atanın sünet derisi yapışık onun için sünnet olması gerekiyordu zaten yaptırıcaktık martta şimdi birde testis sorunumuz çıktı ikiside yerinde değil
ve onun için ameliyat olması lazım bevliye doktoruna gidicez
doğduğunda bir testisi inmemisti zaten ama 1 ayın sonunda inmişti ikiside yerindeydi ben 2 aydır akıyordum yoktu ben bulamıyorum sanmıştım ama yokmuş kanaldada yok dedi doktor dahada yukardaymış
biz sağlık ocağından geldik aşılarımızı olduk
aşı olduk yolda gelirken ata uyudu şimdilik huysuzluğumuz yok
kilomuz 11 olmuş
boyumuzda 77 cm
çok hareketli olduğu için kilo almasını bekleme annesi dedi doktor maşallah çok sağlıklı dedi :))
takviyeye gerek yok dedi
yanlız bu kadar iyi şeyden sonra konu can sıkıcı olaya geldii
atanın sünet derisi yapışık onun için sünnet olması gerekiyordu zaten yaptırıcaktık martta şimdi birde testis sorunumuz çıktı ikiside yerinde değil
ve onun için ameliyat olması lazım bevliye doktoruna gidicez
doğduğunda bir testisi inmemisti zaten ama 1 ayın sonunda inmişti ikiside yerindeydi ben 2 aydır akıyordum yoktu ben bulamıyorum sanmıştım ama yokmuş kanaldada yok dedi doktor dahada yukardaymış
okulda toplantı vardı ailecek oradaydık ama benim oğlum sağına laf attın soluna laf attı, müdürün korkusundan kimse cevap veremeyince bastı yaygarayıilk yarım saatte salondan çıkmak zorunda kaldım ve bir daha giremedim durup durup ağladı, deli gibi uykusu olmasına rağmen gözünü bile kapatmadı aksine daha çok ağladı, sonunda izin alıp eve gelmek zorunda kaldık ve benim sıpacığım eve kadar sabredemeyip arabasının içinde uyuyakaldı hala da uyuyor. ay adam gibi toplantı yapmayı bile özledim hayatımız tamamen onlara endeksli oldu o izin vermezse işimi bile yapamıyorum :95:
nie tıp oynuosunuz ya
melike sabahtan beri daha yeni uyudu 8 tahıllı kaşık maması aldım onu sewio cunku onun yarım ölçüsünün yarısını anca yedi.şimdide mızıldana mızıldana uyudu. gözlerinin altı çöktü rengi sarardı gözümün önünde soldu çocuğum allahım herkese acil şifalar wersin.
şebnemcim maşş ataya ameliyatıda ebrunun dedii gibi bi dr yle karar werme ama sanırım ciddi biş we olması lazım geciktirmede..
ben gideyim o uyurken azcık uzanayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?