- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.141
evet var, sen anlattıkça eyo geliyo gözümün önüne:))
o camdan Allah korumuş onu cnm çok şükür. Eyonun da yoğurt ve süt dökmüşlüğü var:97: biz de iniyoruz artık yukarlardan, karyoladan bile iniyor artık
amin cnm inşallah düzelirler
o camdan Allah korumuş onu cnm çok şükür. Eyonun da yoğurt ve süt dökmüşlüğü var:97: biz de iniyoruz artık yukarlardan, karyoladan bile iniyor artık
amin cnm inşallah düzelirler
üfff ne yapıcaz böyle bilmiyorum,erkek çocuğu pek uslu olmaz zaten bizimkilerde hakkını veriyorlar,prizlere parmağını sokmaya çalışıyor (güvenlikli yaptık) alışmasın diye bakmıyorum,bakarsam dikkat çekiyorum zannedip hep yapar diye,gidiyor prize parmağını uzatıp aaa diye bağırıyor bana,aklı sıra bak bana ne yapıyorum diyor
Bizimki de dün karşı komşunun kocasının kahvesini döktü,kadının koltuğu sehpası ve yerler battı
doğum günü olan bebişleri bende kutluyorum.aynı zamanda annelerini de kutluyorum.nasıl geçtiği anlaşılamayan 1 sene.biz mart 18de dolduracağız ama ben hala dün doğum yapmışım gibi geliyor.
amin canım sağ ol eymenin kilosu ne alemde etlendi mi biraz
bu aaa diye bağırmak moda demek bizde de var
yeniden selam serhan bey uyudu azcik işim var o yüzden hemencik bu sayfayı okudum ve yazıyorum
pınar hoşgelmişsin eymen kuzuma maşallah incileri çoğaltmış iştahı da düzeliyomuş çok sevindim öp benim için
ayy serhan da kendini yere atanlardan oldu bile ve okadar inatki anlatamam kime çektiyse
şimdi bişey anlamıyo biraz anlamaya başlasın böyle düdüğünü öttüremez tabii
ben yapma dediğimde bazen yapmıyo ama babayı hiç sallamıyo aynen bide söylene söylene kaldığı yerden devam ediyo
dün ben mutfaktaydım serhan koltuktan sırt üstü düşmüş çok ağladı bide babasını suçlar gibi bana geldi babası ona baktıkca yüzünü çevirdi kızarak ağladı içim parçalandı tabii ama şükür bişeyi yok normalde koltuktan iniyo kendi uzun süredir ayaktaymış sanırım oturdu totosu boşluğa gelince düştü rabbim korusun kollasın hepsini valla çok üzülüyo insan
yok be cnm ne etlenmesi, zaten zor bi hastalık geçirdi iyice eridi ama iyileştikten sonra hamdolsun iştahı yerine geldi, öğün miktarlarımız büyük olmasa da artık isteyerek yiyor o nedenle bu ay için ümitliyim inşallah biraz kilo alırız. tabi diş ve hastalık engellerine takılmasak
Pınarcım sölemeyi unuttum küçük adam olmuş bu yaa, çok değişmiş siması, yaw sen de artık bi face açsan da paylaşsan bikaç resim be cnm
Seyhancım çok geçmiş olsun cnm paşaya, Allah beterinden korusun
chicco ct 01 canımhasret senın bebek arabasının markası chıcco ıdı fakat modelı neydı canım ?
tabi ya burcu olsa o görürdü beniCanım arkadaşlarım,
Nasıl özledim sizi anlatamam
Şirkette yapılan yeni düzenleme gereği ne kk'ya ne facebook'a giremiyorum. Facebook belki düzelir ama kk çok zor görünüyor ve ben çok üzgünüm. Siz olmadan günler geçmek bilmiyor. 1-2 gün içinde bir küçük hile yapıp, az bişey de para harcayıp, eskisi gibi gün boyu olmasa da en azından bir kaç saatliğine size kavuşmayı planlıyorum, bana şans dileyin :))))
Hepinizi ve kuzucuklarınızı kocaman öpüyorum, beni unutmayın, çok fena küserim...
önceden mumlu falan pasta smile ı wardı üff nerde o:)merhaba:)
işe alışmaya çalışıyorum..aklım özgürde sabah gelirken çok ağladı arkamdann(
sizler nasılsınızz??
bu arada bu gün oğluşumun doğum günüüüüü 1 yaşında minik erkeğim artk..
zaman nasıl da gectii..
demekki çalışan anneler olmasa burda in cin top oynayacakaylin istifa etti haftaya yeni işe başlıycak galiba ondan yok
gözden ırak olan gönüldende ırak oldu sanırsam! nie benim yazdıklarıma kimse yorum yapmıyor!
cidden bak küseceğim hee! az kaldı
chicco ct 01 canım
tabi ya burcu olsa o görürdü beni((
hadi bakalım kısazamnda geri dön:)
bndegiremiyorum laptopum annmde kaldı apar topar gelince herşeyim orda kaldı.. yarın kızımın doğum günü bi geçsin bi araba gönderip aldırıcaz..
önceden mumlu falan pasta smile ı wardı üff nerde o:)
özgüre iyiki doğdunnnnnn
demekki çalışan anneler olmasa burda in cin top oynayacak
anneler benim bu gögüslerimin sızısı ne zaman gececek?patlayacak gibiyim sızıntı var ..
Oooo desenize bu Mart Bebelerinin hepsi süper aktif yerinde oturmayan cinsden.
Tugrada cok hareketli hic durmaz ama evin icindeki seylerle ugrasmaz hic.
Bi kac kere denedi ben ellememesi gerektigini felan söyledim biseyler dedim bi daha yapmadi.
Mesela prizlerin yanindan gecerken isaret parmagini kaldirip salliyor nein nein nein diyor
Süs esyalarina, elektronik esyalara felanda hic ellemez. Varsa yoksa oyuncaklari.
Gider odasinda oynar, alamadigi uzanamadigi bisey olunca iceriye yanima gelir kak kak der.
Kalk diyor yani koca adam. insallah böyle devam eder kuzum benim
Dogum gününü nerde yapalim bana yardim edin. Evdemi yoksa Bebekler icin olan kapali oyun parkindami? cok kararsizim
süper vallahi hepsi ben her gün yeni bişeyler yapışını keyifle izliyorum:))))
kanalları değiştirmek moda bizde alkış yapmak anne diye bağırmnak işaret parmağını sallamak başını bir yere vurdugunda pat pat diye vurdugu yeri dövüyor kulagına bir şey söyeleyeceğim dedğimde kulagını getiriyor şii diyor el sallıyor yok yapıyor ya benim kızım çok dilli ve hareketli olucak şimdiden belli:))))
hele her sabah komşumun öğretmen oğluyla tam 1 saat oyun oynamaya bayılıyor ben götürmüyorum bazen kapının önünme gidip kapıya pat pat yapıyor:)))))))
:nazar:
gözden ırak olan gönüldende ırak oldu sanırsam! nie benim yazdıklarıma kimse yorum yapmıyor!
cidden bak küseceğim hee! az kaldı
ceryi werip tuğrayı alsam nasıl olur acabaOooo desenize bu Mart Bebelerinin hepsi süper aktif yerinde oturmayan cinsden.
Tugrada cok hareketli hic durmaz ama evin icindeki seylerle ugrasmaz hic.
Bi kac kere denedi ben ellememesi gerektigini felan söyledim biseyler dedim bi daha yapmadi.
Mesela prizlerin yanindan gecerken isaret parmagini kaldirip salliyor nein nein nein diyor
Süs esyalarina, elektronik esyalara felanda hic ellemez. Varsa yoksa oyuncaklari.
Gider odasinda oynar, alamadigi uzanamadigi bisey olunca iceriye yanima gelir kak kak der.
Kalk diyor yani koca adam. insallah böyle devam eder kuzum benim
Dogum gününü nerde yapalim bana yardim edin. Evdemi yoksa Bebekler icin olan kapali oyun parkindami? cok kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?