2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

polis memuruyum,patron dediğim de kaymakam bey kaymakam beyin özel kalemiyim şuan

sen daha iyi bilirsin canım suyu çıkana kadar kullanmanı tavsiye ediyorum ozaman

canim ben is konusunda sikinti cekmem.maasi az soylersem hava da kaparlar :)) en kotu ihtimal dokumantasyon yaparim.

umarim bakalim.ilk 5 yillik kalkinma programimin icine kattim :))))
öznur senin meslek neydi:26:

bende baston puset bakıyorum ege için hafif olması tercihimiz anneannesi kullanacakmısda yazın hafif olmalıymıs kırmızı istiyormus kendileri ..evet evet kendisi pusetin sponsoru o yüzden :)))

hayırlı olsun şimdiden o zaman

bende baston puset bakıyorum ege için hafif olması tercihimiz anneannesi kullanacakmısda yazın hafif olmalıymıs kırmızı istiyormus kendileri ..evet evet kendisi pusetin sponsoru o yüzden :)))

bende annemimi sponsor yapsam acep yada kayinvalidemi :26:

lojistik uzmaniyim canim.nasil uzmanliksa

canim ben is konusunda sikinti cekmem.maasi az soylersem hava da kaparlar :)) en kotu ihtimal dokumantasyon yaparim.

umarim bakalim.ilk 5 yillik kalkinma programimin icine kattim :))))

ne diyeyim canım en iyisini sen bilirsin..kaynana deyince irkiliyorum ben en iyisi en uzak olanı:))
ama iş konusu süpermiş:))şanslısın..

bakanlıkdaşmışız senle

hayırlı olsun cnm, seviyorum senin patronu:))

yaw cnm sana bişi diyim sen şimdi kocana annen hep burda kalsın desen artık senin sözlerine hiç değer vermez,itibar etmez. dfaha geçenlerde adamla size hiç gelmermesi hususunda konuşuyosun şimdi de hiç gitmemesi, e adam sallamaz ki artık seni. istikrarlı ol, bana göre bilinç alrtında halen kocanı mutlu etme isteği yattığından bu kararı alasın var

Kizlar ben kayinvalidemi gondermemeyi dusunuyorum.Nasil fikir sizce ?

berbat bir fikir bence:120:hayır,ötenazi yaptırmak gibi bişey bu.
dur bakalım,daha çok zaman var.2 yıl sonra diyorsun,oooo neler değişir neler olur onca zaman.
ayrıca böyle bişey yaparsan evliliğini yıpratırsın öznur cum,tabi kendinide.bu seni iyi yapmaz söyleyeyim.yüz verdin aliye,geldi mıçtı halıya gibi bir durum olacağına eminim.evet birgün ona ihtiyaç duyabilirsin,ama ozamana kadar bir mesafen olsun.4 ayda arkandan konuşup,dedikodu yapan 2 yılda yer edinir,senide çookkk üzer.ben böyle düşünüyorum.
saygılar

Son düzenleme:

canim benim oyle dermiyim hic :)) iyi niyetli arkadasim benim.
hic bisey demeyecegim artik.bize hic gelmemesini konusmadik misafir olarak gelmesini 6 ay once konusmustuk.tabi olmadi oyle birsey.birde 3 ay once hani misafir olacakti diye konusmustum ben. esimde cok kotu duruma dusmustu.ama esim dunku davranislari ile benimle ayni degerleri ve fikirleri tasidigini cok net gosterdi.fakat elden gelen birsey yok.onun annesi benim kayinvalidem ve bize ihtiyaci var.

ay delismen seni kiz ne 4 ayi 2008 yilindan beri yapiyor.arkamdan onumden sagimdan solumdan ohooooo :))))

selamlar herkese
bugün doğan tüm bebeklerimizin doğumgünü kutlu olsun.nice güzel yaşlar diliyorum

NİMET CİM hem abine hem yeğenine çok çok geçmiş olsun.abine acil şifalar diliyorum,yeğeninede Allah sabır versin.sizin için zorlu bir süreç ama geçer canım inşaallah,Allah büyük.
nefes alıyorsak hala umut var demektir.

ay delismen seni kiz ne 4 ayi 2008 yilindan beri yapiyor.arkamdan onumden sagimdan solumdan ohooooo :))))

ahanda size bi soru.evi silerken ne tip deterjanlar vsler kullaniyorsunuz?

e işte bende bunu diyorum,bu kadın misafirken(!) böyle.birde evine yerleşip,kendince bir hakimiyet kurduktan sonra hiç hakkından gelemezsin,çıkar tepene,engel olamazsın.yok yok yapma,çok kötü fikir bu yaa öznur.
ben domestos kullanıyorum,çoğunlukla tek,bazende bir kapak kokulu temizleyici eşliğinde

Özoo kötü bi fikir işte yane neticede kocan belli ki dün gece gönlünü almış:))
ben evi silerken haftada bir domestos kullanıyorum, diğer günler dixi katıyorum suya

Yazgıcan hoşgelmişsin ve hoşgitmişsin

sağol canım bende seviyorum patronumu ve eşini eşi beni suriyeye götürecek sözü var
ahanda size bi soru.evi silerken ne tip deterjanlar vsler kullaniyorsunuz?

hımm eşime bi sormam lazım temizliği o yapıyo şaka tabi çamaşır suyu ve yüzey temizleyiciyi karıştırıyorum ben bizim tüm ev kalebodur kaplı

bende taşlarda domestos kullanıyorum parkede pronto kullanıyorum

ayyyyyyy bi saf benmiyim yani hala yerleri suyla karbonatla siliyorum
oglusa dokunur diye. ahanda hemen yarindan tezi yok bende kullanacam artikin.

gece mi gonlumu almakmi ne ka ayippppppp
yok hayatim oyle almadi gonlumu fekat oyle alsa da fena olmaz hani

kiz yazgi icimi kurtlandirma :)))
du bakalim zaman neyi gosterecek.simdilik sessiz kalacagim.

bi soru daha :)
benim sarjli el supurgem bozuldu.yenisine bakiyorum.sizin deneeyipde tavsiye edebileceginiz bisi var mi bayenler?

Ben geldim a dostlar :)
Pasta siparişimizi verdim, kıyafet aldım, Kadıköy'de gezdim dolaştım, yarın sabah size günaydın diyebilmek için organizasyon yaptım ve geldim. Doruk bakıcıda, koca işte, Burcu gezmede, bu sahne 1 yıldır ilk kez oluyor ve o kadar iyi geldi ki anlatamam...
Azıcı burdayım şimdi, kuzu uyanana kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…