2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun..dnlen madem rapor almadın başka şeylerle uğraşma hafta sonu iş v.b..
iklimin dişi de hayırlı olsun:))çocuk gibi seviniyor insan görünce dimi:)) pıtır pıtır kolayca cıkarır diğerlerini umarım..

Gecen haftasonu yaptim ama sonuc....ya Kafamizin yarisi yok, ya bitarafimiz eksik yada yamuk yumuk.
Bu Konuda cok beceriksiz bir Kocaya sahibim

ayyy o özelliği taşıyan bir koca da ben de var..benim çektiklerim le onunkilere bakıyorum ki onun cektiği 2-3 tane kıyas bile istemez..düşünme bence.düşündükçe daha gıcık olup sinirleniyor insan..kendi kendini çek dah iyi sonuç alıyorsun

benim gitmem lazım öpüyorum hepinizi temizlik yapacam karşı odada, bitürlü temizleyemiyolar rutubet kokuyor sinir oluyorum, patron yokken hazır bi el atayım,hepinize iyi haftasonları

Beceriksiz kocalar çoğalıyor desene :))
Teşekkür ederim, hemde ne sevindim var ya :))

yürü be yazgı kim tutar sni

bu ne ya forumda 1.65 in altında hatun yok mu? okul sırasının en sonuna düşmüş gibi hissettim kendimi..
unutmayın bodur tavuk her dem piliç kalırmışş (bu da benim tesellim)

slm millet

bu ne ya forumda 1.65 in altında hatun yok mu? okul sırasının en sonuna düşmüş gibi hissettim kendimi..
unutmayın bodur tavuk her dem piliç kalırmışş (bu da benim tesellim)

ben varım güzelim 1.60 boyum var. bu delilerin kilo kavgası yüzünden de kafayı yiyeceğim hepsi benim yanımda manken gibi hala kilo diyolar çoook kıskanıyoruuuuuuuuummmmmm :84::84::84::84:

slm millet

ben varım güzelim 1.60 boyum var. bu delilerin kilo kavgası yüzünden de kafayı yiyeceğim hepsi benim yanımda manken gibi hala kilo diyolar çoook kıskanıyoruuuuuuuuummmmmm :84::84::84::84:

kader arkadaşım benim..son sırayı ikimiz tutalım
hayır asla öyle deme.. kısa boylular daha güzeldir daha fittir..daha..dahaa..
kilon kaç ki bu kadar kızdırdılar seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…