- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.841
geçmiş olsun canım..çok zor bir dönem gözün korkmasın ama hazırlıklı ol:)bize dr muz önermedi diş jeli falan.eline havuç soy ver v.b dedi..ben de öyle yaptım..çok çok zorlandığında 2 defa falan calpol verdim ağrısı için.onun dışında taze soğan çok seviyordu ağrısına da iyi geliyor diye soğanla gezdi kaç gün evde:)) hala diş çıkarmaya çalışıyor felaket ağzının içi ama bişey vermiyorum..Selam,
Güzel bir hafta diliyorum..
Bu havalar beni fena çarptı, istemiyorum artık gelmesin bahar(
İyileşemedim hala hastayım, kendimi geçtim İklim çok fena, hafta sonum İklime üzülmekle geçti, yorgunluğu bıraktım, elimden bişey gelmemesi beni çok üzdü..
Aynı anda birkaç dişi birden çıkarmaya çalışıyor sanki, bütün damakları kabarmış ve bembeyaz olmuş, çok ateşi var, hiç bir şey yemiyor ve sürekli ağlıyor, gecem gündüzüme karıştı..
Sizin bebekler diş çıkarırken neler yaptınız, nasıl rahatlattınız, neler yedirdiniz, biraz anlatın, ağrı kesici-ateş düşürücü şurubu ne sıklıkta verebilirim, arada fitil mi yapsam, diş jeli süreyim mi, günde kaç kez sürülür, soğuk ve sıvı gıdalar mı vereyim, soğuk yiyince midesi üşür mü, ayy delirecem, birde kabızlık durumu var ki beni mahvediyor..
Merhaba canlar
İklim prensese ve annesine çok geçmiş olsun...
Eymen de bir türlü burnundan yana iyileşemedi..
Dün buluşmaya gelemedik
Güzel geçmesine çok sevindim...
Doğuhan yürümeye başlamış maşallahGözün aydın Öznurcuğum
geçmiş olsun..eymen e .. nesi var burnunun ?
sağ ol canım eymenin burnu tıkanıyor akıyor garip diş çıkarıyor diye zannımca
tünaydınn annişler..öznur gözün aydın darısı başımıza :81: gülsan oğluşuna maşallah diyorum bende istiyorum foto ama yürümesini bekliyorum.
doruk ta 2 gündür ateşliydi dişmi soğukalgınlığımı anlamadım valla.dışarı çıkmıştık acaba üşüdümü.ama dişte olabilir bizimde sırada 7. dişimiz var azı yada köpek dişler gelecek sanırım.ya ateş 39.5 lara kadar çıkıyor uğraş uğraş zor düşürüyorum.şurup bile fazla fayda etmiyor.çok şükür dün geceden beri iyiyiz.inş bi an evvel çıkarır güzel dişlerini diğer dişlerini çıkarırken hiç zorlanmadı ama dediğiniz gibi bu dişlerde zorlanacak sanırım.
Buluşma meraklısı anne ne olcak evde seni kimse tutamaz walla hele havalar ısınınca ne olucak bakalım ..Aldın mı fide domates-biber için?:)))
hayde gidelum hayde
bugün dermişim
bana salı çarşamba uyar canım
selam annişler nasılsınız bebişler nasıl herkes diş çıkartmaklamı meşgul
bizimde babannemiz gitti annem var 10 gündür
ctesi dra gittik birşeyi yok dedi ama geldik çocuk bi huzursuz oldu
kan sonuçlarımız pek iyi çıkmadı sizlerin nasıl
birde su çiçeği aşsı önerdi herkes yaptırdımı
yasemin inş kolay çıkar bizim 5 aylıkken çıktıilk dişler ama bu dişler bi başka kocaman şişti arkalar 5 aydan beri çıkmıyor demiştim ama bunlar baya zorladı
sen iklimi hangi dr götürüyorsun
sizinde haırlı olsun dişleriniz
iştah azalması oldumu
tünaydınn annişler..öznur gözün aydın darısı başımıza :81: gülsan oğluşuna maşallah diyorum bende istiyorum foto ama yürümesini bekliyorum.
doruk ta 2 gündür ateşliydi dişmi soğukalgınlığımı anlamadım valla.dışarı çıkmıştık acaba üşüdümü.ama dişte olabilir bizimde sırada 7. dişimiz var azı yada köpek dişler gelecek sanırım.ya ateş 39.5 lara kadar çıkıyor uğraş uğraş zor düşürüyorum.şurup bile fazla fayda etmiyor.çok şükür dün geceden beri iyiyiz.inş bi an evvel çıkarır güzel dişlerini diğer dişlerini çıkarırken hiç zorlanmadı ama dediğiniz gibi bu dişlerde zorlanacak sanırım.
muhtemelen dişten dediğin gibi. gecen hafta özgürün de burnu çeşme gibiydi hapşırık filan hasta oluyor diye korktum..2 gün sonra geçti..önceki dişte de aynı şey olmuştu..yıpratıyor çocukları ..
hemen dişini çıkaraı hemen de iyileşir umarım:))
farketmez sen nasıl istersen canımyok canım.sizlerden sonra eşim geldi eve götürdü zaten :))
evde mi buluşalım yoksam dışarıda mı ?
yok canım.sizlerden sonra eşim geldi eve götürdü zaten :))
evde mi buluşalım yoksam dışarıda mı ?
biz bu ayın sonunda yaptıracağız canım.
sağol canım benim.darısı başınıza en kısa zamanda.yürüyünce daha bi güzel oluyorlar
öznur ve seyhan sizde foto çekmiştiniz yükleme imkanınız varsa koysanıza görelim
sen de gel şekerim sensiz olur mu heç
ben çekemedimki ayfercim biliyosun pil almayı unutmuştum saff gibi nurşah çekmişti bide
cep telefonlarınıza canım benimmm
arsızlık ve yüssüzlükle davet ettirdim kendimi
yemeğimi yedim geldim:)
gecen gün işe gelicem sabah saçlarımı kurutuyorum..sıpacım paçamayapışmış halde tabe:)) bi ara paçamı bıraktı sandım kafam önde fön tepemde..oğluşu annem çağırıyordu ona gitti sandım..kafamı bir kaldırdım..lavaboya asılmış ayaklar havaa barfiks çekiyor..tırmanmaya çalışyor..hani kötü bir kaza geciren cocuk varya lavabo altında kalan aklıma o geldi başımdan aşağı kaynar sular... amaç diş fırcalığına ulaşmakmış..ordan aldım salona götürdüm..tv nin arkasına dolandı ..ordan aldım kilere gitti alet kutusunu açmaya çalışıyor elinde kumanda..içini çıkaracakmış..memyle razı ettik bu sefer ısırıyor ben bağırdıkça gülüyor..bıraktıramadım..evden bir kaçışım vardı anneme brakıp..üstümü başımı asansörde toparladım..
hep uslu bir çocuk olacakmış gibi geliyordu bana..
bazen tüm eziyeti bana mı diyorum..bu hafta sonu 2 gün boyunca 1 çay tabağı yemek yediremedim..benim elimden yemiyor..meme var diye sanırım..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?