- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.601
benim bilmediğim bişey mi yaa böyle kapalı kapalı konuşuyorsunuz insan üzülüyor
ayfercim üzülecek bişi yok yaw, ben çok açık bişey söyledim, internet ortamında bebek-çocuk fotoğraflarından yararlanan (!) sapıklar var, bu maalesef türkiye'de çok fazla rastlanan bişey, ben de bu yüzden çocuğumun fotoğraflarını herkese açık ortamlarda paylaşmıyorum, burada paylaşsam bile sonradan siliyorum.
yarın kuzum ,meleğim,can kuşum,sevgi kelebeğim,annesinin canı herşeyi saat 10:40 da doğmuş olucak ne çabuk geçti günler yaaa bazen emerken emmeyi bırak gözümün içinde bakıp bişeyler söylüyor bıdı bıdı bende alnından öpüyorum sonra tekrar dönüp o minnacık parmaklarıyla yüzümü okşar yawrum benim
ağlama yaaa vaktin oldukça burda dur iş yerinde face msn ve bazı sayfalar kapandı nedense burası da kapanır diye düşünmüştüm kapanmadı sizden ayrı değilim akşama müsait olursam bakarım eklerim seni üzülme benim eşim haftaiçi 1 gün tatili haftasonu hilal kızımla başbaşayız işleri yoğun bir yere çıkmamak kötü ama ben mutluyum 2 günde olsa üzme kendini burda istenmeyecek insan yoktur evde olan anneler gün içinde koşturuyor çalışanlar yani bizleri hiç sorma müsait oldukça yazıyoruz zatenağladım ağladım geldim sanırım bunalımdayım yada giriyorum yanlızlık öyle kötü bişeyki ailemi özledim yapmak istediğimiz bi plan vardı izmire gidecektik o ertelenip duruyor duvarlar üstüme geliyor.odadan dışarı çıksam doruk kendini yırtarcasına ağlıyor hiç bi sosyalitem yok eşim sinirli oda bunaldı onunda kimsesi yok izin günüde dinleneyim diyor ben yapışıyorum çıkalım diye.burda kk bi arkadaş buldum çok sevdim edirneli gelip gidiyoruz oda gün yapıyorlarmış oraya sokmak istedi herkes itiraz etmiş int bulmuş beni ne olduğum belli deilmiş.burda ilk girdiğimde herkes laf atınca öyle mtlu oldum eşime bile anlatım gruba dahil oldum diye dünde laf attım bugünde face dedim beni umursamayıp face konuşmaya başladınız ben sizlere baktım sizde beni nasıl biriyim diye görmek isterseniz face adresimi bile verdim sanki ben onu demedim.inanın çok yanlızımmm geçici bişey belki ama şuan bile ağlıyorum kusura bakmayın :2::2::2:
Nihan uyandı benden bugünlük bu kadar...öptüm hepinizi...aeo:))
ağladım ağladım geldim sanırım bunalımdayım yada giriyorum yanlızlık öyle kötü bişeyki ailemi özledim yapmak istediğimiz bi plan vardı izmire gidecektik o ertelenip duruyor duvarlar üstüme geliyor.odadan dışarı çıksam doruk kendini yırtarcasına ağlıyor hiç bi sosyalitem yok eşim sinirli oda bunaldı onunda kimsesi yok izin günüde dinleneyim diyor ben yapışıyorum çıkalım diye.burda kk bi arkadaş buldum çok sevdim edirneli gelip gidiyoruz oda gün yapıyorlarmış oraya sokmak istedi herkes itiraz etmiş int bulmuş beni ne olduğum belli deilmiş.burda ilk girdiğimde herkes laf atınca öyle mtlu oldum eşime bile anlatım gruba dahil oldum diye dünde laf attım bugünde face dedim beni umursamayıp face konuşmaya başladınız ben sizlere baktım sizde beni nasıl biriyim diye görmek isterseniz face adresimi bile verdim sanki ben onu demedim.inanın çok yanlızımmm geçici bişey belki ama şuan bile ağlıyorum kusura bakmayın :2::2::2:
Melek
Akşama o pompik yanaklarından öp burcu teyzesinin yerine...
ağladım ağladım geldim sanırım bunalımdayım yada giriyorum yanlızlık öyle kötü bişeyki ailemi özledim yapmak istediğimiz bi plan vardı izmire gidecektik o ertelenip duruyor duvarlar üstüme geliyor.odadan dışarı çıksam doruk kendini yırtarcasına ağlıyor hiç bi sosyalitem yok eşim sinirli oda bunaldı onunda kimsesi yok izin günüde dinleneyim diyor ben yapışıyorum çıkalım diye.burda kk bi arkadaş buldum çok sevdim edirneli gelip gidiyoruz oda gün yapıyorlarmış oraya sokmak istedi herkes itiraz etmiş int bulmuş beni ne olduğum belli deilmiş.burda ilk girdiğimde herkes laf atınca öyle mtlu oldum eşime bile anlatım gruba dahil oldum diye dünde laf attım bugünde face dedim beni umursamayıp face konuşmaya başladınız ben sizlere baktım sizde beni nasıl biriyim diye görmek isterseniz face adresimi bile verdim sanki ben onu demedim.inanın çok yanlızımmm geçici bişey belki ama şuan bile ağlıyorum kusura bakmayın :2::2::2:
Ayyy biri beni sustursun, ne çok konuşuyorum bugün bea
Bıy bıy
Geldiğine sevindim
Yalnızlık zor, çok haklısın. Hele bebekle daha da zor.
İnan gözden kaçmıştır, mesela ben buraya katıldığımda bebeğimin kalp atışarını bile duymamıştık daha, o kadar uzun zamandır yazıyorum, benden daha eskiler bile var :) Yakın zamana kadar şirket interneti ile bağlanıyordum, yasakladılar, gittim vınn aldım, öyle bir bağlığım var buraya. Şimdi de vınnla bağlandığım zamanlar iş için kullandığım paket programlara giremiyorum, o yüzden sürekli gir çık yapıyorum, o zamanlara denk gelmiştir. Şu an online olan arkadaşların çoğu çalışıyor, hepsinin buna benzer gerekçeleri vardır, insan bi kere buradaki samimiyete inanınca bir daha şüphe etmiyor, sen de fark edeceksin yakında. Ağlama oğlumun adaşının annesi, Allah kuzulara sağlık versin, herşeyin çaresi bulunur
kesinlikle katılıyorum bende sadec arkadaşlarımla paylaşıyorum fotoları ayrıca tanımadığım kimseyi face kabul etmiyorum yinede banyo fotolarını falan görmenizi çok istediğim halde her ihtimale karşı paylaşmıyorumönce kapalı grup olsun, sonra aktifleştirelim.
bu konuda pçikopatım acıcık :)
bi sebebi var tabi, açık açık söylemeye bile dilim varmaz ama şu bebelerle ilgili sapkınlıkları olanlar var ya, işte onlar yüzünden. Allah onların cezasını versin
yok kapatılmadı şuan face açık benim ayrıca 16 martta msn de kapanacaktı her gün mail geliyodu messenger dan ama kapatılmamış:26:[/QUO
msn yi açabiliyormusun benimki bugün açılmıyo(
Oyyy ancak okuyabildim geçmişi.. Burda proje çizmeye çalışırken bir taraftan da aklımın sizde kalması ne kötü, müdüre yakalanma pahasına giriyorum valla :))
Alıngan Candann, arkadaşım yalnızlık zor evet, üstelik bir bebekle dört duvar arasında olmak çok sıkıcı iyi bilirim, bende işe başlayana kadar aynı senin gibiydim, evde olmak sıkıyordu, benim eşimde asosyal biridir, hafta sonu danalar gibi yatar, adım atmaz, işe başladım sosyalleştim valla :))
Seninde canın çok sıkılmış belli, kendini dışlanmış yada değersiz gibi hissetme arkadaşım, yoğunluktan yada gözden kaçtığı için cevap verilmemiştir, burda kimse kimseyi dışlamaz, herkes herkese cevap yazar bir şekilde, gün gelir en çok yazan sen olursun, gün gelir ceee deyip kaçarsın, herşey olabilir yani, küsme bir daha emi, amirim biber sürer yoksa ağzımıza bak :)))
Face de ki gurubun yabancılara kapatılmasını bende istiyorum, tanımadığım bilmediğim hatta gıcık olduğum kişiler var orda, bende bu sebeple girmiyorum gruba, ama Gülşan ı da destekliyorum bir taraftan, burdaki samimiyetle aynı kişiler olarak face de de devam edebiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?