2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yeni tickerim nasıl çokmu komik yoksa değiştireyimmi
tanya yiğit özgürün doğumgününü sordum ticker yapacam sana, cevap gelmedi halaaa

boşverin boyu kiloyuuuuuu huzur olsun hayatta gerisi boş ) 1 70 im 58 kiloyum mutlumuyum deilimmmmmmmm evet bugün cok dertliyim ama anlatmayacağım kendi içimde çözeyim sonra paylasırım

yeni tickerim nasıl çokmu komik yoksa değiştireyimmi
tanya yiğit özgürün doğumgününü sordum ticker yapacam sana, cevap gelmedi halaaa
görmemişim gülşancım..28 şubat 2010 pazar saat 08.00 de doğdu kendileri:)
kız üşenmiycen mi..ben çok üşendim yapmaya teşkür ederimmm

bende 1,60 boyunda 61,5 kg dayım sadece sen değilsin cicim

hoş geldin aramıza:)) yalnız olmamak ne kadar güzel

valla dayanamicam yazıyorum sıkı durun 1,70 boyum var ve hamile kaldığım ilk 6 aydan sonra tartıda ilk kez 70 li kiloları gördüm çok mutluyum ha ne güzel diceksiniz de ööle diil 79 kiloyum

kader arkadaşım benim..son sırayı ikimiz tutalım
hayır asla öyle deme.. kısa boylular daha güzeldir daha fittir..daha..dahaa..
kilon kaç ki bu kadar kızdırdılar seniii

boyum 1.60 kilom 70 güzelim tam futbol topu konumundayım yani.

hanımlar kocişe traş makinesi alcam ama öneriniz var mı bakıyorum ama hiçnir bilgim ya da fikrim yok :26:

Hepsiburada.com : Panasonic ESRL21 Pro Curve 3 Başlıklı Islak Kuru Şarjlı Tıraş Makinesi | Sağlık ve Kişisel Bakım

Hepsiburada.com : Panasonic ES-SA-40B Islak Kuru Şarjlı 8800 Devir Yıkanabilir Tıraş Makinesi | Sağlık ve Kişisel Bakım

ikisine baktım ama neye dikkat etmem gerekiyo ki :26:

selam canowwlar..:82:
mamuço uyuyoken corbasınıda ocaga vermişiken bakayım dedim..bu ara gezmelerdeyim..dün halamda akşamı ise arkadaşlardaydık..
yarında benim konuklarım var..ünlüü akp samsun milletvekili suat kılıç ın yegeni olüür kendileri bizimse ortak arkadaş eşimle..karısıyla gelicek akşam..karısıda hamile ..degerli tecrübeli paylaşıp bilgi sahibi edicem kendisinişimdidenn menümü hazırlıorum..
bu arada dövme hususunu araştrdım..degerli bir hocamızı arayıp sordum..evet dövme yaptrmak günahtr dinen allah ın sana verdiği bedene şekil vs....yaptrmak uygun değildir..fakat abdest ve namaz kılma açısından hiçbir engel taşımaz diyor ..bi taraftanda internet üzerinden edindiğim bi kaç düşünce..allah ile kul arasındadır bu tamamen niyet işidir denilior....

anlat canım benim ne oldu

kocamın bilgisayarını karıstırdım çok şükür herhangi bi bayan yok görüştüğü ama erkek ark yaptığı muhabbetler can sıkıcı o muhabbetlerde işte sanki klasik bi evlilik gibi bahsetmiş mesela keske aileler aynı sehirde olmasa bizim hatunda arada uzaga giderdi falan diyo (( 3 yıl oldu insan bunalıyo bazen diyo ama biz normalde anası dısında anlasırız muhabbet ederiz sıkıcı deildi bizim hayatımız demek o sıkılıyomus

anlatmayacam dedim bide

ara sıra herkes mola vermek ister sen de istiyorsundur, sıkma canını senin içinden geçmiyor mu şöyle bir iki gün baba ağul kaybolsalar da ben de kendimle başbaşa kalsam diye; belkide geyik olsun diye falan söylemiştir

bunun evvelini bul canım neden böyle konuşma geçmiş demekki arkadaşının lay lay lomm şeklinde geçiyor ki oda aynı şeyleri yapıyoruz yada onun eşi uzaklara gidiyorsa kesin bir halt ediyordur eşi yada sor arada bir benden sıkılıyormusun filan diye neden değişik bişeyler yapmıyoruz de...Bakalım ne diyecek eşin

Din alemine girersen haklılar ben bu konuda kararsızım Hint kınası ile yapanlarda var istersen onu araştır canım eğer öyle bişey bulursan bende hint kınası ile yapıcam

4 bıçaklıyı tavsiye ederim hem ıslak hem kuru olarakta kullanabiliyor:))) eşimden biliyorum

yaşasın biri cevap verdi
benim de o hoşuma gitti şarj süresi falan da iyi ama cahillik işte makine kullanan kimseyi tanımıyorum ki, karar veremezsem son çare okulda öğretmen arkadaşlara danışcam rezillik kocam bilgisayar alacak oluır bütün okul duyar ben traş makinesi alacam gene aynı geyik bizim birbirimize alacağımız hediyeleri bütün okul biliyor
yorumlara baktım ama ben en iyisi bütün siteyi tarayayım önce

Şeymacım, traş makinaları ile ilgili bir fikrim yok, eşim de kullanmaz, seni yanıltmak istemem bilmediğim bir konuda..

Ayşegülcüm, cidden can sıkıcı bir durum, ama ben geyik muhabbeti olduğunu düşünüyorum, sonuçta erkekler kendi aralarında abartarak konuşmayı severler...
Ama yine de takipte ol tabi..

yaw ne olcak canım erkek bu hissetmesede öyle der ne dicek canım karım aşkım karım diyip kılıbık bi hawa sergileyemezki arkadaşlarının karşısında..
sakın okuduğunu belli etme bnce sende kalsın..
Atarax ağır mııııı? Kişisine göre değişiyorsa bilemem ama İklime öyle ahım şahım bir etki bile etmemişti..
dr kadir tuığcu sipraktin etki etmezse ataraxı ataraxta tesirde bulunmazsa pasiflora werin dior..
canım
ben şeytan kulağına kurşun 10gündür o kadar rahatım ki şükürler olsun uyku nedir hatırladım.. kadir tuğcu sayesinde..
cerenide biliosun az çok ne azman olduunu gecede 4,5kez kalkıyodu mız mız mız sipraktin werdim gece yatırmadan önce mamasıyla içti.. yattım bnde uyumuşuz ceren ağlıyor anam birde ne göreyim aydınlanmış ew saat sabah 8.30
2.gün, 3.gün derken 5gün kullandım we sorunsuz ilerledik bazen sadece 1 kez mızmızlandı sabaha doğru ondada su werdim ılık uyudu
ptesi bıraktım ilacı o günden beri sorunsuz uykusu
belki 1 kez sabaha doğru uyanır ondada sallıyorum uyuyo yada yanımıza alıyorum 3 gündür öyle uyuyor..
bnce dene istersen
ben sipraktin uyguladım 5 gün we mucizewi sonucu seyrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…