2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Serhan"ı hepsine birer tokat asık ettiğini unutmuşsun birde Duru"nun anne demesini
Hepsi çok güzel çok özel bebekler Allah bahtlarınıda güzel ve özel yapar inşallah.

Serhan"ı hepsine birer tokat asık ettiğini unutmuşsun birde Duru"nun anne demesini
Hepsi çok güzel çok özel bebekler Allah bahtlarınıda güzel ve özel yapar inşallah.

aaa evet Doguhan'ın bağırışı Duru'nu DA DA DA diyişi bile süperdi.Hilal'de sana bir tokat attığını da unutmayalım teyzesi:))) Havalar ısınsın artık ben bunu istiyorummmmmmm

Kıskandı Hilal"i ve Duru"yu sanırsam.
Aksam yerde oturuyoruz o da ayakda birden kurtuldu benden pıtır pıtır kaçtı

tamam artık Öznur sende peşinden dolaşma vaktin geldi hatta ilk adımlarına göre aynen Duru annesinin gözlerinin içine baka baka kaçtığı gibi kaçar zilliii

aaa evet doguhan'ın bağırışı duru'nu da da da diyişi bile süperdi.hilal'de sana bir tokat attığını da unutmayalım teyzesi:))) havalar ısınsın artık ben bunu istiyorummmmmmm

ben onun tokat atan elını ısırırım yerım kara böcüğüm benim

tamam artık öznur sende peşinden dolaşma vaktin geldi hatta ilk adımlarına göre aynen duru annesinin gözlerinin içine baka baka kaçtığı gibi kaçar zilliii

inşallah inşallah

sağol canım kerem hastamı yerim onun tüçük murnunu
mert dünden beri bilinçli olarak burnun karıştırıyo iyi oluyo kendi kendine temizliyo artık mümüklerini

Evettttttttttttttttttttttt açıklıyorum.
Oğlum dün saat 21:00 itibariyle yürümeye başladı .Nasıl sevindim nasıl mutlu olup tepki verdiysem kocam güldü bana.
oleyyyyyy,aferin paşama,biz sana daha önceden dememişmiydik yürüyen bebeklerle biraraya getir ertesi güne yürür diye

ohh negüzel yaqmışsınız,resimlerinizi bekliyoruz ama yeni dişiniz hayırlı olsun buarada

Son düzenleme:
Öznur bu pazar sabahı mahmurluyla çekilen resim sana gelsin.....Eşime sabah sabah poz veriyordu zilli dün sabah.....

Eklentiler

• $IMG_20110417_091819.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
günaydın iyi haftalar:))
nasıl bir hafta sonu gecirdim ben de anlamadım..kociş döndü sonunda:)) y.özgürün halini göreceksiniz öyle cok özlemişki..ve dün nasıl şımarı nasıl şımardı..ama ben deniz tepki veremedim migrenim ziyarete geldi..neyse atlattım bu gün kuş gibi haififimm:))

Evettttttttttttttttttttttt açıklıyorum.
Oğlum dün saat 21:00 itibariyle yürümeye başladı .Nasıl sevindim nasıl mutlu olup tepki verdiysem kocam güldü bana.

gözün aydın)) daha cok koşturmaca ve gözleme günlerine hoş geldin:))

mert kuzuya da hilal kuzuya da kocaman maşallah
ikisini de yedim burdaa

sorma teyzesi fotoğrafçıda kurcalanmadık,parmaklanmadık tek bir yer kalmadı gezdi durdu allahtan adam işinin ehliymişte gezerken, kaçarken çekebildiği kadar çekti

Bizim fotocuda ağlayıp mızmızlanırken çekebildiği kadar çekmişti
Çok güzel çıkmış bızdık
Bu arada Gülşancım Kero hasta mı demişsin, sadece murnu akıyor.İnşallah bununla atlatırız.

günaydın anneler koştır koştur ama güzel geçen bir hafta sonundan sonra koştur koştur bir pazartesi öfff
cumartesi günüm iptal oldu bizde eltimle binip antakyaya gittik çarşı pazar gezdik öğlene kdar yemek yapmıştım akşam eltimleri yemeğe çağırdım o yüzden ama eve geldim bi baktım tencerenin yarısı boş kim yedi nerye gitti bilmiyorum evde yardımcım vardı heralde kızını da çağırmış birlikte yemişler e ben döndüm antakyadan saat olmuş 7 oturup hemen tavuk fln yaptım 8 gibi yedik artık idare ettik naapalım en çok da kuzuma yaradı oynadı gezdi heryeri karıştırdı deli oldu pazar günü de haşhaşlı ekmek yaptım harika bi kahvltı hazırladım sonra diğer eltimlerle yazlığa gittik denize taş attık kumda oynadık bahçeyi kazdık toprak eşeledik sonra babamız bizigüzel bi yere yemeğe götürdü orda yaşıtımız arkadaşlar bulduk koştuk oynadık eve geldik banyo yaptık saat 9 gibi sızdık ve sabaha kadar da uyanmadık canım oğlum cennet kokulum özledimmm

öznur bu pazar sabahı mahmurluyla çekilen resim sana gelsin.....eşime sabah sabah poz veriyordu zilli dün sabah.....

sagolun bacılar :)))
he evet gulsancıgım sen dımıstın yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…