2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize teşekkür ederim kızlar
ya kesik kesik kussa yada ne biliyim yedikten sonra kussa kusmuğu koksa anloarım ama bu sıpa yedirme anında açıo ağzını dilini dışarı sarkııtıo ve hoop gelio hepsi bile bile yapıo ilaç wercem kaşığı görünce yapıo bunu daha içmeden. normalde öyle aman aman pütür yemezdi zaten. köftesini dolma içlerini ne biliyim ıspnaka yemeğini fln yerdik. ama şimdi onları yemez hayatta ben şimdi buna sulu wercem hep ama alışmaz dimi pütürsüzlüğe ülkerin tahıllı mmalarını weriyim kawanoz sewio..bu ara öyle gitsem bişey olmaz dimi
kaşık kadar kaldı yüzü beni emdi gece birazda süt werdm yarım saat sonra ilacını werdim yuttu yatırdım kalktı oturdu kustu kustu geri yattı çok mu geldi ilaçtan mı yaptı anlamadım midesi kusa kusa kabul etmicek bişey die korkuorum.

cnm hasta şu an onun için böyle alışır diye korkma, yiyebileceği şeylerden ver bol sıvı tüketsin diğer şeyler için de hiç zorlama zaten, yavrum hastalıktan kusuyodur niye bilerek kussun

burcu niye giremiycek topiğe yaw interneti yasakladılarmı yoksa ordada

merve mert hastalanınca iştahı azalıyo bende kavanoz mamasını seviyo diye hastalanınca ara ara onlardan veriyom,hastalanınca ben bilerek pütürlü vermiyom hep blendırdan geçiriyom iyileşince eskiye dönüyo merak etme

hasta falanmıydı? geniz akıntısı varsa cok kusturur canım üşütme falan da olabilir kızlar yazmışlar dr una bir danışman lazım bence.gecmiş olsun

ayyy inşallah bu siteyi yasaklamazlar burcu geri gelsin
meral bimden ben bi yatak örtüsü almıştım hala kullanıyorum tafta kumaştandı ama bu nasıl bilmem. benimki kat izi tutmuyo yani kırışmıyo,katlıyom ama yatağın üstüne serince bi saat içinde düzeliyo kendisi

benimde şirkette inetrnet kısıtlaması geldi ama nedense burayı yapmamışlar Face-gmail-spor -msn sayfaları-internet alışveriş yerlerine giremiyorum...Burcu inşallah düzelir ....
Serhan kuzum uyusunda büyüsün doğum günü için planını anlamadım canım....
Bim de pek aktüel ürün yok yatak örtüsü güzelmiş ama....

Canım geçmiş olsun tekrardan acaba ilaç yüzünden mi yapıyor Doktoruna bir danış istersen canım

kaç bakalım ben geçen hafta bimden ton aldıydım çok güzel çıktı ama ped yapışmıyo kumaşına çok ilginç
polyester agırlıklı ozaman desene..saglıksızzzz
merve takip et bakalım devam ederse druna danış..
evet öyle gibi bişi, face'e falan da giremiyomuş, şu an düzenleme yapıyolar iş bittiğinde girip giremeyeceği belli değil buraya, bazı sitelere erişim yasaklanacakmış

biz sağlık ocağından geldik aşılarımızı olduk

aşı olduk yolda gelirken ata uyudu şimdilik huysuzluğumuz yok

kilomuz 11 olmuş
boyumuzda 77 cm

çok hareketli olduğu için kilo almasını bekleme annesi dedi doktor maşallah çok sağlıklı dedi :))
takviyeye gerek yok dedi

yanlız bu kadar iyi şeyden sonra konu can sıkıcı olaya geldii

atanın sünet derisi yapışık onun için sünnet olması gerekiyordu zaten yaptırıcaktık martta şimdi birde testis sorunumuz çıktı ikiside yerinde değil
ve onun için ameliyat olması lazım bevliye doktoruna gidicez

doğduğunda bir testisi inmemisti zaten ama 1 ayın sonunda inmişti ikiside yerindeydi ben 2 aydır akıyordum yoktu ben bulamıyorum sanmıştım ama yokmuş kanaldada yok dedi doktor dahada yukardaymış

şimdiden geçmiş olsun can sıkıcı bir durum umarım başka aksilik çıkmadan ameliyatla hallolur, sorumlulukları çok ağır her santimetrelerini incelemek en küçük ayrıntıyı kaçırmamak gerekiyor Allah hepimize kolaylık versin

çok geçmiş olsun

okulda toplantı vardı ailecek oradaydık ama benim oğlum sağına laf attın soluna laf attı, müdürün korkusundan kimse cevap veremeyince bastı yaygarayı ilk yarım saatte salondan çıkmak zorunda kaldım ve bir daha giremedim durup durup ağladı, deli gibi uykusu olmasına rağmen gözünü bile kapatmadı aksine daha çok ağladı, sonunda izin alıp eve gelmek zorunda kaldık ve benim sıpacığım eve kadar sabredemeyip arabasının içinde uyuyakaldı hala da uyuyor. ay adam gibi toplantı yapmayı bile özledim hayatımız tamamen onlara endeksli oldu o izin vermezse işimi bile yapamıyorum :95:

değil işe çişe izin verse ellerinden öpecem..artık yurumeyede başladı..uzuuuun ve macera bi okadarda tehlike dolu serüven bizleri bekliooore:18:

nie tıp oynuosunuz ya
melike sabahtan beri daha yeni uyudu 8 tahıllı kaşık maması aldım onu sewio cunku onun yarım ölçüsünün yarısını anca yedi.şimdide mızıldana mızıldana uyudu. gözlerinin altı çöktü rengi sarardı gözümün önünde soldu çocuğum allahım herkese acil şifalar wersin.
şebnemcim maşş ataya ameliyatıda ebrunun dedii gibi bi dr yle karar werme ama sanırım ciddi biş we olması lazım geciktirmede..
ben gideyim o uyurken azcık uzanayım..

merve ateşlendiğinde dr a götrdünmü yoksa evdemi düşürdün..bogaz enfeksiyonu varsa zorlanabilir yerken acır bogazları..acıdığı içinde kusabilr ne dersin?

ebrucum dün götürdüm haff bi kızarıklık war demişti ama teş yapcak boyutta değil demişti yemesini etkiler mi bilmiyorum ateşi mikrobikmiş gribal değilmiş.ateşi kontrol altına aldık şükür dün şurup fitil banamısın dememişti bugün ilaları alınca düşüo.yemeside bana bile bile yapıo gibime gelio az önce o kucagımdaydı ben dolaptan kendime bişey aldım kaseyi görünce öö yaptı bu:)) sesini diil bilerek içini kaldırdı resmen. bunu alışanık yaparsa die düşünmek bile istemiorm umarım geçicidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…