2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki de dün karşı komşunun kocasının kahvesini döktü,kadının koltuğu sehpası ve yerler battı

doğum günü olan bebişleri bende kutluyorum.aynı zamanda annelerini de kutluyorum.nasıl geçtiği anlaşılamayan 1 sene.biz mart 18de dolduracağız ama ben hala dün doğum yapmışım gibi geliyor.

o camdan Allah korumuş onu cnm çok şükür. Eyonun da yoğurt ve süt dökmüşlüğü var:97: biz de iniyoruz artık yukarlardan, karyoladan bile iniyor artık

amin cnm inşallah düzelirler

amin canım sağ ol eymenin kilosu ne alemde etlendi mi biraz

bu aaa diye bağırmak moda demek bizde de var

Bizimki de dün karşı komşunun kocasının kahvesini döktü,kadının koltuğu sehpası ve yerler battı

hani bazen bi misafir geleceğinde ay onun da çocuğu çok yaramaz diye düşünürüz ya, sanırım biz de artık istenmeyen misafir grubundayız:))

doğum günü olan bebişleri bende kutluyorum.aynı zamanda annelerini de kutluyorum.nasıl geçtiği anlaşılamayan 1 sene.biz mart 18de dolduracağız ama ben hala dün doğum yapmışım gibi geliyor.

evet yaa ne zaman geçti 1 sene di mi

yeniden selam serhan bey uyudu azcik işim var o yüzden hemencik bu sayfayı okudum ve yazıyorum
pınar hoşgelmişsin eymen kuzuma maşallah incileri çoğaltmış iştahı da düzeliyomuş çok sevindim öp benim için

ayy serhan da kendini yere atanlardan oldu bile ve okadar inatki anlatamam kime çektiyse
şimdi bişey anlamıyo biraz anlamaya başlasın böyle düdüğünü öttüremez tabii
ben yapma dediğimde bazen yapmıyo ama babayı hiç sallamıyo aynen bide söylene söylene kaldığı yerden devam ediyo
dün ben mutfaktaydım serhan koltuktan sırt üstü düşmüş çok ağladı bide babasını suçlar gibi bana geldi babası ona baktıkca yüzünü çevirdi kızarak ağladı içim parçalandı tabii ama şükür bişeyi yok normalde koltuktan iniyo kendi uzun süredir ayaktaymış sanırım oturdu totosu boşluğa gelince düştü rabbim korusun kollasın hepsini valla çok üzülüyo insan

amin canım sağ ol eymenin kilosu ne alemde etlendi mi biraz

bu aaa diye bağırmak moda demek bizde de var

yok be cnm ne etlenmesi, zaten zor bi hastalık geçirdi iyice eridi ama iyileştikten sonra hamdolsun iştahı yerine geldi, öğün miktarlarımız büyük olmasa da artık isteyerek yiyor o nedenle bu ay için ümitliyim inşallah biraz kilo alırız. tabi diş ve hastalık engellerine takılmasak

Pınarcım sölemeyi unuttum küçük adam olmuş bu yaa, çok değişmiş siması, yaw sen de artık bi face açsan da paylaşsan bikaç resim be cnm

Seyhancım çok geçmiş olsun cnm paşaya, Allah beterinden korusun

son günlerde özgür işaret parmağını heryere sokuyor favorisi de aakranlarının gözleri..yerdeki işleri bitti kafa havada parmak da ıgh ıgh başlıyor..tepelerde ne görse dokunmak istiyor ..sabahları da sadettin teksoy parmağı havada uyanıyoruz ilk hedef benim gözlerimm
uff cok özledim(

sağ ol canım sende serhanı öp benim için
kıyamam ben ona eymen şu an ayağımda ve 10 dk.da bir uyanma sinyali veriyor sürekli sallıyorum bende kalkamıyorum işler dolu oysa

bizim gibi desene :26:
Allah sağlık versin canım hastalık çok zor dertlerini de anlatamıyorlar ... büyük geçmiş olsun kuzuma...

evet tam bir adam suratlı

canım açmak istiyorum ama kocam kişisi izin vermiyor
benimkini kullan diyor hoş onunkini ben kullanıyorum sadece ben açtım ama
söylemedim size eklemek istemezsiniz diye :26:

Oooo desenize bu Mart Bebelerinin hepsi süper aktif yerinde oturmayan cinsden.
Tugrada cok hareketli hic durmaz ama evin icindeki seylerle ugrasmaz hic.
Bi kac kere denedi ben ellememesi gerektigini felan söyledim biseyler dedim bi daha yapmadi.
Mesela prizlerin yanindan gecerken isaret parmagini kaldirip salliyor nein nein nein diyor
Süs esyalarina, elektronik esyalara felanda hic ellemez. Varsa yoksa oyuncaklari.
Gider odasinda oynar, alamadigi uzanamadigi bisey olunca iceriye yanima gelir kak kak der.
Kalk diyor yani koca adam. insallah böyle devam eder kuzum benim

Dogum gününü nerde yapalim bana yardim edin. Evdemi yoksa Bebekler icin olan kapali oyun parkindami? cok kararsizim

süper vallahi hepsi ben her gün yeni bişeyler yapışını keyifle izliyorum:))))
kanalları değiştirmek moda bizde alkış yapmak anne diye bağırmnak işaret parmağını sallamak başını bir yere vurdugunda pat pat diye vurdugu yeri dövüyor kulagına bir şey söyeleyeceğim dedğimde kulagını getiriyor şii diyor el sallıyor yok yapıyor ya benim kızım çok dilli ve hareketli olucak şimdiden belli:))))
hele her sabah komşumun öğretmen oğluyla tam 1 saat oyun oynamaya bayılıyor ben götürmüyorum bazen kapının önünme gidip kapıya pat pat yapıyor:)))))))
:nazar
:

gözden ırak olan gönüldende ırak oldu sanırsam! nie benim yazdıklarıma kimse yorum yapmıyor!
cidden bak küseceğim hee! az kaldı
hasret senın bebek arabasının markası chıcco ıdı fakat modelı neydı canım ?
chicco ct 01 canım
tabi ya burcu olsa o görürdü beni((
hadi bakalım kısazamnda geri dön:)
bndegiremiyorum laptopum annmde kaldı apar topar gelince herşeyim orda kaldı.. yarın kızımın doğum günü bi geçsin bi araba gönderip aldırıcaz..
önceden mumlu falan pasta smile ı wardı üff nerde o:)
özgüre iyiki doğdunnnnnn
aylin istifa etti haftaya yeni işe başlıycak galiba ondan yok
demekki çalışan anneler olmasa burda in cin top oynayacak

Hee birde en hosuma giden hareketide su...
Misafirlige gittigimiz zaman ortada olan birseye önce elini uzatip sonra ev sahibine bakiyor.
sanki alabilirmiyim der gibi...bakti kimseden ses seda yok o zaman aliyor. dönüyor dolasiyor geri yerine birakiyor sIKILinca

teşkür ederiz

yaramazlıkta sınır tanımıyoruz.vitrinin tutacaklarını çıkardık,çekmecelerde dolapların içinde bişey kalmadı,mutfak çekmeceleri,vitrin,kendi odası,yatak odası.uyuyunca dinleniyorum.birde biz dans etmeye çok meraklıyız müzik duyar duymaz oynamaya başlıyo.

anneler benim bu gögüslerimin sızısı ne zaman gececek?patlayacak gibiyim sızıntı var ..

:26: sağsan olmaz mı ?

maşaallah eymende ilk başlarda ellemiyordu ben konuşunca fakat şimdi tınlamıyor
bence kalablık değilse evde yap

maşallah bıcır bıcır kızlarımız var

gözden ırak olan gönüldende ırak oldu sanırsam! nie benim yazdıklarıma kimse yorum yapmıyor!
cidden bak küseceğim hee! az kaldı

hasreto nasıl gidiyor hamilelik ulaş bey nasıllar cery hanım nasıllar helal sana

ceryi werip tuğrayı alsam nasıl olur acaba
ben günde birkez ağlıyorum düzenli olarak onun yüzünden
oyuncakların hiç birinin yüzüne dahi bakmıyor bulaşık makinası, tencere tawa, çatal kaşıklar, dolaptaki kıyafetleri dökmek, çekmeceleri boşaltmak, kağıt yemek, kitap, fatura v.s yırtmak, ıslak mendilleri tek tek çıkarıp en son boş kabı çöpe atmak, çöpü açıp içindekileri yemek, ayakkabılığı boşaltmak, ayakkabıların bağcıklarını kürdan niyetine kullanmak, buz dolabımı açmak we tencerede ki yemekleri dökmek, mıncıklamak, şişe sütleri kutu meywe sularını dökmek.. başlıca hobilerimiz olmaktadır..
uff daha sayamıyorum başım döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…