2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım incinizz
bizde özledik seni yokluğun çok belli

ewet canım gece çok mama içiyo ve deli dana gibi beşiğin altını üstüne getiriyo uyurken ve hep yüzüstü yatıyo sanırım sebepler bunlar bende gece 5 gündüz 4+ kullanıyorum valla aklım almıyo nasıl 17 18 kilo çocuklara göre bunlar anlamadım bizmi bağlamayı beceremiyoruz acep

Gunaydın,
dudagımda koca bır ucuk ve acısı ve kolumdakı agrı ıle gun cok guzel basladı.

geçmiş olsun canım

ben kullanmıyorum ama almak istiyorum dışarı çıkınca rahat olur

canım bebe confort ama modelini hatırlamıyorum..cok pratik sürüşü rahat ve bagaja kolay sığıyor:) memnunum ben bulabilirsem modelinden bakayım

geçmiş olsun uçuğunu kuzuna bulaştırma sakın kalıcı olabiliyomuş bebeklerde

2 gundur opemıyorum kuzumu zaten o da ınatla gelıp ellemeye calısıyor ucugu

sagol canım.
bende dusunmuyor degılım su baston pusetlerı

canım biz chicco ct 0.5 kullanıyoruz çok memnunum valla pusetlerde genelde 15 kilo kapasiteli
oda tahmini 2 yaş civarıymış o yaştan sonra zaten çok kullanılmıyormuş mesela benim arkadaşımın kızı 3 yaşında hala bizim puseti kullanıyo

1 yaşından sonra kilo alımı çok yavaşlıyor diyorlar

canım galiba çok hareketliler o yüzden sızdırıyo başka açıklaması yok

ben geçengün primanın ilk adım bezini gördüm kız ve erkek ayrı ayrı ve yürümeye başlayan bebekler için ben onu deneyeceğim istersen bir araştır kilo arası uygun bizim için

2 gundur opemıyorum kuzumu zaten o da ınatla gelıp ellemeye calısıyor ucugu

sagol canım.
bende dusunmuyor degılım su baston pusetlerı
öyle olur zaten, işaret parmağını uzatıp uzatıp onu ellemeye çalışırlar benimde geçen hafta burnumda yara çıkmıştı mert gelip gelip burnumu sıkıyodu inatla,nerden anladıysa artık

güzelmiş bu kaç kg kapasitesi olduğu yazmıyo, genişmi acaba mert rahat sığarmı,geçenlerde bi arkadaşın pusetine oturttum geri çıkarırken eli kolu acıdı oğlumun küçük geldi

bende beğendim bunu ama önünde kol dayama yeri varmı, ve tam yatabiliyomu öznur:26:

canım bılmıyorumkı bende sımdı bakacagım.ben en ıyısı bı baston puset hedıye aldırayım ee dogumgunude gelıyor.2 tane halası var.teyzesıne zaten ılk arabamı aldırdım

şebnem yazacaktım öznur yazmışım:78:

canım bılmıyorumkı bende sımdı bakacagım.ben en ıyısı bı baston puset hedıye aldırayım ee dogumgunude gelıyor.2 tane halası var.teyzesıne zaten ılk arabamı aldırdım
iyi fikir bizimkilerden ses seda yok bi hatırlatma yapalım teklif eden birileri olur herhalde

canım hallet artık bul biğr yolunu gel artık çok ösledik seni kocaman öpüyorum ve seni çok ama çok seviyorum :)

chicco ct 0.5 imi soruyorsun ?

önünde bar yok ama tam yatabiliyor kapanınca hem az yer kaplıyo hemde taşıması kolay

öznur yeni resimlerinden iş yerimde yok eve gidince eklerim senin için. çok tosbik değil aslında kilosu 12.750 boyu 82 cm idi en son ölçümde, boyu uzun olduğu için kilolu görünmüyo pek ama kalıplı baya küçük adam gibi hiç biyere sığdıramıyorum onu
ben öğle arasına çıkıyom gelince bol bol konuşabiliriz benimde yazasım var bol bol

kilo olarak hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam 48 aya dek kullanılabiliyordu.yiğit özgür 10 kilo rahat sığıyor canım

chicco ct 0.5 imi soruyorsun ?

önünde bar yok ama tam yatabiliyor kapanınca hem az yer kaplıyo hemde taşıması kolay

ön bar olmayınca rahat kullanabiliyonmu şebnem:26:
mert hep öne yaslanıp gidiyo şuanki bebek arabasında pek sırtını yaslamıyo onun için soruyom

ön bar olmayınca rahat kullanabiliyonmu şebnem:26:
mert hep öne yaslanıp gidiyo şuanki bebek arabasında pek sırtını yaslamıyo onun için soruyom

atanın eski arabasının önünde bar vardı atada öyle kullanıyordu buna geçince çok mutlu oldu çünkü istediği yere çok kolay ulaşıyo aralarında mesafe kalmıyo :) inmesi de binmeside rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…