- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.241
atanın eski arabasının önünde bar vardı atada öyle kullanıyordu buna geçince çok mutlu oldu çünkü istediği yere çok kolay ulaşıyo aralarında mesafe kalmıyo :) inmesi de binmeside rahat
öznur yeni resimlerinden iş yerimde yok eve gidince eklerim senin için. çok tosbik değil aslında kilosu 12.750 boyu 82 cm idi en son ölçümde, boyu uzun olduğu için kilolu görünmüyo pek ama kalıplı bayaküçük adam gibi hiç biyere sığdıramıyorum onu
ben öğle arasına çıkıyom gelince bol bol konuşabiliriz benimde yazasım var bol bol
Selamlar güzel Anneler...
Dogum günü Bebislerinin Dogum günü kutlu olsun Allah saglikli huzurlu ömürler nasip etsin.
Ayfercim cok gecmis olsun....
Baston Puset hakkinda konusmussunuz...bende almak istiyorum.
Bizim Bebek arabamiz Bagaja felan zor sigiyor. Birde bu yaza Ucakdi Tatildi rahat kolay tasinir birsey lazim. Simdilik aklimda asagidaki var. Yatiyor, önünde cikiyor. Nasil sizce? Fiyati 50 Euro.
Sebnemcim Facede gördüm ama henüz yazamadim, Ata ne kadar tatli olmus öyle...
Boncugum yerim onu ben...Sayenizde aklim karistiKostüm alsammi diye düsünmeye basladim
merhaba kızlar abim 12 de ameliyata girdi dualarınıza ihtiyacım var.
dünde yegenim 5.5 aylık bebegini karnında kaybetti çok moralim bozuk ailece
moraller sıfıra düştü.hava çok soguk oglum hasta hangisine gidecegimi şaşırmış durumdayım.
evde dua etmekten başka çarem yok akşamda yegenime gideceyiz.
geçmişe bakamadım kızlar dogum günü olan kuzulara mutlu yıllar diliyorum.
herkese hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah..
moraller sıfıra düştü.hava çok soguk oglum hasta hangisine gidecegimi şaşırmış durumdayım.
sogol cnm inşallah.pypas ameliyatı olucak bütün damarları tıkalıymış.canim cok gecmis olsun.zor gunler geciriyorsunuz.Allah hayirlisi ile kurtulmayii nasip etsin insallah.
abinin nesi var neden ameliyata girdi?
abine acil sifalar dualarımız onunla canım
yeğenin içinde gerçekten zor bir durum allah yardımcısı olsun
ailecek zor bir dönemden geçiyorsunuz inş. en kısa zamanda herşey yoluna girer
sen güçlü ol ve kendine iyi bak
çok cok sagolun canlarım iyiki varsınız burasıda olmazsa heralde bende burada olamam şuanda bakırköyde olurdum..
Cok gecmis olsun canim....Abininde ameliyati iyi gececektir insallah...dualarimiz sizinle
Selamlar güzel Anneler...
Dogum günü Bebislerinin Dogum günü kutlu olsun Allah saglikli huzurlu ömürler nasip etsin.
Ayfercim cok gecmis olsun....
Baston Puset hakkinda konusmussunuz...bende almak istiyorum.
Bizim Bebek arabamiz Bagaja felan zor sigiyor. Birde bu yaza Ucakdi Tatildi rahat kolay tasinir birsey lazim. Simdilik aklimda asagidaki var. Yatiyor, önünde cikiyor. Nasil sizce? Fiyati 50 Euro.
Sebnemcim Facede gördüm ama henüz yazamadim, Ata ne kadar tatli olmus öyle...
Boncugum yerim onu ben...Sayenizde aklim karistiKostüm alsammi diye düsünmeye basladim
sağol canım benim ucuz atlattık ama moral bozuldu tabii...Eşiminde benimde ama neşesi gayet iyi hafif kızardı bepantane sürdük İyi durumu
Meral selam canim.
Sen Furkan`a namaz kilmayi ogretiyor musun ?
çok sagol cnm.yegenimin haberini alınca 7 sene önceye srdım birden onun acısını anlayabiliyorum.Nimet canım çok geçmiş olsun abine acil şifalar diliyorum....
Yeğenin içinde üzüldüm rabbim sağlık sıhhat versin kendisine....
Gülşan maşallah tosunuma kilosu çok iyi....
Selamlar arkadaşlar, nasılsa kimseden çıt çıkmıyo diye açmamıştım bugün ama iyi konuşmuşsunuz maşallah
Tüm doğumgünü kuzularının günü kutlu ve mutlu olsun, nice senelere inş.
Ayfercim çok geçmiş olsun cnm hamdolsun ucuz atlatmışsınız
selam cnm, aslında 7 yaşından itibaren çocuklarımızı namaza yönlendirmemiz hususunda hadis var ama ben açıkçası hep kendisi istesin diye bekledim. Hep önünde namaz kıldığım için elbet o da isteyecek diye düşündüm ve yaklaşık 2 ay önce bu istekle geldi karşıma:)) şimdi 2 aydır düzenli kılıyo maşallah ama sabah namazına kaldırmıyorum. Bu gibi şeylerde çocukları sıkmanın doğru olmadığını düşünüyorum çünkü soğuyabiliyolar
abine cok gecmiş olsun allah şifa versin hemen inşallah
yeğenine de sabır diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?