- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.701
Sadece uykusu için istiyorsan, Aylin in de yazdığı gibi Spraktin yada Prakten kullanacan o halde, birde benim İklime denediğim %100 bitkisel bir şurup vardı onu kullan, Unadix 1..
geçmiş olsun..dnlen madem rapor almadın başka şeylerle uğraşma hafta sonu iş v.b..Ben geldiimmm
Sabahtan doktora gittim, çok hastayım, doktor rapor verdi dinlen diye ama şirkette işler yoğun olduğundan almadım, hafta sonu inşallah dinlenirim de geçer, ilaçlarımı da aldım hemen..
Veeeeee.. Sonunda kızım diş çıkardı teyzeleri, 2. dişte patlamak üzere üstelik, anlaşılan peşpeşe çıkaracak, zor olacak sanırım biraz, huysuzluğu ve grip gibi olması da bundandı heralde, bugün iştahı yerindeymiş annemin dediğine göre, çok sevinçliyim..
Ankara buzz gibi, 10 derece ve çok rüzgar var, ateşimde var, donuyorum...
Gecen haftasonu yaptim ama sonuc....ya Kafamizin yarisi yok, ya bitarafimiz eksik yada yamuk yumuk.
Bu Konuda cok beceriksiz bir Kocaya sahibim
tamam canım sağol,bunları doktorumuza sorayım,ona göre kullanabilirim.
geçmiş olsun..dnlen madem rapor almadın başka şeylerle uğraşma hafta sonu iş v.b..
iklimin dişi de hayırlı olsun:))çocuk gibi seviniyor insan görünce dimi:)) pıtır pıtır kolayca cıkarır diğerlerini umarım..
ayyy o özelliği taşıyan bir koca da ben de var..benim çektiklerim le onunkilere bakıyorum ki onun cektiği 2-3 tane kıyas bile istemez..düşünme bence.düşündükçe daha gıcık olup sinirleniyor insan..kendi kendini çek dah iyi sonuç alıyorsun
benim gitmem lazım öpüyorum hepinizitemizlik yapacam karşı odada, bitürlü temizleyemiyolar rutubet kokuyor sinir oluyorum, patron yokken hazır bi el atayım,hepinize iyi haftasonları
benim gitmem lazım öpüyorum hepinizitemizlik yapacam karşı odada, bitürlü temizleyemiyolar rutubet kokuyor sinir oluyorum, patron yokken hazır bi el atayım,hepinize iyi haftasonları
sağol canımsanada canım kolay gelsin Allah kabul etsin tekrardan
sağol canımGüle güle, kolay gelsin...
aylin aklını başına al kızım,ne o göbek öyle?stok mu yapıyosun,merak etme 1 ay yemesen yine eritemezsin o göbeği.Üstüne saksı koysan çiçek dikersin beaa.hayır kocan seni çekici buluyor mu bu halinle,bence adam bitsede gitsem e bakıyordur.yazık yazık,boyuna posuna yazık,biraz çekidüzen ver canım.
yürü be yazgı kim tutar sni
ben de çok güldüm
sağol canımGülşan yazmayı unutmuşum, mevlidini Allah kabul etsin..
bu ne ya forumda 1.65 in altında hatun yok mu? okul sırasının en sonuna düşmüş gibi hissettim kendimi..
unutmayın bodur tavuk her dem piliç kalırmışş(bu da benim tesellim )
bu ne ya forumda 1.65 in altında hatun yok mu? okul sırasının en sonuna düşmüş gibi hissettim kendimi..
unutmayın bodur tavuk her dem piliç kalırmışş(bu da benim tesellim )
slm millet
ben varım güzelim 1.60 boyum var. bu delilerin kilo kavgası yüzünden de kafayı yiyeceğim hepsi benim yanımda manken gibi hala kilo diyolar çoook kıskanıyoruuuuuuuuummmmmm :84::84::84::84:
teşekkür ederim canımgülşan bu arada allah hayrını kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?