2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy tam bana göre mertin altını değiştiriken kanter içinde kalıyorum
resimde çok güzel görünüyo ama baston puset gibi durmuyo katlanınca az yer kaplayan bişey al bence:26:

abboooooooovvvvvvvvvv kız yerim ben o tosunu. 41 kere masallah
sağol teyzesi bu aydan sonra daha yavaş kilo alır diye düşünüyorum çünkü çok hareketliydi iyice kudurdu bu ay bizimkisi,iştahıda azalmaya başladı biraz

dualarımız sizinle canım hayırlı haberleri gelir inşallah,yeğenin başı sağolsun canım çok üzüldüm

kizlar 4 5 kilo agirliginda olan baston pusetler kac kilo bebeyi tasiyorki ?
7-8 kg olanlar 15kg kadar taşıyo canım oda tahminen 12 kg en fazla 15 kg taşır bence:44:
Nimet canım çok geçmiş olsun abine acil şifalar diliyorum....
Yeğenin içinde üzüldüm rabbim sağlık sıhhat versin kendisine....
Gülşan maşallah tosunuma kilosu çok iyi....
sağol teyzesi

oyy maaşallah furkana yerim ben onu darısı bana ve tosbikime inşallah
sen hem geç gel hemde bize laf süüle yazarız tabee uzun uzun nerdeydin bakeem bu saate kadar

sağol cnm. Size de çok geçmiş olsun Nimetcim yeğenin için üzüldüm epeyce ilerlemiş hamileliği( Abinin de ameliyatı çok başarılı geçer inşallah cnm

masallah

niye? çok mu seviyorsun? yoksa cok mu faydası oluyor sana?

Allah razi olsun kayinvalidem beni pek sevmez.Her gittigimiz yerde laf soyler insanlarin icinde.Birde surekli hakkimda konusuyormus.Duyuyorum etrafdan.
Faydasi olacak sanirsam.2 sene sonra ise baslamayi planliyorum.O zamana dek yolunu yapayimda bakicinin basinda dursun bari diye dusunuyorum nasil fikir ?

dularınız için çok sagolun. kızlar sizleri seviyorum.

ben çıkıyorum daha fazla evde kalamıyacagız sanırım yegenimin yanına oradanda hastaneye gidiyoruz

inşallah yagız fazla hasta olmaz.gerçi oralardada durmayacakya huysuzlugu üstünde.
kendinize iyi bakın öpüyorum..

Kizlar ben kayinvalidemi gondermemeyi dusunuyorum.Nasil fikir sizce ?

dehşet bi fikir bence

ne yemeği yaptın

tavuklu şehriye çorbası, izmir köfte,pilav. salata ve ayran da yapcam tabi, evde tatlı da ar ohh

görüşürüz cnm hayırlı haberlerle gel inş.

hele bi dur 2 sene sonrasına kadar çok zaman var, deli misin sen. yoksa sırf eşin için mi yapmayı düşünüyosun bunu, iyi düşünmeden adım atma sakın cnm son pişmanlık işe yaramaz sonra. ben şahsen kendi annemle bile yaşamayı tercih etmem. hem 2 sene sonra kreşe bile verebilirsin

dehşet bi fikir bence

tavuklu şehriye çorbası, izmir köfte,pilav. salata ve ayran da yapcam tabi, evde tatlı da ar ohh

görüşürüz cnm hayırlı haberlerle gel inş.
akşama iki tabak fazla koy davetsiz misafiriniz var

katılıyorum iki sene sonra üç yaşında olacaklar kreşe verirsin,başına bela etme boşuna

biraz önce patron benim masaya ve bilgisayara baskın verdi gelen gideni telefonla konuştuklarını ayrı ayrı düzenli kayıt altına tutuyorum hem deftere hem bilgisayara, beğendi tabiki denetimden başarıyla çıktım tabi facebook ve kk sitelerinin açık olması dışında iyi oldu patronun talimatıyla iki dakikada bilgisayarım değişti lcd ekran bir bilgisayar geldi ohh mis gibi valla

HMM nedesem...
2 sene sonrası gelsin ..o zamana dek hep sizde mi kalacak ? doğru mu anladım? anaaamm kafayı yerim ben öyle bir durumda heralde yine de büyük konuşmayayım da..
o zaman sıpalar 3 yasında olacak inşallah kreşe verebiliriz şimdiden başına sarma ..

o ne ya öyle ayıp desene patronuna..hem sen ne iş yapıyorsun?

akşama iki tabak fazla koy davetsiz misafiriniz var

katılıyorum iki sene sonra üç yaşında olacaklar kreşe verirsin,başına bela etme boşuna

simci sekerler kayinvalidem zaten her yiil 4 ay bende kalmiyor mu kaliyor.ha 4 ha 6 ne farkeder.
doguhan 3 yasina geldiginde ben veremem krese yinede buyuk konusmayayim.bakici tutarim oturur.kaldiki kayinvalidem yazin baglasalar istanbul da durmaz.en azindan bi kac ay faydasi olur bu konuda.ya birde bu koy meselesi yuzunden kocamin basi belaya giirecek.abuk sabuk isler.

o zaman gelsin öyle karar ver bence 2 ay az değil canım ya..
tabi bir de 2 yıl sonra iş bulmak daha büyük mesele olabilir ..canım yurdumdaa

sanırım sen kendini hazırlamıssın bu duruma .. faydası olacaksa köprüyü gecene kadar idare edebilrsin :))

o zaman gelsin öyle karar ver bence 2 ay az değil canım ya..
tabi bir de 2 yıl sonra iş bulmak daha büyük mesele olabilir ..canım yurdumdaa

canim ben is konusunda sikinti cekmem.maasi az soylersem hava da kaparlar :)) en kotu ihtimal dokumantasyon yaparim.

sanırım sen kendini hazırlamıssın bu duruma .. faydası olacaksa köprüyü gecene kadar idare edebilrsin :))

umarim bakalim.ilk 5 yillik kalkinma programimin icine kattim :))))

bende baston puset bakıyorum ege için hafif olması tercihimiz anneannesi kullanacakmısda yazın hafif olmalıymıs kırmızı istiyormus kendileri ..evet evet kendisi pusetin sponsoru o yüzden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…