2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde seni çok seviyoruz 40 yıldan beri tanıyor gibiyim hepinizi hele buluşma ve ANKARA olayı beni daha da sımsıkı yaptı burdaki dostluğumuz hep baki kalsın

SENDE DORUK PAŞAMIN TOTOSUNDAN ISIR AYFER TEYZESİ GÖRDÜĞÜ YERDE ISIRACAK TOTOSUNDAN....

Zevkle

Heee ver gazı, zaten susmuyorum, hepten döküleyim :)
Şaka bir yana, sağol arkadaşım, çok incesin

Çok ihmal ediyorsun bizi...

Anacım kaçmış işte, diyorum sana, kimse kasıtlı olarak bu kıza cevap yazmayalım gibi bir yaklaşımda değildir, biri üstüne bişey yazmış laf karışmış yaw, idare et... Ne zaman girdiğinle hiç ilgisi yok, yakın zamanda Pınar diye bi arkadaş katılmıştı mesela, Barış'ın annesi, onu da çok sevdik, ama çok sık giremiyor. Sen bizimle takılmaya devam et, kişisel algılama cevap alamasan da, dediklerime inan yaw, aaaa... İnanmıyorsan amirim biber sürsün

Candan, çok popüler oldun bak, herkes sana cevap yazıyor şimdi :))
Olabilir arkadaşım, insanlık hali, duygu patlaması yaşıyorsun bence de, neyse boşver hadi topla kendini, yalnız değilsin ayrıca, biz varız artık :))

amanın sevgi pıtırcıkları bende sizi seviyoum uleynnnn kimse üzemez arkidişlerimi dağıtırım amirim pardon rol çaldım ama idare et:2:

hiç ağlama ben de burada yapayalnızım arkadaşlarımın hepsi tayin olup gitti eşimin akrabaları var ama benim onlarla konuşabilecek ortak hiçbirşeyim yok o yüzden görüşmüyorum, oğlumla çıkıp hava alabileceğim bir park bile yok evde yapayalnızım bir tek burası var, kimi zaman hiç yorum yapmadan sadece okuyorum kimi zaman yorum yazıyorum kimi zaman da dert anlatıyorum onlar yorum yazıyor her biri ayrı ayrı rahatlamamı sağlıyor, sabah yazdığını gördüm birazdan zaten ekleyeceğim için yazmaya gerek bile duymadım. edirnede dünya kadar gezilebilecek yer var al oğlunu bindir arabasına çık yürü çiçek hamdi her yeri çiçek gibi yaptı zaten başını nereye çevirsen bir heykel fıskiye çiçek tarhı var hava alır rahatlarsın eşini de tehtit et hafta sonları sen çıkarmazsan ben çıacağım yalnız başıma haberin olsun de bak mesela yarın sosyete pazarı var (ulus pazarı) git gezin hiç bir şey almasan da havan değişir hem oğlun insan görür mutlu olur

Ayyy biri beni sustursun, ne çok konuşuyorum bugün bea

yukarı bak da kendini yalnız hissetme konuş güzelim kim şikayet ediyor ki senin konuşmandan

bende aynı şeyi dicektim bi şekilde muhabbete dahil oldum ama artık beni unutmazsınız bi daha msjlarımı atlarsanız akşama kadar ağlamaklı msj gönderirim size şaka tabi bi daha olmaz zaten sıra eşimde şimdi bi postada ona ağlıcam

bugün hiç bakamıyorum kızlar, okuyamıyorum bile, temizlik devam ediyor.. ama hepiniz burdayken unutmadan söyliyim dedim, dün esrinle konuştum hepinize selamı var, işyerinde sıkıyönetim ilan edilmiş onun da o nedenle giremiyomuş buraya ve face'e, Esin de iyiymiş problem yok yani

Şeyma, sen de benim gibi bütün gün online olsan, sende de iyi potansiyel var valla, haklısın

O hak etmiştir, ağla

Ayyy iyi sevindim, sağol Meralcim.
Söyleseydin, o da Vınn alsın

Son düzenleme:

hah onu mutlaka yap işte çok işe yarıyor hava güzelse yarın mutlaka pazara da çık çok güzel şeyler oluyor orada özledim yaw

ben şuan 2010 mart annelerinde varım candan adıyla ordan gruptaki kişlerden göremezmisiniz beni ??ben sizleri gördüm.yanlış anlamayın herkes beni face eklesin diye bi talepte bulunmadım bulunmamda ben o gruptan yazışırız görüşürüz diye sylemiştim ama zaten siz oraya uğramıyormuşsunuz yeni öğrendim.mart annelri diye bi grup açalım madem kapalı grup herkese uyarsa tabi.

Hahh işte süper çözüm, akşam başının etini ye ağla eşine bol bol Candan :))

Meralim, sağol haber verdiğin için, Esrin in iyi olmasına sevindim, selam söyleseydin bizden..

Şebnem sen bilirsin belki, bende Gülay ı merak ediyorum, ne oldu acaba o konu?

Şeyma daki potansiyele bende katılıyorum :))

Sizi ihmal ediyorum şu sıralar evet haklısın Burcucum ama işler çok yoğun hakkaten, şimdi de TOKİ nin projelerine bulaşmış durumdayım...

Candan, ortalığı karıştırdın, ne anlatacağımı unuttum yaw
Bugün öğlen dışarı çıktık yemeğe, 2 yaşlarında bir erkek çocuğu vardı, restoran sahibinin oğluymuş, epey oynadık, konuştuk, sonra benim çok fena özlemim depreşti, zırıl zırıl ağladım gittiğimiz yerde, sümüklerim aktı, rezil oldum.
Tedavi olmam lazım valla benim!

hah onu mutlaka yap işte çok işe yarıyor hava güzelse yarın mutlaka pazara da çık çok güzel şeyler oluyor orada özledim yaw

cuma pazarına hiç gitmedim ama methini çok duydum ama çok uzak c.tesi pazarına gidiyorum o daha yakın diye hava biraz yağmurlu düzelsin gitcem orayada çok güzel ve uygun şeyler geliyormuş.

Çok iyi anlarım seni ocakta bizde dodoyu bırakıp elin afrikasına gitmiştik yaa orda nerde bebek çocuk görsem sarıldım ağladım durdum sapık ilan edeceklerdi benii ben de yengecimmm ya o açıdan şettirdimmm:81:

valla biraz öyle yaptım ama hepiniz anlayışlı karşıladınız tşk ederim :119:

cuma pazarına hiç gitmedim ama methini çok duydum ama çok uzak c.tesi pazarına gidiyorum o daha yakın diye hava biraz yağmurlu düzelsin gitcem orayada çok güzel ve uygun şeyler geliyormuş.

alışveriş her kadının bir numaralı terapisidir gidiniz geziniz alınız ohhhh rahatlyınız

ekmek parası napalım, idare edecez :)

Oyyy, sen niye daha önce söylemedin yengeç olduğunu, ilk günden beri beraber ağlasaydık :)))

kk deki adınız ne bölümünde beni ekleyebilirsin ben eve gidince onay veririm canım burda face yasak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…