- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.521
öznurcum doğru diyosunda çevremde 3-4 yaşında hala bezlenen bebeler var..
aç karınla limon tansiyonu düşürüyor diye biliyorum sana bir şey olmadı mı :26:
ah ah burası öyle lanet bir yer ki gıda boyası bulma şansım yok malesef
terrıble 2 nedır canım ? bırde bu rutın kımden ?
Yaza bende altini acik gezdirmeyi düsünüyorum ama onlarin dedigi gibi baski yaparak degil...
Sürekli hadi cisss hadi cisss diye baski yaparak ögretmeye calisacaklar onlara kalsa. Ben bunu cok yanlis buluyorum, bosyere Cocugu strese sokacaklar.
Kakasini yaparken zaten belli ediyor surat ifadesinden haraketlerinden.
2 yaş civarı ben kimliği oturmaya başlıyo bebelerde bağımsız birey olmanın ilk tohumları ve inatlaşmalar sinir krizleri (tantrum) hayırlar başlıyoo genelde hafif&ciddi boyutta her bebekte görülüyor canım.. tracy teyzeciyim ya ben canım tracy hogg
Bu konuda karşı tarafı tutuyorum..biz başladık hiç bir zorlama baskı yok fisherpriceın lazımlıgını aldık günlük rutinine oraya oturtmayı da ekledik ve %90 seferde yapıyor çişini..çiş ve lazımlık arasında bağlantı kurduğundan eminim..2 yaş civarı terrible 2 başladığından ve baya bi sürdüğünden asıl o zaman çok zor olur diye yeni araştırmalar var..Yaza kadar böyle devam edeceğim sonra bezler foraaa azıcık daha akıllanmış olur belki çiş diye gösterir falan bakalım ben onu yönlendiriyorum bakalım o beni nasıl yönlendirecek...e tabi her çiş yaptığında istanbulu fethetmişcesine kutlama yapıyorus yapmadığında çiş yokmuş diye hiç bir tepki vermeden kaldırıyorus...
zemheri valla helal olsun kendin mi yapcan pastayı..ben çok beceriksizim sanırsam
canım benim hep tansiyon düşüklüğü sorunum var hep 10*5 dir o yüzden bir değişiklik olmadı :))
valla burasıda çok lanet biryer bende kasabadayım ama burda baharat satan bir dükkan var orda var o yüzden dedim sen yinede bak istersen
veya yetişirsen kargoyla yollayayım
canım ben erken olduğunu düşünüyorum tuvalet eğitimi için ...bebekler 1.5-2 yaş civarı anal döneme geçiyorlar ve kasları o dönemde tam kontrol etmeye ve dışkılamaktan haz almaya başlıyorlar..freud amcaya göre çok erken ve katı tuvalet eğitimi kişiliğe zarar veriyor.gerçi sen zorlamıyorum diyorsun ..çocuğunun gelişmini en iyi sen farkedersin. yine de yazmadan gecemedim:))
18 ay dolmadan tuvalet eğitimini vermeyi düşünmüyorum şahsen..
Şeymacım, gıda boyası bulamaman ne kötü, süsleme ve renklendirme konusunda bulunmaz nimet hakkaten.. Vişne suyu krem şantinin tadını bozabilir bence de.. Ayrıca vişne suyu ile pembe renk olacak, ne yapacan ki pembe krem şantiyi, erkek çocuğuna pembe pasta mı yapacan.?
Sade düz beyaz krem şanti ile yapsan olmaz mı..?
derya çenen düşsün emiBurcu benim 3 odamda kamera sistemi var ve iphonedan izliyorum bize 1000 liraya falan maloldu ve çok memnunum arayışa girersen adamın numarasını veririm..bence şartt elin kadını korkutmak istemem tabi ama seyretmeden asla emin olamazsın canım..Bakıcıyla yalnız bırakıyomusun sen? çok feci hikayeler duydum azıcık başka yerlerden kıs bağlat bence canım
benimki sizinkilerden farklı bilgi işlemciValla ne iyi olurdu...
Gerçi bizim de bi sürü bilgi işlemci arkadaşımız var, du ben onları sokayım bu işin içine...
Bakalım daha ne kadar kandırabileceksiniz Mert'imi, uzun süre kanmaz bence bu numaraya...
Öznurcum teşekkür ederim, çok naziksin.
Uzun dönemli bir şey olsun olmuşken, kimbilir bu bakıcı gider başkası gelir, elimin altında bulunsun.
Tekrar teşekkürler
kemer işe yarıyo şeymacım ama ben kullanamadım maalesef. sor bakalım niyeslm millet
kamera konuşmuşsunuz, kısa vadede bilgisayar kamerası güzel fikirmiş.
gülşan sen zayıflama kemeri kullanacaktın ne oldu o sonucu merak ediyordum
e canım benim seninki de kıskanılmayacak gibi değil, ay çok özendim, maşallah
dün akşam bizim sıpa yaptı yapacağını tam benim yatma saatimde yatakodasının kapısının önüne gidip oturdu o da gelecekmiş uyuyacak herhalde dedik aldım anıma gittim ama ne uykusu beyefendi yatakta oyun oynayacakmış benim uykumdan bir saat çaldı ve oyun oynadı. sabahları babasıyla yatakta oynuyorlarmış çok hoşuna gidiyor yatağa girdikmi uyku falan kalmıypor bir haftadır ben uyuyorum sonra babası getirip onu yatıryor
vaaav bende istiyorumya hakketten şimdi farkettim öznur sen napcan kamerayı..bu arada 2 ay önce rejime başlamıştım bennn tammm tamına 7.5 kilo verdimmmmmm yehuuuuuuuuuu
renkli kremşantiyle yapsan olmazmı çileklileri varya.yoksa sen çikolatalı ve vanilyalımı yapacan. ayrıca dr oetkerin pasta süsleri var tüp şeklinde renk renk çok güzel pasta süsleniyor,ben denedim haberin olsun.he he ben de o noktadayım bu sabah 73,5 çıktım tartıda dellendim kendimden nefret ediyorum resmen
ya bişey sorcam p.tesi bizim doğum günümüz pastayı ben yapacağım ama kremasını renklendirmek istiyorum kremşantiyi vişne suyuyla yapmayı denesem işe yarar mı tadı güzel olur mu dersiniz var mı aranızda böyle çılgın denemeler yapan dr.otkerin grazüllerinden aldım sütün içine gıda boyası niyetine koyarım diye ama tadları çok kötü güzel olsun derken yenilemeyecek bir pasta yapmak da istemiyorum:26:
ben 18 aylık olsun öyle diyordum ama kışa denk geliyor. iki yaşında anca başlıycam galiba daha erken,kaslarını kontrol edemiyolar.Yaa kendi annem ve KV beni deli edecekeler...
Neymis yaza kadar cocugu tuvalete alistiracakmisim. Artik zamani gelmis hatta 9 aylikken baslamam gerekiyormus felan filan...
Daha erken diyorum anlamiyorlar, onlarin aklina uyacakmiyim - tabiki hayir ama herseferinde tekrarlamalari beni deli ediyor.
hımm bunu deneyebilirimkızlar ben 1 haftadır limon ve maydonoz kürü yapıyorum (ibrahim saraçoğlunun kürü ) vücuda dinçlik veriyormuş bir etkiside yağ yakıyormuş
benimki şimdilik dinçlik olarak gösterdi sabahları erken uyanıyorum ve dinç kalkıyorum eskiden sürünerek kalkıyordum
15-16 sap maydanoz ,yarım limon suyu,yarım bardak su blendırdan geçirip aç karnına içiyorsunuz
sanırım evlılıgımızde kurallarımı oturtuyorum.en azından esım benı anlamaya basladı.
yarın aksama teyzesı gelecekmıs bugunden haber verdı.normalde zınk dıye gelır herkes bıze.
kolay gelsin ozamanherkese selam:))
işten başımı alamıyorum bu ara( nasılsınız? haftanın sonu geliyor şükür..
yarın eşim gelecek evde temizlik var (umarım annem bu yardımcıyı da haytından bezdirmez) oğluşum hergün yeni birşey öğreniyor:)) benden böyle detaylara giremiyorum cok zamanım yok..arada bakmaya calışcamm
yerim ben onuTugra gecen yazdan beri Günes Gözlügü hastasi...
Simdi yine bulmus kendi Gözlügünü takmaya calisiyor. takamadi bana getirdi. takinca kafa sallayarak ortada dolanmaya basladi...Artistmidir nedir
pastanın tamamını kırmızı yapmayı planlamıyorum zaten sadece üzerine süsleme yapmak için kırmızı sarı falan olsun istiyorum hep aynı tür pasta yapmaktan sıkıldım
pastanın tamamını kırmızı yapmayı planlamıyorum zaten sadece üzerine süsleme yapmak için kırmızı sarı falan olsun istiyorum hep aynı tür pasta yapmaktan sıkıldım oğlumunki özel olsun istiyorum
Senin için ne buldum bak :)))
Bakkalda markette satılan jelibon şekerlemeler var ya, onlardan alıp sıcak su içinde eritip, sonrada krem şantiye katarak renklendirebilirsin, hatta jelibon donacağı için süslemelerin de bozulmayacaktır.
Nasıl ama..?
evet bencede dr otker pasta süslerini kullanabilirsin veya kremşantinin çeşitlerini dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?