- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.861
hiçte bile sen benim aklımdaydın ben yazmadan sen yazdın
ben hep uslu bir çocuk olması için hayal kurar dua ederdim ama darmadağınık bir uşağum oldu
şu an ev savaş alanı kütüphaneden kitapları yere sermiş oyuncaklarını bozguna uğratmış
kağıt parçaları yerlerde kumandaların pillerini çıkarana dek yere vuruyor Allahım çıldıranzi
sağlıklı olsun varsın olsun diyorum ne yapayım :26:
size de geçmiş olsn canm inşallh bakalım 13 14 15 ve 16. dişler geliyor
farketmez sen nasıl istersen canım
öznur ve seyhan sizde foto çekmiştiniz yükleme imkanınız varsa koysanıza görelim
ohh buluşun bakalım
hiçte bile sen benim aklımdaydın ben yazmadan sen yazdın
ben hep uslu bir çocuk olması için hayal kurar dua ederdim ama darmadağınık bir uşağum oldu
şu an ev savaş alanı kütüphaneden kitapları yere sermiş oyuncaklarını bozguna uğratmış
kağıt parçaları yerlerde kumandaların pillerini çıkarana dek yere vuruyor Allahım çıldıranzi
sağlıklı olsun varsın olsun diyorum ne yapayım :26:
hade o samannnnn çarşamba günü hepücüğünüzü bize bekliyorummmmmm
mrb annişler nasılsınız diş çıkaran bebişler var galiba rabbim yardımcıları olsun ağrısız sızısız çıkarsınlar öznur canım gözün aydın yürüyo yakışıklı buluşma resimleri var mı
çarşamba çalışıyorum anacım nasıl gelemmmm
ben resimler hakkında yazacaktım canım arada kaynamış :)
bende Hilal ile Hilal in dağıttığı masanın resimleri var.Birde Seyhan ile Serhan"ın başkada çekmemişim.
tamam öznurcuğum inşallah dışarda da olabilir benim için farketmez dediğim gibi
sen bak duruma göre haberleşiriz benim şimdi çıkmam lazım eymen bey durmuyor
kızlar ben bi tanede yıldönümü çizelgesi yapmak istiyorum bazı profillerde gördüm 2 tane ticker oluyor ama ben yapamadım yani kk ekleyemedim.bileniniz varmı ??
Meteoroloji perşembe gününe kadar yağış gösteriyor.
Bizde olalım daha iyi.
öznurcum nasıl diyim benim evim dağ başı biliyosun ne vasıta var ne bişi eşim de çalışıyo beni o getirip götürüyo buradan bi servis kaldırıyolar oda sadece maltepeye kadar gidiyomuş ve dönüş duraklarını falan da bilmiyorum hiç gitmedim çünkü serhanla sürekli vasıta değiştirip nasıl gelirim bilmiyorum
sağol canımtünaydınn annişler..öznur gözün aydın darısı başımıza :81: gülsan oğluşuna maşallah diyorum bende istiyorum foto ama yürümesini bekliyorum.
doruk ta 2 gündür ateşliydi dişmi soğukalgınlığımı anlamadım valla.dışarı çıkmıştık acaba üşüdümü.ama dişte olabilir bizimde sırada 7. dişimiz var azı yada köpek dişler gelecek sanırım.ya ateş 39.5 lara kadar çıkıyor uğraş uğraş zor düşürüyorum.şurup bile fazla fayda etmiyor.çok şükür dün geceden beri iyiyiz.inş bi an evvel çıkarır güzel dişlerini diğer dişlerini çıkarırken hiç zorlanmadı ama dediğiniz gibi bu dişlerde zorlanacak sanırım.
size de geçmiş olsn canm inşallh bakalım 13 14 15 ve 16. dişler geliyor
farketmez sen nasıl istersen canım
yemeğimi yedim geldim:)
gecen gün işe gelicem sabah saçlarımı kurutuyorum..sıpacım paçamayapışmış halde tabe:)) bi ara paçamı bıraktı sandım kafam önde fön tepemde..oğluşu annem çağırıyordu ona gitti sandım..kafamı bir kaldırdım..lavaboya asılmış ayaklar havaa barfiks çekiyor..tırmanmaya çalışyor..hani kötü bir kaza geciren cocuk varya lavabo altında kalan aklıma o geldi başımdan aşağı kaynar sular... amaç diş fırcalığına ulaşmakmış..ordan aldım salona götürdüm..tv nin arkasına dolandı ..ordan aldım kilere gitti alet kutusunu açmaya çalışıyor elinde kumanda..içini çıkaracakmış..memyle razı ettik bu sefer ısırıyor ben bağırdıkça gülüyor..bıraktıramadım..evden bir kaçışım vardı anneme brakıp..üstümü başımı asansörde toparladım..
hep uslu bir çocuk olacakmış gibi geliyordu bana..
bazen tüm eziyeti bana mı diyorum..bu hafta sonu 2 gün boyunca 1 çay tabağı yemek yediremedim..benim elimden yemiyor..meme var diye sanırım..(
:26: bende bilmiyorum ama yaseminin dediği mantıklı geldi banakızlar ben bi tanede yıldönümü çizelgesi yapmak istiyorum bazı profillerde gördüm 2 tane ticker oluyor ama ben yapamadım yani kk ekleyemedim.bileniniz varmı ??
ahh ahh keşke burayada yaz gelse artık adeta fırtına var dışardasağol canımmertte dışarı çıktığımızın akşamı burun tıkanıklığından uyuyamaz,toz toprak doluyo burnuna buraya yaz geldi artık üşüyeceğini sanmam,demin gelirken 31.5 dereceydi,şimde 32-33 olmuştur
maaşallah diyorum başkada bişey demiyorum yani
bir saatlik öğle arasındamı yaptı tüm bunları
:26: bende bilmiyorum ama yaseminin dediği mantıklı geldi bana
2 tane Ticker' ı sadece KK PRO üye olanlar yapabiliyor diye biliyorum ben, iyi aklıma getirdin bende yapayım bir tane, sağol fikir için :))
hiç kıskanma haftaya 40 dereceleri bulunca bizim heryerimizden ter akmaya başlayınca ben sizi kıskanacam çünküGülşaaaann, kıskandırma beni, hava buz gibi, yağmur var ve içim sıkılıyor..
Sen diyorsun 32-33 derece, çatlayacam valla, biz ne zaman görecez baharı yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?