- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.301
Ben geldim a dostlar :)
Pasta siparişimizi verdim, kıyafet aldım, Kadıköy'de gezdim dolaştım, yarın sabah size günaydın diyebilmek için organizasyon yaptım ve geldim. Doruk bakıcıda, koca işte, Burcu gezmede, bu sahne 1 yıldır ilk kez oluyor ve o kadar iyi geldi ki anlatamam...
Azıcı burdayım şimdi, kuzu uyanana kadar :)
Hepsiburada.com : Fakir RCT-144 Şarjlı Süpürge | Ev Elektroniği ben bundan kullanıyorum çok memnunum çok güzel çekiyobi soru daha :)
benim sarjli el supurgem bozuldu.yenisine bakiyorum.sizin deneeyipde tavsiye edebileceginiz bisi var mi bayenler?
ohhh ne güzel bende istiyorum. ankarada kızılayda vitrinlere bakmak özsütte sıcak çikolata içmek istiyorumBen geldim a dostlar :)
Pasta siparişimizi verdim, kıyafet aldım, Kadıköy'de gezdim dolaştım, yarın sabah size günaydın diyebilmek için organizasyon yaptım ve geldim. Doruk bakıcıda, koca işte, Burcu gezmede, bu sahne 1 yıldır ilk kez oluyor ve o kadar iyi geldi ki anlatamam...
Azıcı burdayım şimdi, kuzu uyanana kadar :)
melike 8 bucuğa gelmeden uyudu dün 6 da kalkmıştı artık bugün 5 te kalkar heralde. uyutmicaktım ama gözlerini kaşımaktan kızarttı ve sürekli mızırdandı dayanamadım emmeden uyudu diyebilirim. bende biraz işlerim wardı onları yaptım. hastalığımız sebebiyle doğum günümüzü haftaya erteledik ama babası ben ve miniğim minik pastamızla giyinip süslenip kutlicaz inş. burnumuz akıyordu oda azaldı bugün ççok şükür bugün avmye gittik hafta içi olunca daha boştu tabi çığlık çığlığa dolandı dedesi arabayı yıkatırken otoparkta dolandı iyi yorulmuştu yani ewe gelince hiç memnun olmadı handendi.
doktorumuzu aradım omega 3 e başlayabilirsin dedi ben sorunca tabi:) siz ne kullanıyordunuz kızlar ya seven seas li bişiler hatırlıorm kullanan arkadaşlar özelden atarsa sewinirim denk gelemeyebilirim çunku bende erken yatsam fena olmaz hani. 10 olsun yatma hazırlıklarıma başlim biraz uzun oldu ama görüşürüz artıkın..
burcucum süper bi gündü dimi böle free özgür ooohh:) çok sewindim adına hazırlıklar tamam yani hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun. yeni yaşına giren bebiklerimizede..girenlere gireceklere herkese...
selamlar herkese
bugün doğan tüm bebeklerimizin doğumgünü kutlu olsun.nice güzel yaşlar diliyorum
NİMET CİM hem abine hem yeğenine çok çok geçmiş olsun.abine acil şifalar diliyorum,yeğeninede Allah sabır versin.sizin için zorlu bir süreç ama geçer canım inşaallah,Allah büyük.
nefes alıyorsak hala umut var demektir.
yazgım çok sagol arkadaşım.
evet herşey takdir ilahi ne desek boş.
Allah yegenime eşine sabır ve saglık versin.
normal dogum yapmış bebek 1 saat yaşamış ve ölmüş.
sebebinide düşük tansiyondan erken dogum demiş dr lar.
Boynuma sarıldı agladı hala beni sen iyi anlarsın tabi bende
ne kadar sıksamda kendimigözyaşlarımı tutamadım
yemek felan yaptım gelen giden oldu ikram felan yardım ettim,şimdi geldik eve.
oglumda sagolsun 2 saaat uyudu sonrasında tabi huysuzlugu devam etti.
veeee gelelim abime çok şükür 4 saatlik bir ameli,yat süper geçmiş.şimdi gayet iyiymiş,
ama yogun bakımda gözetim altında tutuluyomuş yanına almadıkları için gidemedik.yarın veya öbür gün gidecez çok şükür Allah ıma KİMSEYE DERT VERİP DERMAN ARATMASIN...
Herkese günaydın
Yeni işyerimde 2. günüm, ne kadar eski işyerim olsa da daha alışamadım,çok insan da değişmiş,içim buruk,zamanla geçer inşallah.
Hiç uyumadım gece,Kero nun burnu tıkanmış sabaha kadar yatağında tur atıp ağladı
Doruk un da d.gününü kutluyorum,Allah Burcucan'a damatlığını da gösterir inşallah
Herkese günaydın
Yeni işyerimde 2. günüm, ne kadar eski işyerim olsa da daha alışamadım,çok insan da değişmiş,içim buruk,zamanla geçer inşallah.
Hiç uyumadım gece,Kero nun burnu tıkanmış sabaha kadar yatağında tur atıp ağladı
Doruk un da d.gününü kutluyorum,Allah Burcucan'a damatlığını da gösterir inşallah
nimet abine çok geçmiş olsun ameliyatın iyi geçmesine sevindim canım
yazgım çok sagol arkadaşım.
evet herşey takdir ilahi ne desek boş.
Allah yegenime eşine sabır ve saglık versin.
normal dogum yapmış bebek 1 saat yaşamış ve ölmüş.
sebebinide düşük tansiyondan erken dogum demiş dr lar.
Boynuma sarıldı agladı hala beni sen iyi anlarsın tabi bende
ne kadar sıksamda kendimigözyaşlarımı tutamadım
yemek felan yaptım gelen giden oldu ikram felan yardım ettim,şimdi geldik eve.
oglumda sagolsun 2 saaat uyudu sonrasında tabi huysuzlugu devam etti.
veeee gelelim abime çok şükür 4 saatlik bir ameli,yat süper geçmiş.şimdi gayet iyiymiş,
ama yogun bakımda gözetim altında tutuluyomuş yanına almadıkları için gidemedik.yarın veya öbür gün gidecez çok şükür Allah ıma KİMSEYE DERT VERİP DERMAN ARATMASIN...
olur tokuşturalım canım ama mertin göbeği doğanın göbeğini dövercanım bebek için çok üzüldüm ama yüce rabbimin vardır bir bildiği neyapalım taktiri ilahi allah abine ömür versin yine olur bebekleri çok geçmiş olsun canım.
furkanada kocaman bir maşallah.
mertin göbeğiyle doğanın göbeklerini bi tokuşturalımmı gülşan kocaman bir maşallahta ona.misafir vardı doğan bi dakka durmadı öldüm bittim ancak uyttum .ARTIK BİYERDEN BİYERE YÜRÜYEREK GİDİYO ÇOK UZUN DEĞİL AMA DÜŞE KALKA..
yumurtanın beyazını ben haftasonları veriyorum bizim omletimizden yiyo alışsın artıkgünaydın günaydın günaydınnnn
melkie babası sayesinde 7 de uyandı diyorum ki adama şu alarmını erteleme birinciye uyanmadı ikinciye uyandı tabineyse.. şimdi kafaltısaını yaptırcam sürekli bir mızıklılık hali 8. diş gelio ondan mı yoksa ewe daha alışamadımı bilemedim. dedemiz bizi getirmişti pzt günü bugün gidiyor. o gidince temizliğe başlicam inş. geörüşürüz ben kızımın kafaltısını hazırlim yumurtanın beyazına başlicakmışız a unuttum bak bugün neyse yarın başlayalım. YARIN İYİ Kİ DOĞCAZ İNŞ:)
hayırlı olsun aylin inşallah daha iyi olur bu işinHerkese günaydın
bize özet geçermisinKızlar Günaydın
Kanal d Doktorumda Bebek beslenmesi konusu işleniyor :)) İzleyebilenler izlesin.
iyiki doğdun doruk iyiki doğdun dorukGünaydın canlarım günaydıınnnnn
Dediğimi yaptım, kavuştum size. Ama benden esk performansımı beklemeyin, gizli gizli girecem artık...
Bugün oğlumun doğum günü... Çoook garip duygular içindeyim, bazen inanamıyorum onun benim oğlum olduğuna :))) Pamuk bebeğime, meleğime, nefesime nice mutlu sağlıklı yaşlar göstersin büyük Allahım...
Geçmişe bakmaya çalışayım bakalım.
Günaydın canlarım günaydıınnnnn
Dediğimi yaptım, kavuştum size. Ama benden esk performansımı beklemeyin, gizli gizli girecem artık...
Bugün oğlumun doğum günü... Çoook garip duygular içindeyim, bazen inanamıyorum onun benim oğlum olduğuna :))) Pamuk bebeğime, meleğime, nefesime nice mutlu sağlıklı yaşlar göstersin büyük Allahım...
Geçmişe bakmaya çalışayım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?