2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr
aylin yok burcu yok esin yok gülşan yok hwerkes nerdeeee((
ben bugün ewime dönüyorum inşş. çoktna yolda olmayı ploanlıyordum ama kızımın çok uykusu geldi giderkende bi kaç yere ugramam gerek. öyle olunca uyuttum bende uyanınca cıkıcam. cıkıcamda o yol nası bitecek kuduruk sıpayla bilmiyorum:S sizlerde ne war ne yok

işte geldim burdayım
herkese günaydın
işler yığılmıştı geçen haftadan daha bitiremedim ama dayanamayıp girdim kk ya
burcu moralim çok bozuldu senin işyerine bi baskın yapacam şimdi
merve tatil kısa sürdü galiba melike iyi olsunda yeterki az gez sen biraz

merhaba:)
işe alışmaya çalışıyorum..aklım özgürde sabah gelirken çok ağladı arkamdann(
sizler nasılsınızz??
bu arada bu gün oğluşumun doğum günüüüüü 1 yaşında minik erkeğim artk..
zaman nasıl da gectii..

ya iyi dileklerini görünce nasıl sevindimm anlatamamm çok teşekkür ederiz...rabbim hepimizin evladına sağlıklı mutlu uzun bir ömür versinn

paraminiden kraft oto koltuğu sipariş etmiştim hafta sonu aradılar istediğiniz renk yerine firma başka renk gönderecekmiş rengi bi görseniz koyu yeşil b-k rengi bedava verseler almam fırçaladım göndermeyin istemiyorum dedim ama çok sinirlendim paraminiden bidaha başka bişey almam gerizekalılar numara yapıyolar kesin kötü renkleri bitirmek için indirim yapmışlardır aynı fiyata başka bi siteden sipariş verdim istediğim rengi hemde

nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah canım

oy oy oy günaydın sessiz topik halkı, bu ne yaw tek sayfa( Kızların da dediği gibi seni unutmak ne mümkün burcucum dön artık yaw

Hepatit nice sağlıklı ve mutlu senelere cnm hepberaber geçireceğiniz, iyi ki doğmuş oğluşun:))

günaydın
ama niye böyle,niye ilerlemiyor sayfalar?yoksa yokluğumda yazasınız gelmiyor mu?

bugün doğumgünü olan bıdıklar,iyiki doğdunuz,sağlıkla,hayırlarla nice yaşlara

günaydın canlarım
topic çok sessiz kalmış gerçekten
herkes iyidir inşallah
hepatitcim kuzuna sağlıklı mutlu nice yaşlar canım iyiki doğmul bıdıkın..

bizde değişen bişey yok iyiyiz çok şükür
yarın doktora ordanda ceryynin doğum gününe gidecektik ama k.ordu komutanı gelecekmiş eşim izin alamıyo maalesef benimde gitme imkanım yok çünkü burada araç yokkk
neyse serhan tepeme çıkıyo sonra yine yazarım öptüm şimdilik

Selamlar herkese...

Dogum günü olan Kuzucuklarin dogum günü kutlu olsun, Allah nice saglikli huzurlu yillar nasip etsin.

Benim kuzum dün bir düstüki hic sormayin... düserken kafasini camasir makinesine carpti birde.
Alni ceviz gibi kocaman sisti ve aninda morardi. Sislik hala var kocaman morlugun derecesini hic söylemeyim bile.

Hay Allah geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…