- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.821
sağol canım amin inşallah öznur çok güzel zayıflamış tığ gibi olmuş maşallah bi ben kaldım biz işde ana oğul şiştoyuzzz
sağol canım amin inşallah öznur çok güzel zayıflamış tığ gibi olmuş maşallah bi ben kaldım biz işde ana oğul şiştoyuzzz
bi dua okuyalım sana hemen burdan,hayırdır inşallah:26: annene çok geçmiş olsun canım ne olduki sakatlandıTünaydın, iyi haftalar güzeller,
İşim çok ama size bir selam vermek istedim. Çok hareketli bir hafta sonundan sonra, buz gibi ve kapkaranlık bir haftaya başladık.
Eşim Ankara'ya gitti, bütün hafta sonu yok, annemin bacağı sakat, üstüne basamıyor, bakıcı yağmur yüzünden geç kaldı, ben e işe taksiyle gelebildim ancak bir sürü para vererek.
Şimdi hızlıca geçmişe bi bakıcam, sonra işe dönmem lazım, umarım herkes iyidir.
Merhaba canlar
İklim prensese ve annesine çok geçmiş olsun...
Eymen de bir türlü burnundan yana iyileşemedi..
Dün buluşmaya gelemedik
Güzel geçmesine çok sevindim...
Doğuhan yürümeye başlamış maşallahGözün aydın Öznurcuğum
Pınar gelmiş hoşgelmiş.
Canım haftaiçi buluşalım mı ?
Ay çok buluşma kuduruğu görrdüm kendimi
Merhaba canlar
İklim prensese ve annesine çok geçmiş olsun...
Eymen de bir türlü burnundan yana iyileşemedi..
Dün buluşmaya gelemedik
Güzel geçmesine çok sevindim...
Doğuhan yürümeye başlamış maşallahGözün aydın Öznurcuğum
Hoş buldum
Olur canım biz zaten her gün mutlaka dışarı çıkıyoruz
Oğlum evde deliriyor yoksa
Hoş dışarda da özgür bırakırsam mutlu sadece
aramak istedim ama dedim kendi kendime eşinin bir haftasonu var mani olmayayım dedim....
tamam hadi tarih belirleyelim
Sağ ol canım evden 4 de çıktık koca zatı sayesinde zaten akşam olmadan görümceye gittik
Hilal prensesinde dişi hayırlı olsun
Eymen de çok huysuz bu ara 4 diş birden çıkarmaya çalıştığı için olsa gerek şu dişler bi bitse :44:
merhaba güzel anneler
bende allah nasip kısmet ederse bebeğim dönerse normal ama eğer dönmezse 23 haziranda sezeryan olacağım ama çok korkuyorum sizin yazdıklarınızı okudum çok imrendim allah bizede kucağımıza almayı nasip eder inşallah allah yavrularınızı size bağışlasın
merhaba güzel anneler
bende allah nasip kısmet ederse bebeğim dönerse normal ama eğer dönmezse 23 haziranda sezeryan olacağım ama çok korkuyorum sizin yazdıklarınızı okudum çok imrendim allah bizede kucağımıza almayı nasip eder inşallah allah yavrularınızı size bağışlasın
Burcucum, geçmiş olsun annene, ciddi bişey değildir umarım..
Ayfer ve Seyhan, sağolun, Seyhancım, benim kızımın ilk dişleri, daha yeni çıkarıyor yani, çok zorlanıyor ama peşpeşe hepsini dizecek sanırım..
sizinde haırlı olsun dişlerinizsağol canım 3 azı dişi geçen hafta ve dünde gördük alt dişinde köpek dişi çıktı şimdide.....
selam annişler nasılsınız bebişler nasıl herkes diş çıkartmaklamı meşgul
bizimde babannemiz gitti annem var 10 gündür
ctesi dra gittik birşeyi yok dedi ama geldik çocuk bi huzursuz oldu
kan sonuçlarımız pek iyi çıkmadı sizlerin nasıl
birde su çiçeği aşsı önerdi herkes yaptırdımı
yasemin inş kolay çıkar bizim 5 aylıkken çıktıilk dişler ama bu dişler bi başka kocaman şişti arkalar 5 aydan beri çıkmıyor demiştim ama bunlar baya zorladı
sen iklimi hangi dr götürüyorsun
sizinde haırlı olsun dişleriniz
iştah azalması oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?