2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şeyma, sen de benim gibi bütün gün online olsan, sende de iyi potansiyel var valla, haklısın

Şeyma daki potansiyele bende katılıyorum :))

Sizi ihmal ediyorum şu sıralar evet haklısın Burcucum ama işler çok yoğun hakkaten, şimdi de TOKİ nin projelerine bulaşmış durumdayım...

ya bende potansiyel var da evden bağlandığım için deniz faktörü potansiyeli göstermeme izin vermiyor ki :84:

bu sefer de toki mi :84: kızım sizin patron başbakanın akrabası falan her halde hava alanları tokiler falan hayırdır

ay gene cozuttu, ya sen vazgeçsene şu sulugözlükten

cuma pazarına hiç gitmedim ama methini çok duydum ama çok uzak c.tesi pazarına gidiyorum o daha yakın diye hava biraz yağmurlu düzelsin gitcem orayada çok güzel ve uygun şeyler geliyormuş.

mutlaka git süper koca gün gezsen gezilir, biz koşarak gezmemize rağmen 2 saatte zor çıkardık

allam çok heycanlıyım salı günü oğlumu doğum günüüüü pazar kutlicam ay ebn uyuyamam artık 2 gün benimde tedavi olmama lazım heee

ayyy ne güzel

sağ tıklayıp resmi farklı kaydet diyon kopyalanıyo hala

bende bunalımdayım eve gelirken arabamı küçük tetöristler taşladı şu an kocamın kafasına taşlar atılıyo yine postanenin tim camlarını aşağı indirmişler patron bi hışım emniyete gitti burdaki en büyük market ve tek market bim asıl ben bunalımdayım

bende seni seviyorum

msn yi açabiliyormusun benimki bugün açılmıyo (
açık şuan

kocalar hep dayaklık zaten benim kocam hariç
amanın sevgi pıtırcıkları bende sizi seviyoum uleynnnn kimse üzemez arkidişlerimi dağıtırım amirim pardon rol çaldım ama idare et:2:
olsun okadar

hah onu mutlaka yap işte çok işe yarıyor hava güzelse yarın mutlaka pazara da çık çok güzel şeyler oluyor orada özledim yaw
cuma pazarında 3buçuk liraya lastikli çarşaflar satılıyo mutlaka al yerler döküyolar böyle seçiyon havlu kumaştan bide ihracat fazlası ürünler oluyo marka kıyafetler özürlü olmayanlarından seçersin, tabi bunun için öğleden önce gitmen gerek kalmıyo

cuma pazarına hiç gitmedim ama methini çok duydum ama çok uzak c.tesi pazarına gidiyorum o daha yakın diye hava biraz yağmurlu düzelsin gitcem orayada çok güzel ve uygun şeyler geliyormuş.

ne tarafta oturuyosun c minibüsleri ulus pazarına kadar gidiyo

o zaman benim de tedaviye ihtiyacım var..
az önce md bey cağırmı tırsarak gittik odasına..cıkışta emme eeee diye ses duydum ayy oğluşş deyip koştumm kapının dışında bir kadın kucağında da özgür kadar bir bebek ..içime bişey oldu göğüslerim sızladı( ayyy akşam oluyor hadi bakalım..

mert 1buçuktan beri uyuyo
candan kipayada gidebilirsin market gezmelerine ailecek bayılırız biz
edirnede pek komşuluk yoktur iki yıl oturdum apartmanda kimse kapımı çalmadı bende çalmadım o yüzden burda bize takıl sen canın sıkılmayacağı gibi yemek temizlik işlerine bile vaktin kalmayacak görürsün

gülşan ya allah yardımcınız olsun dualarım hep sizinle :18:

ben de hala o 3,5 lıuk havlu çarşaflardan kullanıyorum

ayy canım benim az kaldı sabret ayrıca süt iznin için müd beyle konuşmadınmı hala süresi falan varsa dilekçenin kaçırma bak

allam çok heycanlıyım salı günü oğlumu doğum günüüüü pazar kutlicam ay ebn uyuyamam artık 2 gün benimde tedavi olmama lazım heee

ayy ne güselll tatlı heyecan bunlar

candan heççç üzülme yavrucummm senin herif akşamları bari eve geliyoo ben de o da yokkk ben hepten yalnızımmm ben yalnızımmm yalnızımmmm kaderim buuuuuuuuuuuuuuu boyleeeeee ...esine bu şarkı benden

ben kaçıyorum merti uyandırayım yoksa gece uyumayacak,kamil de yok bugün belliki öptüm hepinizi

ayy canım benim az kaldı sabret ayrıca süt iznin için müd beyle konuşmadınmı hala süresi falan varsa dilekçenin kaçırma bak

ayy ne güselll tatlı heyecan bunlar

canım kanun yönetmelik genelge her neyse o olmadan gidemem yanına... arıyorum hala..
hem o kadar çok iş var ki.ii mesaiye bile kalıyoruz sen anla..
siz evrakları nerden yazıyorsunuz bilmiyorum ama bizim bu gün sistem de felakett Agittikce buraya yazıyorum ben de..
candan heççç üzülme yavrucummm senin herif akşamları bari eve geliyoo ben de o da yokkk ben hepten yalnızımmm ben yalnızımmm yalnızımmmm kaderim buuuuuuuuuuuuuuu boyleeeeee ...esine bu şarkı benden

aynı benn benim olsun bu şarkı lütfeeennn..kocamı son 2 aydır sadece 3 defa hafta sonları bir kez de 5 gün gördümm

kıs derya bi gelişimde birlikte bebeleri bırakıp alemlere akalım bak içesim sööliyesm geldi dım tıs dım tıs tepinesim geldi areee uuuu readyyyyy

allam bende kocamı arada bir görsem varya hayatım acaip güllük gülistanlık olur dadından yenmez heee en ii koca uzaktaki koca

eşimin yanına gidicem yemek yiyeceğiz burdan arkadaşım bilgisayar alacak ne kadarrr şanslıyım
senin adına sevindim

yarın polnetten bi bakayım ben olmazsa senin için
sistem gittikçe sen bize kalıyosan hep gitsin o sistem

kıs derya bi gelişimde birlikte bebeleri bırakıp alemlere akalım bak içesim sööliyesm geldi dım tıs dım tıs tepinesim geldi areee uuuu readyyyyy
delüüüü

Ohhoooo iki saat gezdik geldik ammada kaynatmissiniz heee...
Kuzucuk uyuyor, yemek yapmam lazim ama hic yapasim yok. Bugünlük Kahvaltilik biseyler yesek nolurki demi...Menemen felan

Bende sizleri cok seviyorum ya....Bende bulusmak istiyorum

Az önce esim aradi..Atatürkün Dogum ve Ölüm Yilini biliyormusun dedi...herhalde yani dedim
Neymis söyle bakalim dedi...Söyledim, Aferin dedi...Ne alaka simdi dedim...Sonra anlatirim dedi...
Neydi bu simdi anlamadim :44: Kendisi bilmedigi icin sormadi, biliyor tabiki. Merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…