2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım amin inşallah öznur çok güzel zayıflamış tığ gibi olmuş maşallah bi ben kaldım biz işde ana oğul şiştoyuzzz

ayyyyy çok moral verdin bak dünden bugune.gaza geldim ben sabahları kardiyo çalışayım.
öyle deme sende sıkılaşmışsın.en son Pınar da seni gördüğümde hatların belli değildi.dün gördüğümde ise hatların ortaya çıkmıştı.

Merhaba canlar

İklim prensese ve annesine çok geçmiş olsun...

Eymen de bir türlü burnundan yana iyileşemedi..

Dün buluşmaya gelemedik

Güzel geçmesine çok sevindim...

Doğuhan yürümeye başlamış maşallah Gözün aydın Öznurcuğum

sağol canım amin inşallah öznur çok güzel zayıflamış tığ gibi olmuş maşallah bi ben kaldım biz işde ana oğul şiştoyuzzz
deme öyle beee

bi dua okuyalım sana hemen burdan,hayırdır inşallah:26: annene çok geçmiş olsun canım ne olduki sakatlandı
ben kaçtım şimdi öğleden sonra görüşürüz

aramak istedim ama dedim kendi kendime eşinin bir haftasonu var mani olmayayım dedim....

merhaba güzel anneler
bende allah nasip kısmet ederse bebeğim dönerse normal ama eğer dönmezse 23 haziranda sezeryan olacağım ama çok korkuyorum sizin yazdıklarınızı okudum çok imrendim allah bizede kucağımıza almayı nasip eder inşallah allah yavrularınızı size bağışlasın

yasemin sizinki geç geldi ya cnm bide hepsi birden gelio gibi dioyun o yüzdne olabilir doktora gitsende bizim dediklerimiz gibi söylicek ypacağı bişey yok ama aşırı artarsa huysuzluğu içinin rahat etmesi açısından götürebilrisn. çok soğuk wermede oda sıcaklaığından az soğuk wer bari. boğazları başlamasın bide. baya acı çekio demekki yawrucak bide bilinçlendi büyüdü artık. umarım çbk atlatır

aramak istedim ama dedim kendi kendime eşinin bir haftasonu var mani olmayayım dedim....

Sağ ol canım evden 4 de çıktık koca zatı sayesinde zaten akşam olmadan görümceye gittik
Hilal prensesinde dişi hayırlı olsun
Eymen de çok huysuz bu ara 4 diş birden çıkarmaya çalıştığı için olsa gerek şu dişler bi bitse
:44:

Buluşma meraklısı anne ne olcak evde seni kimse tutamaz walla hele havalar ısınınca ne olucak bakalım ..Aldın mı fide domates-biber için?:)))

Burcucum, geçmiş olsun annene, ciddi bişey değildir umarım..

Ayfer ve Seyhan, sağolun, Seyhancım, benim kızımın ilk dişleri, daha yeni çıkarıyor yani, çok zorlanıyor ama peşpeşe hepsini dizecek sanırım..

sağol canım 3 azı dişi geçen hafta ve dünde gördük alt dişinde köpek dişi çıktı şimdide.....

ah güzelim be
sana günler geçmek bilmez şimdi...
bize de günler öyle hızlı geçiyor ki neydik ne olduk deyip düşünmeye dahi fırsatımız olmuyor
şu anın değerini bil onun tekmeciklerini özleyeceksin her geçen günü özleyeceksin hatta
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...
sende onunla yeniden doğacaksın... anne olarak

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin, kolay bir doğum diliyorum..
Sezeryandan hiç korkma, ben epidural sezeryan oldum, ameliyattan 4-5 saat sonra ayaktaydım, hiç yatmadım, ertesi gün eve çıktım ve misafir ağırladım, kendini kasma, rahat ol, o anın akışına bırak kendini, çok güzel bir duygu, meleğin kollarına gelince herşeyi unutuyorsun :))

selam annişler nasılsınız bebişler nasıl herkes diş çıkartmaklamı meşgul
bizimde babannemiz gitti annem var 10 gündür
ctesi dra gittik birşeyi yok dedi ama geldik çocuk bi huzursuz oldu
kan sonuçlarımız pek iyi çıkmadı sizlerin nasıl
birde su çiçeği aşsı önerdi herkes yaptırdımı

yasemin inş kolay çıkar bizim 5 aylıkken çıktıilk dişler ama bu dişler bi başka kocaman şişti arkalar 5 aydan beri çıkmıyor demiştim ama bunlar baya zorladı
sen iklimi hangi dr götürüyorsun

sağol canım 3 azı dişi geçen hafta ve dünde gördük alt dişinde köpek dişi çıktı şimdide.....
sizinde haırlı olsun dişleriniz
iştah azalması oldumu

Canım merhaba, biz Akropol Hast. Dr. Ahmet beye gidiyoruz..
Su çiçeği aşısını İklim hasta olduğu için yaptıramadım, iyileşince ilk aşıyı yaptıracaz..
Kan sonuçlarınız neden iyi çıkmadı, ne önerdi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…