2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun...beterinden korusun Allah...Nihan da geçen hafta yüz üstü düşüp burnunu katmıştı çok tehlikeli bir dönemdeler çabuk biter inşallah...

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun yavrularımızı:18:

bizde gidemiyoz doğumgününe cery nin

sende bi cee diyip kaçmışsın yazsana bişeyler

bende çalışmaya devam edeyim bugün işlerim bitmez benim oof oof ara ara katılırım size, siz yazın

Selamlar
aylın neden evde hasta mı ?

Slm cnm nerelerdesin sen yaw? Aylin istifa etmeye niyetli de geçen hafta izinliydi, bu hfta da konuşacaktı ama neticeyi bilmiyoruz

selam
doğum günü olan bebişleri ve annelerini kutluyorum....biz de haftasonu partimizi yaptık ama doğumgünümüz yarın:))

çookkk tatlı olmuş Senoş yaw o kıyafetle maşallah, tekrardan nice senelere cnm

bende çalışmaya devam edeyim bugün işlerim bitmez benim oof oof ara ara katılırım size, siz yazın

heee burda konuşan yok demiyo da işlerim çok diyo

sağol teyzesi:))ama keşke biraz daha keyifli olsaydı dişleri çok zorluyor bu ara
1 yaşı gördük ama ilk dişi göremedik hala çıksa da kurtulsa yarvum yaaa(
siz nasılsınız?

Heee ıstıfa ettıyse ıyı yapmıs.anlattıgı kadarıyla nazı kampı gıbıydı.
Meralım ben gezmelerdeydım.8 gun kadar ablama gıttım.gezdım alısverıs yaptım.kocamda yurtdısındaydı.ıkımızde dun donduk eve.
ıyı geldı vallahı :)

Heee ıstıfa ettıyse ıyı yapmıs.anlattıgı kadarıyla nazı kampı gıbıydı.
Meralım ben gezmelerdeydım.8 gun kadar ablama gıttım.gezdım alısverıs yaptım.kocamda yurtdısındaydı.ıkımızde dun donduk eve.
ıyı geldı vallahı :)

herkese merhaba
doğum günü olan tüm meleklerin yeni yaşları kutlu olsun
hasta olanlar varsa tez zamanda kavuşsunlar sağlıklarına
umarım herkes iyi ve keyiflidir .
bize gelince zeynomun doğum gününü kutladık ayın 22 sinde çok güzel ve keyifli geçti sanki kına gecesi gibiydi bol halaylı çifetellili vs kızım güzel karşıladı yeni yaşını misafirlerim sağolsunlar gelirken bişeyler yapıp getirmişlerdi çok yorulmadık eğlendik çok
giderken herkese bebek sabunları yaptırmıştım onlardan verdik nazar boncugu taktım hepsine bir gece akşamdan süper oldular
hep birlikte nice yaşlarımız olsun

eşimle bu ara sağuguz maddiyat vs uzağız .....
ablam bende zeynomun doğumgününe geldi hafta sonu gidecek
zeynomun yan dişleri çıktı hala çıkıyor çok huysuz ve mız mız
2 gündür bıdır bıdır konuşmaya çalışıyor
koltuklardan sıralıyor ayakta elleini bırakıp 1 dk kalıyor ama daha yürümüyoruz :)))))
hepinizi çok öpüyorum pek gelemiyorum buraya ama inanın ancak yetişiyorum iyi bakın kendinize ve meleklerinize:)I

Selamlar
aylın neden evde hasta mı ?

geldiiim
kızların söylediği gibi geçen hafta istifa ettim müdürüm git kafanı dinle 1 hafta senin sinirlerin bozulmuş dedi, bende o 1 hafta içinde iş buldum,şimdi yine geldim kararım değişmedi diye çıkış almaya ama bu sefer de müdür gelmedi bu saat oldu halaaa bekliyorum.

selam
doğum günü olan bebişleri ve annelerini kutluyorum....biz de haftasonu partimizi yaptık ama doğumgünümüz yarın:))

Gördüm fotolarınızı facete,minik kelebek çok tatlı olmuş şimdiden yarınki gerçek doğumgününü kutluyorum pıtırcığın.
Bu arada diğer d.günü olan bebelere iyi ve güzel nice seneler.
Tuğraya da geçmiş olsun,Kero baby de kudurdukça kudurdu,dün sehpaya tırmanmayı başardı,indirmediği çekmece kalmadı 1 haftada,eğer onu yerinden kaldırırsam da çığlık çığlığa ağlıyo kendini yere atan çocuklardan olacak ona üzülüyorum

doğum günüsü olan tüm bebişleri kutkuyorum nice yaşlar mutlu sağlıklı uzun bir ömür diliyorum
kuzucuk alkış yapmayı öğrendi bide dün nası becerdiyse cam sehpanın üstüne çıktı aslında sehpayı iki koltuğun arasına alıp saklamıştım ulaşamıyodu koltuğa çıkıp onun üzeringeçti aklım gitti camı kırılacak bişi olacak adamcığıma die bide merdivenleri çıkıyor bide toto üstü iniyor çok şeker ama çok tehlikeli merdiveni katmıştık iki korkuluğun araından çıkmış napcam ben bu kudurkla

Son düzenleme:
merhaba canlarım

doğum günülerini gelmiş kutlanıyormuş ne zaman 1 yaşında oldu bu minikler
Rabbim hepsine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin...

eymen yürüyor artık ama çok düşüyor

bugün ağzına baktım tam 10 dişi var sıpanın 11.de yolda belkide bu dişler yüzünden uykularımız harap

şimdi ayağımda uyuyor mızıldanarak :26:

bilgisayarın iki tuşu eksik açamıyorum hiç kazara açık görürse koparıyor kerata...

ben doğumgününde ne yapacağım hiç hazırlığım yok :83:

sizleri özlüyorum

benim de hiç d.günü hazırlığım yok,hatta kıyafeti bile yok çocuğun, hiçbişey bulamadım milleti davet etmeye başladım ama oturup birbirimize bakıcaz herhalde

Bakıcı dedi ki çekyata tırmanmaya çalışıyomuş Kero baby, yandık ki ne yandık ben zaten tahmin ediyodum yaramaz olacağını dün bi baktım büyük tavaları çıkarıyor dolaptan,ondan önce bulaşık makinesinin kapağı açıktı deterjanlı suları yalarken yakaladım,ayrıca klozete tırmanırken yakalıyorum, alpe kudurukluk oskarını veriyoruz ama her kuduruktan bi evde var aslında

sağol teyzesi:))ama keşke biraz daha keyifli olsaydı dişleri çok zorluyor bu ara
1 yaşı gördük ama ilk dişi göremedik hala çıksa da kurtulsa yarvum yaaa(
siz nasılsınız?

oy kuzum inşallah bi an eelpatlatır artık ilk incisini:)) biz de iyiyiz hamdolsun Hanifcim

oh çok iyi yapmışsınız cnm

Size de iyi seneler Şerifecim nice mutlu sağlıklı yaşlara

bu müdürünüz de hiç çalışmıyo haa:)) hep onu bekliyon, neyse hayırlısı cnm
inşallah öyle dediğim dedik olmazlar walla yaa

yerim o kuduruk cemy yi

biz de sizi çok özlüyoruz Pınarcım yaa, hiç mi düzelme yok eymenin durumunda? benim Eymen epey değişti huyu suyu uykusu iştahsızlığı hep daha iyi hamdolsun darısı size

benim de hiç d.günü hazırlığım yok,hatta kıyafeti bile yok çocuğun, hiçbişey bulamadım milleti davet etmeye başladım ama oturup birbirimize bakıcaz herhalde

dur daha zaman var yaparsın güzel şeyler:)

eymen geçen gün ablamın cam televizyon sehpasının kapağını kırdı camların içinden şükür sağ salim aldık kendisini...
geçen gün 1 dakika içinde buzdolabını açıp yoğurt ve narlı sodayı yerde kokteyl yapmış olarak buldum...
ayağının altına ne bulsa koyarak koltuk gibi yerlere çoktan çıkıyordu artık inmeyi bile öğrendi
şimdi pencere önlerine bu yöntemle ulaşıp dışarıyı izliyor
sandalyeleri bile itiyor varın gerisini siz düşünün

yani beterin beteri var haline şükret dostum

meralım canım benim
maşaallah eymen kuzuma daha iyi olur inşallah...

yok bizde herşey aynı canım çok hareketli ve yarım uykulu bir hayat biraz iştahı iyiye gidiyor gibi hamdolsun
sağlığı yerinde olsun... onlarda düzelir inşallah...

evet var, sen anlattıkça eyo geliyo gözümün önüne:))

o camdan Allah korumuş onu cnm çok şükür. Eyonun da yoğurt ve süt dökmüşlüğü var:97: biz de iniyoruz artık yukarlardan, karyoladan bile iniyor artık

amin cnm inşallah düzelirler

doğum günümüzü kutlayan herkese teşkür ediyor ve kocaman öpüyoruz:))
biz doğum günümüzü gecen hafta kutladık alelacele.anneanne ve babaannemiz bizdeyken ve babamız da yanımızdayken diye.çok da planladığım gibi olmadı ama güzeldi yine de oğluşum herkesin yanına gidip şirinlik yaptı tek tek anlamaz diyenlere farkındayım ben der gibi:))
pastamız süperdi ama..sağolsunlar tam istediğim gibi 1 rakamı seklinde bir pasta yapmışlar..ööle kutladık bugünde anneannesi ve dayısıyla ufacık kutlama yaparız akşama.
zaman nasıl gecti hiç anlamadım 1 yasında miniğimmm ağır vasıta oğluşum:))
bu arada evde adını ağır vasıta koydum oturup kalkarken ıhhh tıss sesler cıkarıyorsıralayıp kendi başına adımladıktaan snra üşengeclikten emeklemeye başladı

üfff ne yapıcaz böyle bilmiyorum,erkek çocuğu pek uslu olmaz zaten bizimkilerde hakkını veriyorlar,prizlere parmağını sokmaya çalışıyor (güvenlikli yaptık) alışmasın diye bakmıyorum,bakarsam dikkat çekiyorum zannedip hep yapar diye,gidiyor prize parmağını uzatıp aaa diye bağırıyor bana,aklı sıra bak bana ne yapıyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…