2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Ebru,
İyi gezmişsin bu aralar hakkaten..
Dövme konusunda bende kararsız kalanlardanım, bu zamana kadar hep hint kınası ile yaptırdım, yani geçici dövme, kalıcı olanlara cesaret edemiyorum, işin birde dini boyutu var evet..

evet kesin bi şeyler karıstırıyodur arkadasları eminim de gercekten cok koydu bana keske okumasaydım buz gibi oldum ona karsı kavga cıkartacaktım ege olmasaydı kesin ,ama egenin buna şahit olmasını istemedim ( bana karsı ilgili normalde ama artık demek rol yapıyomus die düşünüyorum

ben geldim tekrar....evet kısayım üstelik şişkoyum ama 10 günde 1 kilo verdim kalanı da yaza kadar gidecek inşallah...yeni başladım sıkmaya

Son düzenleme:
hasret birazcık belli ettim okuduğumu ama net sölemedim )

canım ben de Hasret gibi düşündüm ilk okuduğumda...erkek muhabbeti olduğu için doğal karşıladım...bence sorun yoktur yine de konuş istersen ama klasik erkek muhabbeti bence...kılıbık görünmemek için herşeyi yaparlar...okuldaki erkek meslektaşlarımdan gayet iyi biliyorum...hep birbirlerini gaza getiriyorlar en kılıbığı seçmeye çalışıyorşar halbuki hepsi aynı...sadece psikolojik olarak yansıtma yapıyorlar...savunma mekanızması işte:))

Hımmm peki şimdilik üstüne yatayım bu konunun sonra tekrar arastırma yaparım bilgisayarında :))

şekerim bence biraz geyik muhabbeti birazda gerçeklik payı var mutlaka seni seviyor seninle vakit geçirmekten elbette keyif elıyor ama bazen insan başkalarıyla takılıp geride kalanı düşünmeden keyif yapmak istiyor nerden biliyosun dersen direk eşimden biliyorum il evlendiğimiz sene iice kavga eder olduğumuz bi dönem ki sohpet ederken çok keyif alıyor birlikte iyi vakit geçiriyorsuk ama bunalıyorduk bazen ve bööle oluncada tartışıyorduk açık açık konuştuk ben çıkıp erkek arkadaşlarımla meyhaneye gitmek istiyorum ama evde senin tek başına olduğunu düşününce içime sinmiyor erkenden kalkıyorum hiçbişey anlamıyorum balığa gitmek istiyorum aynı şeyi hissedip dönüyorum hiçbişeyden tad alamaz oldum dedi ki haklıydı bende ööle hissediyodum şimdi arada ben anemlere kaçarım 2 gün ayrı kalırız herkes hayatını yaşar ve mutlu bi şekilde kavuşuruz takılma einim her hevlilik bööledir ve herkes bööle hissediyodur

çıkıyo zaten haftada bi gün izni var ama en geç 12 de evde olcak yoksa ben kurt kadına dönüşüyorum 12 den sonra :)))

yasmin ve ayfer gecici dövme hint kınasıyla yapılıo demek..kalıcıdan vazgectim yaptrrsam gecici olucak::)
bu arada atarx sanılanın aksine herkesede uyku yapmıo bi iki gece kullanmıştım ve pişman oldum aldıgıma sersemtrik olmuştum ama no uyku

çıkıyo zaten haftada bi gün izni var ama en geç 12 de evde olcak yoksa ben kurt kadına dönüşüyorum 12 den sonra :)))

bende onu diyorum işte bizdede ööle bi gün vardı ama evde bekleyen olunca özgür olamıyo insan yani bende ööle hissediyorum geçen mesela gittim anneme bıraktım bebeği attım kendimi barlara ooohhhh sabaha kadar dans sabaha kadar eğlence sabah döndüm yattım akşam üzeri kalktım kahvaltı ettim bi daha yattım insan bazen özlüyo bekarlığı

Hint Kınası ile de gayet güzel oluyor ama 1 ay gibi bir süre de çıkıyor hemen, sürekli tekrarlatman lazım...

Hımmm peki şimdilik üstüne yatayım bu konunun sonra tekrar arastırma yaparım bilgisayarında :))

bence de...

işin bu tarafı da var...biz de birbirimizden ayrı arkadaşlarımızla takılıyoruz arada iyi geliyor cidden...

bu da fena değilmiş yazdım bir köşeye sen soktun bu fikri benim aklıma şimdi de destek çık teşekkür ederim

ne demek şekerim tabi:))

Ben çıkıyorum arkadaşlar, güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize..

sana da yayacım...İklim kuzumu öp:))

bu hafta içi ptesi yada salı dükkanın satışını yapıyoruz.. her ne kadar satılması için dualar etsemde biraz burukluk war içimde..
nede olsa ekmek teknemizdi herşeyimizi burdan yaptık.. rahattım para sıkıntım olmadı hiç şimdi ilk defa cengizin eline bakacağız ewde:26:
nasıl olur bilmiyorum hiç o getirip para wermedi bana ömrü hayatımda.. ew hanımı moduna giriyorum kocasının eline bakan ew hanımı umarım bu günleri aramam endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…