- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.221
Uzuuun bir aradan sonra hepinize günaydın,
Doğum günü olan kuzularımıza nice sağlıklı güzel mutlu yaşlar diliyorum, hepsi iyi ki doğmuşlar :)
Bilmeyenler için artık neden giremediğimi özetleyeyim hemen, şirket internet kullanımına sınırlama getirdi, ne KK, ne facebook, ne içeriğinde sohbet müzik video vb olan diğer sitelere giremiyoruz. Çok mutsuzum günlerdir, ama Allah kısmet ederse yarın bu konuyu çözümlemiş olarak aranızda olacağım, bunun için çalışıyorum :)
Bugün izinliyim ama yine sizinle olamayacağım maalesef, dışarda işlerim var, zaten onları halledebilmek için izin aldım. Doruk bakıcısıyla oynuyor içerdee, keyfi çok yerinde, 5. dişi patladı nihayet.
Çook özledim sizi, hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum...
halla halla niye bukadar çok çiş yapıyo serhan:26: çokmu süt içiyo gece acabamertte çok çiş yapıyo ama sızdırmıyo hiç,ben 2 aydan fazla oldu 5 numara kullanıyom gece gündüz belini sıkıyo gibi geliyo artık bezler bazen tahriş oluyo cildi sürtünmeden dolayı acaba çok hareketli olduğundanmı:26:
aaahh burcum nerdesin sen yaa çok özledim hiç tadı yok buraların bu ara bizi öksüz bıraktınız sen aylin yasemin fatma hiçbiriniz yoksunuz topiğimize eski günlerini geri getirin artık
Gunaydın,
dudagımda koca bır ucuk ve acısı ve kolumdakı agrı ıle gun cok guzel basladı.
yaw acil cevap bekliyorum baston puset kullanan arkadaşlar hangi marka model kullanıyo
karar veremedim çoğunun özelliğinde 15 kg taşıma kapasitesi yazıyo mert zaten 13 kg civarıbir ay kullanıp kenara atmak istemiyorum kucakta taşımaktanda bıktım offf bi akıl verin bana
yaw acil cevap bekliyorum baston puset kullanan arkadaşlar hangi marka model kullanıyo
karar veremedim çoğunun özelliğinde 15 kg taşıma kapasitesi yazıyo mert zaten 13 kg civarıbir ay kullanıp kenara atmak istemiyorum kucakta taşımaktanda bıktım offf bi akıl verin bana
geçmiş olsunuçuğunu kuzuna bulaştırma sakın kalıcı olabiliyomuş bebeklerde
hayırlı olsun canım incinizz
bizde özledik seni yokluğun çok belli
ewet canım gece çok mama içiyo ve deli dana gibi beşiğin altını üstüne getiriyo uyurken ve hep yüzüstü yatıyo sanırım sebepler bunlar bende gece 5 gündüz 4+ kullanıyorum valla aklım almıyo nasıl 17 18 kilo çocuklara göre bunlar anlamadım bizmi bağlamayı beceremiyoruz acep
geçmiş olsun canım
ben kullanmıyorum ama almak istiyorum dışarı çıkınca rahat olur
hayırlı olsun canım incinizz
bizde özledik seni yokluğun çok belli
ewet canım gece çok mama içiyo ve deli dana gibi beşiğin altını üstüne getiriyo uyurken ve hep yüzüstü yatıyo sanırım sebepler bunlar bende gece 5 gündüz 4+ kullanıyorum valla aklım almıyo nasıl 17 18 kilo çocuklara göre bunlar anlamadım bizmi bağlamayı beceremiyoruz acep
geçmiş olsun canım
ben kullanmıyorum ama almak istiyorum dışarı çıkınca rahat olur
öyle olur zaten, işaret parmağını uzatıp uzatıp onu ellemeye çalışırlar2 gundur opemıyorum kuzumu zateno da ınatla gelıp ellemeye calısıyor ucugu
sagol canım.
bende dusunmuyor degılım su baston pusetlerı
güzelmiş bu kaç kg kapasitesi olduğu yazmıyo, genişmi acaba mert rahat sığarmı,geçenlerde bi arkadaşın pusetine oturttum geri çıkarırken eli kolu acıdı oğlumun küçük geldiHepsiburada.com : Bebe Confort Viva Plus Baston Puset - Iron Grey | Anne / Bebek / Çocuk
burdan bakabilirsin gülsancımmm
bende beğendim bunu ama önünde kol dayama yeri varmı, ve tam yatabiliyomu öznur:26:canım biz chicco ct 0.5 kullanıyoruz çok memnunum valla pusetlerde genelde 15 kilo kapasiteli
oda tahmini 2 yaş civarıymış o yaştan sonra zaten çok kullanılmıyormuş mesela benim arkadaşımın kızı 3 yaşında hala bizim puseti kullanıyo
1 yaşından sonra kilo alımı çok yavaşlıyor diyorlar
öyle olur zaten, işaret parmağını uzatıp uzatıp onu ellemeye çalışırlarbenimde geçen hafta burnumda yara çıkmıştı mert gelip gelip burnumu sıkıyodu inatla,nerden anladıysa artık
güzelmiş bu kaç kg kapasitesi olduğu yazmıyo, genişmi acaba mert rahat sığarmı,geçenlerde bi arkadaşın pusetine oturttum geri çıkarırken eli kolu acıdı oğlumun küçük geldi
bende beğendim bunu ama önünde kol dayama yeri varmı, ve tam yatabiliyomu öznur:26:
şebnem yazacaktım öznur yazmışım:78:öyle olur zaten, işaret parmağını uzatıp uzatıp onu ellemeye çalışırlarbenimde geçen hafta burnumda yara çıkmıştı mert gelip gelip burnumu sıkıyodu inatla,nerden anladıysa artık
güzelmiş bu kaç kg kapasitesi olduğu yazmıyo, genişmi acaba mert rahat sığarmı,geçenlerde bi arkadaşın pusetine oturttum geri çıkarırken eli kolu acıdı oğlumun küçük geldi
bende beğendim bunu ama önünde kol dayama yeri varmı, ve tam yatabiliyomu öznur:26:
canım bılmıyorumkı bende sımdı bakacagım.ben en ıyısı bı baston puset hedıye aldırayım ee dogumgunude gelıyor.2 tane halası var.teyzesıne zaten ılk arabamı aldırdım
Uzuuun bir aradan sonra hepinize günaydın,
Doğum günü olan kuzularımıza nice sağlıklı güzel mutlu yaşlar diliyorum, hepsi iyi ki doğmuşlar :)
Bilmeyenler için artık neden giremediğimi özetleyeyim hemen, şirket internet kullanımına sınırlama getirdi, ne KK, ne facebook, ne içeriğinde sohbet müzik video vb olan diğer sitelere giremiyoruz. Çok mutsuzum günlerdir, ama Allah kısmet ederse yarın bu konuyu çözümlemiş olarak aranızda olacağım, bunun için çalışıyorum :)
Bugün izinliyim ama yine sizinle olamayacağım maalesef, dışarda işlerim var, zaten onları halledebilmek için izin aldım. Doruk bakıcısıyla oynuyor içerdee, keyfi çok yerinde, 5. dişi patladı nihayet.
Çook özledim sizi, hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum...
iyi fikir bizimkilerden ses seda yok bi hatırlatma yapalım teklif eden birileri olur herhalde
öyle olur zaten, işaret parmağını uzatıp uzatıp onu ellemeye çalışırlarbenimde geçen hafta burnumda yara çıkmıştı mert gelip gelip burnumu sıkıyodu inatla,nerden anladıysa artık
chicco ct 0.5 imi soruyorsun ?
önünde bar yok ama tam yatabiliyor kapanınca hem az yer kaplıyo hemde taşıması kolay
kilo olarak hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam 48 aya dek kullanılabiliyordu.yiğit özgür 10 kilo rahat sığıyor canım
ön bar olmayınca rahat kullanabiliyonmu şebnem:26:
mert hep öne yaslanıp gidiyo şuanki bebek arabasında pek sırtını yaslamıyoonun için soruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?