2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım..çok zor bir dönem gözün korkmasın ama hazırlıklı ol:)bize dr muz önermedi diş jeli falan.eline havuç soy ver v.b dedi..ben de öyle yaptım..çok çok zorlandığında 2 defa falan calpol verdim ağrısı için.onun dışında taze soğan çok seviyordu ağrısına da iyi geliyor diye soğanla gezdi kaç gün evde:)) hala diş çıkarmaya çalışıyor felaket ağzının içi ama bişey vermiyorum..

geçmiş olsun..eymen e .. nesi var burnunun ?

sağ ol canım eymenin burnu tıkanıyor akıyor garip diş çıkarıyor diye zannımca

muhtemelen dişten dediğin gibi. gecen hafta özgürün de burnu çeşme gibiydi hapşırık filan hasta oluyor diye korktum..2 gün sonra geçti..önceki dişte de aynı şey olmuştu..yıpratıyor çocukları ..
hemen dişini çıkaraı hemen de iyileşir umarım:))

Teşekkür ederim Tanya, eline ne verdiysem yere attı istemedi, ara sıra benim parmağımı istiyor sadece, pırasa ve soğan ve havucu tekrar tekrar deneyeyim en iyisi..

tünaydınn annişler..öznur gözün aydın darısı başımıza :81: gülsan oğluşuna maşallah diyorum bende istiyorum foto ama yürümesini bekliyorum.
doruk ta 2 gündür ateşliydi dişmi soğukalgınlığımı anlamadım valla.dışarı çıkmıştık acaba üşüdümü.ama dişte olabilir bizimde sırada 7. dişimiz var azı yada köpek dişler gelecek sanırım.ya ateş 39.5 lara kadar çıkıyor uğraş uğraş zor düşürüyorum.şurup bile fazla fayda etmiyor.çok şükür dün geceden beri iyiyiz.inş bi an evvel çıkarır güzel dişlerini diğer dişlerini çıkarırken hiç zorlanmadı ama dediğiniz gibi bu dişlerde zorlanacak sanırım.

yasemin kan değerimiz baya düşük aslında herşeyi yiyor gün aşırı yumurta köfte filan
400ml süt içmesi gerekiyormuş emmesi psikolojik tatmin dedi
ama benimki en fazla50+75 cc içiyor beni emiyor
kuzu ciğeri yedirin dedi
artı kan ilacı verdi büyükler için olanlardan
pekmez
1 ay sonra kontrol
kilomuzu en az 10500 gr istedi
bakalım kilo aldırıcaz ve kan yapıcı şeyleri zorla tıkacağız
iştah iyi yürüme yaramazlık ben hiç tahmin etmemiştim kansız olacağını
önceki doktorumuzda deviti bi ver bi verme demişti keşke hep verseymişim
balık yağına gerek duymadı

geçmiş olsun aynı bizi anlattın
bizde dışarı çıksak o gece uyumuyor ateş yk ama dişmi üşütmemi anlayamadık

Buluşma meraklısı anne ne olcak evde seni kimse tutamaz walla hele havalar ısınınca ne olucak bakalım ..Aldın mı fide domates-biber için?:)))

yok canım.sizlerden sonra eşim geldi eve götürdü zaten :))

hayde gidelum hayde

bugün dermişim

bana salı çarşamba uyar canım

evde mi buluşalım yoksam dışarıda mı ?

biz bu ayın sonunda yaptıracağız canım.

sağol canım benim.darısı başınıza en kısa zamanda.yürüyünce daha bi güzel oluyorlar

size de geçmiş olsn canm inşallh bakalım 13 14 15 ve 16. dişler geliyor
yok canım.sizlerden sonra eşim geldi eve götürdü zaten :))

evde mi buluşalım yoksam dışarıda mı ?
farketmez sen nasıl istersen canım

Son düzenleme:
mrb annişler nasılsınız diş çıkaran bebişler var galiba rabbim yardımcıları olsun ağrısız sızısız çıkarsınlar öznur canım gözün aydın yürüyo yakışıklı buluşma resimleri var mı

yemeğimi yedim geldim:)
gecen gün işe gelicem sabah saçlarımı kurutuyorum..sıpacım paçamayapışmış halde tabe:)) bi ara paçamı bıraktı sandım kafam önde fön tepemde..oğluşu annem çağırıyordu ona gitti sandım..kafamı bir kaldırdım..lavaboya asılmış ayaklar havaa barfiks çekiyor..tırmanmaya çalışyor..hani kötü bir kaza geciren cocuk varya lavabo altında kalan aklıma o geldi başımdan aşağı kaynar sular... amaç diş fırcalığına ulaşmakmış..ordan aldım salona götürdüm..tv nin arkasına dolandı ..ordan aldım kilere gitti alet kutusunu açmaya çalışıyor elinde kumanda..içini çıkaracakmış..memyle razı ettik bu sefer ısırıyor ben bağırdıkça gülüyor..bıraktıramadım..evden bir kaçışım vardı anneme brakıp..üstümü başımı asansörde toparladım..
hep uslu bir çocuk olacakmış gibi geliyordu bana..
bazen tüm eziyeti bana mı diyorum..bu hafta sonu 2 gün boyunca 1 çay tabağı yemek yediremedim..benim elimden yemiyor..meme var diye sanırım..(

Son düzenleme:
arsızlık ve yüssüzlükle davet ettirdim kendimi

hiçte bile sen benim aklımdaydın ben yazmadan sen yazdın

ben hep uslu bir çocuk olması için hayal kurar dua ederdim ama darmadağınık bir uşağum oldu
şu an ev savaş alanı kütüphaneden kitapları yere sermiş oyuncaklarını bozguna uğratmış
kağıt parçaları yerlerde kumandaların pillerini çıkarana dek yere vuruyor Allahım çıldıranzi
sağlıklı olsun varsın olsun diyorum ne yapayım
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…