- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.161
ceryi werip tuğrayı alsam nasıl olur acaba
ben günde birkez ağlıyorum düzenli olarak onun yüzünden
oyuncakların hiç birinin yüzüne dahi bakmıyor bulaşık makinası, tencere tawa, çatal kaşıklar, dolaptaki kıyafetleri dökmek, çekmeceleri boşaltmak, kağıt yemek, kitap, fatura v.s yırtmak, ıslak mendilleri tek tek çıkarıp en son boş kabı çöpe atmak, çöpü açıp içindekileri yemek, ayakkabılığı boşaltmak, ayakkabıların bağcıklarını kürdan niyetine kullanmak, buz dolabımı açmak we tencerede ki yemekleri dökmek, mıncıklamak, şişe sütleri kutu meywe sularını dökmek.. başlıca hobilerimiz olmaktadır..
uff daha sayamıyorum başım döndü
tekarar slm
Nihan'ı uyuttum kötü ,eski ama ilginç bir film vardı ona takıldım biraz muhabbet yok diye kapatmıştım sayfayı ama Pıanrın gelişiyle canlanmış topik:))
Maşallah Eymen'e ve tüm kuduruk bebeklere hareketli olmalarıgüzel ama çok zor ben ablamın kızından biliyorum...benim meleğim resemn büyümüş de küçülmüş maşallah diyeyim dağlara taşalara çok uslu:))
en sevdiği şey insanları izlemek hareketlerini mimiklerini...konuşmasının ilerletiyor şu sıralar babadan deden vazgeçti...kuş,aç,teese (teyze)...gibi şeyler söylüyor çok alem:))
anneler benim bu gögüslerimin sızısı ne zaman gececek?patlayacak gibiyim sızıntı var ..
evet tam bir adam suratlı
canım açmak istiyorum ama kocam kişisi izin vermiyor
benimkini kullan diyor hoş onunkini ben kullanıyorum sadece ben açtım ama
söylemedim size eklemek istemezsiniz diye :26:
Oooo desenize bu Mart Bebelerinin hepsi süper aktif yerinde oturmayan cinsden.
Tugrada cok hareketli hic durmaz ama evin icindeki seylerle ugrasmaz hic.
Bi kac kere denedi ben ellememesi gerektigini felan söyledim biseyler dedim bi daha yapmadi.
Mesela prizlerin yanindan gecerken isaret parmagini kaldirip salliyor nein nein nein diyor
Süs esyalarina, elektronik esyalara felanda hic ellemez. Varsa yoksa oyuncaklari.
Gider odasinda oynar, alamadigi uzanamadigi bisey olunca iceriye yanima gelir kak kak der.
Kalk diyor yani koca adam. insallah böyle devam eder kuzum benim
Dogum gününü nerde yapalim bana yardim edin. Evdemi yoksa Bebekler icin olan kapali oyun parkindami? cok kararsizim
gözden ırak olan gönüldende ırak oldu sanırsam! nie benim yazdıklarıma kimse yorum yapmıyor!
cidden bak küseceğim hee! az kaldı
chicco ct 01 canım
tabi ya burcu olsa o görürdü beni((
hadi bakalım kısazamnda geri dön:)
bndegiremiyorum laptopum annmde kaldı apar topar gelince herşeyim orda kaldı.. yarın kızımın doğum günü bi geçsin bi araba gönderip aldırıcaz..
önceden mumlu falan pasta smile ı wardı üff nerde o:)
özgüre iyiki doğdunnnnnn
demekki çalışan anneler olmasa burda in cin top oynayacak
oyuncakların hiç birinin yüzüne dahi bakmıyor bulaşık makinası, tencere tawa, çatal kaşıklar, dolaptaki kıyafetleri dökmek, çekmeceleri boşaltmak, kağıt yemek, kitap, fatura v.s yırtmak, ıslak mendilleri tek tek çıkarıp en son boş kabı çöpe atmak, çöpü açıp içindekileri yemek, ayakkabılığı boşaltmak, ayakkabıların bağcıklarını kürdan niyetine kullanmak, buz dolabımı açmak we tencerede ki yemekleri dökmek, mıncıklamak, şişe sütleri kutu meywe sularını dökmek.. başlıca hobilerimiz olmaktadır..
hey maşallahböyle bebeklerde var demekki ben tüm bebekleri bizim sıpa gibi zanneder oldum
bir daha çocuk yapasım hiç yok bu yüzden
oysa digol digoliyle nihan senamız farkını göstermişti zaten
hasret benim oğlanla senin kızı baş göz edek ilgi alanları aynı
tekarar slm
Nihan'ı uyuttum...
kötü ,eski ama ilginç bir film vardı ona takıldım biraz muhabbet yok diye kapatmıştım sayfayı ama Pınarın gelişiyle canlanmış topik:))
Maşallah Eymen'e ve tüm kuduruk bebeklere hareketli olmalarıgüzel ama çok zor ben ablamın kızından biliyorum...benim meleğim resemn büyümüş de küçülmüş maşallah diyeyim dağlara taşalara çok uslu:))
en sevdiği şey insanları izlemek hareketlerini mimiklerini...konuşmasının ilerletiyor şu sıralar babadan deden vazgeçti...kuş,aç,teese (teyze)...gibi şeyler söylüyor çok alem:))
hey maşallah küçük prensese
yarın da kutlama yapacak mısınız cnm siz
sağol canım:))
alimden zalim zalimden alim doğar derler boşa değil...ben tüm mahallenin ve de başta annemin illallah dediği bir canavarmışım resmen küçükkken,ablam ise tam tersi hanım hanımcık uslu...onun kızı bana benim kızım ona benziyor
Pınarcım sölemeyi unuttum küçük adam olmuş bu yaa, çok değişmiş siması, yaw sen de artık bi face açsan da paylaşsan bikaç resim be cnm
Seyhancım çok geçmiş olsun cnm paşaya, Allah beterinden korusun
sağ ol canım sende serhanı öp benim için
kıyamam ben onaeymen şu an ayağımda ve 10 dk.da bir uyanma sinyali veriyor sürekli sallıyorum bende kalkamıyorum işler dolu oysa
bizim gibi desene :26:
Allah sağlık versin canım hastalık çok zor dertlerini de anlatamıyorlar ... büyük geçmiş olsun kuzuma...
gözden ırak olan gönüldende ırak oldu sanırsam! nie benim yazdıklarıma kimse yorum yapmıyor!
cidden bak küseceğim hee! az kaldı
chicco ct 01 canım
tabi ya burcu olsa o görürdü beni((
hadi bakalım kısazamnda geri dön:)
bndegiremiyorum laptopum annmde kaldı apar topar gelince herşeyim orda kaldı.. yarın kızımın doğum günü bi geçsin bi araba gönderip aldırıcaz..
önceden mumlu falan pasta smile ı wardı üff nerde o:)
özgüre iyiki doğdunnnnnn
demekki çalışan anneler olmasa burda in cin top oynayacak
Hee birde en hosuma giden hareketide su...
Misafirlige gittigimiz zaman ortada olan birseye önce elini uzatip sonra ev sahibine bakiyor.
sanki alabilirmiyim der gibi...bakti kimseden ses seda yok o zaman aliyor. dönüyor dolasiyor geri yerine birakiyor sIKILinca
sağol canım:))
alimden zalim zalimden alim doğar derler boşa değil...ben tüm mahallenin ve de başta annemin illallah dediği bir canavarmışım resmen küçükkken,ablam ise tam tersi hanım hanımcık uslu...onun kızı bana benim kızım ona benziyor
HASRET bak benimde selamımı almamışlar,sana özel değil yani
ayy bu anlattıklarınız Alp ide anlattığı için ben tekrar etmiyorum.
bu aralar beni ve babasını yanyana dahi oturtmuyor.eskaza sarmaşdolaş görsün,yaptığı işi bırakıyor,son hız,ağlayarak,bağırarak geliyor,üstüme tırmanıyortırmanıyor ama yinede sakinleşmiyor.sonrada bana yapışıyor,mutlaka biryerimden tutuyor.
meralım ekledim seni canım
enteresan
ben ve babası uslu bebeklermişiz demek bizim sıpa ondan böyle canım
ablana ve bize yazık
meralım ekledim seni canım
ben size emzik kullanan var mı hala ne zaman nasıl bırakacaksınız diye soracaktım ama fırsat bulamadan bıraktırdım Nihan'a emziği:))2 haftadır almıyor artık aramıyor da hatta gündüz uykusu düzeldi genelde yarım saat 40dk da uyanır dalarsa devam ederdi yoksa kalkardı şimdi rahat bir buçuk iki saat uyuyor
bir arkadaşın kızı gece sık uyanır emerdi emzik almıyordu o da 2 yaşına gelince emmeyi bıraktı başta biraz zorlandık ama artık hiç uyanmıyor dedi annesi...gece sık kalkan bebeklerimiz de belki bu nedenle uyanıyordur...2 yaşa kadar sabır:))
eymen uyandı
walla cn otur maşallah de önce bence sonra da sağsan mı ki acaba:26:
ben eklerim yaw, gönder istek
Maşallah Tuğraya, öyle bebeklerde ar mı piyasada:)) kalabalık olacaksa dışarısı iyi olur bence
delüü gönülden ırak olmak ta ne demek, sen demirbaşlardansın bikerem:)) evet topik bu geçen hafta çok ıssızdı o nedenle benim de giresim gelmiyodu doğrusu
yaw annenler doğumgününe gelmicek mi, o kadar mı bozuksunuz(
walla bunların pek çoğu bizde de var, hele kağıt yemekten nasıl haz alıyo gerçi yutmuyo tükürüyo ama tüm mikrobu almış oluyo tabi, çöp te artık yukarlarda geziyo beyim sayesinde
Eki Görüntüle 148415 Eki Görüntüle 148416 Eki Görüntüle 148417 Eki Görüntüle 148418
bizden birkaç kare..:))
afferim akıllı kızıma benim, Eymen hiç kullanmadı zaten emzik
evet cnm emdikleri için kalkıyolar zaten, benim furkan da 2 yaşına dek böyle sık kalkardı emmeden kesince kesintisiz uyumaya başladı o da, 1 sene daha beklicez yani
MERAL 2 yaşına dek emzirecek misin eyo yu???
yaa ben Alp i 1,5 yaşında falan keseyim diyorum,hatta yazın belkide:26:.ama kıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?