- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.081
Eki Görüntüle 146615 Eki Görüntüle 146614 Eki Görüntüle 146613
magnetlerimiz geldi...yeğenime de yaptırmıştım
ben çok beğendim
takvim onların hediyesi 1 tane...
magnetler de birer tane fazla geldi...
düşünenelere fikir verir diye ekliyorum...
biz sağlık ocağından geldik aşılarımızı olduk
aşı olduk yolda gelirken ata uyudu şimdilik huysuzluğumuz yok
kilomuz 11 olmuş
boyumuzda 77 cm
çok hareketli olduğu için kilo almasını bekleme annesi dedi doktor maşallah çok sağlıklı dedi :))
takviyeye gerek yok dedi
yanlız bu kadar iyi şeyden sonra konu can sıkıcı olaya geldii
atanın sünet derisi yapışık onun için sünnet olması gerekiyordu zaten yaptırıcaktık martta şimdi birde testis sorunumuz çıktı ikiside yerinde değil
ve onun için ameliyat olması lazım bevliye doktoruna gidicez
doğduğunda bir testisi inmemisti zaten ama 1 ayın sonunda inmişti ikiside yerindeydi ben 2 aydır akıyordum yoktu ben bulamıyorum sanmıştım ama yokmuş kanaldada yok dedi doktor dahada yukardaymış
ebrucum dün götürdüm haff bi kızarıklık war demişti ama teş yapcak boyutta değil demişti yemesini etkiler mi bilmiyorum ateşi mikrobikmiş gribal değilmiş.ateşi kontrol altına aldık şükür dün şurup fitil banamısın dememişti bugün ilaları alınca düşüo.yemeside bana bile bile yapıo gibime gelio az önce o kucagımdaydı ben dolaptan kendime bişey aldım kaseyi görünce öö yaptı bu:)) sesini diil bilerek içini kaldırdı resmen. bunu alışanık yaparsa die düşünmek bile istemiorm umarım geçicidir.
Şebnemcim geçmiş olsun cnm, önceden yerinde olan yumurtalık nasıl yok oldu onu anlamadım yaa, bi kere indi mi geri gidebiliyo mu ki? bizim de dünkü kontrolümüzde doktor göremedi ama daha önce vardı, bazen yukarı çıkabilir senin gözün üzerinde olsun dedi olmadı seni bi üroloğa yönlendiririm dedi:97:
normalde aşağıda olan sey yukarı çıkmazmış arada bir boşluk olduğunda yukarı çıkarmış normalde o boşluğun olmaması gerekiyormuş yukarıda sıcak yerde olduğu için spermler ölüyormuş ilerde testisin yapısı bozuluyormuş o yüzden mutlaka 1.5 yaşına kadar aşağıya inmesi gerekiyormuş
doktor dediki arada o boşluk olduğu sürece sık sık yukarı çıkar ilerde sorun olur vakitlice bir ürüloğa gidin halletsin onu dedi
çok geçmiş olsun tekrar.igneden korkuyo olabilirsin cnm ama o çocuk eminim böyle dahad acı çekiyordur .bizde evde düşüremedik düşürdümsede hep ilaçlarla ama hastanede vurulan igneden sonra ateşi çıkmadı çok şükür,öksürük mide bulnatısı ve iştahsızlık had safada..bugün 5 çeşid yemek denedim hiçbirini agzına sürmedi dudaklaryla dokunuyo agzını açmıyo sabahtan bu yana 120 cc mamanın içine ıhlamur zencefil,karanfil tarcın.papatya,hatmi çiçegi bunları kaynattım içine karıştırdım yedi onunla uyudu akşama kadar huzursuz uyumuyo 1 saat oldu uyutalı,ama beynim durmuş vaziyette Allah ım şia versin.geçmiş olsun canım ben iğne yapmalarından korktuğum için götürmedim hastaneye bizim ateş düşmüo hala 39larda şimdi ılık duş aldırdım ftilini koydum yattı bakalım gecemiz nasıl geçecek bütün gün inmedi ateşi doktor fitili iki kere dedi günde fitilin etkisi 3 saat sürüo 3 saatten sonra gene çıktı sirkeli su kolonyalı su yapıorm sanki koymamış gibi gene çıkıo. calpol hele su gibi geldi kesmedi 5 te werdim onu onun yüzünden 9 u bekledim 4 saat geçmiş olsun die cık cık...
kaç adet bastırıyorsunuz?evet bizimkilerde geldi bizdede fazla var ve takvim hediye :)
çok sagol cnm, kızamık aşısı yaptıracaksan ateş şişme felan yapmıyo cnm bilgin olsun.şimdiden geçmiş olsun.bende gelmeye çalışacam inşallah oglumla abim iyi olursa..slmkızlar artık hiç giremez oldum topike face den takip ediyorum arada bakıp çünkü serhan pc nin tuşlarını söküyo elinden de alamıyorum masanın üzerine koyunca da kablosundan çekip düşürmeye çalışıyo o uyuduğunda ancak fırsatım oluyo işim olmazsa tabii girsem de geçmişi okumadan slm verip çıkıyorum bi anlamı olmuyo
neyse mevzuya gelelim
bugün doğan kuzucuklara sağlıklı huzurlu en çok da mutluluk dolu ömürler dilerim
ceryy ve ata yı biliyorum varsa başka doğan bebiş hepsini kocaman öpüyorum..
hasta olan kuzucuklara çok geçmiş olsun yağız gördüm şimdi ateşlenmiş acil şifalar inşallah hepsine
iki gündür feci şekilde diş ve baş ağrısı çekiyorum uyuduğum uykudan hiçbişey anlamıyorum ağrıyla uyanıyorum onun dışında iyiyiz şükür.
hasretcim bi mani olmazsa biz gelicez inşallah o gün serhanı doktora götürücem eğer aşı olmazsa geliriz ama aşı olursa belki gelemeyebiliriz kızamık aşısını sormaya gidicez çünkü
cnm benim teşekür ederim iki dilegin için .herkese günaydın
sabah sabah geçmişi okuyum dedim moralim bözuldu herkes hasta
merve,nimet çok geçmiş olsun canlarımmertte sabah ateşliydi çok değil ama,gece boyu uyumadı ağladı bi sıkıntısı var belli inşallah diştendir,zaten gripti daha tam iyileşemedi belki ondan ağlıyodur yavrum
abine çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır canım
sagol bebekim.günaydın anneler dün eken çıkacaktım ya 6:30 da çıktım anecim kapıda bekledi kocam sinir etti üfüf
YAĞIZ kuzuma çok geçmiş olsun umarım çok yükselmez ateşi de bian önce iyileşir
hoşgeldin cnm .senin için inşallah zor günler geride kalmıştır.herkese merhaba:)) ben geldim..bu gün iş başı yaptım..oğluşum evde inşallah iyidir aklım onda ..cok zor günler gecirdik yokluğuma alışması içinn..hepinizi ve bebişleri öpüyorumm şimdilik ..buralardayım artıkın:)
sagol kuzumm..melike ve yagıza gecmiş olsun..
merve cim dr una tlf acıp sor bence..midesini falanmı üşüttü acaba..ılık ılık su içir agır yedrme şu an için..cok azıcık zencefilli ıhlamur da mideyi rahatlatır..
şebnem özsüt firmasınada bööle bi jest yakışıdı..aferin müdür beye
ceri ninde d.günüsü kutlu olsun...ve bugün dogan bebelerimizin..
ebrunun dedigi gibi bitki çayı içir kuzuya iyi gelir..kızlar melike kusuyo sürekli ya hemde o kadar rahat ki agzını açıo öö dio ne war ne yok kusuo yogurduna muz ezdim ne pğütür war nebişey gecede kustu alışkanlık yaptı resmen hasta zaten ne yapmam gerek çok üzülüyorum hergün kusuyor artık fikri olan war mı hastalığından mı bilemedim ama kusmayı çok rahat yapıo anında
selma kızlar size bişley sorcam bi site vardı bebeğinin ismine özel nini vardı ama sitenin adını hatırlayamadım neydi bilen varmı???
mrb kızlar
melike iki gündür özellikle bugün daha iyi. ateşimiz artık düştü iştahıda yawaş yawaş geliyor yerine ama çok soldu çok yuıprandı umarım çabuk toparlanır. herkese çok teşekkür ederim görüşüeüzzz
atlatmaya başlamasına sevindim. çocuklar çok sever zaten gezmekte hasta olmayı. atlatır toparlanır yakında için rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?