- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.181
iyi herşey canım sağol:26: sağsan olmaz mı ?
maşaallah eymende ilk başlarda ellemiyordu ben konuşunca fakat şimdi tınlamıyor
bence kalablık değilse evde yap
maşallah bıcır bıcır kızlarımız var
hasreto nasıl gidiyor hamilelik ulaş bey nasıllar cery hanım nasıllar helal sana
çok kötü canım durumlar..walla cn otur maşallah de önce bence sonra da sağsan mı ki acaba:26:
ben eklerim yaw, gönder istek
Maşallah Tuğraya, öyle bebeklerde ar mı piyasada:)) kalabalık olacaksa dışarısı iyi olur bence
delüü gönülden ırak olmak ta ne demek, sen demirbaşlardansın bikerem:)) evet topik bu geçen hafta çok ıssızdı o nedenle benim de giresim gelmiyodu doğrusu
yaw annenler doğumgününe gelmicek mi, o kadar mı bozuksunuz(
walla bunların pek çoğu bizde de var, hele kağıt yemekten nasıl haz alıyo gerçi yutmuyo tükürüyo ama tüm mikrobu almış oluyo tabi, çöp te artık yukarlarda geziyo beyim sayesinde
:))) süper olur ama sen uğraşırsın ben basmam yanlarınahey maşallahböyle bebeklerde var demekki ben tüm bebekleri bizim sıpa gibi zanneder oldum
bir daha çocuk yapasım hiç yok bu yüzden
oysa digol digoliyle nihan senamız farkını göstermişti zaten
hasret benim oğlanla senin kızı baş göz edek ilgi alanları aynı
inşallah bozulmaz canım.. ben elinde zar ağlıyorum ya cidden anlatmakla anlayamazsınız abartmıyorum.. çok zor bi çocuk çokkkk..Anammm su cadiya bak sennn...Hamile haline iyi idare ediyorsun valla helal olsun sana Hasretcim...:18:
ilk hareketlenmeye basladigi zaman bende diyordum bu cocuk evi basimiza yikar diye ama cok sükür su anda öyle bir durum yok. Bana cekmis sanirsam :90:
MERAL 2 yaşına dek emzirecek misin eyo yu???
yaa ben Alp i 1,5 yaşında falan keseyim diyorum,hatta yazın belkide:26:.ama kıyamıyorum
hee bide cery benim neremi açık yakalarsa ısırıyor, özellkle popomu bacaklarımı falan:))) onun yanında üst değişemiyorum..HASRET bak benimde selamımı almamışlar,sana özel değil yani
ayy bu anlattıklarınız Alp ide anlattığı için ben tekrar etmiyorum.
bu aralar beni ve babasını yanyana dahi oturtmuyor.eskaza sarmaşdolaş görsün,yaptığı işi bırakıyor,son hız,ağlayarak,bağırarak geliyor,üstüme tırmanıyortırmanıyor ama yinede sakinleşmiyor.sonrada bana yapışıyor,mutlaka biryerimden tutuyor.
aldım canım..pınarcımmeralime aynen katılıyorm
sağol meral teyzesi aminn
sağol canımcım
ayy kızma gülüm
sen mesajımı aldınmı hasretcim valla moralim çok bozuldu imkanım olsa ben gelirdim eşime de dedim kendim gideyim diye nasıl gitcen dedi araba yok bişey yok bi taksi durağı bile yok bi servis verdı onuda kaldırdılar minik kuzumun doğum günü şimdiden kutlu olsun
çok üzgünüzz
afferim akıllı kızıma benim, Eymen hiç kullanmadı zaten emzik
evet cnm emdikleri için kalkıyolar zaten, benim furkan da 2 yaşına dek böyle sık kalkardı emmeden kesince kesintisiz uyumaya başladı o da, 1 sene daha beklicez yani
sağınca daha da artar diye korkuyorumm kötü durumdayım ..
maşallahhhcok tatlı olmuş..melek gibi allah nazardan saklasınn
aşkım uyandı teyseleri
bakınca aslında allahıma çok şükür diyorum serhan doğduğundan bu yana beni emmemesi dışında hiç üzmedi
20 günlüktü akşam 8 de yatıp sabah 8 ekadar gece mama yemeleri hariç uyurdu çok şükür ne gaz sorunu çektik ne ateşlendi ne de hasta olduallahıma sonsuz şükür huysuzluğu yoktur fazla çok ağlamaz hatta bi ara 2 3 ay hiç ağlamamıştı yemesi hiçbir zaman sorun olmadı çokkısa bi süre yazın sanırım ortam değişikliğinden etkilenmişti verdiğim hiçbirşeye yoğurt hariç itiraz etmedi
çok yaramazlık da yapmıyor arada azıtıyo ama sonra fabrika ayarlarına geri dönüyo
oğluşumu çok seviyorumaşkım benim
bu arada bazen trt çocuk izliyo 20 dk falan çufçuflar ve pepee favorileri çok gülüyo onlara
ama tarkan hayranlığı hat safada
Bakıcı dedi ki çekyata tırmanmaya çalışıyomuş Kero baby, yandık ki ne yandık ben zaten tahmin ediyodum yaramaz olacağınıdün bi baktım büyük tavaları çıkarıyor dolaptan,ondan önce bulaşık makinesinin kapağı açıktı deterjanlı suları yalarken yakaladım,ayrıca klozete tırmanırken yakalıyorum, alpe kudurukluk oskarını veriyoruz ama her kuduruktan bi evde var aslında
Yazgıcım emiyorsa güzel bırak emsin 2 yaşına kadar...tabi sen bilirsin ama hem Kur'an hem de doktorlar böyle söylüyorsa dikkate almak lazım bence...hem kıyamıyorum demişsin kıyma annesi:))
ben de kıyamıyorum ama yaza kesmeyi düşünüyorum ben de canım.cok zor olacak ama cok düşkün çünkü memeye bakalım az daha emsinlerde:)
hee bide cery benim neremi açık yakalarsa ısırıyor, özellkle popomu bacaklarımı falan:))) onun yanında üst değişemiyorum..
alt değiştirmekte sorun parçalıyo kendini, kıyafeti zaten leke olmadıkça üzerinden alamıyoruz alsakta giydiremiyoruz:18:
aldım canım..
çok istyorum arkadaşlarındanda bebikler olsun ama sen gelemiyor, handenin kaynanatörler geliormuş, nimetin abisi ameliyat oluyor yarın,
meralcim gelirse süper olacak umudum o:))))))))))))))) yakınızya fulya- beşiktaş ondan:2:
herkesi tek tek arayamadım çalışan annelerew söylemedim bile zaten gelemezler diye ama herkese kapımız açık tabi..
bn kaçar ceryi doyurayım we çıkayımkızıma daha hiç bişey almadım yarın giyecek
sağol canım amin inşallah hepimizinkini:))
sanki Nihan'ı anltamışsın:))onun favorisi luli:)) bir de Türkçe değil de daha çok yabancı müzik seviyor ama benim ne dinlediğimle ilgili olsa gerek:))
MERAL 2 yaşına dek emzirecek misin eyo yu???
yaa ben Alp i 1,5 yaşında falan keseyim diyorum,hatta yazın belkide:26:.ama kıyamıyorum
sağınca daha da artar diye korkuyorumm kötü durumdayım ..
maşallahhhcok tatlı olmuş..melek gibi allah nazardan saklasınn
iyi herşey canım sağol
ewdeyim işte, hiç bir iş yapmıyorum zaten fırsatım olmuyor tek işim cereni zaptetmeye çalışmak, döküntüleri toplamak..kaynanam burda kalıyor tüm işleri ona yıktım, ben ancak ceryle baş edemiyorum bile..
karnımı doyurabilirsem fırsat bulup şükrediyorum, kaynanam ceryden kaçıyor köşe bucak baş edemiyor..
çok kötü canım durumlar..
cengiz o akşam geldi oturmaya kendine yeni sporayakkabı almıştı annmde kızına nie almıyosun falan dedi, sonra bnm kızm akşamın bu saatlerine kadar çalıştı yazık falan dedi, oda çalışacak tabi bilmem ne diye diklendi
annmle tartıştılar annem senin anan baban şöyleler böyleler dedi, yine onlar yaranır sana nankör falan dedi..
bizimkide başladı tabi kalk yürü gidiyoruz dedi bana annem bırakmadı aralarında itiş kakış oldu..
bn yere düştüm o sırada annem dahada delirdi, serseri, okumamış cahil v.s. çok kötü sözler söylendi
cengiz bir daha ewime barkıma basma karımı çocuğumuda görmiceksin falan dedi..
bende gitmek istemedeim güwenlikler falan geldi güwenliğe yumruk salladı bizimki.. geliceksin falan zorla götürdü işte dükkanda benim üzerime yürüdü, hakaretler falan.. araya girdiler birileri..
neyse işte ben boşanma kararı aldım.. beni ewi herşeyi yakmakla yıkmakla tehdit etti.. kötü günler geçirdim sonra sewgililer gününde 1500tl lik telefonla geldi karşıma öptü kokladı, zorla sinemaya götürdü.. we kendince barıştı..
hiç bişey konuşup çözemeden üzerine bi yorgan çektik yine herşeyin...
:))) süper olur ama sen uğraşırsın ben basmam yanlarına
inşallah bozulmaz canım.. ben elinde zar ağlıyorum ya cidden anlatmakla anlayamazsınız abartmıyorum.. çok zor bi çocuk çokkkk..
aşkım uyandı teyseleri
bakınca aslında allahıma çok şükür diyorum serhan doğduğundan bu yana beni emmemesi dışında hiç üzmedi
20 günlüktü akşam 8 de yatıp sabah 8 ekadar gece mama yemeleri hariç uyurdu çok şükür ne gaz sorunu çektik ne ateşlendi ne de hasta olduallahıma sonsuz şükür huysuzluğu yoktur fazla çok ağlamaz hatta bi ara 2 3 ay hiç ağlamamıştı yemesi hiçbir zaman sorun olmadı çokkısa bi süre yazın sanırım ortam değişikliğinden etkilenmişti verdiğim hiçbirşeye yoğurt hariç itiraz etmedi
çok yaramazlık da yapmıyor arada azıtıyo ama sonra fabrika ayarlarına geri dönüyo
oğluşumu çok seviyorumaşkım benim
bu arada bazen trt çocuk izliyo 20 dk falan çufçuflar ve pepee favorileri çok gülüyo onlara
ama tarkan hayranlığı hat safada
bu arada imdat diyoruz ben imdaattt kurtarın beni diyorum oda bazen indaaaaattt gındaattt daattt diye bağrıyo
hee bide cery benim neremi açık yakalarsa ısırıyor, özellkle popomu bacaklarımı falan:))) onun yanında üst değişemiyorum..
alt değiştirmekte sorun parçalıyo kendini, kıyafeti zaten leke olmadıkça üzerinden alamıyoruz alsakta giydiremiyoruz:18:
aldım canım..
çok istyorum arkadaşlarındanda bebikler olsun ama sen gelemiyor, handenin kaynanatörler geliormuş, nimetin abisi ameliyat oluyor yarın,
meralcim gelirse süper olacak umudum o:))))))))))))))) yakınızya fulya- beşiktaş ondan:2:
herkesi tek tek arayamadım çalışan annelerew söylemedim bile zaten gelemezler diye ama herkese kapımız açık tabi..
bn kaçar ceryi doyurayım we çıkayımkızıma daha hiç bişey almadım yarın giyecek
slmlar herkese cok yogun bi günün ardından anca girdim geçmişe akacağım şimdi cokkk öpüldünüz :)
evet kıyamıyorum hanife cim,emzirme duygusundanda vazgeçmek istemiyorum,hariha çünkü.kesmeyi düşünme sebebim artık uykusuzluktan saflaşmış olmam.haa alışmadım mı,evet alıştım.ama çok unutkanım,miskinim.hani diyorum kesersem düzelir mi?
kuran da ne diyor hanifecim,ben bilmiyorumda:26:
Alp günde 5-6 kez emiyor.hani vermesem ne olur bilmiyorum,hiç denemedim.ama dedim ya kıyamıyorum yinede canım.
evet kıyamıyorum hanife cim,emzirme duygusundanda vazgeçmek istemiyorum,hariha çünkü.kesmeyi düşünme sebebim artık uykusuzluktan saflaşmış olmam.haa alışmadım mı,evet alıştım.ama çok unutkanım,miskinim.hani diyorum kesersem düzelir mi?
kuran da ne diyor hanifecim,ben bilmiyorumda:26:
Alp günde 5-6 kez emiyor.hani vermesem ne olur bilmiyorum,hiç denemedim.ama dedim ya kıyamıyorum yinede canım.
inşallah mral gelebilir bende çok istiyordum gelmek hatta gelecektim de yani off off neyse artık bi hafta konuşuruz gelirim ben serdar getirir yani(
bende kara veremedim serhana kostümmü alsam kıyafetmi
nihan zaten çok tatlı maşallah ben fazla tarkan dinlemem ama babasıda dinlemez ama serhan hastası birde rihanna işte o babasının da favorisi
Ya birde bazı reklamlardan çok korkuyo mesela şu vodafonun reklamı adam fırlıyo ya serhan ezberledi onu çıkar çıkmaz üzerime tırmanıyo yavrum
öznurcum yok bence yaramaz denemez senin tosbipe o kadarcık olacak yani:))
ne yaptınız cnm aşı oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?