- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.781
Evettttttttttttttttttttttt açıklıyorum.
Oğlum dün saat 21:00 itibariyle yürümeye başladı.Nasıl sevindim nasıl mutlu olup tepki verdiysem kocam güldü bana.
Günaydın herkese;
Çok yorulmamıza rağmen güzel bir haftasonu geçirdik.Cumartesi günü alışveriş dün ise Oznur,Seyhan,Nurşah ve bebeklerle buluştuk....Sağolun kızlar tekrardan ..Hoş Hilal'den pek fırsat bulumadık ama kızım gezmek istedi her yeri dağıttık gelene geçene el salladık,yemek yedik oynadık sonra dayanamadı uyudu ...Doğuhan paşam ve Serhan'a maşallah ne uslu bebeklerdi.Duru kuzum geldi o da bir şeker mi şeker en zillisi benim zilliydi...yer kalabalık çok ses var dı ne oturmak nede uyumak istemişti ama artık dayanamadı uyudu zillim....Evde de ohhh evime geldim sonunda der gibiydi oyun oynadı yemek yedi sonra dayanamadı 22.00 de uyudu ve bu arada alltaki dişlerimizden köpek dişinin çıktığını farkettik belki de huysuzluğu ondan dı....
Sizler nasılsınız?
Hilal ve Duru'yu gördükten sonra artık benimde yürümem lazım dedi sanırım Maşallah tosunumaaa/B]
Serhan"ı hepsine birer tokat asık ettiğini unutmuşsun birde Duru"nun anne demesini
Hepsi çok güzel çok özel bebekler Allah bahtlarınıda güzel ve özel yapar inşallah.
Kıskandı Hilal"i ve Duru"yu sanırsam.
Aksam yerde oturuyoruz o da ayakda birden kurtuldu benden pıtır pıtır kaçtı
aaa evet doguhan'ın bağırışı duru'nu da da da diyişi bile süperdi.hilal'de sana bir tokat attığını da unutmayalım teyzesi:))) havalar ısınsın artık ben bunu istiyorummmmmmm
tamam artık öznur sende peşinden dolaşma vaktin geldi hatta ilk adımlarına göre aynen duru annesinin gözlerinin içine baka baka kaçtığı gibi kaçar zilliii
sağol canımGülşancım Allah kabul etsin,
Herkese Kasım-Aralık ayını aratmayan kapalı,buz gibi,fırtınalı ve yağmurlu bir bahar(!) sabahından günaydın.
Haftasonum Kerocanla ilgilenerek oyunlar oynayarak,yerlerde sürünüp havalarda zıplayarak geçti,mutluyum,huzurluyum... hee ayrıca 15 dakikada bir elimizde aspiratör banyoda sümüklerini temizlemekle geçtio tüçük murnunu yerim ben bıdığımın,bak özledim şimdi
Oğlum dün saat 21:00 itibariyle yürümeye başladı.Nasıl sevindim nasıl mutlu olup tepki verdiysem kocam güldü bana.
ohh negüzel yaqmışsınız,resimlerinizi bekliyoruz amaGünaydın herkese;
Çok yorulmamıza rağmen güzel bir haftasonu geçirdik.Cumartesi günü alışveriş dün ise Oznur,Seyhan,Nurşah ve bebeklerle buluştuk....Sağolun kızlar tekrardan ..Hoş Hilal'den pek fırsat bulumadık ama kızım gezmek istedi her yeri dağıttık gelene geçene el salladık,yemek yedik oynadık sonra dayanamadı uyudu ...Doğuhan paşam ve Serhan'a maşallah ne uslu bebeklerdi.Duru kuzum geldi o da bir şeker mi şeker en zillisi benim zilliydi...yer kalabalık çok ses var dı ne oturmak nede uyumak istemişti ama artık dayanamadı uyudu zillim....Evde de ohhh evime geldim sonunda der gibiydi oyun oynadı yemek yedi sonra dayanamadı 22.00 de uyudu ve bu arada alltaki dişlerimizden köpek dişinin çıktığını farkettik belki de huysuzluğu ondan dı....
Sizler nasılsınız?
ayy zilliye bak yerim seni benEki Görüntüle 179487
Öznur bu pazar sabahı mahmurluyla çekilen resim sana gelsin.....Eşime sabah sabah poz veriyordu zilli dün sabah.....
mertin stüdyo resimlerinden bikaç tanesi
mertin stüdyo resimlerinden bikaç tanesi
hani nerde ben göremiyorummmm
profilinden gördüm anammm ne güzel durmuş o
görünmüyomu:26: bende görünüyo ama
sorma teyzesi fotoğrafçıda kurcalanmadık,parmaklanmadık tek bir yer kalmadı gezdi durduallahtan adam işinin ehliymişte gezerken, kaçarken çekebildiği kadar çekti
sağol canımKerem hastamı yerim onun tüçük murnunu
Mert dünden beri bilinçli olarak burnun karıştırıyoIyi oluyo kendi kendine temizliyo artık mümüklerini
Oleyyyyyy,aferin paşama,biz sana daha önceden dememişmiydik yürüyen bebeklerle biraraya getir ertesi güne yürür diye
Ohh negüzel yaqmışsınız,resimlerinizi bekliyoruz amaYeni dişiniz hayırlı olsun buarada
öznur bu pazar sabahı mahmurluyla çekilen resim sana gelsin.....eşime sabah sabah poz veriyordu zilli dün sabah.....
günaydın iyi haftalar:))
nasıl bir hafta sonu gecirdim ben de anlamadım..kociş döndü sonunda:)) y.özgürün halini göreceksiniz öyle cok özlemişki..ve dün nasıl şımarı nasıl şımardı..ama ben deniz tepki veremedim migrenim ziyarete geldi..neyse atlattım bu gün kuş gibi haififimm:))
gözün aydın)) daha cok koşturmaca ve gözleme günlerine hoş geldin:))
mert kuzuya da hilal kuzuya da kocaman maşallah
Ikisini de yedim burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?