- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.281
polis memuruyum,patron dediğim de kaymakam beyHMM nedesem...
2 sene sonrası gelsin ..o zamana dek hep sizde mi kalacak ? doğru mu anladım? anaaamm kafayı yerim ben öyle bir durumda heralde yine de büyük konuşmayayım da..
o zaman sıpalar 3 yasında olacak inşallah kreşe verebiliriz şimdiden başına sarma ..
o ne ya öyle ayıp desene patronuna..hem sen ne iş yapıyorsun?
sen daha iyi bilirsin canım suyu çıkana kadar kullanmanı tavsiye ediyorum ozamansimci sekerler kayinvalidem zaten her yiil 4 ay bende kalmiyor mu kaliyor.ha 4 ha 6 ne farkeder.
doguhan 3 yasina geldiginde ben veremem krese yinede buyuk konusmayayim.bakici tutarim oturur.kaldiki kayinvalidem yazin baglasalar istanbul da durmaz.en azindan bi kac ay faydasi olur bu konuda.ya birde bu koy meselesi yuzunden kocamin basi belaya giirecek.abuk sabuk isler.
öznur senin meslek neydi:26:canim ben is konusunda sikinti cekmem.maasi az soylersem hava da kaparlar :)) en kotu ihtimal dokumantasyon yaparim.
umarim bakalim.ilk 5 yillik kalkinma programimin icine kattim :))))
bende baston puset bakıyorum ege için hafif olması tercihimiz anneannesi kullanacakmısda yazın hafif olmalıymıs kırmızı istiyormus kendileri ..evet evet kendisi pusetin sponsoru o yüzden :)))
bende baston puset bakıyorum ege için hafif olması tercihimiz anneannesi kullanacakmısda yazın hafif olmalıymıs kırmızı istiyormus kendileri ..evet evet kendisi pusetin sponsoru o yüzden :)))
polis memuruyum,patron dediğim de kaymakam beykaymakam beyin özel kalemiyim şuan
sen daha iyi bilirsin canım suyu çıkana kadar kullanmanı tavsiye ediyorum ozaman
öznur senin meslek neydi:26:
hayırlı olsun şimdiden o zaman
canim ben is konusunda sikinti cekmem.maasi az soylersem hava da kaparlar :)) en kotu ihtimal dokumantasyon yaparim.
umarim bakalim.ilk 5 yillik kalkinma programimin icine kattim :))))
polis memuruyum,patron dediğim de kaymakam beykaymakam beyin özel kalemiyim şuan
sen daha iyi bilirsin canım suyu çıkana kadar kullanmanı tavsiye ediyorum ozaman
öznur senin meslek neydi:26:
hayırlı olsun şimdiden o zaman
biraz önce patron benim masaya ve bilgisayara baskın verdigelen gideni telefonla konuştuklarını ayrı ayrı düzenli kayıt altına tutuyorum hem deftere hem bilgisayara, beğendi tabiki denetimden başarıyla çıktım tabi facebook ve kk sitelerinin açık olması dışında iyi oldu patronun talimatıyla iki dakikada bilgisayarım değişti lcd ekran bir bilgisayar geldi ohh mis gibi valla
simci sekerler kayinvalidem zaten her yiil 4 ay bende kalmiyor mu kaliyor.ha 4 ha 6 ne farkeder.
doguhan 3 yasina geldiginde ben veremem krese yinede buyuk konusmayayim.bakici tutarim oturur.kaldiki kayinvalidem yazin baglasalar istanbul da durmaz.en azindan bi kac ay faydasi olur bu konuda.ya birde bu koy meselesi yuzunden kocamin basi belaya giirecek.abuk sabuk isler.
Kizlar ben kayinvalidemi gondermemeyi dusunuyorum.Nasil fikir sizce ?
hayırlı olsun cnm, seviyorum senin patronu:))
yaw cnm sana bişi diyim sen şimdi kocana annen hep burda kalsın desen artık senin sözlerine hiç değer vermez,itibar etmez. dfaha geçenlerde adamla size hiç gelmermesi hususunda konuşuyosun şimdi de hiç gitmemesi, e adam sallamaz ki artık seni. istikrarlı ol, bana göre bilinç alrtında halen kocanı mutlu etme isteği yattığından bu kararı alasın var
berbat bir fikir bence:120:hayır,ötenazi yaptırmak gibi bişey bu.
dur bakalım,daha çok zaman var.2 yıl sonra diyorsun,oooo neler değişir neler olur onca zaman.
ayrıca böyle bişey yaparsan evliliğini yıpratırsın öznur cum,tabi kendinide.bu seni iyi yapmaz söyleyeyim.yüz verdin aliye,geldi mıçtı halıya gibi bir durum olacağına eminim.evet birgün ona ihtiyaç duyabilirsin,ama ozamana kadar bir mesafen olsun.4 ayda arkandan konuşup,dedikodu yapan 2 yılda yer edinir,senide çookkk üzer.ben böyle düşünüyorum.
saygılar
ay delismen seni kiz ne 4 ayi 2008 yilindan beri yapiyor.arkamdan onumden sagimdan solumdan ohooooo :))))
ahanda size bi soru.evi silerken ne tip deterjanlar vsler kullaniyorsunuz?
sağol canımhayırlı olsun cnm, seviyorum senin patronu:))
yaw cnm sana bişi diyim sen şimdi kocana annen hep burda kalsın desen artık senin sözlerine hiç değer vermez,itibar etmez. dfaha geçenlerde adamla size hiç gelmermesi hususunda konuşuyosun şimdi de hiç gitmemesi, e adam sallamaz ki artık seni. istikrarlı ol, bana göre bilinç alrtında halen kocanı mutlu etme isteği yattığından bu kararı alasın var
e işte bende bunu diyorum,bu kadın misafirken(!) böyle.birde evine yerleşip,kendince bir hakimiyet kurduktan sonra hiç hakkından gelemezsin,çıkar tepene,engel olamazsın.yok yok yapma,çok kötü fikir bu yaa öznur.
ben domestos kullanıyorum,çoğunlukla tek,bazende bir kapak kokulu temizleyici eşliğinde
Özoo kötü bi fikir işte yane neticedekocan belli ki dün gece gönlünü almış:))
ben evi silerken haftada bir domestos kullanıyorum, diğer günler dixi katıyorum suya
Yazgıcan hoşgelmişsin ve hoşgitmişsin
sağol canımbende seviyorum patronumu ve eşini eşi beni suriyeye götürecek sözü var
hımm eşime bi sormam lazım temizliği o yapıyoşaka tabi çamaşır suyu ve yüzey temizleyiciyi karıştırıyorum ben bizim tüm ev kalebodur kaplı
bende taşlarda domestos kullanıyorum parkede pronto kullanıyorum
Özoo kötü bi fikir işte yane neticedekocan belli ki dün gece gönlünü almış:))
ben evi silerken haftada bir domestos kullanıyorum, diğer günler dixi katıyorum suya
Yazgıcan hoşgelmişsin ve hoşgitmişsin
e işte bende bunu diyorum,bu kadın misafirken(!) böyle.birde evine yerleşip,kendince bir hakimiyet kurduktan sonra hiç hakkından gelemezsin,çıkar tepene,engel olamazsın.yok yok yapma,çok kötü fikir bu yaa öznur.
ben domestos kullanıyorum,çoğunlukla tek,bazende bir kapak kokulu temizleyici eşliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?