- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.261
ayy tam bana göre mertin altını değiştiriken kanter içinde kalıyorumbuarada primanın ilk adımlar bebek bezi kilot gibi giydiriliyormuş çünkü çocuklar bu dönemlerde altını açtırmaktan hoşlanmıyorlarmış hep kaçıyorlarmış o yüzden böyle yapmışlar birde kız ve erkek için ayrı ayrı yapmışlar ikisindede idrar çıkışının yeri farklı olduğu için
resimde çok güzel görünüyo ama baston puset gibi durmuyo katlanınca az yer kaplayan bişey al bence:26:Selamlar güzel Anneler...
Dogum günü Bebislerinin Dogum günü kutlu olsun Allah saglikli huzurlu ömürler nasip etsin.
Ayfercim cok gecmis olsun....
Baston Puset hakkinda konusmussunuz...bende almak istiyorum.
Bizim Bebek arabamiz Bagaja felan zor sigiyor. Birde bu yaza Ucakdi Tatildi rahat kolay tasinir birsey lazim. Simdilik aklimda asagidaki var. Yatiyor, önünde cikiyor. Nasil sizce? Fiyati 50 Euro.
Sebnemcim Facede gördüm ama henüz yazamadim, Ata ne kadar tatli olmus öyle...
Boncugum yerim onu ben...Sayenizde aklim karistiKostüm alsammi diye düsünmeye basladim
sağol teyzesiabboooooooovvvvvvvvvv kız yerim ben o tosunu. 41 kere masallah
dualarımız sizinle canım hayırlı haberleri gelir inşallah,yeğenin başı sağolsun canım çok üzüldümmerhaba kızlar abim 12 de ameliyata girdi dualarınıza ihtiyacım var.
dünde yegenim 5.5 aylık bebegini karnında kaybetti çok moralim bozuk ailece
moraller sıfıra düştü.hava çok soguk oglum hasta hangisine gidecegimi şaşırmış durumdayım.
evde dua etmekten başka çarem yok akşamda yegenime gideceyiz.
geçmişe bakamadım kızlar dogum günü olan kuzulara mutlu yıllar diliyorum.
herkese hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah..
7-8 kg olanlar 15kg kadar taşıyo canım oda tahminen 12 kg en fazla 15 kg taşır bence:44:kizlar 4 5 kilo agirliginda olan baston pusetler kac kilo bebeyi tasiyorki ?
sağol teyzesiNimet canım çok geçmiş olsun abine acil şifalar diliyorum....
Yeğenin içinde üzüldüm rabbim sağlık sıhhat versin kendisine....
Gülşan maşallah tosunuma kilosu çok iyi....
oyy maaşallah furkanaSelamlar arkadaşlar, nasılsa kimseden çıt çıkmıyo diye açmamıştım bugün ama iyi konuşmuşsunuz maşallah
Tüm doğumgünü kuzularının günü kutlu ve mutlu olsun, nice senelere inş.
Ayfercim çok geçmiş olsun cnm hamdolsun ucuz atlatmışsınız
selam cnm, aslında 7 yaşından itibaren çocuklarımızı namaza yönlendirmemiz hususunda hadis var ama ben açıkçası hep kendisi istesin diye bekledim. Hep önünde namaz kıldığım için elbet o da isteyecek diye düşündüm ve yaklaşık 2 ay önce bu istekle geldi karşıma:)) şimdi 2 aydır düzenli kılıyo maşallah ama sabah namazına kaldırmıyorum. Bu gibi şeylerde çocukları sıkmanın doğru olmadığını düşünüyorum çünkü soğuyabiliyolar
sen hem geç gel hemde bize laf süüle