- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #103.321
Günaydın canlarım günaydıınnnnn
Dediğimi yaptım, kavuştum size. Ama benden esk performansımı beklemeyin, gizli gizli girecem artık...
Bugün oğlumun doğum günü... Çoook garip duygular içindeyim, bazen inanamıyorum onun benim oğlum olduğuna :))) Pamuk bebeğime, meleğime, nefesime nice mutlu sağlıklı yaşlar göstersin büyük Allahım...
Geçmişe bakmaya çalışayım bakalım.
bize özet geçermisin
iyiki doğdun doruk iyiki doğdun doruk
burcu doruğun nice yıllarını görürüz inşallah birlikte
Zaten uyumadım zaten duygusalım,gözlerim dolduAllah herşeyin en iyisini evlatlarımıza versin,onların mutlulukları ağlatsın bizi...
Doruk paşanın doğum günü kutlu olsun.. Nice sağlıklı ,güzel yaşlara... seninde anneliğindeki ilk yılın kutlu olsun..
bize özet geçermisin
Öenmli ana başlıkları geçerim canım.. :)
bende çok ağlamaklıyım bu araZaten uyumadım zaten duygusalım,gözlerim dolduAllah herşeyin en iyisini evlatlarımıza versin,onların mutlulukları ağlatsın bizi...
Öenmli ana başlıkları geçerim canım.. :)
bende çok ağlamaklıyım bu ara
sizede oluyomu: ya bana bişey olursa ,ya çocuğuma bişey olursa aklımdan çıkmıyo bu ara depresyondamıyım neyim
evet evet sağol canım
Aylin ne işin hayırlı olsun walla bende iş bakınıyorum artık sonum benim burda iyi değil tımarhanelik olmazsam şaşmayın 2 günden beri delirttiler beni....
çok geçmiş olsun keremitoya da bizde ufaka kaza atlattık ama iyi şuanda neşesi süper hala...
Herkese günaydın
Yeni işyerimde 2. günüm, ne kadar eski işyerim olsa da daha alışamadım,çok insan da değişmiş,içim buruk,zamanla geçer inşallah.
Hiç uyumadım gece,Kero nun burnu tıkanmış sabaha kadar yatağında tur atıp ağladı
Doruk un da d.gününü kutluyorum,Allah Burcucan'a damatlığını da gösterir inşallah
Günaydın canlarım günaydıınnnnn
Dediğimi yaptım, kavuştum size. Ama benden esk performansımı beklemeyin, gizli gizli girecem artık...
Bugün oğlumun doğum günü... Çoook garip duygular içindeyim, bazen inanamıyorum onun benim oğlum olduğuna :))) Pamuk bebeğime, meleğime, nefesime nice mutlu sağlıklı yaşlar göstersin büyük Allahım...
Geçmişe bakmaya çalışayım bakalım.
ayyy çok geçmiş olsun canım,ucuz atlatmışsınız cidden:18:Ben bu ara öyleyim ama malum iş streslerinden ve olaylardan dolayı.
Bu arada benim oğlum p.tesi günü komodinin kenarına düşüp dudağını patlattı,direk gözüne baktım sonra bi oooh çektim sonra bi baktım ağzı kan doldu heh dedim dişi kırıldı.Neyse dudakla yırttık bu seferlik,kuduruk yaaa allah sonumuzu hayretsin.
hayırdır ayfer sen niye kızdın,hilal ne kazası atlattı:26:Aylin ne işin hayırlı olsun walla bende iş bakınıyorum artık sonum benim burda iyi değil tımarhanelik olmazsam şaşmayın 2 günden beri delirttiler beni....
çok geçmiş olsun keremitoya da bizde ufaka kaza atlattık ama iyi şuanda neşesi süper hala...
bizim avantajımız avantaj dersen yanigünaydın:)
güne kötü başladım yine oğluş arkamdan cok ağladı yine gec kaldım işe ve yine kacarak geldim( beni ne zaman uğurlamaya alışacak acaba...şimdiden özledim.
hayırlı olsun yeni işin..ben de alışamadım daha oysa aynı iş aynı insanlar...
doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yaşlara....
sağol canım verdiğin bilgiler içinçocuklarda zeka geriliği demir eksikliğinde oluyormuş. anne sütü demir eksikliği yapıyormuş o nedenle demir takviyesi veriliyormuş.. ,Bebeğin kilosunu sağlıklı beslenmeyle alakalı bulmadıklarını söylediler, Yani suya pirinç unu koyup 3 öğün yiyen bebek şişman olur dediler. Önemli olan sağlıklı kilo alımı genelde biz bilgili Mart annelerinin bildiği şeyleri konuşuyorlar.. ek gıdaya geçmediler henüz.. Birde Kırmızı etin önemini anlattılar.. Demir pekmezden daha çok kırmızı ette varmış..
günaydınlarrr feci gribim
BURCUCUM doruğun doğum günü kutlu olsun mutlu sağlıklı uzun bir ömrü olsun şans peşini bırakmasın hep mutlu olduğu şeyi yapma şansı olsun hayat ona o hayata he gülsün
AYLİN yeni işin hayırlı olsun huzurlu olsun
bu gün ne güzel bi gün herkes için o zaman ibraam dalısesten geliyoooo
treeennnn gelirrr hooşşş gelirrr ley leyyy lümümü lümüm leleleyyy odaaalarııı bolşşşş geeeliiirrrr lülmümü lümümülü güzelll gelll bizeeee
ayyy çok geçmiş olsun canım,ucuz atlatmışsınız cidden:18:
hayırdır ayfer sen niye kızdın,hilal ne kazası atlattı:26:
bizim avantajımız avantaj dersen yaniişe onlar küçükken başladık biraz alıştılar arkamızdan çok ağlamıyolar,senin kuzuda alışır inşallah,ablamın oğlu 3 sene ağladı arkasından
bu arada hep sorayım diyom unutuyom adını bilmiyorum ben senin:78:benimki gülşan
memnun oldum canım ismin çok güzelmişumarım o kadar uzun sürmez canım..ben şu an erken başlamanın avantaj olduğunu düşünüyorumm bu zamanlarda cok zormuşş
benim adım tanya:) hal böyle olunca forumda adımı kulllanmıyorum hatta ilk kez buraya yazıyorum...
memnun oldummm gülşann:80:
günaydıngünaydın.
DORUK PAŞAYA NİCE MUTLU SENELER....
bugün doğanlar.....
25 Bosna 02.03.2010
İYİ Kİ DOĞDUN DORUK PAŞAM ANNESİNİN KUZUSU HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN .....
GÜNAYDIN HERKESE HERKES İYİDİR UMARIM .....
Ben bu ara öyleyim ama malum iş streslerinden ve olaylardan dolayı.
Bu arada benim oğlum p.tesi günü komodinin kenarına düşüp dudağını patlattı,direk gözüne baktım sonra bi oooh çektim sonra bi baktım ağzı kan doldu heh dedim dişi kırıldı.Neyse dudakla yırttık bu seferlik,kuduruk yaaa allah sonumuzu hayretsin.
günaydın:)
güne kötü başladım yine oğluş arkamdan cok ağladı yine gec kaldım işe ve yine kacarak geldim( beni ne zaman uğurlamaya alışacak acaba...şimdiden özledim.
hayırlı olsun yeni işin..ben de alışamadım daha oysa aynı iş aynı insanlar...
doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yaşlara....
ayyy çok geçmiş olsun canım,ucuz atlatmışsınız cidden:18:
hayırdır ayfer sen niye kızdın,hilal ne kazası atlattı:26:
bizim avantajımız avantaj dersen yaniişe onlar küçükken başladık biraz alıştılar arkamızdan çok ağlamıyolar,senin kuzuda alışır inşallah,ablamın oğlu 3 sene ağladı arkasından
bu arada hep sorayım diyom unutuyom adını bilmiyorum ben senin:78:benimki gülşan
günaydınlarrr feci gribim
BURCUCUM doruğun doğum günü kutlu olsun mutlu sağlıklı uzun bir ömrü olsun şans peşini bırakmasın hep mutlu olduğu şeyi yapma şansı olsun hayat ona o hayata he gülsün
AYLİN yeni işin hayırlı olsun huzurlu olsun
bu gün ne güzel bi gün herkes için o zaman ibraam dalısesten geliyoooo
treeennnn gelirrr hooşşş gelirrr ley leyyy lümümü lümüm leleleyyy odaaalarııı bolşşşş geeeliiirrrr lülmümü lümümülü güzelll gelll bizeeee
günaydın.
DORUK PAŞAYA NİCE MUTLU SENELER....
Aylin ne işin hayırlı olsun walla bende iş bakınıyorum artık sonum benim burda iyi değil tımarhanelik olmazsam şaşmayın 2 günden beri delirttiler beni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?