- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.741
bunun evvelini bul canım neden böyle konuşma geçmiş demekki arkadaşının lay lay lomm şeklinde geçiyor ki oda aynı şeyleri yapıyoruz yada onun eşi uzaklara gidiyorsa kesin bir halt ediyordur eşi yada sor arada bir benden sıkılıyormusun filan diye neden değişik bişeyler yapmıyoruz de...Bakalım ne diyecek eşin
hasret birazcık belli ettim okuduğumu ama net sölemedim)
canım ben de Hasret gibi düşündüm ilk okuduğumda...erkek muhabbeti olduğu için doğal karşıladım...bence sorun yoktur yine de konuş istersen ama klasik erkek muhabbeti bence...kılıbık görünmemek için herşeyi yaparlar...okuldaki erkek meslektaşlarımdan gayet iyi biliyorum...hep birbirlerini gaza getiriyorlar en kılıbığı seçmeye çalışıyorşar halbuki hepsi aynı...sadece psikolojik olarak yansıtma yapıyorlar...savunma mekanızması işte:))
kocamın bilgisayarını karıstırdım çok şükür herhangi bi bayan yok görüştüğü ama erkek ark yaptığı muhabbetler can sıkıcı o muhabbetlerde işte sanki klasik bi evlilik gibi bahsetmiş mesela keske aileler aynı sehirde olmasa bizim hatunda arada uzaga giderdi falan diyo(( 3 yıl oldu insan bunalıyo bazen diyo ama biz normalde anası dısında anlasırız muhabbet ederiz sıkıcı deildi bizim hayatımız demek o sıkılıyomus
anlatmayacam dedim bide
şekerim bence biraz geyik muhabbeti birazda gerçeklik payı var mutlaka seni seviyor seninle vakit geçirmekten elbette keyif elıyor ama bazen insan başkalarıyla takılıp geride kalanı düşünmeden keyif yapmak istiyor nerden biliyosun dersen direk eşimden biliyorum il evlendiğimiz sene iice kavga eder olduğumuz bi dönem ki sohpet ederken çok keyif alıyor birlikte iyi vakit geçiriyorsuk ama bunalıyorduk bazen ve bööle oluncada tartışıyorduk açık açık konuştuk ben çıkıp erkek arkadaşlarımla meyhaneye gitmek istiyorum ama evde senin tek başına olduğunu düşününce içime sinmiyor erkenden kalkıyorum hiçbişey anlamıyorum balığa gitmek istiyorum aynı şeyi hissedip dönüyorum hiçbişeyden tad alamaz oldum dedi ki haklıydı bende ööle hissediyodum şimdi arada ben anemlere kaçarım 2 gün ayrı kalırız herkes hayatını yaşar ve mutlu bi şekilde kavuşuruz takılma einim her hevlilik bööledir ve herkes bööle hissediyodur
bugün evime erken kaçıyorum hepinize iyi haftasonlar Pazar güü buluşmak üzere inşallah belirsiz olanlarda gelir.....
çıkıyo zaten haftada bi gün izni var ama en geç 12 de evde olcak yoksa ben kurt kadına dönüşüyorum 12 den sonra :)))
yasmin ve ayfer gecici dövme hint kınasıyla yapılıo demek..kalıcıdan vazgectim yaptrrsam gecici olucak::)
bu arada atarx sanılanın aksine herkesede uyku yapmıo bi iki gece kullanmıştım ve pişman oldum aldıgıma sersemtrik olmuştum ama no uyku
Şeymacım eşim bir ara çok araştırmıştı fiyat ve özellik olarak en makulu bu sanırım...
ben de haftaya alıcam eşime bundan:))
Hepsiburada.com : Philips RQ1150/16 SensoTouch Tıraş Makinesi | Sağlık ve Kişisel Bakım
Hımmm peki şimdilik üstüne yatayım bu konunun sonra tekrar arastırma yaparım bilgisayarında :))
şekerim bence biraz geyik muhabbeti birazda gerçeklik payı var mutlaka seni seviyor seninle vakit geçirmekten elbette keyif elıyor ama bazen insan başkalarıyla takılıp geride kalanı düşünmeden keyif yapmak istiyor nerden biliyosun dersen direk eşimden biliyorum il evlendiğimiz sene iice kavga eder olduğumuz bi dönem ki sohpet ederken çok keyif alıyor birlikte iyi vakit geçiriyorsuk ama bunalıyorduk bazen ve bööle oluncada tartışıyorduk açık açık konuştuk ben çıkıp erkek arkadaşlarımla meyhaneye gitmek istiyorum ama evde senin tek başına olduğunu düşününce içime sinmiyor erkenden kalkıyorum hiçbişey anlamıyorum balığa gitmek istiyorum aynı şeyi hissedip dönüyorum hiçbişeyden tad alamaz oldum dedi ki haklıydı bende ööle hissediyodum şimdi arada ben anemlere kaçarım 2 gün ayrı kalırız herkes hayatını yaşar ve mutlu bi şekilde kavuşuruz takılma einim her hevlilik bööledir ve herkes bööle hissediyodur
bu da fena değilmiş yazdım bir köşeyesen soktun bu fikri benim aklıma şimdi de destek çık teşekkür ederim
Ben çıkıyorum arkadaşlar, güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?