2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tekarar slm
Nihan'ı uyuttum...
kötü ,eski ama ilginç bir film vardı ona takıldım biraz muhabbet yok diye kapatmıştım sayfayı ama Pınarın gelişiyle canlanmış topik:))
Maşallah Eymen'e ve tüm kuduruk bebeklere hareketli olmalarıgüzel ama çok zor ben ablamın kızından biliyorum...benim meleğim resemn büyümüş de küçülmüş maşallah diyeyim dağlara taşalara çok uslu:))
en sevdiği şey insanları izlemek hareketlerini mimiklerini...konuşmasının ilerletiyor şu sıralar babadan deden vazgeçti...kuş,aç,teese (teyze)...gibi şeyler söylüyor çok alem:))

Son düzenleme:

Anammm su cadiya bak sennn ...Hamile haline iyi idare ediyorsun valla helal olsun sana Hasretcim...:18:
ilk hareketlenmeye basladigi zaman bende diyordum bu cocuk evi basimiza yikar diye ama cok sükür su anda öyle bir durum yok. Bana cekmis sanirsam :90:

hey maşallah böyle bebeklerde var demekki ben tüm bebekleri bizim sıpa gibi zanneder oldum
bir daha çocuk yapasım hiç yok bu yüzden
oysa digol digoliyle nihan senamız farkını göstermişti zaten

hasret benim oğlanla senin kızı baş göz edek ilgi alanları aynı

anneler benim bu gögüslerimin sızısı ne zaman gececek?patlayacak gibiyim sızıntı var ..

walla cn otur maşallah de önce bence sonra da sağsan mı ki acaba:26:

evet tam bir adam suratlı

canım açmak istiyorum ama kocam kişisi izin vermiyor
benimkini kullan diyor hoş onunkini ben kullanıyorum sadece ben açtım ama
söylemedim size eklemek istemezsiniz diye :26:

ben eklerim yaw, gönder istek

Maşallah Tuğraya, öyle bebeklerde ar mı piyasada:)) kalabalık olacaksa dışarısı iyi olur bence

delüü gönülden ırak olmak ta ne demek, sen demirbaşlardansın bikerem:)) evet topik bu geçen hafta çok ıssızdı o nedenle benim de giresim gelmiyodu doğrusu
yaw annenler doğumgününe gelmicek mi, o kadar mı bozuksunuz(

walla bunların pek çoğu bizde de var, hele kağıt yemekten nasıl haz alıyo gerçi yutmuyo tükürüyo ama tüm mikrobu almış oluyo tabi, çöp te artık yukarlarda geziyo beyim sayesinde

sağol canım:))
alimden zalim zalimden alim doğar derler boşa değil...ben tüm mahallenin ve de başta annemin illallah dediği bir canavarmışım resmen küçükkken,ablam ise tam tersi hanım hanımcık uslu...onun kızı bana benim kızım ona benziyor

hey maşallah küçük prensese
yarın da kutlama yapacak mısınız cnm siz

HASRET bak benimde selamımı almamışlar,sana özel değil yani

ayy bu anlattıklarınız Alp ide anlattığı için ben tekrar etmiyorum.
bu aralar beni ve babasını yanyana dahi oturtmuyor.eskaza sarmaşdolaş görsün,yaptığı işi bırakıyor,son hız,ağlayarak,bağırarak geliyor,üstüme tırmanıyortırmanıyor ama yinede sakinleşmiyor.sonrada bana yapışıyor,mutlaka biryerimden tutuyor.

enteresan

ben ve babası uslu bebeklermişiz demek bizim sıpa ondan böyle canım

ablana ve bize yazık

meralım ekledim seni canım

pınarcımmeralime aynen katılıyorm
sağol meral teyzesi aminn

sağol canımcım

ayy kızma gülüm
sen mesajımı aldınmı hasretcim valla moralim çok bozuldu imkanım olsa ben gelirdim eşime de dedim kendim gideyim diye nasıl gitcen dedi araba yok bişey yok bi taksi durağı bile yok bi servis verdı onuda kaldırdılar minik kuzumun doğum günü şimdiden kutlu olsun
çok üzgünüzz

ben size emzik kullanan var mı hala ne zaman nasıl bırakacaksınız diye soracaktım ama fırsat bulamadan bıraktırdım Nihan'a emziği:))2 haftadır almıyor artık aramıyor da hatta gündüz uykusu düzeldi genelde yarım saat 40dk da uyanır dalarsa devam ederdi yoksa kalkardı şimdi rahat bir buçuk iki saat uyuyor
bir arkadaşın kızı gece sık uyanır emerdi emzik almıyordu o da 2 yaşına gelince emmeyi bıraktı başta biraz zorlandık ama artık hiç uyanmıyor dedi annesi...gece sık kalkan bebeklerimiz de belki bu nedenle uyanıyordur...2 yaşa kadar sabır:))

Alla alla bu lafı ilk kez duydum ama ben pek usluymuşum sahiden, way teyzesi way:))

hehe kıskanç Alp:)) eymen de beni paylaşamıyo ne babasıyla ne de abisiyle

onayladım, az sonra da incelicem:))

enteresan

ben ve babası uslu bebeklermişiz demek bizim sıpa ondan böyle canım

ablana ve bize yazık

Rabbim dağına göre kar verirmiş...vardır bir hikmeti....ben zaten okulda gençlerle uğraşmaktan fazlasıyla yoruluyorum kızım da uslu olmasa ne olurdum bilemem...sizin o gücünüz var bence:))

afferim akıllı kızıma benim, Eymen hiç kullanmadı zaten emzik
evet cnm emdikleri için kalkıyolar zaten, benim furkan da 2 yaşına dek böyle sık kalkardı emmeden kesince kesintisiz uyumaya başladı o da, 1 sene daha beklicez yani

MERAL 2 yaşına dek emzirecek misin eyo yu???
yaa ben Alp i 1,5 yaşında falan keseyim diyorum,hatta yazın belkide:26:.ama kıyamıyorum

bu yazdıkların yanında cemy uslu kaldı bizimkide herşeyi karıştırıyo bende heryere önlem aldım banyo kapıları hep kapalı sebzeliğin ve çöpün önüne barikat kurudm bi merdiven işini çözemedim üstünden olmazsa altından b yerdn yol bulup çıkıyo

sağınca daha da artar diye korkuyorumm kötü durumdayım ..

maşallahhhcok tatlı olmuş..melek gibi allah nazardan saklasınn

Allah kolaylık versin:))onlara değer...

MERAL 2 yaşına dek emzirecek misin eyo yu???
yaa ben Alp i 1,5 yaşında falan keseyim diyorum,hatta yazın belkide:26:.ama kıyamıyorum

Yazgıcım emiyorsa güzel bırak emsin 2 yaşına kadar...tabi sen bilirsin ama hem Kur'an hem de doktorlar böyle söylüyorsa dikkate almak lazım bence...hem kıyamıyorum demişsin kıyma annesi:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…