- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.761
bnce bazen şu en geç 12 takıntısında esnek davranmalısın.. Zaten haftada 1diyosun yani istediği zamn arkadaşları ortama dewam ediyosa o da eder yani o kadarda sınır koyma bnceçıkıyo zaten haftada bi gün izni var ama en geç 12 de evde olcak yoksa ben kurt kadına dönüşüyorum 12 den sonra :)))
bu hafta içi ptesi yada salı dükkanın satışını yapıyoruz.. her ne kadar satılması için dualar etsemde biraz burukluk war içimde..
nede olsa ekmek teknemizdi herşeyimizi burdan yaptık.. rahattım para sıkıntım olmadı hiç şimdi ilk defa cengizin eline bakacağız ewde:26:
nasıl olur bilmiyorum hiç o getirip para wermedi bana ömrü hayatımda.. ew hanımı moduna giriyorum kocasının eline bakan ew hanımıumarım bu günleri aramam endişeliyim
ayy canım yaa biraz kendime geldim ewet haklısın:)aa ne demek istiyosun sen bize şimdi bakim. ufaktan hakaret alıorm hee:) şaka bi yana hasretcim kesinlikle öyle değil o parayı kazanıyo olabilir ama o parayı çeviren sensin ewi çeviren her ayrıntıyla ilgilenen ya ewi bırak cocukları büyüten sensin cengiz bunları milyarlar kazansa ne yapabilir ne böyle senin gibi sevgiyle birine yaptırtabilir o yüzden BİZİM paramız diceksin ew nasıl sizin ewinizse cocuklar nasıl sizin se parada öyle para istemek kötü bişey ama çok zorlanırsan hesabına yatırsın yada maaşın belli bi kısmını çekmeceye koysun ordan ihtiyacı kadar alsın herkes çözümler bulavbilirsin. paramız warmı paramız kaldı mı sürekli böyle muhabbet edersen hiç öyle kocasının eline bakan kadın olamazsın. her zmanan ösylediğim şey en ağır işçi we en zor meslek ew hanımlığıdır. o yüzden asla onun eline bakmıyorsun o senin ewi çevirmene cery yi büyütmene ulaşı büyütmen için eline bakıyo...
ayy canım yaa biraz kendime geldim ewet haklısın:)
ya ne biliym işte ilk kez olacakya böle bişy ondan.. hiç dilim warmaz para wer markete gidicem şunu alıcam flanzaten cimri bi kocaya sahibim bu konuda huzursuz olmaktan korkuyorum.. bugüne kadar kasa bnde, para bnde hiç ona demedim bana para wer die en iyisi maaş kartını bana wersin(zabıta ya güya) o yeter.. kendide cafeyle cebelleşsin oda ona yeter
zaten sabah yine dio kendime bi tane ufak büfe açmam lazım tost hamburger sabah 9dan akşam 5,6ya kadar falan bişeylerle uğraşmam lazım yoksa başıma iş alırım diyo:))
bonus kafa oğlum:)
[ımg]http://img27.imageshack.us/img27/6445/dscn2560q.jpg[/ımg]
[ımg]http://img148.imageshack.us/img148/4498/dscn2591q.jpg[/ımg]
[ımg]http://img813.imageshack.us/img813/8760/dscn2496.jpg[/ımg]
herkese iyi haftasonları:)
bonus kafa oğlum:)
herkese iyi haftasonları:)
Mert çoook tatlısın
Şeymacım hayırlı olsun hangisini aldın????senin linkini verdiğini mi benim söylediğimi mi...???
senin söylediğini aldım canım, kuzenlere falan sordum büyük mağzalarda çalışanlar var içlerinde tercih edilme ve kullanış olarak senin söylediğinin daha çok tutulduğunu söylediler. fikir verdiğin için teşekkür ederim. bu yılı senin sayende kurtardım
günaydın,
Ayfer canım resimleri yükleyebildin mi ? Dün sizden sonra eşim gelip aldı bizi tıpış tıpış eve gittik
Bide Hilal"i şimdiden özledim yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?