2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok incesin pınarcım teşekkür ederim canım neyse karar verilirse haberleşiriz serhan mızmızlık yapıyo şimdilik çıkıyorum çok öptüm
öp yakışıklı erkeği

Son düzenleme:
aman Pınar ben neredeyse hergün temizlik yapıyorum ama gel görki ev yine savaş alanına dönüyor.
kocam ve oğlum sağolsunlar Allah uzun ömür versin ikisine de

kumanda telefon kendi oyuncakları özellikle babasının telefonunu yere atmaya çok meraklı babasının rapor kağıtlarını alır okur kızlar gördü nasıl okuduğunu herşeye BAK BAK der yada AYY der...

tamam öznurcuğum inşallah dışarda da olabilir benim için farketmez dediğim gibi
sen bak duruma göre haberleşiriz benim şimdi çıkmam lazım eymen bey durmuyor

Çarşamba günü çalışmayan tüm anneleri bana bekliyorum haberiniz ola
sonra vay efendim ben görmedim yok ben duymadım demeyin :)

kızlar ben bi tanede yıldönümü çizelgesi yapmak istiyorum bazı profillerde gördüm 2 tane ticker oluyor ama ben yapamadım yani kk ekleyemedim.bileniniz varmı ??

kızlar ben bi tanede yıldönümü çizelgesi yapmak istiyorum bazı profillerde gördüm 2 tane ticker oluyor ama ben yapamadım yani kk ekleyemedim.bileniniz varmı ??

2 tane Ticker' ı sadece KK PRO üye olanlar yapabiliyor diye biliyorum ben, iyi aklıma getirdin bende yapayım bir tane, sağol fikir için :))

Meteoroloji perşembe gününe kadar yağış gösteriyor.
Bizde olalım daha iyi.

öznurcum nasıl diyim benim evim dağ başı biliyosun ne vasıta var ne bişi eşim de çalışıyo beni o getirip götürüyo buradan bi servis kaldırıyolar oda sadece maltepeye kadar gidiyomuş ve dönüş duraklarını falan da bilmiyorum hiç gitmedim çünkü serhanla sürekli vasıta değiştirip nasıl gelirim bilmiyorum

şimdi adresi gönderiyorum çok basit.

sağol canım mertte dışarı çıktığımızın akşamı burun tıkanıklığından uyuyamaz,toz toprak doluyo burnuna buraya yaz geldi artık üşüyeceğini sanmam,demin gelirken 31.5 dereceydi,şimde 32-33 olmuştur

size de geçmiş olsn canm inşallh bakalım 13 14 15 ve 16. dişler geliyor
farketmez sen nasıl istersen canım
maaşallah diyorum başkada bişey demiyorum yani

bir saatlik öğle arasındamı yaptı tüm bunları

:26: bende bilmiyorum ama yaseminin dediği mantıklı geldi bana

Gülşaaaann, kıskandırma beni, hava buz gibi, yağmur var ve içim sıkılıyor..
Sen diyorsun 32-33 derece, çatlayacam valla, biz ne zaman görecez baharı yaaa..

ahh ahh keşke burayada yaz gelse artık adeta fırtına var dışarda

2 tane Ticker' ı sadece KK PRO üye olanlar yapabiliyor diye biliyorum ben, iyi aklıma getirdin bende yapayım bir tane, sağol fikir için :))

rica ederim :)) ehh sen yap bari ben pro üye deilimm

Gülşaaaann, kıskandırma beni, hava buz gibi, yağmur var ve içim sıkılıyor..
Sen diyorsun 32-33 derece, çatlayacam valla, biz ne zaman görecez baharı yaaa..
hiç kıskanma haftaya 40 dereceleri bulunca bizim heryerimizden ter akmaya başlayınca ben sizi kıskanacam çünkü

kızlar ilgilenenler için söyliyeyim ticker7910 diye bi site var orda çok daha güzel şeyler var umarım bi hata işlememişimdir isim vererek ama orda yapıp kk eklenmiyor ama masa üstünüze koya bilirsiniz ben oğluma ve bize yaptım 2 tane çok sevimli şeyler var masa üstünede koydum süper oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…