- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.581
ne oldu ya anlamadım ben şimdi...yanlış bir şey mi söylemiş oldum...fikir güzel elbette
Canan arkadaşımızın nicki edebitayçı...yoğun olduğu için uğrayamıyor buraya...grup şu an için herkese açık..özel bir grup mu olsun istemiştin..davet göndermiştim ben de sana şimdi:26:
başta oluyor böyle bana da aynısı olmuştu...zamanla oturur muhabbet kasti bir şey yok darılma arkadaşım...
evet bu konu önemli aslında Canan'a söylerim ben kapatırız yabancılara...
aynı şeyi dün yazgı da yaptı
kızıyorum valla,arada gözümüzden kaçan msj lar olabiliyo,niye hemen küsüyosunuzki,biber sürecem ağzınıza sizin
hakikaten muhabbete dahil olmaya çalışıyorum biyerlerden giriyorum dün şaka yaptım ama gerçekten kimsecikler kaale almıyor tamam eski arkadaşlarsınız ama benimde yakınlaşmama izin vermiyorsunuz zemheri bundan korktuğum için okuyup çıkıyordum önceden, bundan sonra laf atıpta sayfayı bari meşgul etmeyeyim ii günler herkese
haa edebiyatçı tanıyorum tabi:78:
yok ben bugün baktım gruba bizden kimseyi aktif göremedim de ondan dedim:78:
ayfer o konuyu açmak istemedim ben boşver tadımızı kaçırmayım şimdikonuyu kapatalımmı
O zaman olur, söyle :)
Sür valla amirim...
Ama normal yaw, daha çok yeni oldu arkadaşımız aramıza katılalı, biz de olsak alınırız yani.
Söyledim bile...şu an grup ayaralrını değiştirebilirm ama Canan kurucu olduğu için bana düşmez...eminim hemfikir olacakatır.
oooo alıngan kuş anacım çoğumuz şööle bi bakıp yetiştiğimiz kadarını okyoruz çünkü hepimiz çalışıyoruz bende yeni katıldım bazen bana da kimse cevap vermiyo ama ilgilerini çekmemiştir görmemişlerdir diorum şşşşttttt naz yapmayın
GÜLŞAN için geliyorrrrrrr su sısızyoorrr sızızıyoyoyoorrr su sızıyıorrrr sızıyorrrr daşlarınnnn arasınıındaannn daşşşlaaarınnn araaasıındannn ğiill eğiilll ööpeyimm eğiill eğiilll öpeyimmm gaşlarınnnn arasıınndan oğğğlannn bbbaaaliiiireemmm oooğğğlaaannn sööözüzüne de ganniremmm oğlaannn eninninişşşteee bbbannnaaaa pppşşşttttt deemmmiişş yaaalan aslaaannımmm yallaann yyaalaaannn yiyiiğidim yyyaaaalaaannnn
yok canım sen bişey demedin, ben bi nabız yoklayım dedim yeni bir mart anneleri kuralımmı diye sadecene oldu ya anlamadım ben şimdi...yanlış bir şey mi söylemiş oldum...fikir güzel elbette
Canan arkadaşımızın nicki edebitayçı...yoğun olduğu için uğrayamıyor buraya...grup şu an için herkese açık..özel bir grup mu olsun istemiştin..davet göndermiştim ben de sana şimdi:26:
başta oluyor böyle bana da aynısı olmuştu...zamanla oturur muhabbet kasti bir şey yok darılma arkadaşım...
evet bu konu önemli aslında Canan'a söylerim ben kapatırız yabancılara...
O zaman olur, söyle :)
Sür valla amirim...
Ama normal yaw, daha çok yeni oldu arkadaşımız aramıza katılalı, biz de olsak alınırız yani.
hakikaten muhabbete dahil olmaya çalışıyorum biyerlerden giriyorum dün şaka yaptım ama gerçekten kimsecikler kaale almıyor tamam eski arkadaşlarsınız ama benimde yakınlaşmama izin vermiyorsunuz zemheri bundan korktuğum için okuyup çıkıyordum önceden, bundan sonra laf atıpta sayfayı bari meşgul etmeyeyim ii günler herkese
Sağol Hanifem..
yok canım ya..Facebook yöneticisi o haberi yalanlayalı çok oluyordu zaten...Hani 15 martta face kapanacaktı diyorlardı ne oldu kapandımı ben giremedim 1-2 gündür
yok canım sen bişey demedin, ben bi nabız yoklayım dedim yeni bir mart anneleri kuralımmı diye sadeceistenmediğini anlayınca konuyu kapatayım dedim
valla candancım buraya en son katılan benim gerisini sen düşünburdaki arkadaşlar hamile olduğunu öğrendiği andan beri tanıyolar birbirlerini ben 7 aydır aralarındayım seni de tanıdıkça muhabbetimiz dahada artacak inan
yok kapatılmadı şuan face açık benim ayrıca 16 martta msn de kapanacaktı her gün mail geliyodu messenger dan ama kapatılmamış:26:Hani 15 martta face kapanacaktı diyorlardı ne oldu kapandımı ben giremedim 1-2 gündür
Hani 15 martta face kapanacaktı diyorlardı ne oldu kapandımı ben giremedim 1-2 gündür
haa edebiyatçı tanıyorum tabi:78:
yok ben bugün baktım gruba bizden kimseyi aktif göremedim de ondan dedim:78:
ayfer o konuyu açmak istemedim ben boşver tadımızı kaçırmayım şimdikonuyu kapatalımmı
oluuur
yok canım ya..Facebook yöneticisi o haberi yalanlayalı çok oluyordu zaten...
aman bilmeden kalp kırmayayım da...istememk değil de zaten var demekti amaç...ama grubu aktifleştirirz icabında:))
Candan'ı ikna edemedik sanırım, gitmiş
yok canım ya..Facebook yöneticisi o haberi yalanlayalı çok oluyordu zaten...
aman bilmeden kalp kırmayayım da...istememk değil de zaten var demekti amaç...ama grubu aktifleştirirz icabında:))
önce kapalı grup olsun, sonra aktifleştirelim.
Bu konuda pçikopatım acıcık :)
bi sebebi var tabi, açık açık söylemeye bile dilim varmaz ama şu bebelerle ilgili sapkınlıkları olanlar var ya, işte onlar yüzünden. Allah onların cezasını versin
benim bilmediğim bişey mi yaa böyle kapalı kapalı konuşuyorsunuz insan üzülüyor
benim bilmediğim bişey mi yaa böyle kapalı kapalı konuşuyorsunuz insan üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?