- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.541
he he süpersin işe yarar mı acaba ben yarın onlardan da alıp bakayım
Nette de araştırdım şimdi, bunu buldum, incele bir istersen..
PASTA SUSLEMESINE KOLAYLIK - Pasta süsleme teknikleri 1
o renk krem şantiler var zaten akıllım ne diye uğraşacanki boşunaama çok güzel görünüyo pasta olsada yesek dimi
Ohooo Gülsan...Göbek diyon Pasta diyon daha...
merte almayı düşünmüştüm müzikli lazımlıklardan ama üstüne basıp kanepelere tırmanır diye vazgeçtimYemeğe gittik...
Geldim, size aitim.
Tuvalet eğitimini konuşmuşsunuz, ben de Derya'nın yöntemini benimseyenlerden olacam yakında, müzikli lazımlık siparişi verdim.
Nette de araştırdım şimdi, bunu buldum, incele bir istersen..
PASTA SUSLEMESINE KOLAYLIK - Pasta süsleme teknikleri 1
tam dayaklığım ben dimi
merte almayı düşünmüştüm müzikli lazımlıklardan ama üstüne basıp kanepelere tırmanır diye vazgeçtimyaramaz topları yan çevirip kanepenin önüne sürüklüyo ve kanepeye tırmanıyo,ordanda hoop diğer kanepeye atlamaya çalışıyo bi gün kafa üstü çakılacak diye korkuyorum:18:
selam
geçmişe bakamadım Nihan yeni uyudu..
tuvalet eğitimi için erken değil mi arkadaşlar...ben zorlanacağımı düşünmüyorum çünkü Nihan doğdu doğlı gece altına yapmaz...sabah uyanınca yapar
ama şimdilik tuv.yaparken saklanmak bir köşe çekilmek igibi bir durumu yok...bu işaretler önemli...sakın erken başlamayın zira karakter gelişimi için çok çok önemli bir dönem...yapmayı reddeder tuv. tutmaya vs başlarsa en iyi ihtimalle cimri olur gerisini söylemeyeyim
tam dayaklığım ben dimi
merte almayı düşünmüştüm müzikli lazımlıklardan ama üstüne basıp kanepelere tırmanır diye vazgeçtimyaramaz topları yan çevirip kanepenin önüne sürüklüyo ve kanepeye tırmanıyo,ordanda hoop diğer kanepeye atlamaya çalışıyo bi gün kafa üstü çakılacak diye korkuyorum:18:
Yemeğe gittik...
Geldim, size aitim.
Tuvalet eğitimini konuşmuşsunuz, ben de Derya'nın yöntemini benimseyenlerden olacam yakında, müzikli lazımlık siparişi verdim.
bak şeyma üstünü süslemek için çok ideal bunlar
Dr.Oetker - Süsleme Glazürü Şekerli
renkli kremşantilerde bunlar
Dr.Oetker - Pasta Kreması Ahududulu - Çilekli
Dr.Oetker - Krem Şanti Orman Meyveli
bunlarda renkli soslar
Dr.Oetker - Meyveli Sos
Dr.Oetker - Hazır Böğürtlenli Sos
tam kuduruk yahu
Allah korusun...
Hanifem eğitim gibi değil de oyun gibi başlarız diye düşündüm ben. Akşamları ben eve gidince bir çeşit oyun gibi oturturum, müziğini dinleriz, orda konuşuruz falan filan. Denk gelir de ordayken çişini yaparsa belki hoşuna gider... Şemame Nihan erken söyleyebilir ama benim Doruk'tan pek ümidim yok
yerim ben o gezginiatada aynısını yapıyosürekli oyuncaklarının üstüne çıkıp biryerlere tırmanmaya çalışıyo olmadı koltuğun üstündeki küçük yastıkları yere atıp üstüne basıyor veee hooop koltuğa bizim koltuk köşe koltuk boylu boyunca geziniyo üstünde (
bedavaya oynadınız dimidoktorumuzdan aldığım bilgiye göre 2 yaşından öce çocukların çiş ve kaka tutmalarını sağlayan kaslar tam olarak gelişmiyormuş 1,5 yaşından önce denemeyin isterseniz deneyin ama üstelemeyin demişti bende bu yz ayda bir denemeye başlarım sonuç alacak gibi görürsem üstelerim die düşünüyorum bende alıcam o müzikli azımlıklardan haata araba kolyuğunu aldığımız yerde vardı oynadık biraz
freud amca daha neler neler diyo yivrimmçok temel bazı görüşlerine katılmakla beraber freudun gerisini sıyırmışlık abidesi olarak nitelendirdiğimden çok sallamam ben o amcayı ama şu konuda hemfikiriz baskı kesinlikle geri teper..benim yaptığım aradaki bağlantıyı kurmasına yardımcı olmak fiziksel gelişimi buna hazır oluncaya kadar bu kısmını halletmiş olmak yani sıfırdan başlamak yerine..
Yemeğe gittik...
Geldim, size aitim.
derya çenen düşsün emibizim çocuğa bakacak annemiz yok maalesef burda niye böyle senaryolar yazıp aklımızı evde bıraktırıyosun iyiki melek bakıyo merte yoksa bende düşünürdüm böyle bişeyi:18:
benimki sizinkilerden farklı bilgi işlemciemniyet diyorum bilgisayar diyorum şu an benim bilgisayarımdaki dosyaları karıştırıyo olabilir :18: bunları size söylediğimi bi bilse:18:
kemer işe yarıyo şeymacım ama ben kullanamadım maalesef. sor bakalım niyeilk hafta sadece akşamları kullandım,ikinci hafta sabah akşam iki kez kullanmam gerekliydi ama sabahları işe geç kalmanın telaşı ve mert yüzünden kullanamadım. ama bir haftada bile sıkılaştırdı. bıraktığım için yine eski haline döndü.
vaaav bende istiyorumama hiç hareket etmediğim için yemeyi kessemde bi işe yaramaz
renkli kremşantiyle yapsan olmazmı çileklileri varya.yoksa sen çikolatalı ve vanilyalımı yapacan. ayrıca dr oetkerin pasta süsleri var tüp şeklinde renk renk çok güzel pasta süsleniyor,ben denedim haberin olsun.
ben 18 aylık olsun öyle diyordum ama kışa denk geliyor. iki yaşında anca başlıycam galiba daha erken,kaslarını kontrol edemiyolar.
hımm bunu deneyebilirim
aferim sana ozaman.
kolay gelsin ozaman
yerim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?