2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman olur, söyle :)

aynı şeyi dün yazgı da yaptı
kızıyorum valla,arada gözümüzden kaçan msj lar olabiliyo,niye hemen küsüyosunuzki,biber sürecem ağzınıza sizin

Sür valla amirim...
Ama normal yaw, daha çok yeni oldu arkadaşımız aramıza katılalı, biz de olsak alınırız yani.

korktuğun şey senin alınganlığın olmasın sadece soru sormak yetmiyor arada yorum yapacaksın herkese bir şey söyleyeceksin bizim de her sorduğumuza cevap gelmiyor her zaman ya da her günaydına günaydın diye cevap vermeye zaten site izin vermiyor 15 karakter limiti var benim buraya girerken ilk kurduğum cümle "bebeğin gaz sorununu çözmek için ben de gaz ilacı kullanıyorum siz de bir deneyin isterseniz" olmuştu ve bebişler 2 aylıktı yazın 2 ay hiç takılmadım değişen bir şey olmadı bana cevap vermiyorlar diyerek çekilmek kolayı seçmek olmuyor mu?

yok canım sen bişey demedin, ben bi nabız yoklayım dedim yeni bir mart anneleri kuralımmı diye sadece istenmediğini anlayınca konuyu kapatayım dedim

O zaman olur, söyle :)

Sür valla amirim...
Ama normal yaw, daha çok yeni oldu arkadaşımız aramıza katılalı, biz de olsak alınırız yani.

valla candancım buraya en son katılan benim gerisini sen düşün burdaki arkadaşlar hamile olduğunu öğrendiği andan beri tanıyolar birbirlerini ben 7 aydır aralarındayım seni de tanıdıkça muhabbetimiz dahada artacak inan

nazlı candan nazlı candan

Sağol Hanifem..

Hani 15 martta face kapanacaktı diyorlardı ne oldu kapandımı ben giremedim 1-2 gündür
yok canım ya..Facebook yöneticisi o haberi yalanlayalı çok oluyordu zaten...

aman bilmeden kalp kırmayayım da...istememk değil de zaten var demekti amaç...ama grubu aktifleştirirz icabında:))

yok canım ya..Facebook yöneticisi o haberi yalanlayalı çok oluyordu zaten...

aman bilmeden kalp kırmayayım da...istememk değil de zaten var demekti amaç...ama grubu aktifleştirirz icabında:))

önce kapalı grup olsun, sonra aktifleştirelim.
bu konuda pçikopatım acıcık :)

bi sebebi var tabi, açık açık söylemeye bile dilim varmaz ama şu bebelerle ilgili sapkınlıkları olanlar var ya, işte onlar yüzünden. Allah onların cezasını versin

benim bilmediğim bişey mi yaa böyle kapalı kapalı konuşuyorsunuz insan üzülüyor

benim bilmediğim bişey mi yaa böyle kapalı kapalı konuşuyorsunuz insan üzülüyor

Ayfercim üzülecek bişi yok yaw, ben çok açık bişey söyledim, internet ortamında bebek-çocuk fotoğraflarından yararlanan (!) sapıklar var, bu maalesef Türkiye'de çok fazla rastlanan bişey, ben de bu yüzden çocuğumun fotoğraflarını herkese açık ortamlarda paylaşmıyorum, burada paylaşsam bile sonradan siliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…