- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.721
kader arkadaşım benim..son sırayı ikimiz tutalım
hayır asla öyle deme.. kısa boylular daha güzeldir daha fittir..daha..dahaa..
kilon kaç ki bu kadar kızdırdılar seniii
görmemişim gülşancım..28 şubat 2010 pazar saat 08.00 de doğdu kendileri:)yeni tickerim nasıl çokmu komik yoksa değiştireyimmi
tanya yiğit özgürün doğumgününü sordum ticker yapacam sana, cevap gelmedi halaaa
bende 1,60 boyunda 61,5 kg dayım sadece sen değilsin cicim
boşverin boyu kiloyuuuuuu huzur olsun hayatta gerisi boş) 1 70 im 58 kiloyum mutlumuyum deilimmmmmmmm evet bugün cok dertliyim ama anlatmayacağım kendi içimde çözeyim sonra paylasırım
boşverin boyu kiloyuuuuuu huzur olsun hayatta gerisi boş) 1 70 im 58 kiloyum mutlumuyum deilimmmmmmmm evet bugün cok dertliyim ama anlatmayacağım kendi içimde çözeyim sonra paylasırım
kader arkadaşım benim..son sırayı ikimiz tutalım
hayır asla öyle deme.. kısa boylular daha güzeldir daha fittir..daha..dahaa..
kilon kaç ki bu kadar kızdırdılar seniii
anlat canım benim ne oldu
kocamın bilgisayarını karıstırdım çok şükür herhangi bi bayan yok görüştüğü ama erkek ark yaptığı muhabbetler can sıkıcı o muhabbetlerde işte sanki klasik bi evlilik gibi bahsetmiş mesela keske aileler aynı sehirde olmasa bizim hatunda arada uzaga giderdi falan diyo(( 3 yıl oldu insan bunalıyo bazen diyo ama biz normalde anası dısında anlasırız muhabbet ederiz sıkıcı deildi bizim hayatımız demek o sıkılıyomus
anlatmayacam dedim bide
kocamın bilgisayarını karıstırdım çok şükür herhangi bi bayan yok görüştüğü ama erkek ark yaptığı muhabbetler can sıkıcı o muhabbetlerde işte sanki klasik bi evlilik gibi bahsetmiş mesela keske aileler aynı sehirde olmasa bizim hatunda arada uzaga giderdi falan diyo(( 3 yıl oldu insan bunalıyo bazen diyo ama biz normalde anası dısında anlasırız muhabbet ederiz sıkıcı deildi bizim hayatımız demek o sıkılıyomus
anlatmayacam dedim bide
Hepsiburada.com : Panasonic ESRF31 Quadro 4 Bıçaklı Islak Kuru Nano Şarjlı Tıraş Makinesi | Sağlık ve Kişisel Bakım
bu da var ama Hepsiburada.com : Philips HQ 9140/16 Philishave Speed-XL Tıraş Makinesi-SmartTouch Yüz Hatları Algılama Sistemi | Sağlık ve Kişisel Bakım bu tipler daha mı kullanışlı ki
lütfen fikir verin lütfennnnnn
Din alemine girersen haklılar ben bu konuda kararsızım Hint kınası ile yapanlarda var istersen onu araştır canım eğer öyle bişey bulursan bende hint kınası ile yapıcamselam canowwlar..:82:
mamuço uyuyoken corbasınıda ocaga vermişiken bakayım dedim..bu ara gezmelerdeyim..dün halamda akşamı ise arkadaşlardaydık..
yarında benim konuklarım var..ünlüü akp samsun milletvekili suat kılıç ın yegeni olüür kendileribizimse ortak arkadaş eşimle..karısıyla gelicek akşam..karısıda hamile ..degerli tecrübeli paylaşıp bilgi sahibi edicem kendisini şimdidenn menümü hazırlıorum..
bu arada dövme hususunu araştrdım..degerli bir hocamızı arayıp sordum..evet dövme yaptrmak günahtr dinen allah ın sana verdiği bedene şekil vs....yaptrmak uygun değildir..fakat abdest ve namaz kılma açısından hiçbir engel taşımaz diyor ..bi taraftanda internet üzerinden edindiğim bi kaç düşünce..allah ile kul arasındadır bu tamamen niyet işidir denilior....
4 bıçaklıyı tavsiye ederim hem ıslak hem kuru olarakta kullanabiliyor:))) eşimden biliyorum
yaw ne olcak canım erkek bu hissetmesede öyle der ne dicek canım karım aşkım karım diyip kılıbık bi hawa sergileyemezki arkadaşlarının karşısında..kocamın bilgisayarını karıstırdım çok şükür herhangi bi bayan yok görüştüğü ama erkek ark yaptığı muhabbetler can sıkıcı o muhabbetlerde işte sanki klasik bi evlilik gibi bahsetmiş mesela keske aileler aynı sehirde olmasa bizim hatunda arada uzaga giderdi falan diyo(( 3 yıl oldu insan bunalıyo bazen diyo ama biz normalde anası dısında anlasırız muhabbet ederiz sıkıcı deildi bizim hayatımız demek o sıkılıyomus
anlatmayacam dedim bide
dr kadir tuığcu sipraktin etki etmezse ataraxı ataraxta tesirde bulunmazsa pasiflora werin dior..Atarax ağır mııııı? Kişisine göre değişiyorsa bilemem ama İklime öyle ahım şahım bir etki bile etmemişti..
canımgün içinde çektirsin razıyım,sustum,ama gece insaf etsin yaa.
ama canım sadece uykusuna değilki etkisi,günlük faaliyetlerinide etkileyecek,sinir yatıştırıcı bir ilaç sonuçta ve çok küçük değiller mi bunlar için?ayy bilmiyorum,tek isteğim uykusu düzene girsin,onun dışında herşeyine razıyım zaten.
aynı şeyi geçen gün ben düşündüm,kim bakardı bu haliyle Alp e?valla kesinlikle bulamam bakıcı falan
ben sipraktin uyguladım 5 gün we mucizewi sonucu seyrediyorumSizin gibi arkadaşlarım olduğu müddetçe ben hep 40 beden kalırım,ben size böyle mi gaz veriyorum aşkolsun size yahuuu
Atar.x dediğiniz sakinleştirici değil mi anacım,ben 1 kere kullandım çarpıntıdan sabahı sabah ettim ölücem herhalde dedim,hasret in kullandığı spraktn mi neydi onu kullanın bari ama atar.x bana biraz ağır geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?