- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.621
canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende annem ve bebeğimle yeni taşındığım bir şehirde yanlızım bütüngün evde oturuyorum ve sıkılıyorum daha doğrusu sıkılıyordum şimdi oğluşu alıp sürekli dışarda geziyorum hem yürüyüş yapıyorum hemde oğluşu parka götürüyorum
bulunduğum şehirde sadece 1 arkadaşım var orda kk dan onunla buluşuyoruz arada ama
burda biirrrsürü arkadaşım var dostum var kimseye anlatmadığım paylaşmadığım birsürü şeyi bilen sırdaşlarım var İYİKİ VARLAR HEPSİNİ VE BEBİKLERİNİ ÇOK AMA ÇOKKK SEVİYORUM....
SENDE DORUK PAŞAMIN TOTOSUNDAN ISIR AYFER TEYZESİ GÖRDÜĞÜ YERDE ISIRACAK TOTOSUNDAN....
anlıyorum seni..kocişi sık sık biyerlere giden bebişine 1 yıl yalnız bakan biri olarakk:)) işe başladım da insan olduğumu hatırladım ve tabi burdaki arkadaşlar sağolsun:))
(kızlar size diyorum)
tadını çıkar herşeyin çok düşünme ağla rahatla:)) sonra az işim olunca daha çok şey yazarım :))
dün ben de öyleydim..normal bir durum zaman zaman vuruyor cenesine insanın:)
ben çok zevk alıyorum seni okurken:)) çok hoş bir dilin var. devam:))
Oyyy ancak okuyabildim geçmişi.. Burda proje çizmeye çalışırken bir taraftan da aklımın sizde kalması ne kötü, müdüre yakalanma pahasına giriyorum valla :))
Alıngan Candann, arkadaşım yalnızlık zor evet, üstelik bir bebekle dört duvar arasında olmak çok sıkıcı iyi bilirim, bende işe başlayana kadar aynı senin gibiydim, evde olmak sıkıyordu, benim eşimde asosyal biridir, hafta sonu danalar gibi yatar, adım atmaz, işe başladım sosyalleştim valla :))
Seninde canın çok sıkılmış belli, kendini dışlanmış yada değersiz gibi hissetme arkadaşım, yoğunluktan yada gözden kaçtığı için cevap verilmemiştir, burda kimse kimseyi dışlamaz, herkes herkese cevap yazar bir şekilde, gün gelir en çok yazan sen olursun, gün gelir ceee deyip kaçarsın, herşey olabilir yani, küsme bir daha emi, amirim biber sürer yoksa ağzımıza bak :)))
Face de ki gurubun yabancılara kapatılmasını bende istiyorum, tanımadığım bilmediğim hatta gıcık olduğum kişiler var orda, bende bu sebeple girmiyorum gruba, ama Gülşan ı da destekliyorum bir taraftan, burdaki samimiyetle aynı kişiler olarak face de de devam edebiliriz..
çok bunaldım adette yaklaştı duygusallığım üstümde tşk ederim yazdıların için.yokk gözden kaçmadı face ilk ben söyledim aktifmisiniz bilmiyordum _bende kendimi ekledim benide bi görün istedim _o konunun üzerinden konuşuruz diye düşünmüştüm zemherinin dediği gibi sadece soru sormadım o konu konuşulmaya başlandı ama beni kimse umursamadı ona üzüldüm.samimiyetinizi görüyorum zaten reel hayattada çok sevilen bi tipim asla çemkiren bi kız falan deilim 1 yıl öncesinden girseydim herkes severdi ne bileyim bugün böyle bi gün oldu işte keyfinizi kaçırdıysam çok özür dilerim.
ağladım ağladım geldim sanırım bunalımdayım yada giriyorum yanlızlık öyle kötü bişeyki ailemi özledim yapmak istediğimiz bi plan vardı izmire gidecektik o ertelenip duruyor duvarlar üstüme geliyor.odadan dışarı çıksam doruk kendini yırtarcasına ağlıyor hiç bi sosyalitem yok eşim sinirli oda bunaldı onunda kimsesi yok izin günüde dinleneyim diyor ben yapışıyorum çıkalım diye.burda kk bi arkadaş buldum çok sevdim edirneli gelip gidiyoruz oda gün yapıyorlarmış oraya sokmak istedi herkes itiraz etmiş int bulmuş beni ne olduğum belli deilmiş.burda ilk girdiğimde herkes laf atınca öyle mtlu oldum eşime bile anlatım gruba dahil oldum diye dünde laf attım bugünde face dedim beni umursamayıp face konuşmaya başladınız ben sizlere baktım sizde beni nasıl biriyim diye görmek isterseniz face adresimi bile verdim sanki ben onu demedim.inanın çok yanlızımmm geçici bişey belki ama şuan bile ağlıyorum kusura bakmayın :2::2::2:
Ayyy biri beni sustursun, ne çok konuşuyorum bugün bea
Candan, çok popüler oldun bak, herkes sana cevap yazıyor şimdi :))
Olabilir arkadaşım, insanlık hali, duygu patlaması yaşıyorsun bence de, neyse boşver hadi topla kendini, yalnız değilsin ayrıca, biz varız artık :))
hiç ağlama ben de burada yapayalnızım arkadaşlarımın hepsi tayin olup gitti eşimin akrabaları var ama benim onlarla konuşabilecek ortak hiçbirşeyim yok o yüzden görüşmüyorum, oğlumla çıkıp hava alabileceğim bir park bile yok evde yapayalnızım bir tek burası var, kimi zaman hiç yorum yapmadan sadece okuyorum kimi zaman yorum yazıyorum kimi zaman da dert anlatıyorum onlar yorum yazıyor her biri ayrı ayrı rahatlamamı sağlıyor, sabah yazdığını gördüm birazdan zaten ekleyeceğim için yazmaya gerek bile duymadım. edirnede dünya kadar gezilebilecek yer var al oğlunu bindir arabasına çık yürü çiçek hamdi her yeri çiçek gibi yaptı zaten başını nereye çevirsen bir heykel fıskiye çiçek tarhı var hava alır rahatlarsın eşini de tehtit et hafta sonları sen çıkarmazsan ben çıacağım yalnız başıma haberin olsun de bak mesela yarın sosyete pazarı var (ulus pazarı) git gezin hiç bir şey almasan da havan değişir hem oğlun insan görür mutlu olur
yukarı bak da kendini yalnız hissetmekonuş güzelim kim şikayet ediyor ki senin konuşmandan
bende aynı şeyi dicektim bi şekilde muhabbete dahil oldum amaartık beni unutmazsınız bi daha msjlarımı atlarsanız akşama kadar ağlamaklı msj gönderirim size şaka tabi bi daha olmaz zaten sıra eşimde şimdi bi postada ona ağlıcam
bugün hiç bakamıyorum kızlar, okuyamıyorum bile, temizlik devam ediyor.. ama hepiniz burdayken unutmadan söyliyim dedim, dün esrinle konuştum hepinize selamı var, işyerinde sıkıyönetim ilan edilmiş onun da o nedenle giremiyomuş buraya ve face'e, Esin de iyiymiş problem yok yani
bende aynı şeyi dicektim bi şekilde muhabbete dahil oldum amaartık beni unutmazsınız bi daha msjlarımı atlarsanız akşama kadar ağlamaklı msj gönderirim size şaka tabi bi daha olmaz zaten sıra eşimde şimdi bi postada ona ağlıcam
hah onu mutlaka yap işte çok işe yarıyorhava güzelse yarın mutlaka pazara da çık çok güzel şeyler oluyor orada özledim yaw
Candan, ortalığı karıştırdın, ne anlatacağımı unuttum yaw
Bugün öğlen dışarı çıktık yemeğe, 2 yaşlarında bir erkek çocuğu vardı, restoran sahibinin oğluymuş, epey oynadık, konuştuk, sonra benim çok fena özlemim depreşti, zırıl zırıl ağladım gittiğimiz yerde, sümüklerim aktı, rezil oldum.
Tedavi olmam lazım valla benim!
Candan, ortalığı karıştırdın, ne anlatacağımı unuttum yaw
Bugün öğlen dışarı çıktık yemeğe, 2 yaşlarında bir erkek çocuğu vardı, restoran sahibinin oğluymuş, epey oynadık, konuştuk, sonra benim çok fena özlemim depreşti, zırıl zırıl ağladım gittiğimiz yerde, sümüklerim aktı, rezil oldum.
Tedavi olmam lazım valla benim!
cuma pazarına hiç gitmedim ama methini çok duydum ama çok uzak c.tesi pazarına gidiyorum o daha yakın diye hava biraz yağmurlu düzelsin gitcem orayada çok güzel ve uygun şeyler geliyormuş.
Hahh işte süper çözüm, akşam başının etini ye ağla eşine bol bol Candan :))
Meralim, sağol haber verdiğin için, Esrin in iyi olmasına sevindim, selam söyleseydin bizden..
Şebnem sen bilirsin belki, bende Gülay ı merak ediyorum, ne oldu acaba o konu?
Şeyma daki potansiyele bende katılıyorum :))
Sizi ihmal ediyorum şu sıralar evet haklısın Burcucum ama işler çok yoğun hakkaten, şimdi de TOKİ nin projelerine bulaşmış durumdayım...
Çok iyi anlarım seniocakta bizde dodoyu bırakıp elin afrikasına gitmiştik yaa orda nerde bebek çocuk görsem sarıldım ağladım durdum sapık ilan edeceklerdi benii ben de yengecimmm ya o açıdan şettirdimmm:81:
ben şuan 2010 mart annelerinde varım candan adıyla ordan gruptaki kişlerden göremezmisiniz beni ??ben sizleri gördüm.yanlış anlamayın herkes beni face eklesin diye bi talepte bulunmadım bulunmamda ben o gruptan yazışırız görüşürüz diye sylemiştim ama zaten siz oraya uğramıyormuşsunuz yeni öğrendim.mart annelri diye bi grup açalım madem kapalı grup herkese uyarsa tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?