2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hakkını yemiyeyim bu ara o da pek kibar önceki gün eltimin doğum günüydü eser hiç sevmediği halde iş çıkışı benimle avm'ye geldi ordanda sahile bira içmeye götürdü beni hemde yeni biyer var dedi seni götürmek istiyodum ne zamandır gittik aışığı müzik romantizm yaptık şaşırdımmmmadam gel git akıllı anacım aradım tr de bulamayınca gittim sudanda buldum geldim

ben bu ay bütün paramı pasta malzemelerine mi ayırsam ne yapsam hepsini bulup deneyesim geldi
benimde pasta yapasım geldi valla akşama bi deneme yapsammı acaba

ibomu ne derdi var bu yaşta arabesk dinliyor bu çocuk, itiraf et napıyosunuz çocuğa

seninde pek dur akıllı olduğun söölenemez en çılgın mart annesi seni bugün müzik armağan etmiyosun hobaaa eller havaya

kızlar aklıma ne geldi biliyonuzmu
facede kendi mart anneleri grubumuzu niye kurmuyoruz ki biz
burdan kimse şuanki mart annelerine takılmıyo sanırım,sizinde fikirlerinizi bekliyorum. malum kk da işler yolunda gitmeyince üyelikten falan atıyolar yedek olsun

var zaten 2010 mart anneleri diye takip et bak

mümkündür...:))oynayın o zaman yaza belki başlarlar:))

canım grubumuz var zaten...Canan kurmuştu ben de nacizane yönetici sıfatı taşımaktayım:))

facede hiç takip etmiyorum bende var bi grup üyeyim hatta ama hiç vaktim olmuyo

benimde pasta yapasım geldi valla akşama bi deneme yapsammı acaba

ibomu ne derdi var bu yaşta arabesk dinliyor bu çocuk, itiraf et napıyosunuz çocuğa
valla olabildiğince sakin davranıp gönlünü hoş tutuyoruz ben de anlamadım:))
ruhunda var sanırsam:))

ben de yakında aktifleştiricem sanırsam sizin yüzünüzden..e merak da var tabee..

hakikaten muhabbete dahil olmaya çalışıyorum biyerlerden giriyorum dün şaka yaptım ama gerçekten kimsecikler kaale almıyor tamam eski arkadaşlarsınız ama benimde yakınlaşmama izin vermiyorsunuz zemheri bundan korktuğum için okuyup çıkıyordum önceden, bundan sonra laf atıpta sayfayı bari meşgul etmeyeyim ii günler herkese

var zaten 2010 mart anneleri diye takip et bak
biliyorum ama orayı takip etmeyi hiç düşünmüyorum ben. burda paylaşım yaptığımız arkadaşların bi katılımını görmüyorum orda.ayrıca burda huzurumuzu bozan bikaç kişi var oraya takılan

mümkündür...:))oynayın o zaman yaza belki başlarlar:))

canım grubumuz var zaten...Canan kurmuştu ben de nacizane yönetici sıfatı taşımaktayım:))

canan kim tanımıyorum,buraya yani kk ya niye takılmıyo acaba :26:

neyse bi fikirdi sadece konuyu kapatıyorum

Ben face'de bize ait, kapalı bir grup kurulmasını desteklerim.
Şimdiki herkese açık bi grup ve oraya bir şey eklemekten hoşlanmıyorum ben.

Tuvalet konusunda da eğitim vermek niyetinde değilim henüz, hak veriyorum size, sadece arasıra lazımlığa oturtucam, eğlenicez birlikte...

bizim huzurumuzu bozan kim ?

Arkadaşım sana denk gelmesi sadece bir tesadüf bence, ben de dahil kimsenin kasıtlı cevap vermediğini sanmıyorum, sayfalar çok hızlı ilerlediği için arada kaynıyor bazı mesajlar, kusura bakma lütfen...

Canan edebiyatçı yaw, biliyorsundur, Yiğit Eren'in annesi...

ne oldu ya anlamadım ben şimdi...yanlış bir şey mi söylemiş oldum...fikir güzel elbette
Canan arkadaşımızın nicki edebitayçı...yoğun olduğu için uğrayamıyor buraya...grup şu an için herkese açık..özel bir grup mu olsun istemiştin..davet göndermiştim ben de sana şimdi:26:

başta oluyor böyle bana da aynısı olmuştu...zamanla oturur muhabbet kasti bir şey yok darılma arkadaşım...

evet bu konu önemli aslında Canan'a söylerim ben kapatırız yabancılara...

aynı şeyi dün yazgı da yaptı
kızıyorum valla,arada gözümüzden kaçan msj lar olabiliyo,niye hemen küsüyosunuzki,biber sürecem ağzınıza sizin

neden öyle diyorsun walla müsait oldukça ben herkese cevap vermeye çalışıyorum

oooo alıngan kuş anacım çoğumuz şööle bi bakıp yetiştiğimiz kadarını okyoruz çünkü hepimiz çalışıyoruz bende yeni katıldım bazen bana da kimse cevap vermiyo ama ilgilerini çekmemiştir görmemişlerdir diorum şşşşttttt naz yapmayın

GÜLŞAN için geliyorrrrrrr su sısızyoorrr sızızıyoyoyoorrr su sızıyıorrrr sızıyorrrr daşlarınnnn arasınıındaannn daşşşlaaarınnn araaasıındannn ğiill eğiilll ööpeyimm eğiill eğiilll öpeyimmm gaşlarınnnn arasıınndan oğğğlannn bbbaaaliiiireemmm oooğğğlaaannn sööözüzüne de ganniremmm oğlaannn eninninişşşteee bbbannnaaaa pppşşşttttt deemmmiişş yaaalan aslaaannımmm yallaann yyaalaaannn yiyiiğidim yyyaaaalaaannnn

üzerine alınma canım..burda kimsenin dışlandığını görmedim..sen muhabbete devam et :))

haa edebiyatçı tanıyorum tabi:78:
yok ben bugün baktım gruba bizden kimseyi aktif göremedim de ondan dedim:78:
ayfer o konuyu açmak istemedim ben boşver tadımızı kaçırmayım şimdi konuyu kapatalımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…