2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Şebnem.. Umarım basit bir operasyondur.. Kıyamam yaa.. allah yardım etsin.

merve bence bogazları acıdığı için yapıo bunu canm..yani biz bile bogazl.şiştgnde nasıl yutkunamıorz onları düşün..bilerek asla yapmordur sadece yutmakta güçlük cektiği için psikolojik olarak evet mamyı gördüğü an yemek istemeyebilir agrısı gecene kadar..ilaçları ihmal etme ve bence bogazl.için ıhlamur içir elma kabuklu..

Şebnemcim geçmiş olsun cnm, önceden yerinde olan yumurtalık nasıl yok oldu onu anlamadım yaa, bi kere indi mi geri gidebiliyo mu ki? bizim de dünkü kontrolümüzde doktor göremedi ama daha önce vardı, bazen yukarı çıkabilir senin gözün üzerinde olsun dedi olmadı seni bi üroloğa yönlendiririm dedi:97:

normalde aşağıda olan sey yukarı çıkmazmış arada bir boşluk olduğunda yukarı çıkarmış normalde o boşluğun olmaması gerekiyormuş yukarıda sıcak yerde olduğu için spermler ölüyormuş ilerde testisin yapısı bozuluyormuş o yüzden mutlaka 1.5 yaşına kadar aşağıya inmesi gerekiyormuş

doktor dediki arada o boşluk olduğu sürece sık sık yukarı çıkar ilerde sorun olur vakitlice bir ürüloğa gidin halletsin onu dedi

hımmmm anladım, bizde de o boşluk olduğuna göre ürolog yolu gözüktü bize de desene(

kızlar internet paketimin süresi bu akşam doluyo pazartesi yeni paketi alıcam o yüzden kısa süreliğine yokum neyseki haftasonu genelde sakin oluyor burası pazartesi akşamı yetişirim size :))

buarada bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum bebişlerinizi daha çok öpüyorum :))

çok geçmiş olsun tekrar.igneden korkuyo olabilirsin cnm ama o çocuk eminim böyle dahad acı çekiyordur .bizde evde düşüremedik düşürdümsede hep ilaçlarla ama hastanede vurulan igneden sonra ateşi çıkmadı çok şükür,öksürük mide bulnatısı ve iştahsızlık had safada..bugün 5 çeşid yemek denedim hiçbirini agzına sürmedi dudaklaryla dokunuyo agzını açmıyo sabahtan bu yana 120 cc mamanın içine ıhlamur zencefil,karanfil tarcın.papatya,hatmi çiçegi bunları kaynattım içine karıştırdım yedi onunla uyudu akşama kadar huzursuz uyumuyo 1 saat oldu uyutalı,ama beynim durmuş vaziyette Allah ım şia versin.
evet bizimkilerde geldi bizdede fazla var ve takvim hediye :)
kaç adet bastırıyorsunuz?
özsüt müdürünede bu yalışır o zaman bir aerinide ben vereyim..:)
ata beyinde sorunu hallaolur inşallah çok geçmiş olsun...
çok sagol cnm, kızamık aşısı yaptıracaksan ateş şişme felan yapmıyo cnm bilgin olsun.şimdiden geçmiş olsun.bende gelmeye çalışacam inşallah oglumla abim iyi olursa..
cnm benim teşekür ederim iki dilegin için .
mert kuzunun inşallah diştendir huzursuzlugu çok illet bir hastalık aman yakalanmasın kuzularımız..
günaydın anneler dün eken çıkacaktım ya 6:30 da çıktım anecim kapıda bekledi kocam sinir etti üfüf
YAĞIZ kuzuma çok geçmiş olsun umarım çok yükselmez ateşi de bian önce iyileşir
sagol bebekim.
hoşgeldin cnm .senin için inşallah zor günler geride kalmıştır.
çabuk alışırsın inşallah yeni düzenine.
sagol kuzumm..
ebrunun dedigi gibi bitki çayı içir kuzuya iyi gelir..

selma kızlar size bişley sorcam bi site vardı bebeğinin ismine özel nini vardı ama sitenin adını hatırlayamadım neydi bilen varmı???

mrb kızlar
melike iki gündür özellikle bugün daha iyi. ateşimiz artık düştü iştahıda yawaş yawaş geliyor yerine ama çok soldu çok yuıprandı umarım çabuk toparlanır. herkese çok teşekkür ederim görüşüeüzzz

atlatmaya başlamasına sevindim. çocuklar çok sever zaten gezmekte hasta olmayı. atlatır toparlanır yakında için rahat olsun.

atlatmaya başlamasına sevindim. çocuklar çok sever zaten gezmekte hasta olmayı. atlatır toparlanır yakında için rahat olsun.

ay ewt yaa nası sinirlendim hem ben hem o hasta olduk. geçen prş geldim cuma hastalandım pazartesi kalktım we melike hasta oldu dünden beri daha iyi ve yarında gidiyoruz we ben daha kapı dışarı cıkmadım doktor hariç. pes diyorum! neyse sağlık olsun napalım

nasıllar herkesss
biz iyiyiz şükür, cerynin doğumgününü salı yapıyoruz kısmetse.. pasta siparişini werdik bugün..
sabah kahwaltıdan sonra bi spor merkezine gittik, fittnes platese falan kaydolmak için gittik we benim girişimci kocam sahibiyle kanka olup oraya ortak olma işine falan girdi
allahım adam 1 dakika durmuyo!
bide tutturmuş maslak oto sanayiye köfteci kanatçı tarzı bişey açacakmış:89:
durdurmak imkansız sürekli kafasında işle alakalı yeni yeni projeler!
neyse
reale uğradık prima bebek bezleri fırsat paketi 4numara 132 adet 34,90tlden 3 kutu aldık..
süper ekonomik 66lı paketi 17,45e falan geldi.. marketlerde 21,90tl gitmek isteyenlere duyrulurrrrr

Canım arkadaşlarım,
Nasıl özledim sizi anlatamam
Şirkette yapılan yeni düzenleme gereği ne kk'ya ne facebook'a giremiyorum. Facebook belki düzelir ama kk çok zor görünüyor ve ben çok üzgünüm. Siz olmadan günler geçmek bilmiyor. 1-2 gün içinde bir küçük hile yapıp, az bişey de para harcayıp, eskisi gibi gün boyu olmasa da en azından bir kaç saatliğine size kavuşmayı planlıyorum, bana şans dileyin :))))
Hepinizi ve kuzucuklarınızı kocaman öpüyorum, beni unutmayın, çok fena küserim...

Hayırlı haftalar;
Ama kimsecikler yok burda umarım herkes iyidir?
alooo sesimi duyan var mı?
Ahhh Burcu bir gittin herkes gitti....
AHHH YAYA şu projeni bitir artık anacım görüşemiyoruz...

İşte bugün doğanlar:)))

Hepatit 28.02.2010
Ducks 28.02.2010

Rabbim sağlık sıhhat versin sizlere.....İyi ki doğdunuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…