2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doruk paşanın doğum günü kutlu olsun.. Nice sağlıklı ,güzel yaşlara... seninde anneliğindeki ilk yılın kutlu olsun..

bize özet geçermisin

iyiki doğdun doruk iyiki doğdun doruk
burcu doruğun nice yıllarını görürüz inşallah birlikte

Zaten uyumadım zaten duygusalım,gözlerim doldu Allah herşeyin en iyisini evlatlarımıza versin,onların mutlulukları ağlatsın bizi...

Doruk paşanın doğum günü kutlu olsun.. Nice sağlıklı ,güzel yaşlara... seninde anneliğindeki ilk yılın kutlu olsun..

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım, Allahım bütün yavrularımızın nice doğum günlerini sağlıkla kutlamayı nasip etsin, mümkünse yine hep birlikte :)

bugün doğanlar.....
25 Bosna 02.03.2010

İYİ Kİ DOĞDUN DORUK PAŞAM ANNESİNİN KUZUSU HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN .....

GÜNAYDIN HERKESE HERKES İYİDİR UMARIM .....

Zaten uyumadım zaten duygusalım,gözlerim doldu Allah herşeyin en iyisini evlatlarımıza versin,onların mutlulukları ağlatsın bizi...
bende çok ağlamaklıyım bu ara
sizede oluyomu: ya bana bişey olursa ,ya çocuğuma bişey olursa aklımdan çıkmıyo bu ara depresyondamıyım neyim

Öenmli ana başlıkları geçerim canım.. :)
evet evet sağol canım

Son düzenleme:
bende çok ağlamaklıyım bu ara
sizede oluyomu: ya bana bişey olursa ,ya çocuğuma bişey olursa aklımdan çıkmıyo bu ara depresyondamıyım neyim

evet evet sağol canım

Ben bu ara öyleyim ama malum iş streslerinden ve olaylardan dolayı.
Bu arada benim oğlum p.tesi günü komodinin kenarına düşüp dudağını patlattı,direk gözüne baktım sonra bi oooh çektim sonra bi baktım ağzı kan doldu heh dedim dişi kırıldı.Neyse dudakla yırttık bu seferlik,kuduruk yaaa allah sonumuzu hayretsin.

Aylin ne işin hayırlı olsun walla bende iş bakınıyorum artık sonum benim burda iyi değil tımarhanelik olmazsam şaşmayın 2 günden beri delirttiler beni....
çok geçmiş olsun keremitoya da bizde ufaka kaza atlattık ama iyi şuanda neşesi süper hala...

Tekstil fabrikasında çevre mühendisi+kalite güvence ve maliyet+satın alma :) sağol inşallah hayırlı olur

günaydın:)
güne kötü başladım yine oğluş arkamdan cok ağladı yine gec kaldım işe ve yine kacarak geldim( beni ne zaman uğurlamaya alışacak acaba...şimdiden özledim.

hayırlı olsun yeni işin..ben de alışamadım daha oysa aynı iş aynı insanlar...

doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yaşlara....

çocuklarda zeka geriliği demir eksikliğinde oluyormuş. anne sütü demir eksikliği yapıyormuş o nedenle demir takviyesi veriliyormuş.. ,Bebeğin kilosunu sağlıklı beslenmeyle alakalı bulmadıklarını söylediler, Yani suya pirinç unu koyup 3 öğün yiyen bebek şişman olur dediler. Önemli olan sağlıklı kilo alımı genelde biz bilgili Mart annelerinin bildiği şeyleri konuşuyorlar.. ek gıdaya geçmediler henüz.. Birde Kırmızı etin önemini anlattılar.. Demir pekmezden daha çok kırmızı ette varmış..

ayyy çok geçmiş olsun canım,ucuz atlatmışsınız cidden:18:
hayırdır ayfer sen niye kızdın,hilal ne kazası atlattı:26:

bizim avantajımız avantaj dersen yani işe onlar küçükken başladık biraz alıştılar arkamızdan çok ağlamıyolar,senin kuzuda alışır inşallah,ablamın oğlu 3 sene ağladı arkasından
bu arada hep sorayım diyom unutuyom adını bilmiyorum ben senin:78: benimki gülşan

günaydınlarrr feci gribim
BURCUCUM doruğun doğum günü kutlu olsun mutlu sağlıklı uzun bir ömrü olsun şans peşini bırakmasın hep mutlu olduğu şeyi yapma şansı olsun hayat ona o hayata he gülsün

AYLİN yeni işin hayırlı olsun huzurlu olsun

bu gün ne güzel bi gün herkes için o zaman ibraam dalısesten geliyoooo
treeennnn gelirrr hooşşş gelirrr ley leyyy lümümü lümüm leleleyyy odaaalarııı bolşşşş geeeliiirrrr lülmümü lümümülü güzelll gelll bizeeee

Son düzenleme:
sağol canım verdiğin bilgiler için
demirin zekayı etkilediğini benim dr da hep söylüyo sabah akşam 5 damla veriyoruz biz
kilo konusunda katılıyorum, eğer kilo vermiyorsa bi sıkıntı yokmuş,kısa vadede kilo kaybı önemli değilmiş ama boyu kısalıyorsa sorun vardır diyolar,buda benden bi bilgi olsun arkadaşlarıma

esin gene güldürdün sabah sabah
nerden buldun o şarkıyı
geçmiş olsun bu arada bu şarkıda benden sana gelsin
nane limon kabuğu bir tutam zencefil aman hah hah hah hah ha hatta biraz tarçın bir güzel kaynasın aman.....

umarım o kadar uzun sürmez canım..ben şu an erken başlamanın avantaj olduğunu düşünüyorumm bu zamanlarda cok zormuşş
benim adım tanya:) hal böyle olunca forumda adımı kulllanmıyorum hatta ilk kez buraya yazıyorum...
memnun oldummm gülşann:80:

memnun oldum canım ismin çok güzelmiş

günaydın.
DORUK PAŞAYA NİCE MUTLU SENELER....
günaydın

bugün doğanlar.....
25 Bosna 02.03.2010

İYİ Kİ DOĞDUN DORUK PAŞAM ANNESİNİN KUZUSU HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN .....

GÜNAYDIN HERKESE HERKES İYİDİR UMARIM .....

Teşekkürler Ayfer teyzesi, aminnn...

Oyyy geçmiş olsun...
Ben de depresifim, sebebi tamamen uykusuzluk.

Sağol arkadaşım, çook teşekkürler...
Ben Doruk uyurken çıkıyorum, o yüzden henüz böyle bir sorunumuz yok, umarım hep böyle devam eder. İş harici bırakıp çıkıyorsam biraz mızıldıyor ama ağlamıyor.

Hilal kaza mı atlattı, ne oldu?

Esincim geçmiş olsun.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz...

günaydın.
DORUK PAŞAYA NİCE MUTLU SENELER....

Sağol Gözdecim :)

Sizinle konuşabilmek için, dün kocamla ortak Vınn aldık :))) Onun ihtiyacı vardı zaten, ben de tutturdum alalım diye, normalde bende duracak, ihtiyacı olduğunda ona vereceğim.
Ama Vınn'la internete bağlandığımda iş için kullandığım paket programları kullanamıyorum :) Yani çalışamıyorum

burcu ayfer böyle bi mesaj yazmış bende merak edip sordum ama cevap gelmedi henüz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…