2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yemeğe gittik...
Geldim, size aitim.
Tuvalet eğitimini konuşmuşsunuz, ben de Derya'nın yöntemini benimseyenlerden olacam yakında, müzikli lazımlık siparişi verdim.

Ohooo Gülsan...Göbek diyon Pasta diyon daha...
tam dayaklığım ben dimi

Yemeğe gittik...
Geldim, size aitim.
Tuvalet eğitimini konuşmuşsunuz, ben de Derya'nın yöntemini benimseyenlerden olacam yakında, müzikli lazımlık siparişi verdim.
merte almayı düşünmüştüm müzikli lazımlıklardan ama üstüne basıp kanepelere tırmanır diye vazgeçtim yaramaz topları yan çevirip kanepenin önüne sürüklüyo ve kanepeye tırmanıyo,ordanda hoop diğer kanepeye atlamaya çalışıyo bi gün kafa üstü çakılacak diye korkuyorum:18:

selam
geçmişe bakamadım Nihan yeni uyudu..
tuvalet eğitimi için erken değil mi arkadaşlar...ben zorlanacağımı düşünmüyorum çünkü Nihan doğdu doğlı gece altına yapmaz...sabah uyanınca yapar
ama şimdilik tuv.yaparken saklanmak bir köşe çekilmek igibi bir durumu yok...bu işaretler önemli...sakın erken başlamayın zira karakter gelişimi için çok çok önemli bir dönem...yapmayı reddeder tuv. tutmaya vs başlarsa en iyi ihtimalle cimri olur gerisini söylemeyeyim

Nette de araştırdım şimdi, bunu buldum, incele bir istersen..
PASTA SUSLEMESINE KOLAYLIK - Pasta süsleme teknikleri 1

teşekkr ederim ben bunu kopyaladım mutlaka deneyeceğim

size yaş pasta tarifi yazayım

pandispanya
4yumurta
3kahve fincanı un
3kahve fincanı şeker
1paket vanilya
1paket kakao
1paket kabartma tozu

yumurta ve şeker iyice çırpılır, vanilya ve kakao eklenerek tekrar iyice çırpılır sonra un eklenerek daha çok çırpılır en son kabartma tozu eklenerek azıcık çırpıldıktan sonra kelepçeli tepsiye dökülüp bildiğin kek gibi pişirilir.

iç kreması
1yumurta
1subardağı şeker
2çorba kaşığı un
2çorba kaşığı nişasta
2,5 su bardağı süt
1paket vanilya
50gr margarin ya da tereyağı
isteğe göre portakal rendesi, limon rendesi, kakao, ya da çikolatadan herhangi birisi

yumurta şeker un nişasta süt ve vanilya ve seçeceğiniz aroma (çikolata hariç) iyice karıştırılıp topaksız hale getirilerek ocağa konulur muhallebi kıvamına gelene kadar pişirilir ocak söndürüldükten sonra margarin ya da tereyağı (çikolatalı yapılacaksa bu aşamada çikolata da konuluyor) konulup içinde kaybolana kadar iyice karıştırılır.

pandispanya ikiye bölünüp ilk parça kelepçeli kaba konulur bir bardak sütle ıslatılır hazırlanan dolgu kreması soğumadan içine dökülür kalan pandispanya yerleştirilir o da bir bardak sütle ıslatılır. dolapta iyice soğuması beklendikten sonra dışı istenen şekilde kaplanıp süslenir

pek hamarat gördüm kendimi umarım işinize yarayan bir tarif olur biraz uğraştırıyor ama emin olun pastaneden pasta almak istemeyeceksiniz bir daha. tabi ben düzgün anlatabildiysem

slm kızlar bodoslama dalıyorum ama facede bi grup buldum 2010 mart anneleri bende ekledim sizleri ve bebişlerinizi gördüm benide görmek isteyen olursa candan erhan bural öpüyorum herkesii

tam kuduruk yahu
Allah korusun...

Hanifem eğitim gibi değil de oyun gibi başlarız diye düşündüm ben. Akşamları ben eve gidince bir çeşit oyun gibi oturturum, müziğini dinleriz, orda konuşuruz falan filan. Denk gelir de ordayken çişini yaparsa belki hoşuna gider... Şemame Nihan erken söyleyebilir ama benim Doruk'tan pek ümidim yok

okuyayım dedim ama yetişemicem bi sürü işim var çünkü doğum gününü bu pazara aldı eser daha rahat olurmuş haklı tmm da ben sevmem ööle başka gün doğum günü kutlamayı neyse bu ara aramız ie gidiyo kırmayayım dedim ama sıkıştım tabe süsler geldi magnet en geç yarın gelirmiş pastayı da ayarladım misafirlri de aradım şimdi slayt müzik ve benim yapacağım yemekler kaldı giyecek alacaktım cumartesi yalan oldu bulp buluşturucaz artık

atada aynısını yapıyo sürekli oyuncaklarının üstüne çıkıp biryerlere tırmanmaya çalışıyo olmadı koltuğun üstündeki küçük yastıkları yere atıp üstüne basıyor veee hooop koltuğa bizim koltuk köşe koltuk boylu boyunca geziniyo üstünde (

Yemeğe gittik...
Geldim, size aitim.

doktorumuzdan aldığım bilgiye göre 2 yaşından öce çocukların çiş ve kaka tutmalarını sağlayan kaslar tam olarak gelişmiyormuş 1,5 yaşından önce denemeyin isterseniz deneyin ama üstelemeyin demişti bende bu yz ayda bir denemeye başlarım sonuç alacak gibi görürsem üstelerim die düşünüyorum bende alıcam o müzikli azımlıklardan haata araba kolyuğunu aldığımız yerde vardı oynadık biraz

esin kolaylamışsın işlerin çoğu bitmiş stres yapma boşuna. ayrıca ne giysen yakışır sana keyifler yerinde olsun önemli olan o esere iyi davrandığın için tebrik ediyorum bu yolda devam et arkadaşım karşılığını bir gün alacaksın bence

bizimkininde söylemek gibi bi durumu yok altını doldurunca tepki bile vermiyo tembel tavuk ...
yaza bende lazımlıkla yavaş yavaş alıştırıcam kışa ancak alışır yazın bizim buralar çok sıcak zaten bezden sıkılır muhtemelen böylece alışır inş.

yerim ben o gezgini

bedavaya oynadınız dimi bizde migrosa gidince mardine, ordaki oyuncaklarla market gezmesi bitene kadar oynuyoruz,sonra bırakıyoruz

yıvrım derken??? asılıyon mu bana? şu halimi görsen acır para verirsin

Yemeğe gittik...
Geldim, size aitim.

onunda mı müziklisini yapmışlar? hep bu müzkli zımbırtılar yüzünden oğlumun içine köçek kaçtı
her duyduğu seste dansediyor favorimizi sorma..ibo tatlıses

kolaysa başına gelsin diycem olmayacak:))
delirmiş durumdayım mola verdim..ancak bunalr yazana dek ..arada size de bakmazsam sıyırmam uzak değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…