2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi herşey canım sağol
ewdeyim işte, hiç bir iş yapmıyorum zaten fırsatım olmuyor tek işim cereni zaptetmeye çalışmak, döküntüleri toplamak..kaynanam burda kalıyor tüm işleri ona yıktım, ben ancak ceryle baş edemiyorum bile..
karnımı doyurabilirsem fırsat bulup şükrediyorum, kaynanam ceryden kaçıyor köşe bucak baş edemiyor..
çok kötü canım durumlar..
cengiz o akşam geldi oturmaya kendine yeni sporayakkabı almıştı annmde kızına nie almıyosun falan dedi, sonra bnm kızm akşamın bu saatlerine kadar çalıştı yazık falan dedi, oda çalışacak tabi bilmem ne diye diklendi
annmle tartıştılar annem senin anan baban şöyleler böyleler dedi, yine onlar yaranır sana nankör falan dedi..
bizimkide başladı tabi kalk yürü gidiyoruz dedi bana annem bırakmadı aralarında itiş kakış oldu..
bn yere düştüm o sırada annem dahada delirdi, serseri, okumamış cahil v.s. çok kötü sözler söylendi
cengiz bir daha ewime barkıma basma karımı çocuğumuda görmiceksin falan dedi..
bende gitmek istemedeim güwenlikler falan geldi güwenliğe yumruk salladı bizimki.. geliceksin falan zorla götürdü işte dükkanda benim üzerime yürüdü, hakaretler falan.. araya girdiler birileri..
neyse işte ben boşanma kararı aldım.. beni ewi herşeyi yakmakla yıkmakla tehdit etti.. kötü günler geçirdim sonra sewgililer gününde 1500tl lik telefonla geldi karşıma öptü kokladı, zorla sinemaya götürdü.. we kendince barıştı..
hiç bişey konuşup çözemeden üzerine bi yorgan çektik yine herşeyin...

:))) süper olur ama sen uğraşırsın ben basmam yanlarına
inşallah bozulmaz canım.. ben elinde zar ağlıyorum ya cidden anlatmakla anlayamazsınız abartmıyorum.. çok zor bi çocuk çokkkk..

aşkım uyandı teyseleri
bakınca aslında allahıma çok şükür diyorum serhan doğduğundan bu yana beni emmemesi dışında hiç üzmedi

20 günlüktü akşam 8 de yatıp sabah 8 ekadar gece mama yemeleri hariç uyurdu çok şükür ne gaz sorunu çektik ne ateşlendi ne de hasta olduallahıma sonsuz şükür huysuzluğu yoktur fazla çok ağlamaz hatta bi ara 2 3 ay hiç ağlamamıştı yemesi hiçbir zaman sorun olmadı çokkısa bi süre yazın sanırım ortam değişikliğinden etkilenmişti verdiğim hiçbirşeye yoğurt hariç itiraz etmedi
çok yaramazlık da yapmıyor arada azıtıyo ama sonra fabrika ayarlarına geri dönüyo
oğluşumu çok seviyorum aşkım benim
bu arada bazen trt çocuk izliyo 20 dk falan çufçuflar ve pepee favorileri çok gülüyo onlara
ama tarkan hayranlığı hat safada

hee bide cery benim neremi açık yakalarsa ısırıyor, özellkle popomu bacaklarımı falan:))) onun yanında üst değişemiyorum..
alt değiştirmekte sorun parçalıyo kendini, kıyafeti zaten leke olmadıkça üzerinden alamıyoruz alsakta giydiremiyoruz:18:
aldım canım..
çok istyorum arkadaşlarındanda bebikler olsun ama sen gelemiyor, handenin kaynanatörler geliormuş, nimetin abisi ameliyat oluyor yarın,
meralcim gelirse süper olacak umudum o:))))))))))))))) yakınızya fulya- beşiktaş ondan:2:
herkesi tek tek arayamadım çalışan annelerew söylemedim bile zaten gelemezler diye ama herkese kapımız açık tabi..

bn kaçar ceryi doyurayım we çıkayımkızıma daha hiç bişey almadım yarın giyecek

sağınca daha da artar diye korkuyorumm kötü durumdayım ..

maşallahhhcok tatlı olmuş..melek gibi allah nazardan saklasınn

sağol canım amin inşallah hepimizinkini:))

sanki Nihan'ı anltamışsın:))onun favorisi luli:)) bir de Türkçe değil de daha çok yabancı müzik seviyor ama benim ne dinlediğimle ilgili olsa gerek:))

nan bunlari benim tostip de yapiyor.o da mi yaramaz simdi ?

Yazgıcım emiyorsa güzel bırak emsin 2 yaşına kadar...tabi sen bilirsin ama hem Kur'an hem de doktorlar böyle söylüyorsa dikkate almak lazım bence...hem kıyamıyorum demişsin kıyma annesi:))

evet kıyamıyorum hanife cim,emzirme duygusundanda vazgeçmek istemiyorum,hariha çünkü.kesmeyi düşünme sebebim artık uykusuzluktan saflaşmış olmam.haa alışmadım mı,evet alıştım.ama çok unutkanım,miskinim.hani diyorum kesersem düzelir mi?
kuran da ne diyor hanifecim,ben bilmiyorumda:26:

ben de kıyamıyorum ama yaza kesmeyi düşünüyorum ben de canım.cok zor olacak ama cok düşkün çünkü memeye bakalım az daha emsinlerde:)

Alp günde 5-6 kez emiyor.hani vermesem ne olur bilmiyorum,hiç denemedim.ama dedim ya kıyamıyorum yinede canım.

inşallah mral gelebilir bende çok istiyordum gelmek hatta gelecektim de yani off off neyse artık bi hafta konuşuruz gelirim ben serdar getirir yani(
bende kara veremedim serhana kostümmü alsam kıyafetmi
sağol canım amin inşallah hepimizinkini:))

sanki Nihan'ı anltamışsın:))onun favorisi luli:)) bir de Türkçe değil de daha çok yabancı müzik seviyor ama benim ne dinlediğimle ilgili olsa gerek:))

nihan zaten çok tatlı maşallah ben fazla tarkan dinlemem ama babasıda dinlemez ama serhan hastası birde rihanna işte o babasının da favorisi
ya birde bazı reklamlardan çok korkuyo mesela şu vodafonun reklamı adam fırlıyo ya serhan ezberledi onu çıkar çıkmaz üzerime tırmanıyo yavrum

MERAL 2 yaşına dek emzirecek misin eyo yu???
yaa ben Alp i 1,5 yaşında falan keseyim diyorum,hatta yazın belkide:26:.ama kıyamıyorum

bilmiyorum Yazgıcım yaa bakalım zaman ne gösterecek sanırım emziricem bunu da 2 yaşına dek kıyamıyorum ki veletlerime

sağınca daha da artar diye korkuyorumm kötü durumdayım ..

maşallahhhcok tatlı olmuş..melek gibi allah nazardan saklasınn

ya evet azalsın istiyosan bikaç gün sık dişini azıcık ağrısız falan ama zamanla azalır artık

ay cnm çok şey yaşamışsınız siz ve bizim hiç haberimiz yok, ne diyeyim cnm yaa işin çok zor. Cengiz de annen de malesef tutamıyolar bi türlü kendilerini keşke senin için birbirlerine katlanmayı öğrenebilseler

oy Serhan paşaya da maşallah, yaw uslu bebikler de az değilmiş aslında topikte ama sanırım daha çok kudurukların annesi dert yandığından hepsini kuduruk biliyoruz:))

bu arada imdat diyoruz ben imdaattt kurtarın beni diyorum oda bazen indaaaaattt gındaattt daattt diye bağrıyo

cnm ya aslında gelmeyi çok isterim ama hem havaların bu derece soğuk olması hem de ortam beni düşündürüyor açıkçası gelemesem kusura bakma olur mu cnm şimdiden iyi seneler cimcimeme

slmlar herkese cok yogun bi günün ardından anca girdim geçmişe akacağım şimdi cokkk öpüldünüz :)

slm cnm

BAKARA 233. Emzirmeyi tamamlatmak isteyen (baba) için, anneler çocuklarını iki tam yıl emzirirler. Onların örfe uygun olarak beslenmesi ve giyimi baba tarafına aittir. Bir insan ancak gücü yettiğinden sorumlu tutulur. Hiçbir anne, çocuğu sebebiyle, hiçbir baba da çocuğu yüzünden zarara uğratılmamalıdır. Onun benzeri (nafaka temini) vâris üzerine de gerekir. Eğer ana ve baba birbiriyle görüşerek ve karşılıklı anlaşarak çocuğu memeden kesmek isterlerse, kendilerine günah yoktur. Çocuklarınızı (süt anne tutup) emzirtmek istediğiniz takdirde, süt anneye vermekte olduğunuzu iyilikle teslim etmeniz şartıyla, üzerinize günah yoktur. Allah’tan korkun. Bilin ki Allah, yapmakta olduklarınızı görür.

canım kesmek istersen kesebilirsin eşinle ortak karar alıp ama tavsiye 2 yıl...5-6 kez iyi emiyor demek bence iyi
Nihan da öyle çünkü bıraksa yerine koyarım bilmiyorum...nasipse emsinler bir yıl daha..

Nihan uyandı...öptüm hepinizi:))

Son düzenleme:

aynen canım özgür de öyle cuma günü ilk kez ayrıldık birbirimizden memesiz durdu ben işteyken eve gidince emmem deyip bir saldırdı bu sabaha dek geldi gitti emdi..ama cok zorlanmamış annem söyledi ben bu konuda psikopattım canım nasıl olacak diye şükür korktuğum gibi olmadı..

serhan kendi koluna saat yapmaya çalışıyo dişleriyle
eşimde gelir birazdan çooookk öptüm sizi canlarım

meralcim alıntı yapmıştım ama nere gitti bilmiyorum sağol teyzesi yaa şu havalar düzelsin artık ben çok özledim sizi görüşelim zaten bu son yılımız gidiyoruz istden bi daha ne zaman gelirim sizi görürüm bilmiyorum

o reklamdan doguhan da cok korkuyor :)))

öznurcum yok bence yaramaz denemez senin tosbipe o kadarcık olacak yani:))
ne yaptınız cnm aşı oldunuz mu?

ya mıral oyle degıl artık o uslu cocuk gıttı yerıne kuduruk bı bebe geldı.sımdı tv ye bakıyor bı yandan bagırıyor bı yandan esofmanın ıpıyle oynuyor.
Evet asısını oldu banada tetanoz asısı yaptılar.kolum agrıdı be yaw

bugün doğum günü olan bebişlerimiz iyiki doğdular nice mutlu yıllar :)

biz ataya dün akşam yine doğumgünü yaptık :)) 3 kişiyle dayım annem ve ben

dün sabah özsütten pastamız geldi ben sipariş verdiğim pastanın mavisi bekliyorum koca bir kutu geldi bir açtım ki 1 şeklinde mavi bir pasta

kısmetli oğlum benim allah gönlüme göre verdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…