- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.561
esin kolaylamışsın işlerin çoğu bitmiş stres yapma boşuna. ayrıca ne giysen yakışır sanakeyifler yerinde olsun önemli olan o esere iyi davrandığın için tebrik ediyorum bu yolda devam et arkadaşım karşılığını bir gün alacaksın bence
ben bu ay bütün paramı pasta malzemelerine mi ayırsam ne yapsam hepsini bulup deneyesim geldi
ibomuyıvrım derken??? asılıyon mu bana? şu halimi görsen acır para verirsin
onunda mı müziklisini yapmışlar? hep bu müzkli zımbırtılar yüzünden oğlumun içine köçek kaçtı
her duyduğu seste dansediyor favorimizi sorma..ibo tatlıses
kolaysa başına gelsin diycem olmayacak:))
delirmiş durumdayım mola verdim..ancak bunalr yazana dek ..arada size de bakmazsam sıyırmam uzak değil..
hakkını yemiyeyim bu ara o da pek kibar önceki gün eltimin doğum günüydü eser hiç sevmediği halde iş çıkışı benimle avm'ye geldi ordanda sahile bira içmeye götürdü beni hemde yeni biyer var dedi seni götürmek istiyodum ne zamandır gittik aışığı müzik romantizm yaptık şaşırdımmmmadam gel git akıllı anacım aradım tr de bulamayınca gittim sudanda buldum geldim
kızlar aklıma ne geldi biliyonuzmu
facede kendi mart anneleri grubumuzu niye kurmuyoruz ki biz
burdan kimse şuanki mart annelerine takılmıyo sanırım,sizinde fikirlerinizi bekliyorum. malum kk da işler yolunda gitmeyince üyelikten falan atıyolaryedek olsun
tam kuduruk yahu
Allah korusun...
Hanifem eğitim gibi değil de oyun gibi başlarız diye düşündüm ben. Akşamları ben eve gidince bir çeşit oyun gibi oturturum, müziğini dinleriz, orda konuşuruz falan filan. Denk gelir de ordayken çişini yaparsa belki hoşuna gider... Şemame Nihan erken söyleyebilir ama benim Doruk'tan pek ümidim yok
burdan kimse şuanki mart annelerine takılmıyo sanırım,sizinde fikirlerinizi bekliyorum. malum kk da işler yolunda gitmeyince üyelikten falan atıyolaryedek olsun
esin kolaylamışsın işlerin çoğu bitmiş stres yapma boşuna. ayrıca ne giysen yakışır sanakeyifler yerinde olsun önemli olan o esere iyi davrandığın için tebrik ediyorum bu yolda devam et arkadaşım karşılığını bir gün alacaksın bence
valla olabildiğince sakin davranıp gönlünü hoş tutuyoruz ben de anlamadım:))benimde pasta yapasım geldi valla akşama bi deneme yapsammı acaba
ibomune derdi var bu yaşta arabesk dinliyor bu çocuk, itiraf et napıyosunuz çocuğa
biliyorum ama orayı takip etmeyi hiç düşünmüyorum ben. burda paylaşım yaptığımız arkadaşların bi katılımını görmüyorum orda.ayrıca burda huzurumuzu bozan bikaç kişi var oraya takılanvar zaten 2010 mart anneleri diye takip et bak
mümkündür...:))oynayın o zaman yaza belki başlarlar:))
canım grubumuz var zaten...Canan kurmuştu ben de nacizane yönetici sıfatı taşımaktayım:))
biliyorum ama orayı takip etmeyi hiç düşünmüyorum ben. burda paylaşım yaptığımız arkadaşların bi katılımını görmüyorum orda.ayrıca burda huzurumuzu bozan bikaç kişi var oraya takılan
canan kim tanımıyorum,buraya yani kk ya niye takılmıyo acaba :26:
neyse bi fikirdi sadece konuyu kapatıyorum
hakikaten muhabbete dahil olmaya çalışıyorum biyerlerden giriyorum dün şaka yaptım ama gerçekten kimsecikler kaale almıyor tamam eski arkadaşlarsınız ama benimde yakınlaşmama izin vermiyorsunuz zemheri bundan korktuğum için okuyup çıkıyordum önceden, bundan sonra laf atıpta sayfayı bari meşgul etmeyeyim ii günler herkese
biliyorum ama orayı takip etmeyi hiç düşünmüyorum ben. burda paylaşım yaptığımız arkadaşların bi katılımını görmüyorum orda.ayrıca burda huzurumuzu bozan bikaç kişi var oraya takılan
hakikaten muhabbete dahil olmaya çalışıyorum biyerlerden giriyorum dün şaka yaptım ama gerçekten kimsecikler kaale almıyor tamam eski arkadaşlarsınız ama benimde yakınlaşmama izin vermiyorsunuz zemheri bundan korktuğum için okuyup çıkıyordum önceden, bundan sonra laf atıpta sayfayı bari meşgul etmeyeyim ii günler herkese
Ben face'de bize ait, kapalı bir grup kurulmasını desteklerim.
Şimdiki herkese açık bi grup ve oraya bir şey eklemekten hoşlanmıyorum ben.
Tuvalet konusunda da eğitim vermek niyetinde değilim henüz, hak veriyorum size, sadece arasıra lazımlığa oturtucam, eğlenicez birlikte...
aynı şeyi dün yazgı da yaptıhakikaten muhabbete dahil olmaya çalışıyorum biyerlerden giriyorum dün şaka yaptım ama gerçekten kimsecikler kaale almıyor tamam eski arkadaşlarsınız ama benimde yakınlaşmama izin vermiyorsunuz zemheri bundan korktuğum için okuyup çıkıyordum önceden, bundan sonra laf atıpta sayfayı bari meşgul etmeyeyim ii günler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?