- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.641
Şeyma, sen de benim gibi bütün gün online olsan, sende de iyi potansiyel var valla, haklısın
Şeyma daki potansiyele bende katılıyorum :))
Sizi ihmal ediyorum şu sıralar evet haklısın Burcucum ama işler çok yoğun hakkaten, şimdi de TOKİ nin projelerine bulaşmış durumdayım...
Candan, ortalığı karıştırdın, ne anlatacağımı unuttum yaw
Bugün öğlen dışarı çıktık yemeğe, 2 yaşlarında bir erkek çocuğu vardı, restoran sahibinin oğluymuş, epey oynadık, konuştuk, sonra benim çok fena özlemim depreşti, zırıl zırıl ağladım gittiğimiz yerde, sümüklerim aktı, rezil oldum.
Tedavi olmam lazım valla benim!
cuma pazarına hiç gitmedim ama methini çok duydum ama çok uzak c.tesi pazarına gidiyorum o daha yakın diye hava biraz yağmurlu düzelsin gitcem orayada çok güzel ve uygun şeyler geliyormuş.
yarın kuzum ,meleğim,can kuşum,sevgi kelebeğim,annesinin canı herşeyi saat 10:40 da doğmuş olucak ne çabuk geçti günler yaaa bazen emerken emmeyi bırak gözümün içinde bakıp bişeyler söylüyor bıdı bıdı bende alnından öpüyorum sonra tekrar dönüp o minnacık parmaklarıyla yüzümü okşar yawrum benim
sağ tıklayıp resmi farklı kaydet diyon kopyalanıyo halaBi ara Facebook'ta fotolar copy paste yapılabiliyordu mesela...
Şimdi yapılamıyor. Ama eşim buna rağmen isteyenin bi şekilde fotoları indirebileceğini iddia ediyor, hatta anlattı da ama ben anlamadım :26:
O yüzden her foto eklediğimde kızıyor bana ama ben özelleştiriyorum eklerken...
bende bunalımdayımağladım ağladım geldim sanırım bunalımdayım yada giriyorum yanlızlık öyle kötü bişeyki ailemi özledim yapmak istediğimiz bi plan vardı izmire gidecektik o ertelenip duruyor duvarlar üstüme geliyor.odadan dışarı çıksam doruk kendini yırtarcasına ağlıyor hiç bi sosyalitem yok eşim sinirli oda bunaldı onunda kimsesi yok izin günüde dinleneyim diyor ben yapışıyorum çıkalım diye.burda kk bi arkadaş buldum çok sevdim edirneli gelip gidiyoruz oda gün yapıyorlarmış oraya sokmak istedi herkes itiraz etmiş int bulmuş beni ne olduğum belli deilmiş.burda ilk girdiğimde herkes laf atınca öyle mtlu oldum eşime bile anlatım gruba dahil oldum diye dünde laf attım bugünde face dedim beni umursamayıp face konuşmaya başladınız ben sizlere baktım sizde beni nasıl biriyim diye görmek isterseniz face adresimi bile verdim sanki ben onu demedim.inanın çok yanlızımmm geçici bişey belki ama şuan bile ağlıyorum kusura bakmayın :2::2::2:
bende seni seviyorumcanım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende annem ve bebeğimle yeni taşındığım bir şehirde yanlızım bütüngün evde oturuyorum ve sıkılıyorum daha doğrusu sıkılıyordum şimdi oğluşu alıp sürekli dışarda geziyorum hem yürüyüş yapıyorum hemde oğluşu parka götürüyorum
bulunduğum şehirde sadece 1 arkadaşım var orda kk dan onunla buluşuyoruz arada ama
burda biirrrsürü arkadaşım var dostum var kimseye anlatmadığım paylaşmadığım birsürü şeyi bilen sırdaşlarım var İYİKİ VARLAR HEPSİNİ VE BEBİKLERİNİ ÇOK AMA ÇOKKK SEVİYORUM....
kesinlikle katılıyorum bende sadec arkadaşlarımla paylaşıyorum fotoları ayrıca tanımadığım kimseyi face kabul etmiyorum yinede banyo fotolarını falan görmenizi çok istediğim halde her ihtimale karşı paylaşmıyorum
seni gayet ii anlıyorum bende burda yalnızım ailem arkadaşlarım 1 saat mesafede ama gidemeyince mesafenin önemi kalmıyo bak hatırlattın bende çok yalnızım çalışmasam delirirdim heralde
açık şuanmsn yi açabiliyormusun benimki bugün açılmıyo(
kocalar hep dayaklık zatendaha öncesinden aileme daha yakın oturuyor sık görüşüyordum bebkte olmadığından istediğim zaman çıkardım 1.5 yıldır uzakta ve yanlızım bazen çok bunalıyorum soğuktan istediğim zaman çıkamıyorum.komşular ya yaşlı ya çalışıyor tek arkadaşım şu pc ve oğlum.çalışmayı çok istiyorum ama hem doruk küçük hemde eşim asla izin vermez bende akşam yorulmak istiyorum bazen konuşacak bişey bulamıyoruz eşimde sağolsun çok muhabbet eder benle( bende ne anlatcamki bütün gün evdeyim zaten burdada böyle olunca duygu patlaması oldu birden.
amanın sevgi pıtırcıkları bende sizi seviyoum uleynnnn kimse üzemez arkidişlerimi dağıtırım amirim pardon rol çaldım ama idare et:2:
cuma pazarında 3buçuk liraya lastikli çarşaflar satılıyo mutlaka al yerler döküyolar böyle seçiyon havlu kumaştanhah onu mutlaka yap işte çok işe yarıyorhava güzelse yarın mutlaka pazara da çık çok güzel şeyler oluyor orada özledim yaw
cuma pazarına hiç gitmedim ama methini çok duydum ama çok uzak c.tesi pazarına gidiyorum o daha yakın diye hava biraz yağmurlu düzelsin gitcem orayada çok güzel ve uygun şeyler geliyormuş.
Candan, ortalığı karıştırdın, ne anlatacağımı unuttum yaw
Bugün öğlen dışarı çıktık yemeğe, 2 yaşlarında bir erkek çocuğu vardı, restoran sahibinin oğluymuş, epey oynadık, konuştuk, sonra benim çok fena özlemim depreşti, zırıl zırıl ağladım gittiğimiz yerde, sümüklerim aktı, rezil oldum.
Tedavi olmam lazım valla benim!
bende bunalımdayımeve gelirken arabamı küçük tetöristler taşladı şu an kocamın kafasına taşlar atılıyo yine postanenin tim camlarını aşağı indirmişler patron bi hışım emniyete gitti burdaki en büyük market ve tek market bim asıl ben bunalımdayım
cuma pazarında 3buçuk liraya lastikli çarşaflar satılıyo mutlaka al yerler döküyolar böyle seçiyon havlu kumaştanbide ihracat fazlası ürünler oluyo marka kıyafetler özürlü olmayanlarından seçersin, tabi bunun için öğleden önce gitmen gerek kalmıyo
o zaman benim de tedaviye ihtiyacım var..
az önce md bey cağırmı tırsarak gittik odasına..cıkışta emme eeee diye ses duydum ayy oğluşş deyip koştumm kapının dışında bir kadın kucağında da özgür kadar bir bebek ..içime bişey oldu göğüslerim sızladı( ayyy akşam oluyor hadi bakalım..
allam çok heycanlıyım salı günü oğlumu doğum günüüüü pazar kutlicam ay ebn uyuyamam artık 2 gün benimde tedavi olmama lazım heee
gülşan ya allah yardımcınız olsun dualarım hep sizinle :18:
ben de hala o 3,5 lıuk havlu çarşaflardan kullanıyorum
ayy canım benim az kaldı sabret ayrıca süt iznin için müd beyle konuşmadınmı hala süresi falan varsa dilekçenin kaçırma bak
ayy ne güselll tatlı heyecan bunlar
candan heççç üzülme yavrucummm senin herif akşamları bari eve geliyoo ben de o da yokkk ben hepten yalnızımmm ben yalnızımmm yalnızımmmm kaderim buuuuuuuuuuuuuuu boyleeeeee ...esine bu şarkı benden
candan heççç üzülme yavrucummm senin herif akşamları bari eve geliyoo ben de o da yokkk ben hepten yalnızımmm ben yalnızımmm yalnızımmmm kaderim buuuuuuuuuuuuuuu boyleeeeee ...esine bu şarkı benden
kıs derya bi gelişimde birlikte bebeleri bırakıp alemlere akalım bak içesim sööliyesm geldi dım tıs dım tıs tepinesim geldi areee uuuu readyyyyy
eşimin yanına gidicem yemek yiyeceğiz burdan arkadaşım bilgisayar alacak ne kadarrr şanslıyım
yarın polnetten bi bakayım ben olmazsa senin içincanım kanun yönetmelik genelge her neyse o olmadan gidemem yanına... arıyorum hala..
hem o kadar çok iş var ki.ii mesaiye bile kalıyoruz sen anla..
siz evrakları nerden yazıyorsunuz bilmiyorum ama bizim bu gün sistem de felakett Agittikce buraya yazıyorum ben de..
aynı benn benim olsun bu şarkı lütfeeennn..kocamı son 2 aydır sadece 3 defa hafta sonları bir kez de 5 gün gördümm
delüüüükıs derya bi gelişimde birlikte bebeleri bırakıp alemlere akalım bak içesim sööliyesm geldi dım tıs dım tıs tepinesim geldi areee uuuu readyyyyy
allam bende kocamı arada bir görsem varya hayatım acaip güllük gülistanlık olur dadından yenmez heee en ii koca uzaktaki koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?