2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çıkıyo zaten haftada bi gün izni var ama en geç 12 de evde olcak yoksa ben kurt kadına dönüşüyorum 12 den sonra :)))
bnce bazen şu en geç 12 takıntısında esnek davranmalısın.. Zaten haftada 1diyosun yani istediği zamn arkadaşları ortama dewam ediyosa o da eder yani o kadarda sınır koyma bnce
gerçi bnde saat 12 ye yaklaştımı ararım hadi diye amabizimkinin genelde gece geliş saati 12 civarı

aa ne demek istiyosun sen bize şimdi bakim. ufaktan hakaret alıorm hee:) şaka bi yana hasretcim kesinlikle öyle değil o parayı kazanıyo olabilir ama o parayı çeviren sensin ewi çeviren her ayrıntıyla ilgilenen ya ewi bırak cocukları büyüten sensin cengiz bunları milyarlar kazansa ne yapabilir ne böyle senin gibi sevgiyle birine yaptırtabilir o yüzden BİZİM paramız diceksin ew nasıl sizin ewinizse cocuklar nasıl sizin se parada öyle para istemek kötü bişey ama çok zorlanırsan hesabına yatırsın yada maaşın belli bi kısmını çekmeceye koysun ordan ihtiyacı kadar alsın herkes çözümler bulavbilirsin. paramız warmı paramız kaldı mı sürekli böyle muhabbet edersen hiç öyle kocasının eline bakan kadın olamazsın. her zmanan ösylediğim şey en ağır işçi we en zor meslek ew hanımlığıdır. o yüzden asla onun eline bakmıyorsun o senin ewi çevirmene cery yi büyütmene ulaşı büyütmen için eline bakıyo...

Künaydınnnnnnnnnn
sabah erken kalkınca evde uyuyan bırı oldugunda ıcımdekı canavar hemen o kısıyı uyandırıyor.sabah 8 den berı erkek kardesımı delı ettım

ayy canım yaa biraz kendime geldim ewet haklısın:)
ya ne biliym işte ilk kez olacakya böle bişy ondan.. hiç dilim warmaz para wer markete gidicem şunu alıcam flan zaten cimri bi kocaya sahibim bu konuda huzursuz olmaktan korkuyorum.. bugüne kadar kasa bnde, para bnde hiç ona demedim bana para wer die en iyisi maaş kartını bana wersin(zabıta ya güya) o yeter.. kendide cafeyle cebelleşsin oda ona yeter

zaten sabah yine dio kendime bi tane ufak büfe açmam lazım tost hamburger sabah 9dan akşam 5,6ya kadar falan bişeylerle uğraşmam lazım yoksa başıma iş alırım diyo:))

günaydın özrnucummmm
ewet öle yapabilirsin yada dediğim gibi yatırsın para sana. yada şu eksik şunu al gel de bana para wer bende demem al gel derim:) ay bi dursun bi topa bassın yaa. kasayada cery i koyar o eminim kocaman oldu hasret der bozuklukları uzat kızım teyzeye der:)) hehe çok komik ceryi düşündümde bi an kasada:))

çok tatlısın mert paşaaa
senin bonus kafanı minnak topak ellerini we yumuk yanaklatını ıstarrıımmm yatışa bakk uykumu getirdi hee.
saol gülşancım sanada iyi haftasonları

kocişin hediyesini aldım ay inşallah bir aksilik olmadan gelir ve işine yarar. artalığı birbirine kattım tanıdık herkese sorup philipse karar verdim ay çok tedirginim inşallah kullanışlı birşeydir :18:

Mert çoook tatlısın

Şeymacım hayırlı olsun hangisini aldın????senin linkini verdiğini mi benim söylediğimi mi...???

senin söylediğini aldım canım, kuzenlere falan sordum büyük mağzalarda çalışanlar var içlerinde tercih edilme ve kullanış olarak senin söylediğinin daha çok tutulduğunu söylediler. fikir verdiğin için teşekkür ederim. bu yılı senin sayende kurtardım

tekrar hayırlı olsun o zaman...ben de alayım aynından:))
sayemde ne demek...hediye alma isteği senin, para senin ,karar senin yardımcı olabildimse ne mutlu bana..inşallah eşin de beğenerek kullanır:))

kızlar ctesi sabahı kapı ziliyle uyandım ...

kapıyı bir açtım ki karşımda atanın babası duruyo .......

atada birkaç gündür baba baba diyo geziniyordu :)) bol bol gezdik keyifli bir hafat sonu geçirdik
ata bey çok mutlu oldu keyfine diyecek yoktu

herkese günaydın
mertin sütüdyo resimleri çıktı,ilerleyen saatlerde yüklerim burayada,şimdi çalışmam lazım,birazdan buraya kalabalık bir heyet gelecek,işlerim yarına kalmasın,top havuzumuz gelmiş. akşam mert paşanın beğenip beğenmediğini yazarım size
cumartesi günü mevlüt okuttum,ama mert paşa yüzünden hiçbişey anlamadım
salonun ortasına geçti daddaaaa daddaaaa aalh allah diye bağırdı durdu,kuran okuyan kadının sesini kimse duyamadı,gülme krizine girdiler,çocuk odasına götürdüm çocuklarla oynasın diye durmadan dayak yedi ağladı bir o oda bir bu oda diye gezdik durduk,melek olmasa ne ikramı yapabilecektim ne misafirlerle elgilenebilecektim ama yinede güzel geçti

Gülşancım Allah kabul etsin,
Herkese Kasım-Aralık ayını aratmayan kapalı,buz gibi,fırtınalı ve yağmurlu bir bahar(!) sabahından günaydın.
Haftasonum Kerocanla ilgilenerek oyunlar oynayarak,yerlerde sürünüp havalarda zıplayarak geçti,mutluyum,huzurluyum... hee ayrıca 15 dakikada bir elimizde aspiratör banyoda sümüklerini temizlemekle geçti o tüçük murnunu yerim ben bıdığımın,bak özledim şimdi

günaydın,
Ayfer canım resimleri yükleyebildin mi ? Dün sizden sonra eşim gelip aldı bizi tıpış tıpış eve gittik
Bide Hilal"i şimdiden özledim yaf

Evettttttttttttttttttttttt açıklıyorum.
Oğlum dün saat 21:00 itibariyle yürümeye başladı .Nasıl sevindim nasıl mutlu olup tepki verdiysem kocam güldü bana.

Günaydın herkese;
Çok yorulmamıza rağmen güzel bir haftasonu geçirdik.Cumartesi günü alışveriş dün ise Oznur,Seyhan,Nurşah ve bebeklerle buluştuk....Sağolun kızlar tekrardan ..Hoş Hilal'den pek fırsat bulumadık ama kızım gezmek istedi her yeri dağıttık gelene geçene el salladık,yemek yedik oynadık sonra dayanamadı uyudu ...Doğuhan paşam ve Serhan'a maşallah ne uslu bebeklerdi.Duru kuzum geldi o da bir şeker mi şeker en zillisi benim zilliydi...yer kalabalık çok ses var dı ne oturmak nede uyumak istemişti ama artık dayanamadı uyudu zillim....Evde de ohhh evime geldim sonunda der gibiydi oyun oynadı yemek yedi sonra dayanamadı 22.00 de uyudu ve bu arada alltaki dişlerimizden köpek dişinin çıktığını farkettik belki de huysuzluğu ondan dı....
Sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…