2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Derya çok teşekkürler, eşime yolladım, arayacak şimdi.

Öznur hakkat, sen zaten evdesin diye biliyorum gülüm, napacan kamerayı?

canım bıberon oscarlarında pımpırık annesı olarak sana gıttı ama kabul etmıyorum bunu solım yane :))
sırf benım pımpırıklılıgım yuzunden (gercı bu defa haklıydım eve hırsız gırmeye calıstı) evde 5 noktada alarm sıstemı var.kapıda su yenı sıstem kılıtler varya bosluklı bılmem nelı vs onlardan var artı bırde celık surgu bulunuyor.evın deprem yangın vs genıs kapsamlı sıgortası var.buna artı olarak kombının yanında dogalgaz"a karsı alarm sıstemı var.
olsun ben soyleyeyım esıme de musaıt zamanda taktırırız.gerekcem var mı yok

benım kocam 2 defa boyle bısey yaptı onun harıcınde tık yok yane

ya ama benim gıdı gitmiyooo yavvv zayıflasamda pelikan gibi geliyo bana smart lipo deyyü bişi varmış gıdımı aldırmayı düşünüyorummm kilo vermek işe yaramıyo çünküüü çok mu saçma?

ya hakketten şimdi farkettim öznur sen napcan kamerayı..bu arada 2 ay önce rejime başlamıştım bennn tammm tamına 7.5 kilo verdimmmmmm yehuuuuuuuuuu

olsun ya bı zarar gelmez.bak bu arada gerekcede buldum.
sen yurtdısındayken evı ızlersın oglanı gorursun derım

Bugün 38 beden eteğime girdim acıcık nefes almakta zorlanıyom ama olsun

oooooo ne kusel.ben hala 40 bedenım ya.
nasıl bı rejım ızlıyorsun canım ?

estetık yaptırmayı dusunen tum arkadaslara sonuna kadar destegım yaptır anacım.
ben burun estetıgı yaptıracagım.bırde emzırme bıttıkden sonra bolgesel yagım olan kocaman gobegıme hcg ası yaptırtacagım.

Öznurcum pantolonlar hala 40 beden canım eteklerde bazı 38 ler göbek hala var yani yaptırayım demi kızzz bi daha mı gelcem dünyaya bu ay ikramiye var onu da oraya harcayıvereyim bi kerecik..
Kiloyu diyetisyene giderek verdim canım hala da yapıyorum..diyetisyene gitmiyorum ama artıkk..boğazımı tutuyom günde 2-3 litre su içiyom hafta sonları azıcık cıvıyom ama öbür öğün yemeyerek ya da az yiyerek telafi ediyorum..akşamları 7 den sonra %90 bişey yemiyorum..emzirmeme etkisi olmadı hatta emzirmemin zayıflamayı hızlandırdığını düşünüyorum çünkü aşırı zorlanmıyorum..

hcg ası ne yav merakettim

benım kocam 2 defa boyle bısey yaptı onun harıcınde tık yok yane

benimki mecbur ben sabah 5.30 da kalkıp okula gidiyorum onlar baba oğul 9.30-10.00 a kadar yatıyorlar yoksa yapmazdı

yememekten başka çare yok kızlar kilo vermek için keşke başka sihirli bi yol bilseydim..Bi de hep şey diye düşünüyom şimdi ben bu pastayı yersem gön-beğimde birikcekk ıyyyy ne kötü diye ben kendimden nefret etmeye başlamıştım artık tak etmişti canıma yanii öyle bi noktada başladım

he he ben de o noktadayım bu sabah 73,5 çıktım tartıda dellendim kendimden nefret ediyorum resmen

ya bişey sorcam p.tesi bizim doğum günümüz pastayı ben yapacağım ama kremasını renklendirmek istiyorum kremşantiyi vişne suyuyla yapmayı denesem işe yarar mı tadı güzel olur mu dersiniz var mı aranızda böyle çılgın denemeler yapan dr.otkerin grazüllerinden aldım sütün içine gıda boyası niyetine koyarım diye ama tadları çok kötü güzel olsun derken yenilemeyecek bir pasta yapmak da istemiyorum:26:

ınsan kendını nasıl ıyı hıssedecekse oyle yapmalı bence.yaptır tabı ama ıyı arastır.paraya kıymak lazım bu konularda.

hcg ası ne yav merakettim

benimki mecbur ben sabah 5.30 da kalkıp okula gidiyorum onlar baba oğul 9.30-10.00 a kadar yatıyorlar yoksa yapmazdı

hamılelıkde vucudumuzun salgıladıgı bı hormon.cok detaylı ama bak bı gır nete.bırazda pahalı.2000 dolar kadar.

Yaa kendi annem ve KV beni deli edecekeler...
Neymis yaza kadar cocugu tuvalete alistiracakmisim. Artik zamani gelmis hatta 9 aylikken baslamam gerekiyormus felan filan...
Daha erken diyorum anlamiyorlar, onlarin aklina uyacakmiyim - tabiki hayir ama herseferinde tekrarlamalari beni deli ediyor.

kızlar ben 1 haftadır limon ve maydonoz kürü yapıyorum (ibrahim saraçoğlunun kürü ) vücuda dinçlik veriyormuş bir etkiside yağ yakıyormuş

benimki şimdilik dinçlik olarak gösterdi sabahları erken uyanıyorum ve dinç kalkıyorum eskiden sürünerek kalkıyordum

15-16 sap maydanoz ,yarım limon suyu,yarım bardak su blendırdan geçirip aç karnına içiyorsunuz

cok bılmesınler.ben soyledım herhangı bı alıstırma yapmayacagımı elbet zamanı gelınce cocugun kendı soyleyecegını vs dıye.kaldıkı doguhan 1 haftadır kaka yaptıgında altına bakıyor ve bıze seslenıyor.

bence aktardan gıda boyası al böylece krem şantinin tadı değişmez
vişne suyu boz bilir şantiyi

valla bende bu yaz yavaş yavaş alıştırmayı düşünüyorum

Bu konuda karşı tarafı tutuyorum..biz başladık hiç bir zorlama baskı yok fisherpriceın lazımlıgını aldık günlük rutinine oraya oturtmayı da ekledik ve %90 seferde yapıyor çişini..çiş ve lazımlık arasında bağlantı kurduğundan eminim..2 yaş civarı terrible 2 başladığından ve baya bi sürdüğünden asıl o zaman çok zor olur diye yeni araştırmalar var..Yaza kadar böyle devam edeceğim sonra bezler foraaa azıcık daha akıllanmış olur belki çiş diye gösterir falan bakalım ben onu yönlendiriyorum bakalım o beni nasıl yönlendirecek...e tabi her çiş yaptığında istanbulu fethetmişcesine kutlama yapıyorus yapmadığında çiş yokmuş diye hiç bir tepki vermeden kaldırıyorus...

aç karınla limon tansiyonu düşürüyor diye biliyorum sana bir şey olmadı mı :26:

bence aktardan gıda boyası al böylece krem şantinin tadı değişmez
vişne suyu boz bilir şantiyi

ah ah burası öyle lanet bir yer ki gıda boyası bulma şansım yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…