2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

imageshack bende yasaklıymış o yüzden göremiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=20621 ayfer senin için albüm yaptım burdan bakabilirsin silecem birazdan
tanya bencede yaptır hatıra kalır ne güzel,benim hiç bebeklik resmim yok ondan dolayı özenirim hep
aylin kerem inşallah atlatır bir an önce, burda yaz geldi 31 derece şuan haftaya 40 olur diyolar
esincim baya bi yorulmuşun haftasonu

Son düzenleme:
Selam,
Güzel bir hafta diliyorum..
Bu havalar beni fena çarptı, istemiyorum artık gelmesin bahar (
İyileşemedim hala hastayım, kendimi geçtim İklim çok fena, hafta sonum İklime üzülmekle geçti, yorgunluğu bıraktım, elimden bişey gelmemesi beni çok üzdü..
Aynı anda birkaç dişi birden çıkarmaya çalışıyor sanki, bütün damakları kabarmış ve bembeyaz olmuş, çok ateşi var, hiç bir şey yemiyor ve sürekli ağlıyor, gecem gündüzüme karıştı..

Sizin bebekler diş çıkarırken neler yaptınız, nasıl rahatlattınız, neler yedirdiniz, biraz anlatın, ağrı kesici-ateş düşürücü şurubu ne sıklıkta verebilirim, arada fitil mi yapsam, diş jeli süreyim mi, günde kaç kez sürülür, soğuk ve sıvı gıdalar mı vereyim, soğuk yiyince midesi üşür mü, ayy delirecem, birde kabızlık durumu var ki beni mahvediyor..

Mert ve Hilal in fotolarına bayıldım, çok hoşlar..
Buluşmanın güzel geçmesine sevindim.. Ayfer resimleri koy face e..
Gülşancım, Mert 1 yaşında bir bebek gibi değilde daha büyük gibi çıkmış fotolarda, maşallah, tosbik ellerini öpesim geldi, ekrandan sevdim bonusu valla :))

günaydın kızlarrrr
kuzucum bugün 8 bucukta kalktı hep böle kalksa keşke. hava inanılmaz kapalı ben bu havayı çok sewerim yatakta döne döne uyuma havası cunku ama melikecik izin wermio tabii. onu birazdan uyutucam. mutfak halısını yıkamaya göndermiştim ortalık boış olunca melike bayıldı ayaklarını vura vura yürüo arabasını bi salıyoruz te antreye kadar cıglık cıglığa kovalıo sermemeyi düşünüyorum:)
cingöz koyun die hikaye kitabımız war ordan koyunu ögrendi mee diyemiyoda bee dio anne bee dio hani kızım diorm gösterio:) telefon eliyledi üttüü dio düşürünce:) çaldımı bendne önce koşup bana getirio günden güne değişip büyüyorlar sıpalar.
herkes iyi maşş. sewindim güzel bi hafta geçer inş. melikecik uyusun bi tozları alcam dün temizliğimi yapmıştım. akşam çaya misafirim war bi kek yapim

canım ben çok zorlandığını düşündüğüm zamanlarda dentinox jel sürdüm gece yatarken.onun haricinde birşey yapmadım.Doğuhan"da malesef uzun süredir kabızlık problemi çekiyor.Günde 2 defa kaka yapıyor ama çok zorlanıyor.Çatlak olmasın diye sürekli Popolin Omega sürüyorum.

canım geçmiş olsun biz dişlerimizi hep haberimiz olmadan çıkarttık allaha şükür ama gece yatarken fitil werebilirsin mesela rahatlar kuzucuk agrı kesiciyide 4 saat arayla wer jeli de sür 2 saat arayla fln. dişliği warsa buzdolabında soğut eline wer. elinle hafif owala dişetlerini. neyi çok sewiyorsa onu yedir normal sıcaklığında yedir melike hastayken kavanoz maması tarhana çorbası dışında bişi yemez. sıvı gıdalar werebilirsin. soğuk kompres iyi gelebilir ne yaparsan yap ağricak birazcık çekceksiniz artık. şimdiden geçmiş olsun

yasemin soğuk meyve iyi geliyo, çok soğuk olmamasına dikkat et ama,ben merte calpol veriyorum bir tatlı kaşığı oda iyi geliyodu,inşallah kısa zamanda geçer ağrısı ben merte diş çıkarırken ve hastayken kavanoz maması verirdim hep,daha kolay yiyodu,diş çıkarırken kulaklarıyla oynarım bide,mayışıyo rahatlıyo kuzum

sağol teyzesi herkes öyle diyo,biraz hormonlu benim tospiğim

günaydınnnn
dün çok güzeldi hemen tekrarını istiyoruz biz
ayfercim öznurum ve nurşahcımla çok güzel sohbetler ettik hilal çok tatlıydı dikkatini çeken herkesin yanına gitti cee ee yapışına bittim çok bide ellerini üstüste koyması tam bilmiş maşallah doğuhan kuzuma kocaman maşallah diyorum aferim oğluşa dün en son masadan kalktım giderken aldım doğuhan'ı kucağıma allahım ne güzel sarılıyo kuzu yaa arada bi nara attı bıdık bitek o uyumadı boncuk gözlü
duru ayrı bi hikaye zaten anneee diyo çok da tatlı söylüyo annesinin gözünü içine baka baka kaçıyo yaramaz ve serhan en sessiz çünkü konuşmayı sevmiyo bi ara uyudu uyanıkkende eli kolu hiç durmadı yavrum doğuhan daha gelir gelmez nasiplendi duru'ylada pek didiştiler bi hilal'le arada yanyana gelirlerse bakıştılar
ben çok keyif aldım şu havalar düzelse artık ve biz yine biraraya gelsek
bu arada iklim kuzuma geçmiş olsun mert'in de fotoları çok tatlı bende istiyorum ama yürümesini bekliyorum bakalım bizim de sevincimiz yakındır umarım çünkü artık elleini daha sık bırakıyo ve bu hoşuna gidiyo dün eve geldiğimizden beri de tek elinden tutup yürüyoruz
hilalin dişi de hayırlı olsun belkide dediğin gibi ondan huysuzlandı balım
serhanın da burnu tıkanıyo dünden beri ve akıyo rahat uyuyamadı az önce de zor uyuttum
neyse çok uzattım özürrr

gördüm gördüm çok güzelll maşallah paşamaaaaaaaaaa

sağol teyzesi
hee anlatıp anlatıp çatlatın bizi gelemiyozki biz oralara ,katılalım buluşmalara
doğuhandan sonra serhandan da büyük bir atılım bekliyoruz biran önce yürüsünlerde sizler peşinden koşmaktan zayıflayın

sağol canım amin inşallah öznur çok güzel zayıflamış tığ gibi olmuş maşallah bi ben kaldım biz işde ana oğul şiştoyuzzz

Tünaydın, iyi haftalar güzeller,

İşim çok ama size bir selam vermek istedim. Çok hareketli bir hafta sonundan sonra, buz gibi ve kapkaranlık bir haftaya başladık.

Eşim Ankara'ya gitti, bütün hafta sonu yok, annemin bacağı sakat, üstüne basamıyor, bakıcı yağmur yüzünden geç kaldı, ben e işe taksiyle gelebildim ancak bir sürü para vererek.

Şimdi hızlıca geçmişe bi bakıcam, sonra işe dönmem lazım, umarım herkes iyidir.

canım çok geçmiş olsun hem sana hemde İklim kuzuma((
Diş için dentonox jel sür gece sür iyi gelir...Ateş için gece fitil ver gün içinde calpol ver balım ateş düşmesini takip edin ona göre verin mesela öğlen ablam Hilal'e vermiş Calpol 3-4 saat sonra yine vermiş ve uyumuş akşam ben 9-10 gibi vermiştim calpol gece 12 de ateşlenir diye k i zaten 37,7 di 1,5 ta gece ateşlendi yine yarım fitil vermiştim.Pırasa'yı kemirmeye bayılıyor birdene istersenNe soğuk ne sıcak ılık şeyler ver canım...Kabızlık için meyve suyuna kekik suyu yap 1-2 damla koy yada bir çay kaşığı yada zeytinyağı ver azcık ....

Teşekkür ederim kızlar,
Jelden gece yatmadan önce sürdüm rahat uyusun diye 2 saat sonra çığlık çığlığa uyandı, saatlerce ağladı, ateş düşürücü olarak evde dolven ve pedifen var, 1 ölçek verdim, 4-5 saat rahat etti, sonra yine çıktı ateşi, tekrar vermeli miydim bilemedim, yiyecek olarak çorbayı, meyveyi reddediyor, buzdolabından çıkarttığım meyveli yoğurdu yedi birtek, sütünü bile soğuk içiyor, ılık olursa içmiyor, salatalık yedi birde ama yine buzdolabından çıkmış soğuk salatalığı, sulu dişliği dolapta soğutup veriyorum yere atıyor, istemiyor, kulaklarına masaj yaptım onu da istemedi, elimi itekledi, sürekli ağlıyor ve ıhhh ıhhhh, ne istediği de belli değil, çok mu ağrı yapıyor ki bu dişler çıkarken, doktora götürsem mi ki..?

Çok geçmiş olsun canım annene....

allah kolaylık versin canım kuzuma ön dişlerden sonra çıkanlar böyle oluyor sanırım çok zorlanıyor kuzular kolay değil tabii serhan henüz çıkamadığı için pek bişey diyemiycem ama bende korkuyorum böyle olacak diye inşallah biran önce çıkarırda rahat eder kuzum aynı anda çok çıkarınca zorlanıyo yavrular kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…