2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün doğumgünü olan tüm bebekleimize NİCE MUTLU YILLARA İYİKİ DOĞDUNUZ İYİKİ VARSINIZ.
AAAA hasret yine neler yaşamışın sen öyle anam hepimiz bir olup şu senin kocayı bi dövek akıllanır belkim....herşey yetiştirişten gidiyo bacım ana ana değilki o neyapsın .ulaş ve cery iyiymiş doğum günüde kutlu olsun küçük sıpanın.facete yazdım gerçi.
esin aylin yasemin ve burcu yok ...?
herkes iyidir umarım yaramazlıklarını yazmışınız.aynen doğan beyin yaramazlıkları hatta ilgi alanlarını biride su sebili düşünün artık bi yakalarsa evde sandalla geziyoruz sandalyeyide itiyo neyapcez bilmem.benim ev dubeks merdivenlere kapı yapmıştım çocular yüzünden peki kapı doğanı engellermi hiç?merdivenin ikinci basamağının demir korkuluklarından yılan gibi kıvrılıp giriyo üçer beşer merdibenleri tırmanıp doğru yatak odası allah dağıt babam dağıt.koltuklara zaten tırmanıyo hep tepesinde oynar neolcak bu çocuklar böyle benim kızm böyle değildi yaaaa....

ay Filiz cok yasa emi.hayatım bak benım aklıma hıc gelmemıstı merdıvenın yanından cıkabılecegı.

günaydınnn sabahın köründe kalkan melikenin annesindenn.
uyumak istiyorum yaa uff. akşamgeç yatırim diyorum 9 a gelmeden gözlerini başlıo kaşımaya kıyamıorm bende.. gecemiz iyi geçti 2 kere fln kalktı şimdi kafaltısını yaptırcam 6 bucua gelmeden kalktı off off. 9 gibide uyur heralde

günaydın:)
uykusuz yorgun bir geceden sonra oğluş sabah cıkarken öyle cok ağladı ki içim gittii işe de gec kaldım.
annem bakkala cıkardı da öyle evden kactım..
dün dr a gittik aşılarımız olduk 100 gr vermiş oğluş cok üzüldüm yemek yemiyor bu ara yine dr beni protesto ettiğini söyledi.umarım cabuk alışır bu duruma...
sabah sabah iç karartıcı oldum idare edin:)

günaydın ama ben ayamadımkarga mokunu koklamadan uyandı benimki oyun ister action ister bu arada ben gribim hafif geçiriyorum ama halsizim dağıldım resmen

biz ikinci uykumuza yattık bende bişiler yiyim bu arada. off bebikleriniz böle agladımı arkanızdan zengin olup para dagıtasım gelio çalışan annelere yaa(

Bugün doğanlar...İYİ Kİ DOĞDUNUZZZZZZ ...SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ OLUN ...BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR...

21 SnowWhiteQueen 01.03.2010
22 Edebiyatçı222 01.03.2010
23 _Jale_ 01.03.2010
24 Selinius 01.03.2010

Dün ufak bir kaza atlattık Hilal'in üstüne nescafe döküldü kızardı ama fazla da ğalmadı yawrum benimOnun dışında çok iyiyiz neşemiz her daim

herkese günaydın geçmişi okumaya teşebbüs ettim yarısına gelmeden vazgeçtim,dün yazdıkça yazmışsınız maaşallah ama kızmıyorum özlemişim böyle uzuuun uzzuuun okumayı
mert 15 gün oldu hala iyileşemedi burnu akıyo devamlı hep tıkanıyo artık burnuna dokundurtmuyo yara olacak diye korkuyorum temizlemekten
mertte kendini yere atıp duruyo istediği olmayınca,bu aralar çok ağlıyo huy edinmez inşallah,hasta olmasına ve üst yan dişlerin çıkmak üzere olmasına bağlıyorum huysuzluğunu yan diş etleri morarmış fena halde ama görünürde diş yok şişlik falanda yok:44:
artık tekbaşına koltuklara çıkıyo bizimkiside ama inemiyo atlıyo bodoslama bi gün biyerine bi zarar verecek diye korkuyorum. mutfakta ne kadar tencere varsa aşağı döküyo sıpa,fırının kapağını açmayı öğrenmiş düğmelerine basıp çalıştırıyo bazen,bulaşıkmakinesi oyuncağı oldu zaten düğmesini açıyo kapatıyo açıyo kapatıyo
ben biraz çalışayım gelcem tekrar öptüm hepinizi

doğum günü olan tüm bebişleri öpüyorum nice yıllara inşallah
geçmiş olsun ayfer

günaydın hepinizeeee,,,,

ya seline çookk güzel bir doğumgünü hazırlamak istiyorum baştan söyliyeyim hepiniz davetlisiniz ,,,,

şimdi kostüm , pasta ve süslemeler için bana ayrdımcı olun ,, takvim cd işine girmeyeceğim ,,, sadece parti yapacağım ,,,

canım bu kararına çok sevindim doğru olanda buydu :))

herkese günaydın :)

doğum günü olan bebiklerimiz iyiki doğdunuz doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara

hasta olan bebiklerimizede geçmiş olsun biran önce iyileşip yaramazlığa devam etsinler

günaydın güzel anneler ve bebişleri
biz iyi uyduk yine çok şükür babamızı diğer odaya yolladığımızdan beri iyi uyuyoruz
iki kez uyandı sabah da 7 de kalktı yalnız serhan gece çok çiss yapıyo sabah yine üzerini değiştirdim geceleri 5 numara bez kullanıyorum üstelik ama arada yine sızıntılar oluyo

oyy kıyamam çok geçmiş olsun canım
biz o yüzden serhan uyanıkken hiçbişey yiyip içemiyoruz üzerimize saldırıyo çünkü elimizde bişey gördümü

bugün doğan bebişlerimizinde doğum günleri kutlu olsun allah hepsine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah

geçmiş olsun canım yere atma bizde de mevcut bide kafa sallama var biraz anlamaya başlasınlar düzelirler anlattıkca umarım...

Uzuuun bir aradan sonra hepinize günaydın,

Doğum günü olan kuzularımıza nice sağlıklı güzel mutlu yaşlar diliyorum, hepsi iyi ki doğmuşlar :)

Bilmeyenler için artık neden giremediğimi özetleyeyim hemen, şirket internet kullanımına sınırlama getirdi, ne KK, ne facebook, ne içeriğinde sohbet müzik video vb olan diğer sitelere giremiyoruz. Çok mutsuzum günlerdir, ama Allah kısmet ederse yarın bu konuyu çözümlemiş olarak aranızda olacağım, bunun için çalışıyorum :)

Bugün izinliyim ama yine sizinle olamayacağım maalesef, dışarda işlerim var, zaten onları halledebilmek için izin aldım. Doruk bakıcısıyla oynuyor içerdee, keyfi çok yerinde, 5. dişi patladı nihayet.

Çook özledim sizi, hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum...

yakışır kuzuma

biz ikinci uykumuza yattık bende bişiler yiyim bu arada. off bebikleriniz böle agladımı arkanızdan zengin olup para dagıtasım gelio çalışan annelere yaa(
evet evet para dağıt bize merve

günaydın ama ben ayamadımkarga mokunu koklamadan uyandı benimki oyun ister action ister bu arada ben gribim hafif geçiriyorum ama halsizim dağıldım resmen
geçmiş olsun canım

mertte bu aralar arkamdan ağlamaya teşebbüs ediyo melek pencereden falan baktırıyo oyalıyo kaçıyom bende çok zor gerçekten

amin canım gerçi mert hem hasta hem yaramaz olmayı becerebiliyo

halla halla niye bukadar çok çiş yapıyo serhan:26: çokmu süt içiyo gece acaba mertte çok çiş yapıyo ama sızdırmıyo hiç,ben 2 aydan fazla oldu 5 numara kullanıyom gece gündüz belini sıkıyo gibi geliyo artık bezler bazen tahriş oluyo cildi sürtünmeden dolayı acaba çok hareketli olduğundanmı:26:

aaahh burcum nerdesin sen yaa çok özledim hiç tadı yok buraların bu ara bizi öksüz bıraktınız sen aylin yasemin fatma hiçbiriniz yoksunuz topiğimize eski günlerini geri getirin artık

yaw acil cevap bekliyorum baston puset kullanan arkadaşlar hangi marka model kullanıyo
karar veremedim çoğunun özelliğinde 15 kg taşıma kapasitesi yazıyo mert zaten 13 kg civarı bir ay kullanıp kenara atmak istemiyorum kucakta taşımaktanda bıktım offf bi akıl verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…